Revisió de complements de WordPress de Sucuri Security

Després d’haver repetit el mantra “Mentiu el vostre propi negoci” una i altra vegada durant la major part de la meva carrera professional, sempre he instat a les empreses a mantenir-se centrades i a deixar les necessitats de lloc en mans dels experts. Avui mirem el complement WordPress de Sucuri Security, que proporciona una sèrie d’opcions de seguretat en un sol paquet.


La pròpia Sucuri és una companyia de seguretat fundada a Delaware que s’ha desenvolupat amb els temps i manté un equip distribuït d’experts en seguretat arreu del món. Tot i que relativament jove, ja que són les empreses de seguretat, ha construït una reputació formidable entre les empreses d’avantguarda que viuen a Internet (figurativament parlant).

Resum de la revisió de Sucuri

Plugin complet de seguretat de WordPress

Nom: Sucuri

Descripció: Sucuri és una suite de seguretat que protegeix el vostre lloc web contra atacs DDoS o pirates informàtics. No obstant això, l’eina de freemium és menys completa en comparació amb d’altres. Algunes funcions requereixen el pagament mentre que els seus competidors ofereixen de forma gratuïta.

Sistema operatiu: Basat en la web

Categoria d’aplicació: Seguretat, WordPress

 • Facilitat d’ús

 • Fiabilitat

 • Característiques

 • Relació qualitat preu

 • Atenció al client

En general

4.1

Resum

A diferència de la majoria de complements de seguretat ordinaris, Sucuri Security està dissenyat com a servei de final de final, és a dir, que et cuida abans que es produeixi un atac, a més, fins i tot et pot aconsellar sobre la millor manera de resoldre les coses si alguna cosa va malament. És gratuït d’utilitzar, però té funcions de primera qualitat per a aquells que busquen el màxim de tranquil·lització.

Aprèn més:

 • Com funciona l’enduriment de Sucuri?
 • Opcions de pirateria Sucuri
 • Preu del sucuri
 • Sucuri val la pena?

Pros

 • Model de subscripció a Freemium

Contres

 • Funcionalitat limitada
 • Cost elevat per a algunes funcions bàsiques com Firewall
 • Més informació sobre el complement de Sucuri WP
 • Visita Sucuri

{
"@context": "http://schema.org",
"@tipus": "Revisió",
"ítem revisat": {
"@tipus": "Aplicació de programari",
"nom": "Sucuri",
"descripció": "Sucuri és una suite de seguretat que protegeix el vostre lloc web contra atacs DDoS o pirates informàtics. No obstant això, l’eina de freemium és menys completa en comparació amb d’altres. Algunes funcions requereixen el pagament mentre que els seus competidors ofereixen de forma gratuïta.",
"imatge": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/sucuri-home-review.jpg",
"sistema operatiu": "Basat en la web",
"aplicacióCategoria": "Seguretat, WordPress"
},
"revisar valoració": {
"@tipus": "Valoració",
"Valoració": 4.0999999999999996447286321199499070644378662109375,
"millor valoració": 5,
"pitjor valoració": 0
},
"autor": {
"@tipus": "Persona",
"nom": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

A diferència de la majoria de complements de seguretat ordinaris, Sucuri Security està dissenyat com a servei de final de final, és a dir, que et cuida abans que es produeixi un atac, a més, fins i tot et pot aconsellar sobre la millor manera de resoldre les coses si alguna cosa va malament. És gratuït d’utilitzar, però té funcions de primera qualitat per a aquells que busquen el màxim de tranquil·lització.

\ r \ n

Aprèn més:

\ r \ n

  \ r \ n
 • Com funciona l’enduriment de Sucuri?
 • \ r \ n

 • Opcions de pirateria Sucuri
 • \ r \ n

 • Preu del sucuri
 • \ r \ n

 • Sucuri val la pena?
 • \ r \ n

\ r \ n

"
}

Conèixer el connector de WordPress de Sucuri Security

El complement es pot trobar a la base de dades del complement WordPressEl connector es troba a Base de dades de complements de WordPress.

La instal·lació del complement Sucuri no és diferent de cap altre plugin de WordPress. Es pot trobar a través d’una cerca des del panell de complements o directament penjada com a paquet al directori del vostre complement. Després d’això, s’ha d’activar i després configurar.

El centre de comandaments de Sucuri Security és el Tauler de control, que us permet una visió general de l’estat del vostre lloc. Aquí, hi haurà una llista i registres de pantalles que us expliquen tot, des del que ha passat recentment fins a tot el recorregut.

Sucuri és fantàstic per protegir el vostre lloc web i protegir-se d’atacs.

El primer que farà el connector és dur a terme una exploració integrada del vostre lloc. El connector sap quins fitxers hi ha d’haver i les seves composicions, de manera que, fins i tot si personalment heu fet modificacions en qualsevol fitxer de lloc com el .httaccess, el connector mostrarà una alerta. És molt bo saber-ho i, si esteu segurs que hi heu fet algun canvi, es poden rebutjar les advertències.

L’escàner s’executa diàriament i podeu configurar els calendaris perquè escaigui. Aquesta és una tasca útil de configurar i oblidar que només heu de realitzar una vegada.

Com funciona la Durarden Sucuri

sucuri-02Les opcions d’enduriment de Sucuri ajuden a eliminar vulnerabilitats.

Sucuri té el seu tallafoc de maquinari al qual podeu optar per executar el trànsitSucuri té el seu tallafoc de maquinari al qual podeu optar per executar el trànsit.

A part d’això, una altra part important del complement és l’opció d’intensificar el vostre lloc, el que Sucuri denomina “enduriment”. D’aquesta manera, podeu triar entre diverses opcions quin nivell de seguretat us agradaria en determinades zones.

Per exemple, voleu executar trànsit a través dels tallafocs del servidor Sucuri? Algunes opcions, com ara el servei de tallafoc, tenen un preu.

Hostatge Sucuri

Tingueu en compte, però, que molts bons amfitrions web ja ofereixen alguns d’aquests serveis en col·laboració amb especialistes en seguretat.

Participació amb Sucuri amb companyies d’allotjament populars com InMotion Hosting, A2 Hosting, GoDaddy, etc.

Si sou nous i encara busqueu bones opcions d’allotjament, consulteu la nostra llista completa ressenyes d’allotjament web primer.

Opcions de pirateria publicada de Sucuri

Les opcions de publicació de pirateria també estan disponiblesLes opcions de publicació de pirateria també estan disponibles

Una de les funcions que ofereix Sucuri Security destaca i és que, si ja teniu problemes, no us anirà “oh, massa dolent”. El complement té una secció que ofereix una llista de mesures que es poden prendre si us han pirat. Per exemple, podeu restablir claus de seguretat, contrasenyes o fins i tot complements complets.

Més informació: esbrineu com Sucuri neteja un piratejat de WordPress

Preu Sucuri

Sucuri treballa en un model freemium i actualment ofereix 2 serveis primaris,

 • Els plans de Firewall de Sucuri: comencen a partir de 10 dòlars mensuals
 • Plataforma de seguretat del lloc web Sucuri: comença des de 16,67 dòlars al mes

Podeu trobar els serveis i la diferència de preus aquí.

Sucuri està actualment instal·lat en més de 300.000 llocs de WordPress, alguns dels quals són força forts i de bona reputació. De fet, Yoast, un dels complements de SEO SEO amb més èxit protegeix el seu lloc amb Sucuri. El mateix fa iThemes i WPBeginner.

Sucuri: seguretat completa del lloc web, protecció CDN, DDoS.

Conclusió: val la pena Sucuri?

Per ser sincer, després de passar per Sucuri Security per WordPress, personalment em sento una mica incomplex. Tot i que prové d’una empresa de seguretat notable i ofereix un producte fàcil d’utilitzar, no se sent tan comprensiu com algunes de les altres ofertes que hi ha..

No hi ha cap factor real “wow”.

De fet, falten algunes de les funcions de seguretat que esperava d’un bon complement de seguretat de WordPress, com ara l’autenticació de dos factors per als inicis de sessió. Altres funcions, com el tallafoc, requereixen el pagament i Sucuri no és exactament el més barat, amb preus a partir de 10 dòlars al mes. Encara pitjor és que altres empreses de renom ofereixen alguns d’aquests serveis de forma gratuïta.

Per últim, em sento una mica incòmode que un complement de seguretat passi tant de temps entre les actualitzacions. En el moment de la revisió, feia 4 mesos que el connector tenia una actualització (consulteu la primera imatge anterior). Tot i que pot ser que no sigui tan important per a coses habituals, diria que és de tota la vida un complement de seguretat.

Visita per obtenir més informació: Plugin WordPress de Sucuri Security

Divulgació de FTC: BuildTh rep tarifes de derivació de les eines que figuren en aquest lloc web. Però, les opinions es basen en la nostra experiència i no en la quantitat que paguen. Ens centrem en ajudar a petites empreses i particulars a crear llocs web com a negoci. Si us plau, recolza la nostra feina i obté més informació sobre la nostra divulgació de resultats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map