Llocs com Fiverr (per a autònoms i contractistes)

Fiverr és un lloc que permet als autònoms comercialitzar els seus serveis. Durant els darrers anys, hi ha hagut un gran creixement a la indústria autònoma. Els nous models de negoci i oportunitats han donat lloc a l’economia.


A causa d’aquest creixement, tant els autònoms com els propietaris d’empreses que busquen serveis ara tenen molta més opció. Tanmateix, l’elecció significa que cal prendre decisions. Tant si ets independent d’algú que cerca serveis, quina plataforma hauria de triar?

Què és Fiverr i com funciona??

Pàgina inicial de FiverrPàgina inicial de Fiverr (Visita aquí)

Fiverr.com s’ha convertit en un dels mercats de serveis digitals més grans del món. Connecta compradors i venedors de tot, des de la codificació fins a l’art. Els venedors compten amb diferents habilitats i nivells d’expertesa.

Els autònoms que utilitzen la plataforma Fiverr poden oferir gairebé qualsevol cosa imaginable, sempre que es pugui distribuir per Internet. Les seves carteres, els preus que es cotitzen i les ressenyes dels antics clients ajuden a vendre-les a altres de nous.

El registre aquí és gratuït, però cal registrar-se amb ells per buscar feina o contractar els seus autònoms. El lloc està ordenat per categories de treball i podeu navegar com un catàleg en línia.

Per a venedors (autònoms)

Si voleu llistar els vostres serveis a Fiverr, assegureu-vos que el perfil del venedor estigui complet. Una oferta de concerts ben escrita que descriu els vostres serveis, no només pot ajudar-vos a vendre el concert, sinó també evitar possibles disputes.

Obtenir bones valoracions després dels serveis prestats és un avantatge, ja que és visible al vostre perfil. Fiverr paga immediatament els concerts completats, però suposa un descompte de la quota. Assegureu-vos que tingueu en compte a l’hora d’enumerar els vostres preus. La plataforma et paga el 80% (cosa vol dir Fiverr pren un 20% de retallada) del que ven el vostre concert.

Els avantatges són:

 • Llistat gratuït per als vostres serveis
 • No cal que liciteu per fer feina
 • Consells sobre els preus de concerts

Per compradors (contractistes)

Amb desenes de milers de concerts que apareixen a Fiverr, és realment el mercat del comprador. També tenen una gamma molt àmplia de propostes per trobar-ne gairebé qualsevol cosa aquí. Els preus són transparents, i el que veieu és bàsicament el que pagareu sense cap cost ocult.

Coses a tenir en compte:

 • Els concerts barats poden tenir un preu de qualitat
 • Els concerts populars poden tenir llargues dates límit
 • El treball ocasional

5 alternatives de Fiverr per a autònoms i contractistes

Tanmateix, com he comentat anteriorment, l’economia del concert significa encara més opció. L’autònom no comença i acaba amb Fiverr, hi ha infinitat d’alternatives de Fiverr al voltant. A continuació, es detallen els 5 llocs com Fiverr:

1. Funcionament

Funcionament: alternativa a FiverrPàgina inicial

L’ofici és un mercat similar com el de Fiverr, però està més centrat en alguns camps. Aquí trobareu ofertes com ara disseny gràfic, literatura i desenvolupament web. De la mateixa manera, aquest lloc ofereix als professionals que busquen treballs addicionals els mitjans per trobar projectes, comunicar-se amb clients potencials i una forma segura de cobrar-se.

El vostre perfil serveix com a portafoli general per als futurs empresaris, per la qual cosa és fonamental que en creeu un que sigui adequat. Sobretot, fer publicitat pròpia i treballar correctament.

Com funciona l’Upwork?

Ompliu la categoria de llocs de treball que busqueu i assegureu-vos de mencionar quines habilitats teniu i el vostre nivell d’experiència. També és important que el vostre treball es faci de la millor manera que si no es pot oferir feina, el vostre compte podria tancar-se.

Tingueu en compte però que hi ha alguns costos elevats associats als llocs de treball. Els perfeccionaments cobren al voltant del 25% de les vostres tarifes i quotes amb una taxa de tramitació del 2,75% + taxes d’IVA + FX. Dit d’una altra manera, pot ser difícil guanyar-se la vida a causa d’aquestes comissions.

Si en voleu saber més, aquí teniu la comparació de cap a cos entre Upwork i Fiverr.

Els avantatges de l’ofici en lloc de Fiverr

Per a autònom:

 • Membre gratuït
 • Perspectives laterals d’ingressos
 • Pagar menys comissions per clients a llarg termini

Per al contractista:

 • Recerca i revisions efectives
 • Eines integrades de col·laboració
 • Facturació justa

2. Toptal

ToptalPàgina inicial de Toptal

Toptal és una xarxa exclusiva de principals desenvolupadors de programari autònom, dissenyadors, experts en finances i gestors de productes del món. Les empreses més importants contracten autònoms Toptal com a opció ideal per a molts projectes importants.

Simplement, aneu al seu lloc web i feu clic a “Contracta el millor talent” i us registreu amb els vostres detalls. Quan afegiu les vostres habilitats i serveis, l’equip de Toptal revisa el vostre perfil de feina i, després, s’adapta als millors candidats. Un cop feta la revisió, podeu començar amb el treball.

Com guanya diners Toptal?

Toptal guanya diners cobrant aquells que busquen contractar els seus autònoms. Els propis autònoms no paguen res al servei. L’import que cobreu és exactament el que obtindreu (possiblement menys comissions de transferència bancària).

Els clients paguen una tarifa per hora aproximadament el doble del que demanen els autònoms. Això pot acabar en factures bastant dures segons les taxes que comporti. Per exemple, si els autònoms demanen 20 dòlars per hora, els contractistes cobren 40 dòlars per hora.

Els avantatges de Toptal en lloc de Fiverr

Per a autònom:

 • Perfil personalitzat de feines
 • Interfície d’usuari senzilla
 • Treballa per a una audiència global

Per al contractista:

 • Piscina d’habilitats limitades
 • Autònoms generalment costosos

3. Freelancer.com

Freelancer.comPàgina d’inici Freelancer.com

Freelancer.com és un lloc web del mercat de crowdsourcing que ha ajudat milions de empreses a trobar autònoms. Si voleu un treball d’alta qualitat amb un pressupost raonable (tant per a compradors com per a venedors), Freelancer.com us ofereix.

Què ofereix Freelancer.com?

El lloc web ofereix una àmplia gamma d’oportunitats laborals com ara projectes de redacció de disseny web i molt més. Autònoms, comenceu a fer els vostres perfils. Llista les teves habilitats i coneixements i comparteix les teves experiències amb el públic en general. A continuació, cerqueu llocs de treball que s’adaptin millor a les vostres habilitats i coneixements. Escriviu la millor oferta, guanyeu i guanyeu.

Els avantatges de Freelancer.com en lloc de Fiverr

Per a autònom:

 • Innombrables projectes disponibles
 • Interacció en temps real amb els clients
 • Pla de subscripció barat

Per al contractista:

 • Suport de tecnologia responsable
 • Interacció fàcil amb autònoms

4. PeoplePerHour

PeopleperhourPàgina d’inici PeoplePerHour

PeoplePerHour és un altre mercat de treball independent basat en la web que compleix les necessitats empresarials amb talents. És una plataforma ideal per a petites empreses i particulars. Si bé la plataforma us ofereix un conjunt de talent global en aquest lloc, també us ajuda a prioritzar els talents locals segons les vostres especificacions.

Com funciona PeoplePerHour?

Aquesta plataforma també proporciona flexibilitat pressupostària, que us permetrà definir un preu fix o tarifa de pagament per hora, adaptant-vos als vostres desitjos i necessitats..

Els avantatges de PeoplePerHour en lloc de Fiverr

Per a autònom:

 • Formes de pagament segures
 • Interacció fàcil amb els clients
 • Compartir fitxers i documents

Per al contractista:

 • Talent fàcil de trobar
 • Molts candidats qualificats
 • Interfície fàcil d’utilitzar

5. Guru.com

Guru.comPàgina inicial de Guru.com

Guru.com és una plataforma per als autònoms i els empresaris per col·laborar en projectes. Amb un abast global, un empresari pot tenir accés a una àmplia gamma de carteres des d’una àmplia gamma de candidats. Tot això es pot fer mitjançant un tauler de control senzill i una interfície neta, facilitant tant els autònoms com els empresaris.

Què ofereix Guru.com?

Guru ofereix treballs des de la programació & desenvolupament a l’escriptura & serveis de traducció. El seu àmbit laboral també ofereix molts diferents equips d’habilitats, des dels serveis jurídics fins a l’enginyeria i l’arquitectura. Només cal unir-se gratuïtament, publicar treballs i començar a rebre pressupostos.

Els avantatges de Guru.com en lloc de Fiverr

Per a autònom:

 • Bon equip de suport
 • Sistema de pagament fàcil

Per al contractista:

 • Grup de talent global
 • Interfície d’usuari senzilla
 • Trieu entre diversos mètodes de pagament

Per què utilitzar portals de treball com Fiverr?

Aquesta és una pregunta que em van fer molts, tant autònoms com empreses. La motivació per a cadascun pot ser diferent, però hi ha raons convincents per optar a portals de treball com Fiverr o qualsevol dels competidors de Fiverr que es mencionen anteriorment..

Per als sol·licitants d’ocupació, només perquè aquesta és l’economia de concerts no vol dir que sigui el mercat d’un venedor. Recordeu, que també competeixen amb la resta de persones que busquen feina a l’economia de concert.

També heu de tenir en compte si també tindreu temps per sol·licitar clients pel vostre compte. Si tot just comenceu a fer autònoms, potser no sabreu on trobar les vostres properes feines! (Si necessiteu ajuda, tenim en llista 10 llocs on podeu trobar feines en línia legítimes.) Si bé els autònoms experimentats sovint poden sobreviure pel seu compte, al principi no és tan fàcil.

Per a les empreses, es tracta principalment del que té sentit monetari. Hi ha tantes petites empreses al voltant d’avui que funcionen amb un pressupost més reduït. El major problema sol ser una nòmina massiva, així que centreu-vos en el vostre negoci principal i subcontracteu altres treballs de desenvolupament web o suport a llocs de treball.

Això us pot ajudar a resoldre problemes i, alhora, gestionar la vostra línia de fons amb més facilitat.

Fiverr Alternatives: Pensaments finals

L’economia del concert presenta una oportunitat, però no és un llit de roses. Els autònoms lluiten principalment en una costa amunt, fins i tot si estan disposats a oferir serveis excel·lents a preus raonables. El principal problema entre compradors i venedors és el de confiança, i és aquí on entren llocs web com Fiverr.

Actuant com a intermediari, les plataformes de treball ajuden a impulsar l’economia del concert, garantint que els autònoms es paguen mentre s’obren una via de disputa per a les empreses. Tot i això, tot això sovint arriba a un preu, de vegades molt fort.

El meu consell als autònoms és treballar intensament als vostres concerts, però intenteu construir el vostre propi lloc web de cartera. Penseu en això com una planificació per al futur. Obteniu informació en llocs com Fiverr i aprofiteu la vostra experiència relacionada amb clients allí per gestionar-ne la vostra empresa en el futur.

Per a les empreses, les plataformes de treball són generalment segures d’utilitzar, però els autònoms experimentats sovint s’allibereixen a causa del que cobren aquestes plataformes. Tingueu en compte aquest fet, de manera que si busqueu un expert real, és possible que el contractista sigui el contractista independent.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map