Konstant kontaktgranskning: Funktioner, priser och jämförelser

Det finns så många webbplatser online idag att om du var en e-handelsförsäljare eller till och med någon som hoppas att nå ut och ge gratis information, skulle du förmodligen ha rätt att oroa dig. I en värld av push-aviseringar och aggressiv marknadsföring är det viktigt att kunna nå ut via e-post. E-postmarknadsföring kan vara ett fantastiskt sätt att driva trafik till din webbplats om det görs korrekt.


Bland en mängd andra bästa e-postmarknadsföringstjänster är ConstantContact ett namn som kommer upp hela tiden (ingen ordlista avsedd). Bortsett från sin kärnkompetens inom e-postmarknadsföring har webbplatsen också expanderat till att omfatta andra marknadsrelaterade tjänster som är ett plus.

Idag kommer vi att titta på vad Constant Contact erbjuder och den upplevelse du kan förvänta dig om du bestämmer dig för att ge den en bit.

Sammanfattning av konstant kontaktöversikt

Funktionspaket e-postmarknadsföringsverktyg för småföretag

Namn: Konstant kontakt

Beskrivning: Constant Contact är en automatiserad digital marknadsföringslösning som hjälper företag (och vissa individer) att utöka räckvidden. Den är fullpakad med allt du någonsin skulle behöva, från att skapa ditt uppsökande innehåll till analysresultat.

Operativ system: Webbaserad

Applikationskategori: Programvara för e-postmarknadsföring

 • Enkel användning

 • mallar & Design

 • Funktioner

 • Värde för pengar

 • Kundsupport

Övergripande

4,1

Sammanfattning

Detta mycket enkla och ändå extremt smidiga verktyg är den perfekta lösningen för små till medelstora företag att öka sin marknadsföringsförmåga. Det lätt navigerbara gränssnittet är den perfekta balansen mellan enkelhet och funktionsuppsättning. Håll dig borta från alltför komplexa processer och arbeta i fina, strömlinjeformade arbetsflöden här.

Läs mer:

 • Showcase med e-postmallar
 • Konstant kontakt vs MailChimp
 • Konstant kontakt framgångshistorier
 • Jerry Lows anmärkning

Fördelar

 • Gratis provperiod på 60 dagar
 • Enkel kontaktlista importin
 • Imponerande lista över tillägg

Nackdelar

 • Konstigt autosvar-system

{
"@sammanhang": "http://schema.org",
"@typ": "Recension",
"itemreviewed": {
"@typ": "Mjukvaruapplikation",
"namn": "Konstant kontakt",
"beskrivning": "Constant Contact är en automatiserad digital marknadsföringslösning som hjälper företag (och vissa individer) att utöka räckvidden. Den är fullpakad med allt du någonsin skulle behöva, från att skapa ditt uppsökande innehåll till analysresultat.",
"bild": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/constantcontact-home-review.jpg",
"operativ system": "Webbaserad",
"applicationCategory": "Programvara för e-postmarknadsföring"
},
"reviewRating": {
"@typ": "Betyg",
"ratingvalue": 4.0999999999999996447286321199499070644378662109375,
"bestrating": 5,
"worstRating": 0
},
"författare": {
"@typ": "Person",
"namn": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

Detta mycket enkla och ändå extremt smidiga verktyg är den perfekta lösningen för små till medelstora företag att öka sin marknadsföringsförmåga. Det lätt navigerbara gränssnittet är den perfekta balansen mellan enkelhet och funktionsuppsättning. Håll dig borta från alltför komplexa processer och arbeta i fina, strömlinjeformade arbetsflöden här.

\ R \ n

Läs mer:

\ R \ n

  \ R \ n
 • Showcase med e-postmallar
 • \ R \ n

 • Konstant kontakt vs MailChimp
 • \ R \ n

 • Konstant kontakt framgångshistorier
 • \ R \ n

 • Jerry Lows anmärkning
 • \ R \ n

"
}

Konstant kontaktfunktioner

Tänk på att Constant Kontakts primära fokus är inom e-postmarknadsföring, när du har registrerat ett konto har du möjlighet att skapa en e-postlista, ange din kontaktinformation och sedan skapa din första e-post.

Kontaktinformation är obligatorisk och för dig som är ny på e-postmarknadsföring är detta ett område att notera. Många länder har idag strikta lagar om datasekretess och personuppgifter. Var medveten om dessa lagar och se till att du följer dem innan du skickar ut marknadsföringsmeddelanden!

1. Skapa en lista

Din abonnentlista är hjärtat i din e-postmarknadsföringskampanj och består av alla e-postadresser som du vill nå ut till. Att ange dem en i taget skulle vara en ny form av vansinne, så Constant Contact har flera enkla sätt att fylla din lista.

De snabbaste och enklaste metoderna är att ladda upp dem i form av en fil, importera dem direkt från en kontaktlista i Gmail eller till och med extrahera dem från Microsoft Outlook. Om du laddar upp listan i en fil, observera att konstant kontakt känner igen kommaseparerade värden (CSV), Excel och vanlig textformat.

Varje post kan redigeras och du kan tilldela taggarNär du har gjort det kan du komma åt dina kontaktposter via kontakthanteraren. Detta gör att du kan redigera information där men också att du kan lägga till vad systemet kallar “Taggar”. Jag antar att detta kan vara användbart när man på något sätt grupperar kontakter inom listorna, men att redigera postarna en i taget är extremt tråkigt.

2. Kör dina e-postmarknadsföringskampanjer

Konstant Contact Visual Editor är enkel att användaDen visuella redigeraren är enkel att använda och mallarna är rikliga.

När du har sorterat din e-postlista är du redo att börja med en e-postmarknadsföringskampanj.

För att hjälpa dig i denna konstant kontakt har ett mycket stort arkiv av mallar för att komma igång. Ännu bättre, det finns en visuell redigerare som du kan använda för att ändra någon av dessa mallar för att passa dina behov. Du kan faktiskt få en förhandsgranskning av några av dessa mallar innan du registrerar dig för Constant Contact.

3. E-postmallar för konstant kontakt

* Klicka på bilden för att förstora.

Den grundläggande nyhetsbrevmallen för konstant kontaktGrundläggande nyhetsbrevmall.

Konstant kontakt E-postmallar för Black Friday marknadsföringskampanjE-postmallar för Black Friday marknadsföringskampanj.

Konstant e-postmallar för fitnesscenter / gym.E-postmallar för gym / gym.

E-postmallar för restauranger och barer.

E-postmallar för fastighetsföretag.

E-postmallar för julförsäljning.

E-postmallar för konferenser.

E-postmallar för mode / butiker.

Läs mer: Se alla e-postmallar på Constant Contact.

Var och en av mallen innehåller all den grundläggande information som krävs för att din e-post ska följa de flesta standardbestämmelser. Detta inkluderar inkludering av en fysisk adress för ditt företag, den obligatoriska avregistreringslänken samt annan användbar information.

Om du har dina egna media som logotyper eller egenutvecklade bilder kan de laddas upp till systemet och användas i dina nyhetsbrev också. Du har tillåtet upp till 2 GB lagringsutrymme, så det är osannolikt att du kommer att ta slut när som helst snart.

Schemalägg dina e-postmeddelanden för automatiserad utgåva.

När du har namngivit, redigerat och är nöjd med den e-postkampanj som du har utformat kan du spara den och antingen skicka den omedelbart eller schemalägga den för en senare, automatiserad leveranstid och -datum. Konstant kontakt följer Australian Western Standard Time (AWST), så du måste göra det konvertera din lokala tid följ det för att schemalägga e-post korrekt.

Den lilla bristen som jag kände som viktig är att det inte verkar vara något sätt på vilket systemet kan konfigureras för att automatiskt svara på användarsvar. Vad Constant Contact anser som auto-svar är mer som en triggereffekt som händer vid förinställda tidpunkter för att släppa en serie e-postmeddelanden.

4. Kontrollera resultaten från dina kampanjer

Konstant kontaktleverantörer omedelbara uppdateringar av dina marknadsföringskampanjerFå omedelbara uppdateringar av dina marknadsföringskampanjer.

Efter alla kampanjer kan du se resultaten av den under fliken Rapportering.

Constant Contact har en lättläst graf över dina resultat och innehåller viktig statistik som klickfrekvens och öppna priser. Om du väljer att integrera Google Analytics kommer mer information att finnas tillgänglig. Förutom resultat från enskilda kampanjer kan du också matcha dina resultat i olika kampanjer.

5. Ständiga kontaktappar och -integrationer

Det finns hundratals tillägg tillgängliga på Constant Contact's Marketplace.Det finns hundratals tillägg tillgängliga på Marketplace.

Constant Contact har en ögonöppnande lista med över 300 appar och andra moduler som du kan integrera i ditt huvudkonto. Dessa sträcker sig från enkla apper för e-postimport, till exempel för dina Google- eller Outlook-konton, hela vägen till att arbeta med Zoho och Azureplus för kundrelationshantering och automatiserad Lead Management och säljprognos.

Apparna finns på en marknadsplats där de kan sorteras på liknande sätt som WordPress-plugin-program, efter namn, betyg, recensioner eller till och med när de lades till. Dessa appar erbjuder den enastående förmågan att enormt skala upp din e-postmarknadsföring.

6. Eventhantering

Detta är något som de flesta e-postmarknadsföringsverktyg inte riktigt har inkluderat ännu. Som en ytterligare modul till ditt konto kan du registrera dig för eventhantering i Constant Contact. På så sätt kan du skicka e-post till en händelseinbjudan och låta användaren fylla i sina svar. Dessa svar lagras i systemet och du kan spåra registreringar direkt från Dashboard-komforten.

Detta är en mycket enkel funktion som kan vara så användbar för många företag. Du kan till och med begära donationer för en viss händelse via e-postmeddelandet som kan länka till en anpassad donationssida. Tyvärr finns det en extra månadsavgift för detta.

7. Ytterligare resurser och support

Som ett av de främsta namnen i e-postmarknadsföringsspelet vill Constant Contact att du ska lyckas med dina kampanjer. För detta ändamål har den ett stort arkiv av onlineresurser som du kan begära hjälp. Allt du behöver göra är att välja vilken bransch du är i och du kommer att få kampanjidéer och till och med förslag på vilka mallar som passar dina behov.

Bortsett från detta kommer systemet också med en kunskapsbas som innehåller svar på många vanliga problem som tidigare användare har mött. Detta inkluderar både artiklar och videohandledning. Om det fortfarande inte har löst de problem du står inför finns det också ett omfattande supportsystem.

Ständig kontakt kommer med chatbot-hjälp, e-poststöd, ett aktivt användargemenskap samt telefonlinjer med direktanrop från USA, Kanada, Mexiko och Storbritannien. Det finns en annan linje som stöder samtal från andra internationella områden. Telefonsupport är inte dygnet runt men den stödda tiden är generös.

För dem som verkligen är desperata efter hjälp erbjuder Constant Contact också begränsad hjälp på helgerna via sitt Twitter-konto.

Konstant kontaktpriser

Konstant kontakt erbjuder två huvudvarianter; E-post och e-post Plus. E-post är en grundläggande enanvändarversion och tillåter inte automatisering av e-post, marknadsföring av evenemang, donationer online, enkäter och enkäter eller användning av kuponger.

Bortsett från detta prissätts allt annat på nivånivå beroende på storleken på din e-postlista. Priserna varierar från den låga delen av 500 prenumeranter till $ 20 per månad hela vägen till 50 000 prenumeranter till $ 335 per månad. De som har ännu större listor måste ta itu med dem direkt för prissättning.

Om du väljer funktionen tilläggshantering, är du beredd att betala ytterligare $ 45 per månad minst, beroende på storleken på din marknadsföringslista.

För nya användare kommer Constant Contact med en testperiod på 60 dagar, under vilken du kommer att kunna njuta av alla fördelarna med ett Email Plus-konto. Den enda skillnaden är att du är begränsad till en liststorlek på 100 under din provperiod.

Constant Contact vs Mail Chimp

Funktioner / prissättning
CTCT Basic
CTCT Plus
MailChimp Basic
Gratis planer?NejNejJa
0 – 500 prenumeranter$ 17.00 / mo$ 38,25 / moFri
För 2 000 prenumeranter$ 38,25 / mo$ 59,50 / mo$ 50.00 / mo
För 10.000 prenumeranter$ 80,75 / mo$ 106,25 / mo$ 75.00 / mo
För 25 000 prenumeranter$ 191,25 / mo$ 191,25 / mo$ 150.00 / mo
Flera administratörerNejJaJa
Click-tracking Heat MapJaJaNej
SMS-marknadsföringJaJaNej
Enkel användarsegmenteringJaJaNej
HändelsehanteringJaJaNej
Facebook / InstragrammarknadsföringNejNejJa
FaktureringJaJaNej
Ideell rabatt20 – 30% rabatt20 – 30% rabattNej
Gratis rättegång60 dagar60 dagarNej
Besök onlineKonstant kontaktMailChimp

* Obs: MailChimp-fri plan är tillgänglig för under 2 000 prenumeranter och 12 000 e-postmeddelanden per månad

Besök Constant Contact

Framgångshistorier

Under det senaste decenniet har The Vin Bin bevisat sin expertis genom att erbjuda kunderna en sofistikerad variation av viner, hantverköl, sprit, hantverkskost och gourmetmat. Rick Lombardis hjärnsköld, denna specialbutik har vuxit från styrka till styrka och gjort hans passion till en blomstrande affär.

Constant Contact har varit ett av verktygen som Rick använder och han krediterar det med att vara en stor del av hans framgång. Systemet erbjöd honom ett prisvärt sätt att bygga kundrelationer och ta dem till Vin Bin. Rick och många andra som han har utnyttjat e-postmarknadsföring för att stärka sin verksamhet och öka tillväxten.

Läs mer: Läs framgångshistorier på Constant Contact.

Slutsats

Med mer än 650 000 kunder som tjänat över 15 år har Constant Contact blivit ledande inom marknadsföring av små företag. De erbjuder en speciell blandning av expertkunskap, effektiv kärnkompetens samt ett starkt stödsystem.

Personligen, efter att ha använt några e-postmarknadsföringsplattformar tidigare, känns Constant Contact ganska bra. Det har alla faciliteter (och mer) som en professionell webbplats skulle erbjuda och samtidigt ha ett förenklat användargränssnitt som inte alltför skrämmer. När du väl faktorerar det solida stödsystemet skulle jag säga att det här är en riktig vinnare.

Jerry Lows anmärkning

Jag använder MailChimp för WHSR-nyhetsbrev. För ungefär ett år sedan erbjuder Constant Contact mig ett gratis konto. Jag bytte inte av flera skäl:

 1. Billigare kostnader på lång sikt – MailChimp är 5 – 10% billigare än konkurrenterna.
 2. Jag är nöjd med MailChimp e-postbyggare – Därför är jag inte på humör att prova andra (varför fixa något när det inte är trasigt?).
 3. Och mest av allt har jag spenderat enorma ansträngningar och pengar för att behärska användningen av MailChimp och att konfigurera mitt nuvarande e-postsystem. Kostnaden för att byta ut vikten av pengarna jag kan spara från det gratis kontot.

Som sagt är Constant Contact, enligt min mening, lätt en av de tre främsta utmanarna i e-marknadsföringsverktyg.

De är som den avancerade versionen av MailChimp.

Constant Kontakts prissättning är något högre men du får det du betalar för. Vissa marknadsföringsfunktioner, som SMS-markering, realtidsförsäljningsvarningar, social CRM, enkel användarsegmentering och fakturering (som du inte kan få på MailChimp), kan vara avgörande för den stora affärsorganisationen. Till att börja med rekommenderar jag att du läser framgångshistorier på Constant Kontakts webbplats för att lära dig mer.

Läs mer: Besök Constant Contact Online

Obs: Den här recensionen publicerades först på vår systerplats Webbhotellhemlighet avslöjad.

FTC-avslöjande: BuildThis får remissavgifter från verktyg som listas på denna webbplats. Men yttrandena är baserade på vår erfarenhet och inte hur mycket de betalar. Vi fokuserar på att hjälpa småföretag och individer att bygga webbplatser som företag. Vänligen stödja vårt arbete och lära dig mer om vår intäkter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map