U potrazi za najjeftinijim WordPress hostingom u 2020. godini (s 3 opcije)

Sigurnost, mogućnosti i brzina vaše web lokacije oslanjaju se na infrastrukturu domaćina. Ako ste poput 35,4% većine vlasnika web stranica, vjerojatno želite ili posjedujete WordPress web mjesto.


Izazov je odabir vrste web hostinga koji je u vašem proračunu, a da ne žrtvujete kvalitetu. Ali što je “Hosting kvalitete” i koji pružatelji usluga hostinga nude po povoljnim cijenama?

Pristupačnost za vas vjerojatno nije neki promotivni trik. Ne želite kupiti hosting hosting plan koji vam se čini sprijeda jeftinim, a zatim plaćate nepristojni iznos novca za značajke i tehničku podršku koja bi vam na prvom mjestu trebala biti u paketu. Želite dosljednost. Niske cijene ostaju niske nakon kupnje.

Imam dobre vijesti, ali prvo, shvatimo što tražite.

Vrste planova za WordPress hosting

WordPress je onaj najčešće korišteni CMS i ima tržišni udio od 62,7%. Joomla, koji je drugi najpopularniji zaostali put sa 4,4% tržišta.

Da biste odabrali pravog davatelja hostinga za vaše web mjesto, ne treba puno. Morate znati nekoliko stvari poput načina rada i ako bi odgovarali prirodi vašeg poslovanja.

Obično postoje tri vrste WordPress hosting usluga s kojima možete sudjelovati – dijele, posvećuju i oblak.

1- Dijeljeni hosting

Ovaj plan je najpopularnije hosting rješenje na današnjem tržištu. To je istovremeno i pristupačno i lako se održava.

Za planove zajedničkog hostinga pružatelji usluga hostinga obično posjeduju nekoliko web stranica na jednom poslužitelju. Ovaj plan često ima ograničenja ili ograničenja u resursima kojima možete pristupiti, uključujući prostor za pohranu, propusnu širinu, sigurnost i druge značajke.

Dijeljeni hosting najjeftinija je opcija za pojedince s ograničenim proračunima i odličan za novorođenče s ograničenim iskustvom.

2- Namjenski hosting

Uz posvećeni hosting, dobivate namjenski poslužitelj za smještaj vaše web stranice. Kao što naziv govori, ne možete dijeliti resurse svog poslužitelja s drugim korisnicima.

Namjenski hosting značajno povećava brzinu vaše web stranice jer resurse poslužitelja nećete dijeliti s drugim web mjestima. Također je vrlo sigurna jer jedini poslužujete poslužitelj.

Namjenski hosting odlična je opcija ako očekujete ogroman promet na svojoj web stranici. Dijeljeni hosting ima ograničenje količine prometa na web stranici s kojim može upravljati.

Jedini nedostatak ovog plana su visoki troškovi i potreba za tehničkim znanjem za upravljanje namjenskim poslužiteljem. Dakle, ili ćete angažirati IT osoblje ili je dovoljno tehnički dovoljno da održava hosting server.

3- Cloud hosting

Ova usluga hostinga relativno je nova tehnologija koja kombinira značajke zajedničkog i namjenskog hostinga. Možete ga nazvati hibridom.

Usluga distribuira fizičko opterećenje za više mjesta na raznim računalima. Ovaj postupak omogućava vašoj web lokaciji resurse servera bez potrebe za namjenskim hardverom. Možda nećete dobiti namjenski hosting hardver, ali možete povećati svoje potrebe kada je to potrebno.

Ako želite spojiti prednosti zajedničkog i namjenskog hostinga, cloud hosting je rješenje. Međutim, ima i nedostataka

 • Podrška može odgoditi ispravljanje nastalih problema,
 • Možda ćete morati riješiti sigurnosna pitanja i
 • Skaliranje znači da hosting postaje skuplji

Možda se pitate koja bi za vas mogla biti najbolja opcija. Istražimo!

Jeftini WordPress hosting u 2020. godini

Ovdje su tri najjeftinija pružatelja usluga WordPress hostinga u 2020. godini. Naš izbor se temelji na cijenama prilikom prijave i naknadnim troškovima obnove..

Ti se izbori ne temelje samo na zajedničkom hostingu. Ti će vam domaćini odgovarati ako tražite jeftine namjenske i hosting usluge.

1. Hostinger

Hostinger WordPress hostingHostinger WordPress hosting počinje sa samo 0,96 USD / mjesečno (kliknite ovdje kako biste saznali više).

Zbog početnih troškova i naknadnih cijena, Hostinger se smatra jeftinijim od ostalih pružatelja usluga hostinga.

Osim niskih tehničkih zahtjeva, Hostinger je savršen i za tijesan proračun. Ne može biti pristupačniji od 0,99 USD mjesečno.

Značajke hostinga za WordPress

Istražimo što dobivate.

Poboljšana sigurnost

Svako web mjesto koje hostira Hostinger zaštićeno je BitNininim planom zaštite “sve u jednom”, koji nudi obranu od svih automatiziranih i cyber napada.

1-klikom WordPress Instalacija

Prošli su dani kada se postavljanje vašeg WordPressa pokazalo prekompliciranim i dugotrajnim. Sada morate samo ispuniti jednostavan obrazac, unijeti svoje podatke i instalirati WP u jednom kliku. Ne treba više od nekoliko minuta.

Izgrađen za performanse

Hostinger postiže nenadmašnu brzinu punjenja pomoću

 • HTTP / 2,
 • PHP7.4,
 • NGINX i
 • Unaprijed instalirani WP dodatci za predmemoriranje,

Ostale Hostinger-ove značajke uključuju dnevne ili tjedne sigurnosne kopije, besplatne domene i SSL certifikate, neograničene FTP račune, Cronjobs i Bandwidth i još mnogo toga.

Korisnička podrška hostinga

WordPress Hostingera podrška je dostupna kako bi vam pomogao u svim vašim pitanjima i nedoumicama. Dostupna trenutna podrška za razgovor uživo 24 × 7. Vaš duševni mir je zagarantiran jer usluga pruža stručnjake koji su u pripravnosti da isprave bilo koji problem u vezi s vašom web stranicom.

Hostinger cijena

Cijene hostinga za WordPress Hosting

Plan jedinstvenog programa WordPress iznosi 0,99 USD mjesečno. Ovaj se plan obnavlja u iznosu od 2,15 USD mjesečno nakon prve isplate.

Premium WordPress iznosi 2,89 USD mjesečno i 3,49 USD mjesečno kada obnovite. Business WordPress započinje s početnom cijenom od 3,99 USD, dok slijedeća plaćanja idu za 7,95 USD.

Prednosti hostinga uključuju:,

 • Niske i pristupačne cijene
 • Učinkovita i pouzdana usluga kupcima
 • Vrlo pouzdan za brzinu i produženje rada
 • Nudi izvrsne značajke

Nedostaci Hostingera uključuju,

 • Cijene se povećavaju nakon prvog termina
 • Nema besplatnog naziva domene za korisnike jedinstvenog WordPress Hosting plana
 • Ne podržava automatska ažuriranja

2. Bluehost

BlueHost WordPress hostingBlueHost WordPress hosting počinje od 2,75 USD / mjesečno (kliknite ovdje kako biste saznali više).

Bluehost se razlikuje od mnogih drugih pružatelja usluga hostinga. Za razliku od drugih, ne morate platiti trogodišnji ili petogodišnji plan da biste stigli na jeftini hosting plan tijekom korištenja usluge.

Ako razmišljate o petogodišnjem zajedničkom planu hostinga, onda je Bluehost opcija za vas. Usluga nudi tri vrste WP hostinga.

 • Dijeljeni WP hosting: Relativno je siguran, lagan za kretanje i prilično brz. Platforma također nudi automatska ažuriranja, besplatna imena domena (samo prve godine) i besplatni SSL certifikat.
 • Upravljani hosting: Pomaže ako vam upravljanje web stranicama postane zamorno. Ova značajka pomaže u upravljanju svime sa jedne nadzorne ploče.
 • Hosting e-trgovine: Powered by WooCommerce, ovaj dodatak za eCommerce nudi sigurne sustave plaćanja i potpuno prilagodljive internetske trgovine, između ostalog.

Značajke Bluehost WordPress-a

 • Automatska ažuriranja WordPress-a: Ova značajka osigurava ažuriranje i zaštitu računa što je redovnije moguće.
 • Automatska instalacija WP-a: Bluehost instalira najsigurniju i najnoviju verziju WordPressa za vaše web mjesto nakon što se pretplatite na plan.
 • WordPress scensko okruženje: Ova opcija omogućuje testiranje promjena prije nego što ih učinite dostupnima na vašoj web lokaciji.

Ostale značajke uključuju; besplatno ime domene u godini (sa pet parkiranih domena i 25 pomoćnih), SSL certifikatom, 50 GB SSD pohranom itd..

BlueHost Korisnička podrška

Bluehost pruža 24-satna podrška za WP hosting. Dostupni su i za chat i za razgovor uživo.

Cijene Bluehosta

Dijeljenje cijena hostinga

Planovi / Cijena
Cijena prijave
Redovito (12 mjeseci)
Obnova (24 m)
Obnavljanje (36 mjeseci)
Osnovni, temeljni2,95 $ / mj8,99 $ / mj8,49 $ / mj7,99 $ / mj
Plus5,45 $ / mj12,99 $ / mj11,99 $ / mj10,99 $ / mj
Izbor Plus5,45 $ / mj16,99 $ / mj15,99 $ / mj14,99 $ / mj
profesionalac13,95 $ / mj25,99 $ / mj24,99 $ / mj23.99 $ / mj

Upravljanje cijenama hostinga

 • Plan gradnje – 19,95 USD mjesečno
 • Rast – 29,95 USD mjesečno
 • Ljestvica – 49,95 mjesečno

Cijene hostinga e-trgovine

 • Starter paket – 6,95 dolara mjesečno
 • Plus – 8,95 USD mjesečno
 • Pro – 12,95 USD mjesečno

Prednosti Bluehosta

 • Bluehost nudi jednu od najpovoljnijih cijena na tržištu
 • Usluga podržava automatska ažuriranja
 • Relativno je siguran

Nedostaci Bluehosta

 • Nepouzdana korisnička podrška
 • Skupo rasprodaje
 • Povećane cijene obnove

3.Knjiga s imenima

NameCheap WordPress hostingNameCheap Upravljani WordPress hosting počinje od 3,88 USD mjesečno (kliknite ovdje kako biste saznali više).

Usluga ima jednu od najjeftinijih početnih i obnovljivih cijena, zato je i napravila ovaj popis. Namecheap nudi sjajne domene i jeftin web hosting za pristupačne cijene.

Namecheap ima usluge zajedničkog hostinga i usluge upravljanja hostingom s brojnim mogućnostima.

 • Dijeljeni hosting: Ponuda je podržana Namecheapovim jamstvom za hosting, s nerazmjerenom širokopojasnom mrežom, 99,9% produženog vremena i besplatnim SSL certifikatom.
 • Upravljani hosting: Ovo je najbrža opcija za WordPress hosting. Dolazi sa sigurnom sigurnosnom kopijom i alatom za vraćanje.

Iako Upravljani WordPress hosting nije najjeftinija dostupna opcija, korisnici ga vole. Oko 52% upravljanih korisnika WordPress hostinga vjeruje da vrijedi dodatno zaraditi.

Namecheap WordPress Značajke

 • Stopostotno jamstvo: Sve web hosting usluge imaju najviši oblik garancije i pružaju izvrsne mogućnosti.
 • Najnovija poslužiteljska tehnologija: Namecheap koristi revolucionarnu Dell Server tehnologiju za poboljšanje učinkovitosti. SAN velike brzine pruža 100% produženja rada.
 • Graditelj web stranica: Brzo se možete nadograditi na svojoj internetskoj prisutnosti.

Ostale značajke uključuju besplatne SSL certifikate, korisničku podršku 24 sata dnevno, potpunu kontrolu web mjesta s cPanelom, jednostavnu nadogradnju, sigurnosno kopiranje, itd..

NameCheap Korisnička podrška

Imacheap mogućnosti 24/7 korisnička podrška putem live chat-a. Na raspolaganju je i ogromna baza znanja za samostalno učenje.

Cijene hostinga na Namecheap

Dijeljenje cijena hostinga

NameCheap hosting planovi i cijene

 • Zvjezdani plan – 1,44 USD mjesečno (za početne i obnove)
 • Stellar Plus – 2,44 USD mjesečno
 • Zvjezdani posao – 4,44 USD mjesečno

Dobijate 50% popusta kad platite prvu godinu.

Upravljanje cijenama hostinga za WordPress

Cijene hostinga za WordPress sa upravljanjem NameCheapom

 • EasyWP Starter – 3,88 USD (1 USD za prvi mjesec)
 • EasyWP Turbo – 7,88 USD (prvi mjesec košta 2 USD)
 • EasyWP Supersonic – 11,88 USD (3 USD za prvi mjesec)

Prednosti Namecheap-a

 • Namecheap pruža učinkovite predstavnike chata
 • Nudi pouzdane usluge hostinga
 • Prijateljsko korisničko sučelje i dizajn

Nedostaci Namecheap-a

 • Podrška uživo ovisi samo o tome na koji se plan pretplatite
 • Ne nudi telefonsku podršku
 • Postavljanje SSL certifikata nekima je teško

Kriteriji za odabir WordPress hostinga

Prije nego što odlučite koji plan hostinga za WordPress odabrati, želite razmotriti nekoliko stvari. Pouzdanost, brzina i sigurnost glavni su čimbenici na koje biste trebali paziti pri odabiru usluge hostinga.

Morate imati na umu zahtjeve, cijene, značajke, prostor na disku ili skladištu, te korisničku podršku.

Pogledajmo bliže.

1. zahtjevi

WordPress domaćin koji ste odabrali mora ispunjavati sljedeće kriterije. Trebalo bi podržati:

 • PHP verzija 7.3 ili novija
 • MySQL verzija 5.6 ili novija, ili MariaDB verzija 10.1 ili novija
 • HTTPS

Iako je bilo koji poslužitelj koji podržava PHP i MySQL prihvatljiv, WordPress preporučuje upotrebu apaš ili Nginx. Uvijek zapitajte svog domaćina za ove zahtjeve prije nego što se išta obvezujete.

2. cijena

Iako se cijene svakog hosting pružatelja razlikuju od jeftinih do skupih, neki od njih nude popust ili promotivne cijene za nove pretplatnike. Nakon toga, korisnici redovito obnavljaju svoje usluge hostinga.

Većina pružatelja usluga hostinga oglašava opcije cijene koje se primjenjuju ako plaćate tri do pet godina. Obično je riječ o najboljem načinu za jeftin WordPress hosting jer smanjuje troškove hostinga u sljedeće tri ili više godina.

Međutim, tvrtke koje plaćaju mjesečno ili godišnje mogu se suočiti s rizikom povećanja cijena od svoje druge ili treće godine pretplate.

3. Značajke

Većina pružatelja usluga hostinga nude slične značajke poput,

 • 99,9% produženja web mjesta,
 • Hosting Nadzorna ploča i cPanel,
 • Besplatni SSL certifikati,
 • Imena domena i
 • Računi e-pošte

Neke od njih pružaju redovne sigurnosne kopije, dok se neke odlučuju za tjedne ili mjesečne sigurnosne kopije. Neki pružatelji usluga rješavaju korisničku podršku putem telefona i live chat-a.

Neki domaćini nude dodatne značajke uz naknadu. Obično će pružatelji usluga hostinga tražiti da platite dodatni prostor za pohranu ako vam treba. Oni također prodaju privatnost imena domene, izradu sigurnosnih kopija web mjesta, sigurnost web stranice, kao i druge značajke i dodatke.

4. Disk ili prostor za pohranu

Ovisno o cijeni ili pretplatničkom planu, različite hosting usluge nude od 10GB do preko 100GB prostora za pohranu. Neki čak imaju neograničen prostor na SSD disku za svoje korisnike.

5. Korisnička podrška

U nekom trenutku, potrebna vam je pomoć bez obzira koliko stručni radite na web mjestu. Kada nastanu takve situacije, želite korisničku podršku koja vas može brzo spasiti.

78,3% korisnika kaže da je podrška najveća briga za njihove WordPress stranice i treba im dati prioritet.

Sjajni domaćini imaju učinkovitu i brzu korisničku podršku. Web domaćini koje preporučujemo pružaju podršku na više kanala.

Završne misli

Nije tajna, WordPress je neosporni šampion sustava upravljanja sadržajem. Široko se koristi za sve poslovne, osobne i institucionalne web stranice. Podržava nekoliko hosting stranica, uključujući Hostinger, Bluehost i Namecheap.

Hostinger ima jednu od najboljih cijena trija i najefikasniju korisničku podršku. Bluehost pogoduje dugoročnim planovima i izvrstan je za e-trgovinu, dok Namecheap nudi neke od najboljih i najpovoljnijih domena.

Možete profitabilno raditi s bilo kojom od ove tri mogućnosti, ovisno o vašim poslovnim planovima i proračunu. Samo naprijed i napravite svoj izbor.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map