Opinió de FreshBooks: comptabilitat en núvol amb funcions

Com a propietari de petites empreses, crec que eines com FreshBooks ofereixen una vida útil molt necessària per a moltes persones. Tot i que es pot discutir que la comptabilitat bàsica i la facturació es poden fer pel vostre compte, al preu que comença a comptar amb FreshBooks, per què us molesteu en fer-ho manualment?


Tot i així, com amb qualsevol eina, hi ha avantatges i contres, així que aprofundim en FreshBooks per veure què aporta realment a la taula, a part dels nombres.

Resum de revisió de FreshBooks

Eina de comptabilitat en línia que inclou totes les empreses grans i petites

Nom: Llibres de llibres

Descripció: FreshBooks és una altra de la llarga línia de sistemes de comptabilitat basats en núvol que estan orientats a substituir els mètodes tradicionals de comptabilitat. La seva comoditat i potència la converteixen en una proposta extremadament atractiva per a les empreses modernes que volen reduir les despeses generals i el personal amb automatització.

Sistema operatiu: Basat en la web

Categoria d’aplicació: Programari de comptabilitat

 • Facilitat d’ús

 • Característiques

 • Precisió & Fiabilitat

 • Relació qualitat preu

 • Atenció al client

En general

4.6

Resum

FreshBooks és una eina de comptabilitat en núvol molt dissenyada neteja però amb funcions. Tot i que es destina a la comptabilitat, la seva interfície d’usuari simplificada i les clares categoritzacions la fan fàcilment útil per gairebé qualsevol persona.

Puc dir fàcilment que això és útil per a una àmplia audiència d’usuaris i que pot adaptar-se fàcilment a empreses de mida petita i mitjana. Si esteu interessats, fins i tot poden crear plans a mida per a empreses més grans sota demanda.

Aprèn més

 • Plànols i preus FreshBooks
 • Les funcions que fan que FreshBooks destaquin
 • Verdict: és FreshBooks per a vostè?

Pros

 • Excel·lent procés a bord
 • Interfície senzilla basada en GUI
 • Solució de compte de final a extrem
 • Alt grau d’automatització
 • Sistema altament conforme
 • S’integra bé amb els comptes bancaris
 • Nombre extensiu de complements
 • Atenció al client en directe

Contres

 • Es pot costar ràpidament
 • Com s’envien les factures
 • Els membres de l’equip costen un suplement
 • Plans i preus
 • Proveu FreshBooks de franc

{
"@context": "http://schema.org",
"@tipus": "Revisió",
"ítem revisat": {
"@tipus": "Aplicació de programari",
"nom": "Llibres de llibres",
"descripció": "FreshBooks és una altra de la llarga línia de sistemes de comptabilitat basats en núvol que estan orientats a substituir els mètodes tradicionals de comptabilitat. La seva comoditat i potència la converteixen en una proposta extremadament atractiva per a les empreses modernes que volen reduir les despeses generals i el personal amb automatització.",
"imatge": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/freshbooks-review-home.jpg",
"sistema operatiu": "Basat en la web",
"aplicacióCategoria": "Programari de comptabilitat"
},
"revisar valoració": {
"@tipus": "Valoració",
"Valoració": 4.5999999999999996447286321199499070644378662109375,
"millor valoració": 5,
"pitjor valoració": 0
},
"autor": {
"@tipus": "Persona",
"nom": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

FreshBooks és una eina de comptabilitat en núvol molt dissenyada neteja però amb funcions. Tot i que es destina a la comptabilitat, la seva interfície d’usuari simplificada i les clares categoritzacions la fan fàcilment útil per gairebé qualsevol persona.

\ r \ n

Puc dir fàcilment que això és útil per a una àmplia audiència d’usuaris i que pot adaptar-se fàcilment a empreses de mida petita i mitjana. Si esteu interessats, fins i tot poden crear plans a mida per a empreses més grans sota demanda.

\ r \ n

Aprèn més

\ r \ n

  \ r \ n
 • Plànols i preus FreshBooks
 • \ r \ n

 • Les funcions que fan que FreshBooks destaquin
 • \ r \ n

 • Verdict: és FreshBooks per a vostè?
 • \ r \ n

"
}

Pros: el que més m’ha agradat dels llibres de llibres nous

1. Excel·lent procés a bord

El procés a bord és senzillLa borda és tan senzilla com 1, 2, 3.

Quan inicieu la primera sessió amb FreshBooks, el primer que us adonareu és de quina experiència és perfecta. Quan els proporcioneu el vostre correu electrònic, haureu de verificar-lo i a partir d’aquí sereu immediatament integrats al seu procés de bord.

Respondre a una sèrie de preguntes us ajudarà a configurar i a punt per utilitzar el vostre compte. Això ajuda a FreshBooks a establir algunes novetats bàsiques, com ara la moneda que transaccioneu, quines porcions del sistema fareu servir (facturació, comptabilitat, etc.), o fins i tot el disseny bàsic dels vostres formularis..

L’experiència és refrescant i no se sent com si se’ls hagués plantejat un munt de preguntes sense objectiu final a la vista. Sens dubte aquest és el flux que voleu passar per un nou usuari.

2. Interfície senzilla, basada en la GUI

FreshBooks té un disseny agradable i fàcil de llegir.Com veieu, el disseny és amable i fàcil de llegir.

Si tothom m’agrada i s’esmordeix quan s’esmenta el terme “comptabilitat”, aquest és un altre punt positiu a favor de FreshBook. Per descomptat, tota la interfície és molt senzilla i senzilla.

El millor de tot, està dissenyat per posar a gent fàcil. En lloc d’un aspecte aparent i aparent que és conegut per la majoria de programes de comptabilitat, FreshBooks adopta un disseny fresc i bo. Els seus colors pastel i els seus tipus i mida de lletra fàcilment llegibles són tan fàcils d’utilitzar.

3. Solució de comptes final a extrem

Per a molts nous empresaris, la comptabilitat pot suposar un repte, fins i tot si heu tingut una breu experiència al respecte. Per sort, es pot desglossar en àrees separades relacionades d’alguna manera.

El que fa FreshBooks és ajudar els usuaris a veure de manera diferenciada les àrees on necessiten treballar, i així es farà automàticament la integració de fons. Això ajuda a mantenir les coses senzilles per als usuaris alhora que proporciona un paquet de comptabilitat complet.

4. Alt grau d’automatització

Gràcies a que és un sistema orientat al servei, FreshBooks ajuda molt més a l’automatització del que podríeu pensar. Per exemple, considereu l’ús d’un dels formularis de facturació. Això us permet facturar clients i només heu de completar les línies de comanda.

Els Llibres Fresh resoldran tot, us ajudaran a enviar la factura, a tenir en compte els rebuts dels comptes, etc. Pel que fa a la despesa, és bàsicament el mateix. Ompliu els elements de línia i pengeu la documentació necessària com els rebuts. La resta es fa un seguiment automàtic per a vosaltres.

Al final del dia, per obtenir una instantània del que passa amb les finances de la vostra empresa, tot el que heu de fer és dirigir-vos a la secció Informes i triar què voleu veure.

5. FreshBooks és un sistema altament conforme

En finances empresarials, una de les paraules més temudes és el compliment. Gràcies a les complexitats empresarials i governamentals, una gran part dels dos extrems es dedica a assegurar-se que tot és legítim, cosa que significa compliment.

Estarà encantat de saber que FreshBooks està dissenyat per complir amb moltes normatives, incloses les regulacions Crear un impost digital (MTD), PCI, PSD2, GDPR, i més. Això vol dir que, independentment de quin país resideixi, us servirà amb FreshBooks per gestionar els vostres comptes.

6. S’integra bé amb els comptes bancaris

FreshBooks s’integra bé amb els comptes bancaris.Afegir el vostre compte bancari és tan senzill com buscar i seleccionar.

Potser una de les millors funcions de FreshBooks és que es pot connectar directament al compte bancari de la vostra empresa. Això facilita que sigui més fàcil verificar (i també automatitzar) gran part dels vostres comptes pel seu compte.

No hauràs de dedicar cap temps a les actualitzacions de les xifres quan entra o surti efectiu. Això torna a la seva automatització, cosa que poden fer molts serveis al núvol. No obstant això, no són molts els que puguin integrar-se amb un nombre tan gran d’institucions financeres.

Com a bon exemple d’això, vaig intentar afegir un compte bancari malaià (d’un banc nacional d’aquí) i em va sorprendre que realment el tinguessin a la seva base de dades.

7. Nombre extensiu de complements

Nombre extensiu de complementsFreshBooks us permet connectar i sincronitzar informació a diferents plataformes.

Si mai heu utilitzat algun servei basat en la web, us adonareu que molts d’ells ofereixen un “servei bàsic” juntament amb capacitats d’integració que ajuden a estendre la funcionalitat. FreshBooks també ho fa així i podeu afegir tones de funcions addicionals.

Com a idea de com funciona, podeu afegir la possibilitat d’acceptar pagaments amb targeta de crèdit, configurar i programar reunions i molt més. Tot el que heu de fer és trobar el complement adequat dels 100 o més que ofereix FreshBooks.

És fàcil i pot resultar molt útil per satisfer les vostres necessitats empresarials.

8. Atenció al client en directe

Com que FreshBooks és un servei basat en núvols, tenen un control central sobre moltes coses. Això els permet oferir un servei al client molt eficient com els altres productes basats en núvols. Per exemple, podeu començar a llegir la seva base de coneixements per obtenir ajuda.

Si això no funciona, feu clic a la icona de xat des del vostre compte de FreshBooks i podeu crear un menú de xat en viu. Demana ajuda i rebràs. Si bé és cert que en aquest moment pot trigar un temps, depenent de la càrrega del seu client, en acabat arribareu a parlar amb algú que us pugui ajudar directament..

Contres: el que no m’agradava sobre els llibres de llibres nous

1. Es pot obtenir costós ràpidament

Amb una llista tan excel·lent de funcions i coses que més m’agraden, no és estrany que FreshBooks tinguin un preu. Els he comparat amb algunes altres aplicacions de comptabilitat basades en núvol i semblen tenir una mica a la gamma alta.

Això empitjora de manera exponencial a mesura que la vostra empresa creix, ja que la seva fixació de preus es basa en el nombre de clients facturables. Crec que no és una manera justa de manejar les coses, ja que no totes les empreses funcionen de la mateixa manera.

Per exemple, podeu executar un negoci que necessiti un flux continu de nous clients. Amb aquesta mesura, esclatarà el pla Lite a velocitat de la llum ja que només permet 5 clients facturables..

D’altra banda, algunes empreses prosperen en clients repetits i són els que obtindran el màxim benefici. De fet, fins i tot alguns podrien incloure el pla Lite per a edats sense haver d’actualitzar-se.

2. S’envien les factures de forma

Exemple de factura de FreshBooks.La gent té ganes de simplement fer clic als enllaços avui dia.

Per algun motiu, enviar una factura a FreshBooks realment no envia la factura. Això vol dir que s’envia un correu electrònic de FreshBooks al vostre client, dient-los que té una factura a punt per a la seva visualització.

Tot i que no és la pitjor manera de fer les coses, puc veure que alguns clients tenen ganes de fer clic en els enllaços que venen per correu electrònic. La ciberseguretat és un dolor real en aquests dies i no voldreu haver de trucar els vostres clients un per un per assegurar-los que està bé fer clic en aquest enllaç.!

3. Els membres de l’equip costen addicionals

La majoria de plans de comptabilitat en línia tindran una bonificació per a l’usuari principal més almenys un comptable. Això almenys permet que el propietari de l’empresa i la persona encarregada de gestionar les finances accedeixin al sistema.

Sí, també podeu fer-ho en FreshBooks, però estigueu preparats per pagar més. El preu que pagueu al registrar-vos és només per a vosaltres. Qualsevol altra persona que vulgueu accedir als vostres comptes és membre de l’equip, i costa 10 dòlars addicionals al mes.

Plànols i preus de FreshBooks

L’estructura de preus a FreshBooks és molt clara. Gairebé totes les funcions bàsiques importants s’inclouen amb tots els plans, amb alguns avantatges addicionals que s’aconsegueixen amb els plans més cars. Lite comença a partir de 15 dòlars al mes i s’estén tot el camí fins a Premium fins a 50 dòlars al mes. També hi ha una opció per crear un pla personalitzat.

Característiques
Lite
Més
Premium
Clients facturables550500
Factures cuztomitzadesIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Entrades de despesesIl·limitatIl·limitatIl·limitat
PropostesNoIl·limitatIl·limitat
Importació bancària automatitzada
Informes del compte d’entrada dobleNo
Distribuïdors de clientsNo
Recordatoris de pagament tardà automatitzatsNo
Pagaments avançatsNo20 $ / mes20 $ / mes
Membres de l’equip10 $ / persona10 $ / persona10 $ / persona
Preu15 $ / mes25 $ / mes50 dòlars / mes

*Nota: FreshBooks té un descompte de fins al 70% de descompte. Per obtenir una millor precisió en el preu, consulteu el lloc web oficial: https://www.freshbooks.com/

Si teniu previst utilitzar FreshBooks un llarg tram, optar per pagar anualment us donarà una mica de descompte. Això suposa al voltant d’un 10% de descompte sobre el que hauria estat el vostre preu original, per descomptat, tot pagat anticipadament.

El més important que cal entendre sobre els preus de FreshBooks és que cada pla estableixi el nombre de clients facturables que podeu gestionar amb el sistema. Això vol dir que, fins i tot si cobreu 20 clients per import, cadascun haureu d’actualitzar del pla Lite to Plus.

Això és una cosa a considerar seriosament, ja que la quantitat que pagueu dependrà molt del seu funcionament.

Verdict: Is FreshBooks for Me?

És el moment d’una honestedat brutal. FreshBooks és, de molt, una de les millors eines de comptabilitat basades en el núvol que he trobat des de fa temps. Està dissenyat i funciona molt bé per a petites empreses com la meva.

Malauradament, és una trucada difícil a realitzar, ja que els seus preus també són relativament elevats. També crec que la forma en què cobren en base a clients facturables és una píndola difícil d’empassar, sobretot amb el pla Lite que només permet 5 clients.

Per a qui està dissenyat el llibre de llibres frescos?

Proveu FreshBooks de franc. Podeu tenir accés il·limitat a FreshBooks durant 30 dies.Proveu FreshBooks gratis. Podeu tenir accés il·limitat a FreshBooks durant 30 dies. (visita)

Així que, tot i que pot ser que els llibres de llibres frescos no siguin per a mi, puc veure fàcilment que les empreses petites i mitjanes es beneficien d’aquest sistema immensament. Això és especialment cert, atès la seva àmplia gamma de compatibilitat bancària i un alt grau de compliment.

Proveu lliure: Visita FreshBooks en línia

Divulgació: BuildTh rep taxes de derivació de les eines que figuren en aquest lloc web. Però, les opinions es basen en la nostra experiència i no en la quantitat que paguen. Ens centrem en ajudar a petites empreses i particulars a crear llocs web com a negoci. Si us plau, recolza la nostra feina i obté més informació sobre la nostra divulgació de resultats.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map