BigCommerce vs Shopify: preus i característiques comparades

Cada plataforma de comerç electrònic es crea a diferència de la següent. Segons el nivell de la vostra experiència i comoditat en línia, potser necessiteu una opció que pugui modificar la codificació o una que estigui a punt per llançar-la directament fora de la caixa. Shopify i BigCommerce són una de les dues opcions principals per a la plataforma de desenvolupament de comerç electrònic.


Més d’un milió de botigues utilitzen Shopify per crear el seu lloc; mentre BigCommerce manté quart lloc a la categoria de 1 milió de llocs principals en solució allotjada segons estadístiques de BuiltWith.

Si sou algú que té una empresa petita, Shopify pot semblar més atractiu, però si també teniu plans de creixement a llarg termini, BigCommerce us pot ser més útil; per tant, mireu ambdues plataformes i comparem les seves característiques i beneficis..

Salt ràpid

Compareu Shopify i BigCommerce a:

 • Dissenys de plantilles de botiga
 • Constructor de botigues en línia
 • Atenció al client
 • Piscina de talents
 • Eleccions d’aplicació
 • Popularitat
 • Preu

Com funcionen BigCommerce i Shopify?

Shopify i BigCommerce són plataformes de comerç electrònic que et permeten vendre productes (físics o digitals) en línia. Els dos creadors de botigues en línia funcionen en un navegador web, la qual cosa implica que no hi ha cap programari per descarregar a l’ordinador o allotjament web per comprar, podeu mantenir la vostra botiga des de qualsevol lloc del món sempre que tingueu connexió a Internet..

Editor de botigues BigCommerce i Shopify

El concepte central de tots dos constructors és que qualsevol pot utilitzar-los per crear una botiga en línia sense necessitat de codificar ni dissenyar res; escolliu una plantilla entre una selecció que ofereix, pengeu els productes que vulgueu vendre, arregleu el vostre procés i sigueu, en teoria, bo.

Editor de botigues ShopifyEditor de botigues Shopify: la secció de temes de l’esquerra és la que permet personalitzar la configuració del tema. Per a cada pàgina diferent, teniu una secció de temàtica diferent on podreu modificar el contingut i la disposició.
Editor de botigues BigCommerceEditor de botiga BigCommerce: a l’esquerra es troba la barra de navegació principal per a la configuració del tema. Podeu completar la major part del disseny de la botiga utilitzant aquesta mateixa secció de configuració.

És útil dir, però, que tot i que no cal contractar Serveis de desenvolupament de comerç electrònic En el moment de desenvolupar una botiga BigCommerce o Shopify, una bona idea sobre el disseny, juntament amb imatges individuals realitzades professionalment, són tanmateix crucial prescindint de la plataforma que escolliu..

Tant BigCommerce com Shopify són eines SaaS (programari com a servei). Això implica que hi hagi un cost continuat per utilitzar-los, que podria ser anual o mensual.

BigCommerce vs Shopify: Quina plataforma de comerç electrònic haureu de triar?

Ara, comparem Shopify i BigCommerce: quina és la millor plataforma si busquem i comparem el seu disseny de botigues, eines de comerç electrònic, atenció al client, el mercat professional, aplicacions i preus.

1. Quina plataforma té millors plantilles de botiga?

Atès que la gent és ràpida per jutjar, tenir un aparador atractiu és crucial ja que dóna credibilitat a la vostra botiga en línia.

Temes de la botiga Shopify

Per a aquest cas, Shopify té temes que són possibles alguns dels temes més atractius de la botiga al mercat ara. Són professionals, elegants, moderns i frescos. Una de les raons principals dels articles de Shopify és tan fantàstica, i és que s’aprofiten els dissenyadors autònoms per desenvolupar dissenys.

Tema de Shopify: Sense límitsTema de Shopify: Sense límits
Tema de Shopify: Default per defecteTema de Shopify: Default per defecte

Així, mentre que Shopify crea la plataforma o eina, permeten que els dissenyadors professionals facin els seus plans. Això també significa que mentre obteniu alguns temes de franc, molts són premium que podeu comprar de 100 a 180 dòlars.

Consulteu més plantilles de botiga en línia de Shopify

Temes a la botiga BigCommerce

BigCommerce, per la seva banda, ha millorat molt recentment, ja que se centren més en desenvolupar aparadors professionals i atractius per als seus clients. Abans, la mala qualitat dels seus dissenys era un inconvenient, però ja comencen a estar al dia dels temes de Shopify. BigCommerce també us ofereix temes gratuïts i premium que van des dels 145 $ fins als 235 dòlars.

Tema de la gran empresa: Cornerstone BoldTema de la gran empresa: Cornerstone Bold
Tema de BigCommerce: Fortune HighlightTema de BigCommerce: Fortune Highlight

Tant Shopify com BigCommerce us ofereixen temes gratuïts i temes de pagament que responen al mòbil. Shopify t’ofereix 10 números gratuïts i 62 de premium mentre que BigCommerce t’ofereix 10 temes gratuïts i 127 de més premium.

Consulteu més plantilles de botiga en línia de BigCommerce

Veredicte: guanya Shopify

Tot i que BigCommerce té més temes en comparació amb Shopify, el disseny del tema fa que Shopify sigui un tall anterior. Els temes de Shopify són molt personalitzables. Amb un conjunt únic d’opcions, podeu personalitzar el vostre tema amb un conjunt de paràmetres.

2. Quina plataforma ofereix un millor creador de botigues?

Botiga de botigues Shopify

Shopify us ofereix totes les eines fonamentals per crear una botiga en línia que funciona. Tanmateix, caldrà afegir a la vostra botiga eines avançades com ara revisions de productes, llista de desitjos dels clients, suggeriments de productes, etc. a través de l’App Store. Algunes eines són gratuïtes, i algunes es paguen i aquestes es paguen perquè els desenvolupadors subcontractats les creen.

Shopify convida als desenvolupadors a consolidar les seves eines a la plataforma perquè els seus clients puguin utilitzar aquestes eines també sense fer cap treball de codi. Així, els diners addicionals que pagueu surten principalment a aquests desenvolupadors externs. No totes aquestes eines són necessàries, però si voleu fer créixer la vostra botiga, és possible que les necessiteu.

Creador de botigues Shopify: és el lloc on gestionar i fer el seguiment de la botiga en línia. Des de la botiga de prova anterior, podeu veure, Shopify inclou una llista de funcions on podeu llançar la vostra botiga en línia ràpidament.

Creador de botigues BigCommerce

BigCommerce possible és un dels més exhaustius col·leccions d’eines entre tots els principals fabricants de llocs web per a una botiga de comerç electrònic. Us ofereixen eines fora del quadre que ja s’afegeixen al seu pla mensual.

Si necessiteu més eines, BigCommerce App Store és on podeu trobar aquestes eines avançades realitzades per desenvolupadors externs, com Shopify. Això és útil, ja que no sabeu quines eines addicionals podeu necessitar un cop que el vostre negoci es desenganxi.

Creador de botigues BigCommerceConstructor de botigues BigCommerce: podeu accedir a la majoria de les funcions de BigCommerce tot i que esteu al pla de prova. Feu clic a cada secció per anar un pas més enllà de la configuració.

Veredicte: Lligar

Realment depèn de com vulguis que el teu negoci creixi. Els dos constructors de llocs tenen eines útils en diverses etapes d’un negoci, per la qual cosa el veredicte està una mica desconcertat.

3. Qui té una millor atenció al client?

Tant BigCommerce com Shopify us ofereixen atenció al client les 24 hores del dia a través de diversos canals: xat en directe, telèfon i correu electrònic. Bàsicament, si teniu consultes o problemes, fins i tot a mitjanit, sempre podeu obtenir ajuda del suport tecnològic de les dues plataformes.

També hi ha un fòrum comunitari a Shopify i BigCommerce on es poden publicar preguntes i solucions per a altres usuaris. Fins i tot podeu utilitzar aquest mètode per contactar amb els seus equips d’assistència. Com que es tracta d’un canal públic, el temps de torn dels membres de suport sol ser més ràpid.

centre d'ajuda de shopifyCentre d’ajuda de Shopify (visita)
Centre d’ajuda BigCommerce (visita)

Un avantatge primordial del fòrum és que podeu conèixer què fan altres clients (propietaris d’empreses com vosaltres), els problemes o consultes que tenen i també algunes solucions útils. Fins i tot, podeu recollir consells útils si dediqueu temps a aquests fòrums.

Veredicte: Lligar

Tot i que és un empat, m’inclino més cap a Shopify aquí per la comunitat que ha acumulat al llarg dels anys. Per als principiants, Shopify pot ser el millor lloc per començar, ja que ofereixen una completa documentació d’autoajuda en comparació amb BigCommerce. Vaig poder trobar solucions als meus problemes visitant el seu centre d’ajuda en línia.

4. Qui té una piscina de talents més gran?

Shopify compta amb un mercat d’experts per contractar (opcional). Aquests professionals us poden ajudar a portar la vostra botiga a un altre nivell alhora que us donen la llibertat de fer atenció a altres funcions del vostre negoci. Aquests professionals inclouen desenvolupadors, dissenyadors, comercialitzadors, configuració de botigues i fotògrafs. Fins i tot, Shopify enumera geogràficament els seus experts perquè pugueu contractar assistència fàcilment.

Tot i que encara podeu obtenir experts que us ajudin a crear la vostra botiga a BigCommerce, els experts són menys en comparació amb Shopify. De manera que és el més difícil trobar el expert adequat en BigCommerce, especialment si voleu algú que visqui a prop vostre.

Shopify té una piscina més gran de professionals i l’ecosistema sembla més avançat.

Des d’aquest punt de vista, l’ecosistema d’assistència de Shopify sembla més avançat, però la contractació d’ajuda no és una preocupació immediata quan encara comenceu. La contractació d’ajuda és quelcom a considerar quan les coses necessiten massa per tenir cura.

Veredicte: guanya Shopify

El guanyador va a Shopify. Només és més fàcil trobar experts a Shopify a qualsevol país que BigCommerce.

5. Quina plataforma té més aplicacions que podeu afegir?

A mesura que el vostre negoci s’expandeix, molt probablement les funcions integrades no puguin satisfer les vostres necessitats. Necessiteu més eines per fer créixer el vostre negoci. Hi ha eines avançades tant de la botiga d’aplicacions Shopify com de Bigcommerce per ampliar la funcionalitat de la vostra botiga.

Aplicacions de Shopify

Aplicació Shopify per a l'enviamentAplicacions de compra per a enviament i compliment

Shopify, ara mateix, et proporciona més de 1500 aplicacions a la seva botiga. Aquestes aplicacions us poden ajudar en màrqueting i vendes, integració de xarxes socials, automatitzar o mantenir tasques de gestió relacionades amb informes, comptabilitat, atenció al client, enviament, compliment, inventari, etc..

Mercat d’aplicacions BigCommerce

Aplicacions per a grans empresesMercat d’aplicacions BigCommerce

Pel que fa a BigCommerce, només hi ha 250 aplicacions en comparació amb Shopify 1500. Tot i això, això no implica que BigCommerce sigui secundari a Shopify, ja que BigCommerce ja incorpora moltes eines al seu pla bàsic (com ara pressupostos d’enviament en temps real, eines d’informació professional, valoració i ressenyes del producte, etc.). Però implica que l’ecosistema dels desenvolupadors a Shopify és més extens que BigCommerce.

Com s’ha dit per al segment anterior, tenir més aplicacions és útil quan pensem a llarg termini.

Veredicte: guanya Shopify

El veredicte és obviament de nou Shopify. Tinc Shopify no només per la quantitat d’aplicacions, sinó per l’ecosistema de grans desenvolupadors que ha construït. Sabeu que sempre hi ha desenvolupadors per construir la següent funció que necessiteu.

6. Quina plataforma és més popular?

Ara mateix, Shopify té més de 2,4 milions d’usuaris, incloses dades històriques i ha processat transaccions per valor de més de 41 mil milions de dòlars. Ofereixen més de 70 temes atractius a la botiga per seleccionar, tenen 1500 aplicacions i una àmplia comunitat. Només amb aquestes estadístiques, podeu veure que Shopify és el més popular.

Si veieu les tendències de Google per als fabricants de botigues de comerç electrònic, Shopify és consultat per la gent molt als motors de cerca en comparació amb BigCommerce.

Segons l’estadística, BigCommerce va registrar més de 159.000 clients amb dades històriques incloses i han processat operacions per valor 17 mil milions de dòlars. Ofereixen 130 temes i 250 aplicacions i tenen una comunitat d’experts més petita.

Tingueu en compte que aquestes estadístiques es basen en nivells extremadament alts i no implica que estigui segur que Shopify sigui més beneficiós que BigCommerce.

Veredicte: guanya Shopify

Tot i que pugui semblar un veredicte injust, sobretot quan BigCommerce va tenir un inici més tard que Shopify, encara el tinc escollit, ja que a l’hora de prendre decisions, normalment escollim les opcions més populars, no??

7. BigCommerce vs Shopify: el preu

És la norma a la indústria de la tecnologia que obté més recursos cada vegada que actualitzeu a un pla superior. Aquesta pràctica s’aplica tant a BigCommerce com a Shopify. Amb el pla superior, obtindreu funcions més millorades i tarifes més baixes.

Comprar els plans d’un cop d’ull

 • Shopify bàsic: 29 $ / mes
 • Shopify – 79 $ / mes
 • Advance Shopify – 299 dòlars / mes
 • Shopify Lite – 9 dòlars / mes (venut a les xarxes socials o al lloc web)
Shopify Plans / Preus
Shopify bàsic
Shopify
Shopify avançat
Preu mensual29 $ / mes79 $ / mes299 dòlars / mes
Comptes de personal2515
ProductesIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Comissions de la targeta de crèdit2,9% + 0,30 $2,6% + 0,30 $2,4% + 0,30 $
Comissions de transacció / passarel·la de tercers2%1%0,5%
Pagaments de compra0%0%0%
Múltiples canals de venda
Targetes regal
Recuperació del carretó abandonat
Certificat SSL gratuït
Aplicació TPV Shopify
Anàlisi de fraus
Informes professionals
Assistència 24/7

Visiteu Shopify

BigCommerce plans d’un cop d’ull

 • Estàndard: 29,95 dòlars / mes
 • Plus– 79,95 dòlars / mes
 • Pro – 249,95 dòlars / mes
Planes i preus BigCommerce
Estàndard
Més
Pro
Preu mensual29,95 dòlars / mes79,95 dòlars / mes249,95 dòlars / mes
Comptes de personalIl·limitatIl·limitatIl·limitat
ProductesIl·limitatIl·limitatIl·limitat
Llindar de vendes a l’anyFins a 50 milions de dòlarsFins a 150 milions de dòlarsFins a 400.000 dòlars
Comissions de la targeta de crèdit2,9% + 0,30 $2,5% + 0,30 $2,2% + 0,30 $
Sense comissió de transacció0%0%0%
Múltiples canals de venda
Google Shopping
Targetes regal
Estalviador de carretons abandonats
HTTP gratuïts i SSL dedicats
Grups i segmentació de clients
Eines d’informació professional
Assistència 24/7

Visita BigCommerce

Una cosa que cal destacar, BigCommerce no et cobra per cap transacció a tots els plans. Això vol dir que no haureu de pagar cap comissió ni cap comissió a BigCommerce quan el vostre client pagui mitjançant PayPal. D’altra banda, si voleu una taxa de transacció del 0% a Shopify, heu d’utilitzar el pagament de Shopify.

Veredicte: guanya Shopify

Tot i que ambdós tenien punts de preu ajustables als pressupostos, prefereixo Shopify aquí. En termes de relació qualitat-preu, obteniu més de Shopify la mateixa quantitat de diners pagats.

BigCommerce vs Shopify: el que és adequat per a vostè?

Shopify us ofereix temes més atractius i preparats per a mòbils. També tenen una gran botiga d’aplicacions que podeu utilitzar per millorar la funcionalitat de la vostra botiga i tenen més experts a la comunitat que en qualsevol altre lloc. Els usuaris pagats de Shopify són 15 vegades més que el de BigCommerce, cosa que diu que són més populars. També és evident que Shopify inclou més desenvolupadors d’aplicacions, creadors de temes i professionals que us ajudaran, si trieu Shopify.

Les eines de BigCommerce són una mica més exhaustives que Shopify. Tot i que BigCommerce té una excel·lent col·lecció de temes, el disseny de Shopify és millor. A més, no tots els temes de BigCommerce estan preparats per a mòbils. Hi ha 250 aplicacions que podeu triar a la botiga d’aplicacions de BigCommerce i té un grup d’experts limitat. Tot i que tenen menys usuaris, és vital notar que Shopify va començar abans (2004) que BigCommerce (2009). En total, ens adonem que Shopify està ampliant la seva base d’usuaris més ràpidament que BigCommerce.

Aprèn més

 • Feu clic aquí per explorar BigCommerce en línia
 • Feu clic aquí per explorar Shopify en línia

Conclusió

Per dir-ho tot, les dues plataformes són proveïdors populars de solucions de comerç electrònic. Tots dos són competents i disposen d’una àmplia gamma d’eines per ajudar-vos a expandir el vostre negoci. Tot i que Shopify sembla més atractiu que BigCommerce i, com que no hi ha cap resposta definitiva, us recomanem que els poseu a prova.

Com començar amb Shopify?

Està bé tenir una mentalitat sense risc. Ningú està preparat per invertir en alguna cosa abans de provar-ho. Per això, Shopify ofereix una prova de 14 dies. És completament gratuït d’utilitzar i ni tan sols heu d’omplir les dades de la targeta de crèdit.

Feu clic aquí per registrar-vos per obtenir un compte gratuït a Shopify.

Pàgina d'inscripció ShopifyPas 1: introduïu l’adreça de correu electrònic i el nom de la botiga per iniciar la prova gratuïta de Shopify.
Registra't a ShopifyPas 2: introduïu els detalls personals i emmagatzemi.

Com començar amb BigCommerce?

BigCommerce ofereix una prova de 15 dies sense risc per experimentar la plataforma tu mateix. No es requereix cap detall de la targeta de crèdit. Per tant, podeu estar segur que no us cobrarà si decidiu no continuar després de 15 dies.

Feu clic aquí per registrar-vos per obtenir un compte gratuït a BigCommerce.

bigcommerce-signupPas 1: introduïu una adreça de correu electrònic per iniciar la prova de BigCommerce.
botiga de grans compresPas 2: nom del magatzem d’entrada (podeu canviar-ho més endavant) i una altra credencial d’inici de sessió.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map