SEMrush Review: Vad det krävs för att överträffa din tävling

För er som tror att Internet bara är en slumpmässig samling av webbplatser, eStores och bloggar dumpade där för ditt läsglädje, tänk igen. Internet är, som den verkliga världen, en avskuren affärsmiljö. Det är riktigt, den genomsnittliga Joe kommer helt enkelt att blanda sig i den men den sanna affärsmannen behandlar det exakt som det är – en tävling mot affärsrivaler om intäkter.


De flesta netborger och även småföretag läser nyheterna och blir imponerade av de rörelser som länder runt om i världen gör för att stödja gränsöverskridande handel. Internet har länge varit gränsöverskridande och om du förväntar dig att överleva online som företag behöver du mer än bara kort kunskap om vad termen sökmotoroptimering betyder.

SEMrush erbjuder en 7-dagars gratis testversion för sin programvaraDet finns en 7-dagars gratis testversion tillgänglig.

I en tegel- och murbruk måste du utvärdera punkter som plats och kundtrafik. Det gäller också en webbplats. För det mesta är trafiken osynlig, så du måste veta vad som kommer att dra dina kunder – till exempel genom sökmotorlistor.

SEMrush granskningsöversikt

Omfattande webbplatsanalysverktyg för onlineföretag

Namn: SEMrush

Beskrivning: SEMrush är en mjukvara för affärsintelligens som erbjuder omfattande dataforskning. Du behöver dessa data för att överträffa din tävling.

Operativ system: Webbaserad

Applikationskategori: Online marknadsföring, SEO

 • Enkel användning

 • Pålitlighet

 • Funktioner

 • Värde för pengar

 • Kundsupport

Övergripande

4,2

Sammanfattning

Semrush handlar om att hjälpa dig marknadsföra ditt webbinnehåll, men när det gäller funktionsuppsättning sträcker det sig ytterligare än så. Du får tillgång till nästan alla verktyg du behöver för att slåss med andra om topplistan på Googles ranking.

Läs mer:

 • Lär känna SEMrush
 • Vad erbjuder SEMrush?
 • SEMRush-prissättning
 • Vem är SEMrush för?

Fördelar

 • Otroligt kraftfullt SEO-stöd
 • Få annars otillgänglig information om konkurrenter

Nackdelar

 • Branta priser
 • Prova SEMrush gratis
 • Jämför SEMrush-prissättning

{
"@sammanhang": "http://schema.org",
"@typ": "Recension",
"itemreviewed": {
"@typ": "Mjukvaruapplikation",
"namn": "SEMrush",
"beskrivning": "SEMrush är en mjukvara för affärsintelligens som erbjuder omfattande dataforskning. Du behöver dessa data för att överträffa din tävling.",
"bild": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/semrush-home-review.jpg",
"operativ system": "Webbaserad",
"applicationCategory": "Online marknadsföring, SEO"
},
"reviewRating": {
"@typ": "Betyg",
"ratingvalue": 4,20000000000000017763568394002504646778106689453125,
"bestrating": 5,
"worstRating": 0
},
"författare": {
"@typ": "Person",
"namn": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

Semrush handlar om att hjälpa dig marknadsföra ditt webbinnehåll, men när det gäller funktionsuppsättning sträcker det sig ytterligare än så. Du får tillgång till nästan alla verktyg du behöver för att slåss med andra om topplistan på Googles ranking.

\ R \ n

Läs mer:

\ R \ n

  \ R \ n
 • Lär känna SEMrush
 • \ R \ n

 • Vad erbjuder SEMrush?
 • \ R \ n

 • SEMRush-prissättning
 • \ R \ n

 • Vem är SEMrush för?
 • \ R \ n

"
}

Vad är SEMrush

SEMrush är en kraftfull och mångsidig konkurrenskraftig intelligenssvit för onlinemarknadsföring, från SEO och PPC till sociala medier och videoannonsforskning.

Lär känna SEMrush

SEMrush är ett av de största namnen ute idag när det gäller SEO. Det är en komplett webbplatsanalysverktyg som hjälper dig att ge dig den information du behöver för att bygga en framgångsrik webbplats. Med det menar jag informationsmässigt – både på din egen webbplats och din konkurrens.

Genom att optimera din webbplats baserad på SEO-data kan du skapa nyckelord och strategier som kommer att få in den trafik du behöver för att överleva.

SEMRush-kontrollpanelenDitt centrala nervsystem – kontrollpanelen

Det första du kommer att stöta på i SEMRush är din kontrollpanel som visar en översiktsskärm. Härifrån, kan du visa webbplatstrafik och nyckelord, plus åtkomst till andra avsnitt. Detta leder mig till den första stora artikeln som SEMrush täcker, vilket är information.

Vad erbjuder SEMrush

SEMrush erbjuder dig omfattande information om din webbplats och konkurrenter.

Genom SEMrush kan du få omfattande information inte bara på din egen webbplats utan om någon annan webbplats som finns – inklusive din tävling.

Du kommer att få möjlighet att lära sig nyckelord, var de rangeras, vilken trafikvolym varje sökord får och till och med kostnaden för att köpa olika sökord via Google.

Dessutom är en kraftfull funktion som SEMrush erbjuder sökordforskning. Innan du ens producerar något innehåll för din webbplats, kolla in SEMrush så kan du berätta hur varmt det sökordet är. Det betyder hur populärt det är, hur svårt det kommer att rangordna det sökordet och till och med se hur andra klarar sig i samma strävan.

SEMrush - Att känna till dina backlinks för webbplatsen är en viktig del av din SEO-strategiAtt känna till dina backlinks är en viktig del av din SEO-strategi

När du fortsätter är det också viktigt att hålla ett öga på din egen position i sökordsrankning. Detta är en pågående uppgift och kan automatiseras genom SEMrush. Ställ bara in dina parametrar så får du vanliga rapporter från systemet.

Det sista nyckelområdet att lyfta fram är att SEMrush har följt tiderna och tydligt differentierar sig genom att veta vad Google gör i termer av mobil trafik. Detta är en relativt nyare dimension som många fortfarande ignorerar, även med explosionen av smarttelefonbaserad trafik.

Genom att tillåta dig att jämföra skrivbord jämfört med mobilanalys kan du närma dig nyckelord på en dubbel front. Optimera för båda och du kommer att vara framgångsrik.

SEMrush-prissättning

SEMRush planer och prissättningInte billig, men är det ett pris du har råd att inte betala?

SEMrush erbjuder 3 typer av planer,

 • Pro – börjar från $ 99,95 per månad
 • Guru – börjar från $ 199,95 per månad
 • Business – börjar från 399,95 dollar per månad

Förutom analysfunktionerna kan Guru- och affärsanvändare få åtkomst till äldre databasinformation.

Det finns för närvarande över 1 miljon människor som använder SEMrush. Du kan försöka eftersom du får en provperiod på 7 dagar gratis på verktyget.

Slutsats

Personligen tycker jag att SEMrush är ett skrämmande kraftfullt verktyg som alla företag som är beroende av webben bör använda. Det finns kunskapsbaser inom SEO, det finns självstudier, det finns till och med experter som kan göra jobbet åt dig. Men SEMrush är ren kraft till hands och komplicerar inte alltför jobbet.

Det enda lilla tekniska problemet med det är en stridighet. SEMrush börjar på US $ 99,95 per månad vid sitt mest grundläggande prissättningsnivå. Ändå på baksidan av det myntet är den rena kraften i vad det erbjuder. Personligen skulle min fråga vara – har du råd att INTE betala det priset?

För att komma igång: Skaffa den kostnadsfria provperioden på 7 dagar

FTC-avslöjande: BuildThis får remissavgifter från verktyg som listas på denna webbplats. Men yttrandena är baserade på vår erfarenhet och inte hur mycket de betalar. Vi fokuserar på att hjälpa småföretag och individer att bygga webbplatser som företag. Vänligen stödja vårt arbete och lära dig mer om vår intäkter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map