Sajter som AppSumo: Hitta fler erbjudanden i AppSumo-alternativ

AppSumo är en webbplats som erbjuder erbjudanden om programvara. Denna digitala marknadsplats har funnits länge nu och erbjuder bara pågående erbjudanden. Eftersom försäljning av alla slag är övergående, kan du förvänta dig att de flesta av erbjudanden på webbplatser som AppSumo ofta kommer att förändras.


Även om AppSumo är en av de äldsta platserna av den här typen som finns, betyder det inte att du bara har en källa. Idag finns det många wannabes som har försökt följa upp AppSumo-modellen – några mer framgångsrika än andra.

När ett växande antal mjukvarumarknader dyker upp, hur väl staplar dessa webbplatser mot AppSumo? Låt oss ta en djupare djup i dessa alternativ och se vad vi får.

* Offentliggörande: Affiliate-länkar används i det här inlägget. Vi tjänar en provision (utan extra kostnad för dig) om du köper via våra länkar. Detta hjälper till att täcka våra kostnader för författare och webbplats.

Om AppSumo

appsumo webbplatsAppSumo hemsida (besök här)

AppSumo har varit i mjukvarumarknadsverksamheten i nästan ett decennium nu. Grundades tillbaka 2011 och har denna plattform hjälpt hundratals utvecklare och programvaruförlagare att tjäna bitar med pengar.

Livstidens erbjudanden och rabatter för programvara

Det finns ett antal avtalstyper som erbjuds via AppSumo, varav de mest anmärkningsvärda är livstidens erbjudanden. Detta innebär att köpa den programvaran eller tjänsten via plattformen är en engångskostnad och du kan använda den för alltid. Bortsett från det finns det också årliga erbjudanden och till och med freebies.

Med det växande antalet marknadsplatser verkar AppSumo ha gått upp mot hård konkurrens. I skrivande stund noterade AppSumo 66 erbjudanden – fortfarande ett ganska betydande belopp.

AppSumo BläddraAktuella erbjudanden tillgängliga på AppSumo (klicka här för att bläddra bland dessa erbjudanden).

De delar in den tillgängliga programvaran i ett ganska brett spektrum av kategorier men tydligen är de mer populära områdena inom marknadsföring och blygenerering. Det finns naturligtvis de udda artiklarna ibland som e-böcker och annat informationsmaterial.

Det bästa med att använda AppSumo är att du kan få tag på solida erbjudanden på programvara när som helst och inte behöver vänta på en Black Friday- eller Cyber ​​Monday-försäljning.

Vem är AppSumo för: Pro-bloggare, affiliate-marknadsförare, småföretag.

Besök AppSumo

5 bästa AppSumo-alternativ

1. StackSocial

Stacksocial hemsida

Om du har tittat på AppSumo till en liknande webbplats som StackSocial skulle din första reaktion antagligen vara “WOW”. StackSocial startade några år efter AppSumo och har vuxit starkt sedan dess.

Sedan tiden startade hävdar Stacksocial att det har tjänat över 50 miljoner dollar för kunder, sparat besökare över 1,5 miljarder dollar och listat över fyra miljoner erbjudanden. Med alla mått som är en ganska stor del av mjukvara och dollar.

Det finns bokstavligen hundratals erbjudanden tillgängliga på StackSocial och plattformen har vuxit förbi scenen “just software”. Det är nu praktiskt taget en full e-handelsplattform som också har erbjudanden på allt från auto-prylar till modetillbehör.

Medan purister kanske inte är för nöjda med det, finns det egentligen inget att gråta på eftersom StackSocial fortfarande har bibehållit sin styrka i kärnprogramvarutbud. En snabb sökning efter ‘VPN’ gav bara mer än 20 alternativ att välja mellan.

StackSocial är lätt det bästa AppSumo-alternativet jag hittat hittills. I själva verket överträffar det långt AppSumo när det gäller vad som erbjuds vid varje given tidpunkt.

Vem är StackSocial för: Alla

Besök StackSocial

2. Dealify

Dealify hemsida

Jämfört med de kraftfulla förfallna som anges ovan, verkar Dealify ha lite av en besvikelse av erbjudanden. Faktum är att när jag träffade sajten var det faktiskt bara sex erbjudanden tillgängliga. Även om man tar hänsyn till erbjudanden som kommer och går, så har mindre än tio erbjudanden på hela webbplatsen verkar lite förskräckande.

Förutom deras ganska magra erbjudande har Dealify Facebook-sidan också begränsad exponering med bara några hundra följare. Dealify låtsas verkligen inte vara annorlunda, med ägaren hävdar att han startade sajten av “passion för onlinemarknadsföring och tillväxthacking.”

Deras marknadsföringsplan riktar sig mot marknadsförare och “tillväxthackare” men när jag tittade på den första affären som visades var jag inte särskilt övertygad. Det var ett erbjudande på ett lösenordshanteringsapplikation.

Vem Dealify är för: Tillväxt hackare, marknadsförare, småföretag

Besök Dealify

3. PitchGround

PitchGround-hemsidan

När ett marknadsföretag har mer personal än antalet erbjudanden det har varit aktivt skulle jag vara lite orolig om jag var ägaren. Tyvärr är det den nuvarande positionen som PitchGround verkar ha befunnit sig i.

Jag hittade den här webbplatsen först när jag gjorde en grundläggande undersökning om AppSumo – PitchGround-annonsen ständigt dykte upp på Google och sa “Du kan göra bättre”. Detta innebär att deras marknadsföringsteam aktivt riktar sig till AppSumo-kunder. Kanske mer tid bör läggas på att köpa erbjudanden för sina egna användare.

Ett snabbt blick genom webbplatsen PitchGround visade totalt 27 erbjudanden – av vilka endast 5 var aktiva när denna artikel skapades. Återstoden markerades som “slutsåld”. Bortsett från det, besökare på sajten ständigt badger att registrera sig för sina aviseringar via en serie mycket irriterande pop-ups.

Vem PitchGround är för: Småföretag, marknadsförare, probloggarar

Besök PitchGround

4. DealFuel

DealFuel-hemsidanDealFuel-hemsidan

Istället för att bara fokusera på webbplatsägare eller företag erbjuder DealFuel ett brett utbud av mycket användbar program för flera ändamål och till och med resurser. Några exempel på detta kan vara skräpstädare för datorer eller till och med paket med flygblad för affärsbruk, av vilka några till och med ges bort gratis.

Med 21 sidor med erbjudanden att välja mellan kan det ta dig ett tag att surfa på webbplatsen. De har gjort det enklare men med flera sätt att sortera igenom de erbjudanden som erbjuds. Speciellt är att DealFuel har speciella kategorier som täcker WordPress och plugins – bra för många webbplatsägare där ute.

I en överblick är detta en annan liten operation som drivs av en kärngrupp människor som har lyckats bygga en framgångsrik webbplats. Inspirerande för alla andra webbplatsägare som använder sina erbjudanden för att odla sina egna webbplatser, ja?

Vem är DealFuel för: WordPress-webbplatsägare, småföretag, vanliga affärskontakter

Besök DealFuel

5. Deal Mirror

DealMirror hemsidaDeal Mirro hemsida

Deal Mirror är mycket fokuserat på erbjudanden för mjukvara för att hjälpa webbplatser att växa. De har ett antal erbjudanden som täcker kategorier från marknadsföring till social analys. Tyvärr tycks de i skrivande stund ha begränsade erbjudanden.

Även om de jag tyckte var ganska användbara, verkar det finnas en liten brist på djup i vad som är tillgängligt här. Fortfarande är det trevligt att de förstår svårigheterna med nyare webbplatser att starta och har skapat en kategori som heter “Erbjudanden under $ 20”.

Erbjudanden här kommer också med en nöjdhetsgaranti, och de kommer att återbetala de köp du vill ha, inga frågor ställs.

Vem Deal Mirror är för: Pro-bloggare, små till medelstora företag

Besök DealMirror

Hur mjukvarumarknadsplatser fungerar

Arbetsmodellen är relativt enkel.

Marknadsplatser når ut till utvecklare, utgivare eller tjänsteleverantörer och förhandlar om villkoren för ett “avtal”. Dessa erbjudanden är ofta unika för marknaden för att skapa en övertygande försäljningsfaktor.

Marknadsplatser tar sedan upp jobbet med att göra affären så attraktiv som möjligt för sina besökare. Samtidigt tar för varje försäljning som har gjort mannen i mitten (marknadsplatsen) en nedskärning – ibland ett betydande belopp.

AppSumo-exempelExempel – Stora besparingar som finns på AppSumo, spara upp till 96% i marknadsföringsprogramvara som Boost och andra.

Denna trehörniga strategi gynnar alla inblandade. Källan till programvaran får fri marknadstillträde till ett annars outnyttjat kundsegment och marknaden tjänar en del av varje försäljning. Slutligen får köparen en bra rabatterad affär.

De flesta marknadsplatser handlar också med dotterbolag så att du troligen kommer att stöta på webbplatser som erbjuder erbjudanden som spänner över mer än en marknadsplats. Detta hjälper ytterligare marknadsplatserna att utöka var och en över Internet.

Faktum är att om du är intresserad kan du själv starta upp en anslutande webbplats och utnyttja de erbjudanden som erbjuds av dessa marknadsplatser.

Slutsats: Är Deal Marketplaces användbara?

Nu har du antagligen insett att majoriteten av dessa affärskontor faktiskt är inriktade på webbplatsägare som vill utvidga tillväxten. Innehåll och SEO är den viktigaste kärnan i varje webbplats eller blogg, men att utöka uppsökningen är en annan sak.

Populära kategorier för mjukvaruerbjudanden inkluderar:

 • Webbplatsbyggnad
 • Kurser och guider
 • SEO-hantering
 • Försäljning och Lead Generation
 • Marknadsföring och uppsökande

Deal webbplatser är användbara på fler sätt än ett. Den första är uppenbar – besparingar i kostnader. Erbjudanden på de flesta av dessa webbplatser är ofta unika i sitt erbjudande. Ta till exempel möjligheten att köpa en livslicens för en ansökan snarare än att behöva betala årliga återkommande avgifter.

Den andra är lite mer subtil. Låt oss ta upp en anknuten webbplatsägare som ville ha en applikation för att hjälpa till med blygenerering. Bortsett från att leta efter en affär för vad du vill på en marknadsplats kan du också bläddra igenom alternativa erbjudanden för att se om du kan stöta på något bättre eller som erbjuder bra valuta för pengarna.

Kom också ihåg att dessa erbjudanden ändras regelbundet, så att du alltid kan komma tillbaka för att få nya idéer om vilken programvara som bäst fungerar för ditt företag.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map