Llocs com AppSumo: trobareu més ofertes a les alternatives d’AppSumo

AppSumo és un lloc que ofereix ofertes de programari. Aquest mercat digital ja fa temps que es troba enrere i només ofereix ofertes en curs. Com que les vendes de qualsevol tipus són de naturalesa transitòria, podeu esperar que la majoria de les ofertes de llocs com AppSumo canvien freqüentment.


Tot i que AppSumo és un dels llocs més antics d’aquesta naturalesa existents, això no vol dir que us quedin enganxats amb una sola font. Avui hi ha molts wannabes que han intentat fer un seguiment del model AppSumo, alguns amb més èxit que altres.

Amb un nombre creixent de mercats de programari que apareixen, fins a quin punt s’apilen aquests llocs web contra AppSumo? Anem a aprofundir en aquestes opcions i mirem què en fem.

* Divulgació: els enllaços d’afiliació s’utilitzen en aquesta publicació. Guanyem una comissió (sense cap cost addicional) si la compra a través dels nostres enllaços. Això ajuda a cobrir els costos de funcionament dels nostres guionistes i llocs.

Quant a AppSumo

lloc web d’appsumoPàgina inicial d’AppSumo (visita aquí)

AppSumo porta gairebé una dècada en el mercat del programari. Fundada el 2011, aquesta plataforma ha ajudat a centenars de desenvolupadors i editors de programari a guanyar diners.

Ofertes i descomptes per a tota la vida del programari

Hi ha diversos tipus d’ofertes a través d’AppSumo, els més destacables els tractes de per vida. Això vol dir que comprar aquest programari o servei a través de la plataforma és una despesa única i podreu utilitzar-lo per sempre. A part d’això, també hi ha ofertes anuals i fins i tot regalos.

Amb el nombre creixent de mercats, AppSumo sembla haver anat contra una dura competència. En el moment d’escriure, AppSumo va enumerar 66 ofertes, encara més importants.

Navegació per AppSumoOfertes actuals disponibles a AppSumo (feu clic aquí per veure aquestes ofertes).

Divideixen el programari disponible en una àmplia gamma de categories, però segons sembla, les àrees més populars es troben en màrqueting i generació de plom. Per descomptat, hi ha alguns articles estranys com ara llibres electrònics i altre material informatiu.

La millor part d’utilitzar AppSumo és que podeu aconseguir ofertes sòlides sobre programari en qualsevol moment i no haureu d’esperar una venda de Black Friday o Cyber ​​Monday..

Per a qui és AppSumo: Bloggers professionals, venedors afiliats i petites empreses.

Visita AppSumo

5 millors alternatives d’appSumo

1. StackSocial

Pàgina inicial de pila

Si heu anat a buscar AppSumo a un lloc similar com StackSocial, la vostra primera reacció probablement seria “WOW”. StackSocial es va posar en marxa uns anys després d’AppSumo i ha estat creixent fortament des de llavors.

Des del moment de la seva creació, Stacksocial afirma que ha obtingut més de 50 milions de dòlars per als clients, va estalviar més de 1.500 milions de dòlars i va registrar més de quatre milions d’ofertes. Per qualsevol mesura que sigui un programari i dòlars força gran.

Hi ha literalment centenars d’ofertes disponibles a StackSocial, i la plataforma ha passat fins a la fase de “només programari”. Ara és pràcticament una plataforma completa de comerç electrònic que també ofereix ofertes sobre tot, des de gadgets automàtics fins a accessoris de moda.

Tot i que els puristes no podrien ser gaire feliços amb això, no hi ha res de què plorar, ja que StackSocial encara ha mantingut la seva força en les ofertes principals de programari. Una cerca ràpida només per a “VPN” va generar més de 20 opcions.

StackSocial és fàcilment la millor alternativa AppSumo que he trobat fins ara. De fet, supera amb escreix AppSumo quant a allò que s’ofereix en un moment donat.

Per a qui és StackSocial: Tothom

Visita StackSocial

2. Dealify

Pàgina d’inici de Dealify

En comparació amb el poderós preu indicat anteriorment, Dealify sembla tenir una mica decebedora una oferta d’ofertes. De fet, quan vaig accedir al lloc, només hi havia 6 ofertes disponibles. Fins i tot tenint en compte ofertes que van i vénen, tenir menys de deu ofertes a tot el lloc sembla una mica difícil.

A banda de la seva oferta força escassa, la pàgina de Dealify de Facebook també té una exposició limitada amb només uns centenars de seguidors. Tanmateix, Dealify no pretén ser-ho d’una altra manera, tot i així propietari que reclama que va començar el lloc amb la “passió pel màrqueting en línia i la pirateria en creixement”.

El seu grau de màrqueting els orienta als venedors i als “hackers de creixement”, però a la vista de la primera oferta a la pantalla, no estava gaire convençut. Era una oferta sobre una aplicació de gestió de contrasenyes.

Per a qui Dealify és: Hackers de creixement, venedors, petites empreses

Visita Dealify

3. PitchGround

Pàgina d’inici de PitchGround

Quan una empresa del mercat compta amb més personal que el nombre d’ofertes que té en actiu, estaria una mica preocupat si fos el propietari. Malauradament, aquesta és la posició actual en què PitchGround sembla trobar-se.

Vaig trobar aquest lloc quan estava fent una investigació bàsica sobre AppSumo: l’anunci PitchGround apareixia constantment a Google dient “Podries fer-ho millor”. Això significa que el seu equip de màrqueting està dirigit activament als clients d’AppSumo. Potser s’hauria de dedicar més temps a les ofertes de proveïment per als seus propis usuaris.

Un ràpid cop d’ull pel lloc de PitchGround va mostrar un total de 27 ofertes, només 5 de les quals estaven actives en el moment de la creació d’aquest article. La resta es van marcar com a “esgotades”. A part d’això, els visitants del lloc tenen constantment una mala intenció per registrar-se a les seves notificacions d’acord mitjançant una sèrie de pop-ups molt molestes.

Per a qui és PitchGround: Petites empreses, venedors, bloggers professionals

Visita PitchGround

4. DealFuel

Pàgina inicial de DealFuelPàgina inicial de DealFuel

En lloc de centrar-se només en propietaris o empreses de llocs web, DealFuel ofereix una àmplia gamma de programes polivalents molt útils i fins i tot recursos. Alguns exemples d’això podrien ser Nunk Junk Cleaners per a ordinadors, o fins i tot paquets de volants per a ús empresarial, alguns fins i tot lliurats de forma gratuïta..

Amb 21 pàgines d’ofertes per triar, la navegació pel lloc pot trigar una estona. Tot i això ho han facilitat amb diverses maneres d’ordenar a través de les ofertes. És de destacar que DealFuel té categories especials que cobreixen WordPress i complements, ideals per a molts propietaris de llocs.

D’un cop d’ull, es tracta d’una altra petita operació dirigida per un grup principal de persones que ha aconseguit construir un lloc amb èxit. Inspiradora per als propietaris de llocs que utilitzin les seves ofertes per fer créixer els seus propis llocs, sí?

Per a qui és DealFuel: Propietaris de llocs de WordPress, petites empreses i sol·licitants d’ofertes habituals

Visiteu DealFuel

5. Espejo de repartiment

Pàgina inicial DealMirrorOferta pàgina principal del Mirro

Deal Mirror es centra molt en les ofertes de programari per ajudar els llocs web a créixer. Tenen diverses ofertes que cobreixen categories que van des del màrqueting fins a l’analítica social. Malauradament, a l’hora d’escriure semblen tenir ofertes limitades.

Si bé els que he trobat eren prou útils, sembla que hi ha una mica de profunditat en el que hi ha aquí. Tot i així, és bo que entenguin les dificultats que tenen els llocs web més nous i que hagin creat una categoria amb l’oferta “Ofertes menors de 20 dòlars”..

Les ofertes aquí també inclouen una garantia de satisfacció, i et reemborsaràran les compres que vulguis, sense fer-se cap pregunta.

Per a qui és el Deal Mirror: Bloguers professionals, petites i mitjanes empreses

Visita DealMirror

Com funcionen els mercats de programari

El model de treball és relativament senzill.

Els mercats s’adrecen als desenvolupadors, editors o proveïdors de serveis i negocien els termes d’un acord. Aquestes ofertes solen ser exclusives al mercat per crear un factor de vendes atractiu.

Aleshores, els mercats es posen a l’hora de fer l’acord el més atractiu possible per als seus visitants. Mentrestant, per a cada venda que ha fet l’home al centre (el mercat) es pot reduir, de vegades una quantitat important.

Exemples AppSumoExemple: els grans estalvis trobats a AppSumo, estalvien fins a un 96% en programari de màrqueting com Boost i altres.

Aquesta estratègia de tres punts bàsics beneficia a tots els implicats. La font del programari obté accés gratuït al mercat a un segment de clients altrament inadequat i el mercat guanya una part de cada venda. Finalment, el comprador obté un bon descompte.

La majoria dels mercats d’ofertes també funcionen amb afiliats, de manera que probablement trobareu llocs que ofereixen ofertes que abasten més d’un mercat. Això ajuda a que els mercats s’estenguin a través d’Internet.

De fet, si esteu interessats, podreu iniciar un lloc d’afiliats i aprofitar les ofertes que ofereixen aquests mercats.

Conclusió: són útils els mercats d’ofertes?

En aquest moment, probablement us haureu adonat que la majoria d’aquests llocs d’acord estan realment dirigits a propietaris de llocs web que busquen ampliar el creixement. El contingut i el SEO són ​​el nucli vital de qualsevol lloc web o bloc, però és molt diferent ampliar la divulgació.

Les categories populars per a ofertes de programari inclouen:

 • Construcció de llocs web
 • Cursos i guies
 • Gestió del SEO
 • Generació de vendes i plom
 • Màrqueting i divulgació

Els llocs web d’oferta són útils de més maneres que un. El primer és obvi: estalvi de costos. Les ofertes que es troben a la majoria d’aquests llocs solen ser úniques en la seva oferta. Aprofiteu per exemple l’oportunitat de comprar una llicència de vida per a una sol·licitud en lloc d’haver de pagar comissions anuals recurrents.

El segon és una mica més subtil. Prenguem el cas d’un propietari d’un lloc d’afiliats que volia alguna aplicació que ajudés en la generació de plom. A part de buscar un acord per al que voleu en un mercat, també podeu consultar altres ofertes per veure si podeu trobar alguna cosa millor o que us proporcionarà una bona relació qualitat-preu..

Tingueu en compte també que aquestes ofertes canvien regularment, de manera que sempre podeu tornar a rebre idees noves sobre quin programari pot funcionar millor per a la vostra empresa..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map