Tehnike pametne optimizacije spletnih strani za izboljšanje organskega prometa

Ta članek je napisal Brandon Graves.


Vsakdo, ki se ukvarja s spletnim poslovanjem, želi povečati promet na svojem spletnem mestu / blogu. To jim prinaša poslovne priložnosti. Rečeno je, da “Brez prometa, brez posla”. Če nimate prometa na svojem spletnem mestu, ni več odličnih izdelkov in storitev.

predstavljena slika

Ekološki promet je morda najboljši način, da se vaše spletno mesto uvrsti na vodilne svetovne iskalnike. Pravzaprav gre za neplačani promet, ki prihaja iz iskalnikov. Vendar pa usmerjanje organskega prometa na spletna mesta / bloge ni otroška igra. Za to je potrebno veliko potrpljenja, predanosti in aktivnega izvajanja pametnih SEO trikov. Če iščete učinkovite načine in strategije za izboljšanje organskega prometa na svojem spletnem mestu, sledite spodnjim nasvetom:

1. Naj bo vaše spletno mesto bolj primerno in uporabno

Ko obiskovalci na WWW iščejo informacije, izdelke, storitve itd., Iskalniki iščejo spletna mesta ali spletne strani, ki so posodobljene, varne, ustrezne in uporabnejše za obiskovalce. Pomaga jim imeti pozitivno izkušnjo in enostavno in hitro poiskati zahtevane stvari. Če vaše spletno mesto vsebuje zastarele podatke ali ima težave z uporabnostjo, jih bodo iskalniki zanemarili med prikazom rezultatov glede na iskalne izraze, ki jih vnesejo obiskovalci.

Zato morate najprej prenoviti spletno mesto, da bo profesionalno, privlačno in primerno za ciljno občinstvo. V zvezi s tem lahko storite naslednje:

 • Prepričajte se, da je vaše spletno mesto posodobljeno in profesionalno. Uporabite najnovejšo programsko opremo, protivirusne, visokokakovostne strežnike, požarni zid itd., Da ga pravilno zaženete in ohranjate v živo 24 * 7.
 • Prepričajte se, da vaše spletno mesto nima težav z uporabniškim vmesnikom / UX,
 • Združljivo z vsemi sodobnimi spletnimi brskalniki,
 • Poskrbite, da bo vaše spletno mesto odzivno na vse mobilne naprave in
 • Prepričajte se, da se vaše spletno mesto hitreje nalaga.

2. Osredotočite se na SEO na kraju samem

Pogoste posodobitve Google algoritma povečala pomen SEO na kraju samem. Če tukaj ne uspete, se bo uvrstitev na vašo spletno stran prej ali slej zmanjšala. Obstaja več načinov, kako lahko izboljšate svojo SEO vadbo na mestu in pričakujete, da bo na vaše spletno mesto prišlo več organskega prometa. Odkrijte ustrezne ključne besede v svoji niši. Če je mogoče, uporabite ključne besede z dolgim ​​repom, da pokrijete vse več tem, povezanih z vašim podjetjem. Ustvarite v največji možni meri SEO, optimizirano, smiselno, ustrezno in brez napak vsebino. Redno jih nalagajte na svoje spletno mesto / blog in pravilno optimizirajte z najnovejšimi SEO triki. Iskalniki vedno iščejo novo naloženo vsebino, da obiskovalcem prikažejo najbolj pristne rezultate.

Če spletno mesto gradite s priljubljenimi gradniki spletnih mest, kot je Weebly, imajo vse elemente pripravljene za SEO na kraju samem.

Opomba: Če želite izvedeti več, tukaj je vodnik za SEO za začetnike o SEO.

3. Odpravite vse prekinjene povezave

odpraviti-vse-zlomljeno-linksa

S stalnim dotokom novih vsebin spletna mesta postajajo vsak dan večja in večja. Tako je za posameznike zelo težko vzdrževati takšna spletna mesta. Po nekaj dneh / tednih / mesecih se lahko vsebina na spletnem mestu odstrani ali zastara, kar lahko povzroči prekinjene povezave. Najti in popraviti te prekinjene povezave je izredno herkulejska naloga.

Pravzaprav je prekinjena povezava neobstoječi spletni vir, ki se imenuje tudi mrtva povezava. Ko nekdo poskuša dostopati do takšnih neobstoječih spletnih strani, strežnik prikaže kodo HTTP 404. Razpoložljivost preveč prekinjenih povezav na vašem spletnem mestu lahko zmanjša njegovo kakovost, razveseli iskalnike in obiskovalce ter povzroči močan upad prometa na spletnem mestu. Zato morate prek spleta preveriti in odpraviti prekinjene povezave na svojem spletnem mestu viri in orodja.

4. Blog redno

Google daje velik pomen vsem tistim spletnim mestom, ki se redno posodabljajo s svežo in edinstveno vsebino. Blog je preprost način za vzdrževanje sveže in posodobljene spletne strani. Torej, na svoje spletno mesto le priložite korporativni blog in ga začnite redno posodabljati s svežimi vsebinami.

Do začnite blog ni težko, kot se zdi, imeti morate strategijo in vztrajnost. Če se to zgodi, bodo pajki iskalnikov redno obiskovali vaše spletno mesto, dodali na novo dodane strani v svoje indekse in počasi boste povečevali organski promet na svojem spletnem mestu.

5. Poiščite možnosti gostov za bloganje pod svojo nišo

Blogging o gostu je še ena pomembna naloga, ki jo morate aktivno izvajati, če želite pridobiti veliko koristi. V tem postopku oseba pošlje edinstveno vsebino blogerjem (pod svojo nišo) v objavo. Če njegovi / njeni objavi objavijo lastniki spletnega dnevnika, to pomaga obema stranema. Lastniki spletnih dnevnikov dobijo brezplačno kakovostno vsebino in jo lahko izkoristijo za boljše spletno poslovanje in ustvarjanje več prihodkov. Po drugi strani sodelavci razširijo svoj domet na velik del ciljne publike in pridobijo poslovne priložnosti v vrednosti milijonov dolarjev.

6. Imeti točno strategijo notranjega povezovanja

Notranja povezava pomembne prakse SEO, v kateri strokovnjaki za digitalni marketing povezujejo eno stran na drugo stran v isti domeni za namene navigacije. Pomaga jim pridobiti večji ugled v očeh različnih iskalnikov in obiskovalcev, izboljšati pajkanje in indeksiranje spletnih strani, zmanjšati stopnjo obiskov spletnega mesta in močno povečati klike na spletni strani. Torej, sprejmite notranje povezovanje kot del svojega SEO prizadevanja in uživajte v njegovih prednostih.

7. Bodite aktivni na pomembnih spletnih mestih družbenih medijev

bodi aktiven na pomembnih socialnih medijskih straneh

Vedno upoštevajte, da Google upošteva ugled družbenih medijev za spletno lestvico. Google najraje spletno mesto s spodobno prisotnostjo na različnih kanalih družbenih medijev in prikaže v njegovih rezultatih. Torej morate svoje spletno mesto ali njegove strani promovirati na vseh pomembnih kanalih družbenih medijev. Na strani družbenih medijev na spletnem mestu dodajte vedno več ljudi in med njimi razdelite vsebino. Spodbujajte jih, naj čim bolj delijo vašo vsebino. Vse to vam bo pomagalo do bolj organskega prometa na vašem spletnem mestu.

8. Aktivno komunicirajte s svojim občinstvom

Če aktivno komunicirate s svojo ciljno publiko, vam bo pomagalo vedeti, kaj občinstvo razmišlja, čuti in se spopada s tem, ko sodeluje z vašo blagovno znamko. Glede na rezultat lahko spremenite želene spremembe in spodbudite ljudi, da se z dolgo znamko ukvarjajo z vašo blagovno znamko. Za komunikacijo s ciljno publiko lahko uporabite različne sisteme, kot so Trženje po e-pošti, Vprašanje za povratne informacije, sistem za komentarje, forume, RSS vire, spletna mesta z vprašanji in itd.

9. Strogo analizirajte svojo SEO vadbo

Vseeno je, kako dobro izvajate SEO aktivnosti za povečanje prometa na svojem spletnem mestu, vedno obstajajo nekatera področja izboljšav in popravkov. Zato morate redno spremljati uspešnost vaše SEO vadbe in raziskati področja nadaljnjega izboljšanja. Naredite vse to, da zagotovite, da vsak dan dobite prijetno količino organskega prometa.

Zaključek

Stalen pretok organskega prometa na vaše spletno mesto je ključnega pomena, če želite ustvariti zadostne prihodke in svoje spletno podjetje dvigniti na naslednjo raven. Tu je nekaj koristnih nasvetov za povečanje organskega prometa na spletnih mestih / blogih. Samo jih izvedite in imejte njihove koristi v prihodnosti.

Brandon Graves je ploden strokovnjak za digitalni marketing in WordPress, ki sodeluje s HireWPGeeks. Še naprej piše o najnovejšem spletnem oblikovanju in razvojnih storitvah WordPress psd v WordPress pretvorbo, Pretvorba HTML v WordPress itd. Sledite mu naprej Google Plus da bi dobili takojšnje posodobitve.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map