Canva Review: Det bästa grafiska verktyget för okvalificerad användare

Vad är Canva?

Canva är ännu ett freemium-grafikverktyg som är extremt enkelt att använda och erbjuder en fjällbelastning med mallar som kan hjälpa dig. Det är tänkt att vara ett snabbt och enkelt sätt att skapa bilder och hjälpa dem som inte är färdiga i den magiska grafiska designen.


Det är snabbt och enkelt att registrera CanvaRegistreringen är snabb och enkel (besök).

Canva-översikt

Freemium grafikverktyg online för okvalificerade användare

Namn: Duk

Beskrivning: Canva är bra att skapa enkla bilder. Ofta hjälper det de som är okvalificerade i den magiska grafiska designen.

Operativ system: Webbaserad

Applikationskategori: Grafisk design, programvara

 • Enkel användning

 • mallar & Designs

 • Funktioner

 • Värde för pengar

 • Kundsupport

Övergripande

4,5

Sammanfattning

Canva är lätt att använda tack vare sitt mycket intuitiva drag-and-drop-gränssnitt. Du behöver inte heller oroa dig för att börja från början, även om du kan göra det om du vill. Det finns massor av mallar som du kan välja mellan för att arbeta med flera kategorier. Dessa inkluderar infografik, affischer och till och med visitkort.

Läs mer:

 • Är Canva verkligen gratis?
 • Min erfarenhet med Canva
 • Vem är Canva designad för?

Fördelar

 • Freemium-prenumerationsmodell
 • Mycket enkelt att använda
 • Integrerad med bildfotobank

Nackdelar

 • Begränsad funktionalitet
 • Prova Canva gratis
 • Se fantastiska Canva-mallar

{
"@sammanhang": "http://schema.org",
"@typ": "Recension",
"itemreviewed": {
"@typ": "Mjukvaruapplikation",
"namn": "Duk",
"beskrivning": "Canva är bra att skapa enkla bilder. Ofta hjälper det de som är okvalificerade i den magiska grafiska designen.",
"bild": "//buildthis-22a6.kxcdn.com/wp-content/uploads/canva-review-home.jpg",
"operativ system": "Webbaserad",
"applicationCategory": "Grafisk design, programvara"
},
"reviewRating": {
"@typ": "Betyg",
"ratingvalue": 4,5,
"bestrating": 5,
"worstRating": 0
},
"författare": {
"@typ": "Person",
"namn": "Timothy Shim"
},
"reviewBody": "

Canva är lätt att använda tack vare sitt mycket intuitiva drag-and-drop-gränssnitt. Du behöver inte heller oroa dig för att börja från början, även om du kan göra det om du vill. Det finns massor av mallar som du kan välja mellan för att arbeta med flera kategorier. Dessa inkluderar infografik, affischer och till och med visitkort.

\ R \ n

Läs mer:

\ R \ n

  \ R \ n
 • Är Canva verkligen gratis?
 • \ R \ n

 • Min erfarenhet med Canva
 • \ R \ n

 • Vem är Canva designad för?
 • \ R \ n

"
}

Lär känna Canva

Det allmänna flödet av Canva är ungefär samma som vad som helst i sin kategori online idag. Du registrerar dig (antingen med Google+ eller en e-postadress) och följ sedan bara brödsmulorna. Canva uppmanar dig att välja vilken typ av grafik du försöker skapa och sedan föreslå olika mallbilder för dig.

Canva är mycket lätt att använda, ännu enklare än Microsoft Paint.

När du har valt den layout och mall du vill, kommer anpassningen. Allt är dra och släpp, och text kan redigeras ungefär som textrutor i någon annan programvara för grafisk design. Jag måste erkänna att det är väldigt lätt att använda.

Det finns många layouter att välja mellan Canva-biblioteketDet finns många layouter att välja mellan (ta reda på fler mallar).

Är Canva gratis?

Här kommer en liten skillnad mellan gratis och betalande användare.

De 1 000 000 bilderna är för betalda konton. Gratis konton är mer begränsadeDe 1 000 000 bilderna är för betalda konton. Gratis konton är mer begränsade.

För de som använder gratisversionen har Canva något mer begränsade mallar tillgängliga för dig att välja mellan och begränsa ditt samarbetsgrupp till 10 medlemmar. Ännu viktigare är att det inte erbjuder dig några bilder alls. Alla bilder du vill använda måste vara dina egna eller licensierade för dig att använda. Det kommer dock att sälja bilder till 1 dollar per styck.

De som väljer ett betalt Pro-konto får ett 30-medlemmars teamkonto, plus tillgång till vad Canva hävdar är en databas med 300 000 bilder. Det kan också hjälpa dig att ändra storlek på dina mönster. Andra höjdpunkter inkluderar godkännande av anpassade teckensnitt, färgpaletter och möjligheten att spara mallar.

Åh ja, med $ 9,95 / användare / månad för Canva Pro får du också prioriterat stöd.

Min erfarenhet med Canva

Eftersom Canva erbjuder ett alternativ att designe broschyrer blev jag nyfiken och testade det. Jag var intresserad eftersom utskrift av broschyrer ofta kräver filer med högre upplösning för att de ska bli bra efter utskrift. Det var bra att notera att när jag testat broschyrmallen erbjuder systemet ett alternativ att ladda ner filen som en utskrivbar PDF.

Det finns stöd för tryckbroschyrer i CanvaDet finns stöd för tryckbroschyrer (se mer Canva för arbete).

Jag kollade med en designervän av mig och han enades om att broschyren var enkel (han är ju en designer) men definitivt användbar i tryck. Detta är en kritisk punkt att notera för dem som funderar på att använda Canva som ett affärsverktyg.

Förutom att ladda ner kopior av din färdiga design kan du också dela dem direkt på Twitter eller Facebook. Du kan också skicka e-post till människor från verktyget för att bjuda in dem för samarbete i utformningen av allt du arbetar med.

Slutsats

Några som jag kollade med och talade med om Canva gav mig ett ganska intressant perspektiv. En av dem är en lärare och hon nämnde att det är bra att använda för att skapa enkla bilder för att hjälpa barnen att lära sig. Min designervän, å andra sidan, hade inget stort att säga om det förutom för en sak – att det inte konsumerade de enorma resurserna som Photoshop gör.

För min del, under större delen av min professionella karriär, har jag antingen varit författare eller redaktör och har en hel del erfarenhet av layouter och grafik, även om jag inte producerar dem själv. På grund av detta blev jag snabbt uttråkad av att springa runt i små cirklar med Canva.

Även om det är oerhört lätt att använda så upptäckte jag att det för den typ av utskrift som jag krävde på tryck, visade sig det vara för förenklat. Å andra sidan är det bra för att skapa direktvisualer, så länge du inte har något emot att du kommer att dela mallar med förmodligen tusentals andra människor.

Jag känner att detta är något som skulle vara värdefullt ur ett litet företag eller personligt synvinkel, förmodligen den förra mer än den senare.

Försök gratis: Besök Canva online

FTC-avslöjande: BuildThis får remissavgifter från verktyg som listas på denna webbplats. Men yttrandena är baserade på vår erfarenhet och inte hur mycket de betalar. Vi fokuserar på att hjälpa småföretag och individer att bygga webbplatser som företag. Vänligen stödja vårt arbete och lära dig mer om vår intäkter.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map