V iskanju najcenejšega gostovanja za WordPress v letu 2020 (s 3 možnostmi)

Varnost, zmogljivosti in hitrost vašega spletnega mesta se zanašajo na infrastrukturo gostitelja. Če imate 35,4% večine lastnikov spletnih mest, potem verjetno želite ali imate lastnike Spletna stran WordPress.


Izziv je izbira vrste spletnega gostovanja, ki je v okviru vašega proračuna, ne da bi pri tem žrtvovali kakovost. Kaj pa je »kakovostno gostovanje« in kateri ponudniki gostovanja ponujajo po dostopnih cenah?

Ugodnost za vas najbrž ni nekaj promocijskega trika. Ne želite kupiti gostiteljskega načrta, ki bi bil spredaj videti poceni in nato plačati nepristojni znesek denarja za funkcije in tehnično podporo, ki bi jih morali najprej vključiti v vaš paket. Želite doslednost. Po nakupu ostanejo nizke cene nizke.

Imam dobre novice, ampak najprej razumemo, kaj sprašujete.

Vrste načrtov za gostovanje WordPress-a

WordPress je tisto najbolj uporabljen CMS in ima tržni delež 62,7%. Joomla, ki je s 4,4% trga druga najbolj priljubljena pot.

Za izbiro pravega ponudnika gostovanja za vaše spletno mesto ni potrebno veliko. Vedeti morate nekaj stvari, na primer, kako delujejo in ali bi ustrezali naravi vašega podjetja.

Običajno obstajajo tri vrste storitev gostovanja WordPress, s katerimi lahko greste – v skupni rabi, namenski in v oblaku.

1- Deljeno gostovanje

Ta načrt je najbolj priljubljena gostiteljska rešitev na današnjem trgu. Je cenovno ugodna in enostavna za vzdrževanje.

Pri načrtih skupnega gostovanja ponudniki gostovanja navadno na enem strežniku gostijo več spletnih mest. Ta načrt ima pogosto omejitve ali omejitve glede virov, do katerih dostopate, vključno s prostorom za shranjevanje, pasovno širino, varnostjo in drugimi funkcijami.

Skupno gostovanje je najcenejša možnost za posameznike z omejenimi proračuni in odlično za novorojenčke z omejenimi izkušnjami.

2- Namensko gostovanje

Z namenskim gostovanjem dobite namenski strežnik za gostovanje vaše spletne strani. Kot pove že ime, ne boste mogli deliti strežniških virov z drugimi uporabniki.

Namensko gostovanje znatno poveča hitrost vašega spletnega mesta, saj virov strežnika ne boste delili z drugimi spletnimi mesti. Prav tako je zelo varna, saj edini uporabljate strežnik.

Namensko gostovanje je odlična možnost, če pričakujete velik promet na svojem spletnem mestu. Skupno gostovanje ima omejitev glede obsega prometa na spletnem mestu, ki ga lahko upravlja.

Edine pomanjkljivosti tega načrta so visoki stroški in potreba po tehničnem znanju za upravljanje namenskega strežnika. Torej boste najeli osebje za IT ali pa boste dovolj tehnično pametni za vzdrževanje strežnika gostovanja.

3- gostovanje v oblaku

Ta storitev gostovanja je relativno nova tehnologija, ki združuje lastnosti tako skupnega kot namenskega gostovanja. Lahko ga imenujete hibrid.

Storitev porazdeli fizično obremenitev za več mest po različnih računalnikih. Ta postopek omogoča, da vaše spletno mesto razpolaga z viri strežnika, ne da bi mu bilo treba namenske strojne opreme. Morda ne boste imeli namenske strojne opreme za gostovanje, vendar lahko po potrebi povečate svoje potrebe.

Če želite združiti prednosti skupnega in namenskega gostovanja, je gostovanje v oblaku rešitev. Vendar ima takšne slabosti

 • Podpora lahko odloži odpravljanje težav, ki se pojavijo,
 • Morda boste morali obravnavati varnostna vprašanja in
 • Skaliranje pomeni, da gostovanje postane drago

Morda se sprašujete, katera najboljša možnost bi bila za vas. Raziskujmo!

Poceni gostovanje WordPress leta 2020

Tu so trije najcenejši ponudniki gostovanja WordPress v letu 2020. Naše izbire temeljijo na cenah ob prijavi in ​​naknadnih stroških obnove.

Te izbire ne temeljijo samo na skupnem gostovanju. Ti gostitelji bodo primerni, če iščete poceni namenske možnosti in gostovanje v oblaku.

1. Hostinger

Gostovanje WordPress gostovanjeHostinger WordPress gostovanje se začne že pri 0,96 USD / mesec (za več informacij kliknite tukaj).

Zaradi začetnih stroškov in kasnejših cen velja, da je Hostinger cenejši od ostalih ponudnikov gostovanja.

Poleg nizkih tehničnih zahtev je Hostinger kot nalašč tudi za tesen proračun. Ne dobiva več kot 0,99 USD na mesec.

Funkcije gostovanja WordPress

Raziščimo, kaj dobite.

Izboljšana varnost

Vsako spletno mesto, ki ga gosti Hostinger, je zaščiteno z zaščitnim načrtom BitNinja vse v enem, ki nudi obrambo pred vsemi samodejnimi in kibernetskimi napadi.

1 Kliknite WordPress Namestitev

Minili so dnevi, ko se je nastavitev WordPress-a izkazala za preveč zapleteno in dolgotrajno. Zdaj morate samo izpolniti preprost obrazec, vnesti svoje podatke in v enem kliku namestiti WP. Ne traja več kot nekaj minut.

Izdelana za zmogljivost

Hostinger dosega neverjetno hitrost nalaganja z uporabo

 • HTTP / 2,
 • PHP7.4,
 • NGINX in
 • Vnaprej nameščeni predpomnilniki WP,

Druge funkcije gostovanja vključujejo dnevne ali tedenske varnostne kopije, brezplačne domene in SSL certifikate, neomejene FTP račune, Cronjobs in pasovno širino in še več.

Podpora strankam Hostinger

WordPress gostovanja podpora je na voljo za pomoč pri vseh vaših poizvedbah in pomislekih. Na voljo je trenutna podpora za klepet 24 × 7. Vaš duševni mir je zagotovljen, ker storitev zagotavlja strokovnjake, ki so v pripravljenosti, da odpravijo kakršno koli težavo, povezano z vašim spletnim mestom.

Gostovanje Cenitev

Gostovanje WordPress cene gostovanja

Načrt za enojni WordPress znaša 0,99 USD na mesec. Ta načrt se obnovi po 2,15 USD na mesec po prvem plačilu.

Premium WordPress znaša 2,89 USD na mesec in 3,49 USD na mesec, ko obnovite. Business WordPress začne z začetnimi cenami 3,99 USD, naslednja plačila pa 7,95 USD.

Med prednosti gostovanja sodijo:,

 • Nizke in cenovno ugodne cene
 • Učinkovita in zanesljiva storitev za stranke
 • Zelo zanesljiv za hitrost in čas delovanja
 • Ponuja odlične lastnosti

Slabosti Hostingerja vključujejo,

 • Cene naraščajo po prvem mandatu
 • Brez uporabniškega imena domene za uporabnike enotnega programa WordPress gostovanja
 • Ne podpira samodejnih posodobitev

2. Bluehost

Gostovanje BlueHost WordPressBlueHost WordPress gostovanje se začne pri 2,75 USD / mesec (kliknite tukaj, če želite izvedeti več).

Bluehost se razlikuje od mnogih drugih ponudnikov gostovanja. Za razliko od drugih vam ni treba plačati za tri ali petletni načrt, če želite uporabljati storitev poceni gostovanja pri uporabi storitve.

Če razmišljate o petletnem skupnem načrtu gostovanja, potem je Bluehost možnost za vas. Storitev ponuja tri vrste gostovanja WP.

 • Skupno gostovanje WP: Je razmeroma varen, enostaven za krmarjenje in precej hiter. Platforma ponuja tudi samodejne posodobitve, brezplačna imena domen (samo prvo leto) in brezplačen SSL certifikat.
 • Upravljano gostovanje: Pomaga, če vam upravljanje spletnih mest postane dolgočasno. Ta funkcija pomaga upravljati vse z ene nadzorne plošče.
 • Gostovanje e-trgovine: S pomočjo WooCommerce ta vtičnik za e-trgovino med drugim zagotavlja varna plačilna prehoda in popolnoma prilagodljive spletne trgovine..

Funkcije Bluehost WordPress

 • Samodejne posodobitve programa WordPress: Ta funkcija zagotavlja, da je vaš račun redno posodabljan in varen.
 • Samodejna namestitev WP: Bluehost namesti najbolj varno in najnovejšo različico WordPressa za vaše spletno mesto, ko se naročite na načrt.
 • WordPress uprizoritveno okolje: Ta možnost omogoča preizkus sprememb, preden jih omogočite na svojem spletnem mestu.

Druge funkcije vključujejo; brezplačno ime domene v enem letu (s petimi parkiranimi domenami in 25 podrejenimi), SSL certifikat, shramba SSD 50 GB itd..

BlueHost Pomoč strankam

Bluehost zagotavlja 24-urna podpora za WP gostovanje. Na voljo so tako za klepet v živo kot za klice.

Cene Bluehosta

Cene skupnega gostovanja

Načrti / cena
Cena prijave
Redno (12 mesecev)
Obnova (24 mesecev)
Obnova (36-mesečni)
Osnovni2,95 USD / mesec8,99 USD / mesečno8,49 USD / mesečno7,99 USD / mesečno
Plus5,45 USD / mesečno12,99 USD / mesečno11,99 USD / mesečno10,99 USD / mesečno
Izbira Plus5,45 USD / mesečno16,99 USD / mesečno15,99 $ / mesečno14,99 USD / mesečno
Pro13,95 USD / mesec25,99 USD / mesečno24,99 USD / mesečno23,99 USD / mesečno

Cene upravljanih gostovanj

 • Načrt za gradnjo – 19,95 USD na mesec
 • Rast – 29,95 USD na mesec
 • Lestvica – 49,95 na mesec

Cene gostovanja v e-trgovini

 • Starter Pack – 6,95 USD na mesec
 • Plus – 8,95 USD na mesec
 • Pro – 12,95 USD na mesec

Prednosti Bluehosta

 • Bluehost ponuja eno najbolj dostopnih cen na trgu
 • Storitev podpira samodejne posodobitve
 • Je razmeroma varen

Slabosti Bluehosta

 • Nezanesljiva podpora strankam
 • Drage prodaje
 • Zvišane cene podaljšanja

3. Imenik

Gostovanje NameCheap WordPressNamePheap Upravljani WordPress gostovanje se začne s 3,88 USD / mesec (kliknite tukaj, če želite izvedeti več).

Storitev ima eno najcenejših začetnih in obnovitvenih cen, zato je na tem seznamu. Namecheap ponuja odlične domene in poceni spletno gostovanje po dostopnih cenah.

Namecheap ima storitve skupnega gostovanja in upravljanega gostovanja, ki imajo na tone funkcij.

 • Skupno gostovanje: Ponudbo je podprlo jamstvo za gostovanje podjetja Namecheap, ki ima med funkcijami neomejeno širokopasovno povezavo, 99,9% uptime in brezplačno SSL potrdilo.
 • Upravljanje gostovanja: To je najhitrejša možnost gostovanja WordPress-a. Na voljo je z varno varnostno kopijo in obnovitvenim orodjem.

Čeprav upravljani WordPress gostovanje ni najcenejša možnost, ki je na voljo, uporabniki to radi. Približno 52% upravljanih uporabnikov gostovanja WordPress meni, da je vredno dodatnih dolarjev.

Namecheap WordPress Lastnosti

 • Stoodstotna garancija: Vse storitve spletnega gostovanja imajo najvišjo obliko garancije in nudijo odlične možnosti.
 • Najnovejša strežniška tehnologija: Namecheap uporablja revolucionarno tehnologijo Dell Server za povečanje učinkovitosti. Visokohitrostni SAN zagotavlja 100% čas delovanja.
 • Spletna stran Builder: Hitro lahko nadgradite svojo spletno prisotnost.

Druge funkcije vključujejo brezplačne SSL certifikate, 24/7 podporo za stranke, popoln nadzor spletnega mesta s cPanelom, enostavno nadgradnjo, vsakodnevno varnostno kopiranje itd..

NameCheap Pomoč strankam

Funkcija Namecheap 24/7 pomoč strankam prek klepeta v živo. Na voljo je tudi ogromna baza znanja za samostojno učenje.

Cene gostovanja na imenskem kupcu

Cene skupnega gostovanja

Načrti gostovanja NameCheap in cene

 • Načrt zvezd – 1,44 USD na mesec (za začetne in obnovitvene)
 • Stellar Plus – 2,44 USD / mesec
 • Zvezdni posel – 4,44 USD / mesec

Če plačate prvo leto, dobite 50% popusta.

Upravljane cene gostovanja WordPress

Cene gostovanja programa WordPress, ki jih upravlja Google NameCheap

 • EasyWP Starter – 3,88 USD (1 USD za prvi mesec)
 • EasyWP Turbo – 7,88 USD (prvi mesec stane 2 USD)
 • EasyWP Supersonic – 11,88 USD (3 USD za prvi mesec)

Prednosti Namecheap

 • Namecheap zagotavlja učinkovite predstavnike klepeta
 • Ponuja zanesljive storitve gostovanja
 • Prijazen uporabniški vmesnik in dizajn

Slabosti programa Namecheap

 • Podpora v živo je odvisna samo od tega, na kakšen načrt se naročite
 • Ne ponuja telefonske podpore
 • Nastavitev SSL certifikatov je za nekatere težka

Merila za izbiro gostovanja v WordPressu

Preden se odločite, kakšen načrt gosta WordPress izbrati, želite razmisliti o nekaj stvareh. Zanesljivost, hitrost in varnost so glavni dejavniki, na katere morate biti pozorni pri izbiri storitve gostovanja.

Upoštevati morate zahteve, cene, funkcije, diskete ali prostor za shranjevanje ter podporo strankam.

Poglejmo natančneje.

1. Zahteve

Gostitelj WordPress, ki ga izberete, mora izpolnjevati naslednja merila. Podpirati bi moral:

 • PHP, različica 7.3 ali novejša
 • MySQL različice 5.6 ali novejše, ali MariaDB različice 10.1 ali novejše
 • HTTPS

Čeprav je sprejemljiv kateri koli strežnik, ki podpira PHP in MySQL, WordPress priporoča uporabo Apač ali Nginx. Vedno ne pozabite vprašati svojega gostitelja za te zahteve, preden se karkoli obvezujete.

2. Cenitev

Medtem ko se cene vsakega ponudnika gostovanja razlikujejo od poceni do dragih, nekateri ponujajo popuste ali promocijske cene za nove naročnike. Po tem pa uporabniki obnavljajo svoje gostovalne storitve po redni ceni.

Večina ponudnikov gostovanja oglašuje možnosti določanja cen, ki veljajo, če plačate tri do pet let. Običajno gre za najboljši način za poceni gostovanje v WordPressu, saj znižuje stroške gostovanja za naslednja tri ali več let.

Vendar se podjetja, ki plačujejo mesečno ali letno, lahko soočijo s povečanjem cen od drugega ali tretjega leta naročnine.

3. Značilnosti

Večina ponudnikov gostovanja ponuja podobne funkcije, kot so,

 • 99,9% podaljšanje časa na mestu,
 • Gostovanje nadzorne plošče in cPanel,
 • Brezplačni SSL certifikati,
 • Imena domen in
 • E-poštni računi

Nekatere od njih ponujajo redne varnostne kopije, medtem ko se nekatere odločajo za tedenske ali mesečne varnostne kopije. Nekateri ponudniki skrbijo za podporo strankam prek telefona in klepeta v živo.

Nekateri gostitelji ponujajo dodatne funkcije za doplačilo. Običajno bodo ponudniki gostovanja od vas zahtevali, da plačate dodatno hrambo, če jo potrebujete. Prav tako prodajajo zasebnost domenskih imen, varnostno kopiranje spletnega mesta, varnost spletnega mesta, pa tudi druge funkcije in dodatke.

4. Disk ali prostor za shranjevanje

Glede na ceno ali naročniški načrt različne storitve gostovanja ponujajo od 10 GB do več kot 100 GB prostora za shranjevanje. Nekateri imajo celo neomejen prostor na disku SSD za svoje uporabnike.

5. Pomoč strankam

V nekem trenutku boste potrebovali pomoč, ne glede na to, kako usposobljeni ste pri ravnanju s svojim spletnim mestom. Kadar se pojavijo takšne situacije, želite podporo strankam, ki vas lahko hitro reši.

78,3% uporabnikov pravi, da je podpora največja skrb za njihova spletna mesta WordPress, zato jim je treba dati prednost.

Veliki gostitelji imajo učinkovito in odzivno podporo strankam. Spletni gostitelji, ki smo jim priporočili, nudijo podporo prek več kanalov.

Končne misli

Ni skrivnost, WordPress je nesporni prvak sistemov za upravljanje vsebin. Široko se uporablja za vse poslovne, osebne in institucionalne spletne strani. Podpira več gostovalnih mest, vključno z Hostinger, Bluehost in Namecheap.

Hostinger ima eno najboljših cen tria in najbolj učinkovito podporo strankam. Bluehost podpira dolgoročne načrte in je odličen za e-trgovino, medtem ko Namecheap ponuja nekaj najboljših in najbolj dostopnih domen.

Donosno lahko delate s katero koli od teh treh možnosti, odvisno od vaših poslovnih načrtov in proračuna. Pojdi naprej in se odloči.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map