20 orodij za vaše spletno podjetje (+ orodja za bonus)

Kot lastnik majhnega podjetja rast vašega podjetja pomeni izboljšanje učinkovitosti in iskanje orodij, ki vam bodo pomagala nadomestiti stotine članov osebja, ki jih nimate in si ne morejo privoščiti za najem.


Na srečo lastnika spletnega podjetja obstaja več stvari, ki bodo pomagale pri vsem, od spletnega gostovanja do upravljanja s časom do izdajanja računov do trženja e-pošte. Prihranili smo vam čas in trud lova teh orodij; ogledali smo si nekaj najbolj priljubljenih orodij in izbrali 20 najboljših orodij.

V njej Seznam najboljših 20 orodij na Forbesu, Tanya Prive je delila:

“Omejen čas, delovna sila in proračuni so lahko dejavnik, ko se delovna obremenitev začne kopičiti in računi prihajajo v poštev. Kljub trdni ekipi in pravih orodij pa boste kmalu na poti k poslovnemu potencialu . “

20 Orodja, ki jih morate imeti za svoje podjetje

1 – povpraševanje

Baza povpraševanja

Objava spletnega dnevnika Inc 12 kul spletnih orodij za mala podjetja na Demandbase gleda kot na resnično dragoceno orodje za lastnike spletnih strani.

Povpraševanje podrobneje pogleda tiste, ki obiskujejo vaše spletno mesto, tako da vzamejo svoj IP in ga primerjajo v več virih informacij, kot je Dun & Bradstreet in LexisNexis. Povpraševalna baza ne samo da vam pove, za katera podjetja verjetno obiskujejo vaše spletne strani, ampak vam bo postavila tudi kontaktne podatke za vodjo podjetja, da boste lahko še naprej prodali svoje storitve. To je odličen način za trženje demografskih izdelkov, ki so že zainteresirani za vaš izdelek.

2 – Ink čebela

Inky Bee

V blogovski objavi dne Čarovnik za bloganje, HostScore ustanovitelj Jerry Low predlaga uporabo Inky Bee za povezovanje z drugimi blogerji.

Mreženje z drugimi blogerji je ključnega pomena za to, da izveste besedo o svojem blogu. Nekatere stvari v trženju bloga se niso spremenile odkar se je začelo bloganje in ena od njih je mreženje z drugimi blogerji. Vendar se je način povezovanja med seboj spremenil in Inky Bee je odlično orodje za lažje povezovanje, vam prihrani čas in vas ujema z blogerji s podobnimi interesi.

3 – Ključni sledilnik

ključni ključ

To je eno orodje, o katerem morda še niste slišali, vendar Ključni sledilnik vam bo pomagal, da boste svoj zaseden urnik spremljali. V pogledu 40 Mala podjetja in spletna orodja, brez katerih ne morejo živeti, Michael P. Daugherty iz podjetja Bespoke Row pravi, da je to njegovo najljubše orodje. Lahko vidimo, zakaj. To je enostavno orodje za upravljanje projektov, ki bo vsem v skupini, ki sodelujejo v spletnem okolju v realnem času, zagotovil vse. Nastavite urnik, kdaj naj bodo opravila končana, drugim omogočite nalaganje posodobitev in puščanje zapiskov ter interakcijo s strankami na isti nadzorni plošči.

 4 – Dropbox

Ta enostavna spletna rešitev za shranjevanje je kot nalašč za sledenje vaših najpomembnejših dokumentov. Če se zgodi nepredstavljivo in se vaš računalnik zruši ali v domači pisarni izbruhne požar, lahko obnovite vse svoje podatke Dropbox. Podjetje ponuja več rešitev, vključno z brezplačno opcijo z 2 GB prostora za shranjevanje. Dropbox lahko uporabite tudi za skupno rabo datotek s sodelavci.

spustna škatla

5 – Appy Pie

apy pita

Appy pita je platforma, ki podjetjem omogoča oblikovanje lastne aplikacije in nalaganje v iTunes ali Google Play. Kupci lahko prenesejo aplikacijo in nato lahko pošiljate vsakodnevna potisna obvestila. Appy Pie trenutno dodaja možnost prodaje izdelkov tudi prek aplikacije.

6 – Hootsuite

Hootsuite ima dvakratni namen lastnika malega podjetja. Najprej lahko na nadzorni plošči Hootsuite vidite, katere teme so v vaši poslovni niši. O čem ljudje govorijo? Kako lahko to uporabite v objavi na spletnem dnevniku ali v svoji ponudbi izdelkov? Če ljudje govorijo o smrti filmske zvezde, ali imate na svoji strani izdelkov izdelke, povezane s to zvezdo? S Hootsuite lahko uporabite tudi za načrtovanje objav v družbenih medijih za svoje podjetje.

Nacionalna zveza neodvisnih podjetij (NFIB) predlaga to kot Top 6 spletnih orodij, ki bi jih morali uporabljati lastniki malih podjetij in navaja naslednje: “Obstajajo druge storitve, ki so podobne Hootsuite-u, ​​vendar smo ugotovili, da vse to prekriva na skoraj vsaki ravni.” —Kari DePhillips, tovarna vsebin, Pittsburgh “

Hootsuite

7 – val

val

Spremljanje računov, plačljivih računov, prejetih plačil in celo izplačilnih plačil za majhno podjetje se na trenutke lahko zdi preveč. Wave je vsestranska rešitev za lastnika malega podjetja in programska oprema živi v spletnem okolju. Quickbooks Pro online je še ena možnost, vendar je Wave za malega fanta nekoliko bolj dostopen, saj je brezplačen.

Majhen podjetnik bloger Greg Lam je imel nekaj zanimivih vpogledov v prednosti in slabosti te programske opreme. Čeprav je ugotovil, da omejuje svoje poslovanje, pa bo za nekoga, ki vsak mesec vodi svoje podjetje kot samostojni podjetnik brez velikih stroškov, ta programska oprema verjetno delovala v redu. Eden najboljših delov njegovega članka pa je na samem koncu, kjer ponuja seznam različnih spletnih računovodskih programov, ki jih lahko uporabljajo lastniki podjetij.

8 – Schedulicity

razporeditev

Če vodite podjetje, kjer se s strankami srečujete prek spleta ali osebno, se boste želeli odjaviti Schedulicity za samodejno načrtovanje.

Ta programska oprema omogoča vaši stranki, da obišče spletno mesto in si ogleda, katere dneve in čase imate na voljo za sestanke. Če na primer ponujate usposabljanje ena na ena, vnesete ure, ki so vam na voljo, in svojim strankam sporočite, da lahko obiščejo spletno mesto, da zakažejo sestanek. Schedulicity vam bo poslal e-poštno sporočilo, ko se boste sestali, se bo prikazal v določenem časovnem roku kot rezerviran in celo naročnikom poslal naročilo pred samim terminom..

9 – MailChimp

mailchimp

Če vodite spletno podjetje, boste želeli začeti glasilo, da boste ostali v stiku z obiskovalci spletnega mesta. Glasilo služi mnogim namenom, vključno s tem, da lahko obveščate naročnike o posebni prodaji ali novih izdelkih. V članku WHSR 15 biserov spletnega gostovanja modrosti, Luana Spinetti poudarja:

»Namestite programsko opremo za novice na svoj omejen račun za spletno gostovanje in ta bo začel pojesti vaš disk in pasovno širino. Na žalost s tem ni veliko storiti, najmanjši razpoložljivi skript za novice – OpenNewsletter – pa še vedno znaša 640Kb in morali boste računati tudi v vseh shranjenih težavah. “

MailChimp je popolna rešitev. lahko začnete z brezplačnim računom in ko se baza vaših naročnikov veča, se zlahka premaknite na plačljiv račun. MailChimp ponuja pripravljene predloge za novice ali pa lahko ustvarite videz po meri za vaše podjetje.

Opomba: Če iščete alternativo MailChimp, preberite naš stalni pregled stikov.

10 – Google Drive

Google Drive ponuja priročen način za spremljanje dokumentov. Delite lahko s sodelavci. Ena boljših lastnosti storitve Drive je, da lahko nastavite datoteko samo za branje ali drugim dovolite urejanje datoteke. Okolje podpira dokumente za obdelavo besedil in tudi baze podatkov. Poleg tega lahko prenesete predloge, ki so jih ustvarili drugi, ki že imajo formule. Recimo, da želite, da baza podatkov pomaga pri spremljanju opravljenih ur pogodbenih uslužbencev. Lahko se prijavijo v predlogo, dodajo svoje ure in shranijo. Preprosta rešitev za številne različne naloge.

11 – SlideShare

diapozitiv

SlideShare omogoča prenos predstavitve in doseganje novih strank prek oblike PowerPoint. V Uporaba SlideShare za doseganje novih strank, Govoril sem o tem rastočem trgu, ki že dobiva približno 120 milijonov ogledov na mesec. Ena največjih prednosti dodajanja tega spletnega orodja v model vašega poslovnega trženja je, da boste samodejno izboljšali uvrstitev svojega spletnega mesta v spletnih iskalnikih.

12 – Google Orodja za spletne skrbnike

Če želite izboljšati umestitev svojega spletnega mesta v spletnih iskalnikih in povečati njegovo uporabnost, je najboljše, kar lahko storite, da uporabite Googlova orodja za spletne skrbnike. Poleg tega, kako vidite, kako se vaše spletno mesto uvršča v Google, boste izvedeli tudi nekaj pomembnih informacij o demografiji obiskovalcev vaše spletne strani. Če na primer ugotovite, da večina obiskovalcev na vaše spletno mesto prihaja med poldnevom in tremi popoldne. vsak petek, potem lahko v tem času ponudite prodajo ali druge spodbude, s katerimi boste povečali stopnjo konverzije. Po drugi strani, če obiskovalci odidejo drugi, ko pristanejo na določeni strani, jo je verjetno treba prenoviti in narediti lepljivo.

13 – Infografika

“Glede na Social Science Research Network, približno 65% ljudi je vizualnih učencev. S takšno statistiko lahko vidite, zakaj je infografika vse bolj priljubljena. ” Če dodate infografiko, lahko za vaše podjetje naredite dve stvari. Najprej lahko gledalcu tisto, kar ponujate, postane veliko bolj jasno. Drugič, če je ta infografika dragocena, jo bodo obiskovalci pripisali na Pinterestu, jo delili na Facebooku in o njej objavili Twitter. To pomeni, da se vaš potencialni doseg eksponentno poveča s številom prijateljev, ki jih ima vsaka oseba v svojem krogu družbenih medijev.

14 – Wix

Domača stran Wix

Wix je eden izmed priporočenih graditeljev spletnih mest na trgu. Je tudi eden najbolj inovativnih graditeljev spletnih strani na trgu.

Ustvariti spletno mesto z Wixom je enostavno. Ima preko 500 lepih predlog. S funkcijami “povleci in spusti” lahko hitro in v nekaj minutah ustvarite super spletno mesto.

Svoje spletno mesto lahko izboljšate tudi tako, da na svoje spletno mesto vključite koristne aplikacije. Potopite se na trg njihovih aplikacij. Na voljo je več kot 260 aplikacij. Raziskujete lahko tako v brezplačnih kot tudi plačljivih aplikacijah, da natančno upoštevate.

15 – Čevelj

čevljar

Ali kdaj v trgovini zagrabite še kup papirja in takoj izgubite potrdilo? Tega izdatka je težko spremljati, čeprav manjši, ko ne najdete potrdila o tem. Tukaj je Čevelj prihaja v poštev za ohranjanje odgovornosti lastnika malih podjetij. To je aplikacija, ki jo naložite na svoj pametni telefon. Nato lahko fotografirate potrdilo o prejemu, podjetje Shoeboxed pa vse ostalo, kopija potrdila o plačilu in stroške za vas. Program bo skrbno uporabljen tako, da nikoli ne boste zamudili odbitka davkov za poslovne stroške.

16 – Brezplačno konferenčno klicanje

Kot lastnik spletnega podjetja verjetno veliko komunikacije opravite po telefonu ali po elektronski pošti. Obstajajo priložnosti, ko bi bilo koristno, da bi vsi ljudje, ki delajo na projektu, sodelovali na telefonskem klicu. Tam je Brezplačno konferenčno klicanje stopi v igro. Pridružite se vsem skupaj po telefonu in sistem bo celo posnel klic za nadaljnjo uporabo. Ta sistem lahko uporabite tudi za klic informativnega tipa za vaše stranke. V »sobah« bo hkrati lahko do 1000 klicalcev. Kot moderator lahko določenim uporabnikom dovolite vprašanja ali jih molčite, ko govorite o določeni temi.

17 – Kdaj je dobro

Če ste kdaj poskušali organizirati čas sestanka za več kot tri ljudi, veste, kakšna je nočna mora, če bi ugotovili, kakšen dan in čas deluje za vse. Kdaj je dobro je odlično orodje, s katerim lahko ugotovimo, kdaj se lahko vsi srečajo prek spleta ali po telefonu. Vsaka oseba se postavi v svoje razpoložljive čase in sistem izbere tistega, ki deluje vsem.

18 – Ključna beseda vohun

ključne besede

Eden najboljših načinov, kako se učiti iz svoje konkurence, je, da vohuni za njimi – no, njihovimi ključne besede vseeno. V tem orodju za analizo si oglejte, katere ključne besede najbolje delujejo za vaše tekmece, tako da se lahko naučite, kaj počnejo. Na blogu Prometna solata, Ryan Cruz o uporabi ključne besede Spy pravi: “Moje splošno pravilo je, da če ljudje oglašujejo (porabijo oglaševanje za plačilo na klik) za to določeno ključno besedo ali besedno zvezo, potem je to dobro ciljno besedo, ker obstaja komercialni namen.”

19 – Služba za pomoč uporabnikom Mojo

mojohelpdesk

Trg spletnega poslovanja je zelo konkurenčen. Tudi če ste danes edina igra v tem svetovnem mestu, ste lahko prepričani, da bo nekdo opazil vaš uspeh in kopiral, kar počnete. Ko pokrijete vse ostalo (optimizacijo za SEO, dobre ciljne strani, trdno konverzijo itd.), Je služba za stranke edini način, da prehitevate konkurenco. Mojo služba za pomoč uporabnikom je eden od načinov, da ostanete v stiku s strankami in poskrbite, da bodo morebitne težave hitro in uspešno rešene. Čeprav je na voljo veliko platform za pomoč uporabnikom, ta nenehno dobiva visoke ocene. The GetApp skupnost pregledal to programsko opremo in ji dal pet od petih zvezdic.

20 – CrashPlan

sesutni načrt

CrashPlan je rešitev za varnostno kopiranje v oblaku. Program deluje v ozadju vašega računalnika in v primeru okvare računalnika neprestano varnostno kopira pomembne datoteke. Če se zgodi nepredstavljivo, ne boste izgubili pomembnih projektov ali kontaktnih podatkov o strankah. Namesto tega te podatke preprosto znova namestite iz varnostnih kopij datotek v oblaku CrashPlan.

Orodja za bonus

Društvo

Orodna orodja – večnamenska rešitev SaaS za izboljšanje stopnje menjave in UX na spletnih straneh. Če želite doseči najvišjo stopnjo konverzije, morate analizirati cel kup pomembnih statističnih podatkov. Potrebno je poznati vire prometa, globino drsenja, razumeti, katere elemente spletnega mesta uporabniki najpogosteje kliknejo, in spremljati uporabnost.

Pametni obrazci Heatmaps, PopUp in SEO-checker so 3 izdelki, ki vam lahko pomagajo pri doseganju cilja. Na podlagi zbranih informacij lahko s pomočjo vsega tega na eni platformi CRO razvijete akcijski načrt za povečanje pretvorbe.

Qwilr

Qwilr je orodje, ki olajša ustvarjanje in pretvorbo poslovnih dokumentov v lepe in intuitivne spletne strani, kar uporabnikom omogoča dostop do analitike in drugih koristnih orodij. Predstavljajte svoje stare škatle PowerPoint in PDF-jev ter si omislite kreativne in navdihujoče komunikacije, ki so videti profesionalno in jih je enostavno narediti.

Preverite, če poskusite Qwilr’s Generator Document – To je brezplačno orodje, ki v nekaj minutah samodejno ustvari sveženj prilagojenih predlogov, študij primerov, računov in brošur za podjetja. Preprosto odgovorite na nekaj vprašanj in dokumenti so prilagojeni vašemu podjetju in blagovni znamki.

Moosend

Če imate trgovino z e-trgovino, se morate vsekakor odjaviti Moosend, ena najbolj zabavnih, najlepših in najbolj uporabnih platform. Ali pa morda to preverite ne glede na to, ker je Moosendov cilj pomagati podjetjem, da rastejo in vsakokrat posežejo po nabiralniku.

Z napredno analitiko, funkcijami za avtomatizacijo trženja, ki so naravnost v prihodnost, in s svetlečim urejevalnikom e-poštnih sporočil s povlečitvijo predloge za glasilo ki za delovanje ne potrebujejo nobene kode, Moosend ponuja orodje za avtomatizacijo trženja, s katerim se lahko počutite, kot da ste pripravljeni na zdravljenje, ne glede na vašo nišo.

Mailigen

Mailigen vam pomaga ustvariti človeške povezave z e-poštnim marketingom. Ekipa, ki stoji za orodjem, ve, da je človeško oko všeč lepoti in preprostosti. Zato se Mailigenova estetsko oblikovana e-poštna sporočila odprejo in vam pomagajo pustiti trajen vtis.

Od analize podatkov po e-pošti in zmožnosti testiranja A / B do množice različnih integracij – Mailigen ima vse.

Omnisend

Ko spletni prodajalci preidejo iz preprostih e-poštnih oglaševalskih akcij do popolne izkušnje z vsemi kanali, se obrnejo Omnisend. Za razliko od drugih platform za avtomatizacijo trženja, ki so trenutno na trgu, vam Omnisend omogoča, da dodate več tržnih kanalov v isti postopek avtomatizacije. Trženje po e-pošti, SMS, Facebook Messenger in obveščanje po spletu – v tej platformi za avtomatizacijo trženja boste dobili vse.

Globoka integracija s platformami za e-trgovino pomeni, da lahko nastavite delovne tokove za avtomatizacijo, ciljne strani, pojavne okne z namenom izstopa brez kakršnih koli spretnosti za razvoj. Ta integracija vam omogoča tudi zbiranje dragocenih podatkov o nakupovalnem vedenju vaših strank in njihovo uporabo za boljšo personalizacijo in segmentacijo, na koncu pa vam prinese več prodaje in večje prihodke. Za spletno orodje, ki vam bo prihranilo čas in vam pomagalo do večjih prihodkov, je Omnisend vsekakor vredno pogledati.

Buddy Punch

šopki

Kar zadeva vodenje podjetja, je natančno sledenje času zaposlenih ključnega pomena. Če iščete programsko opremo za sledenje časa, ki je preprosta, a zmogljiva in za vas opravi vse težke dvige Buddy Punch bi lahko bila vaša rešitev.

Ponujajo široko paleto funkcij, vključno s sledenjem PTO in obračunavanjem, izračunom nadur ter bolj naprednimi funkcijami, kot je prepoznavanje obraza, da se prepreči prebijanje prijateljev. Imajo obsežna orodja za poročanje o plačah, ki jih je mogoče prilagoditi potrebam vašega podjetja.

Buddy Punch omogoča enostavno integracijo z vrhunsko računovodsko programsko opremo, kot sta Quickbooks in Paychex, skupaj z drugimi sistemi za obračunavanje ali izdajanje računov po meri – Zagotavljanje upravljanja zmožnost sinhronizacije ur zaposlenih na zahtevo.

Skupaj z vsem tem je Buddy Punch zasnovan na spletu, tako da bo do njega lahko dostopal vsakdo, ki ima internetno povezavo. Ne glede na to, ali sta aplikacija in spletni brskalnik enostaven za uporabo, sta skrbnika in zaposleni na voljo za izbiro, katera nastavitev gledanja je za njih najboljša.

Avtomatizacija

avtomatizacija

Naše prijatelje v Automizyju sem se obrnil, da bi v ta članek vključili njihovo orodje, Mor Mester nam je odgovoril z naslednjim,

Avtomatizacija je olajšati vaše življenje kot tržnik / lastnik malih podjetij, saj vam omogoča učinkovito upravljanje s svojim e-poštnim trženjem. Našo rešitev lahko enostavno implementirate, funkcije pa vam pomagajo doseči želeni rezultat z manj boja. V našem sistemu ni treba uporabljati več e-poštnih seznamov, saj temelji na označevanju stikov in uporabi segmentacije. Posledično v e-poštni zbirki podatkov ne bo podvajanj, kar pomeni, da plačate manj.

S segmenti lahko naročnikom na podlagi vaših podatkov pošljete prilagojena množična e-poštna sporočila. Naš vlek & drop editor vam omogoča ustvarjanje lepih in odzivnih e-poštnih sporočil, ki jih bodo imeli vaši naročniki radi. Svojim naročnikom lahko ponudite popolnoma prilagojeno izkušnjo s programom Automizy. Samo oblikujte svojo kapljicno kampanjo v našem vizualnem urejevalniku delovnih tokov, ki vam bo pomagal segmentirati občinstvo na podlagi njihovega sodelovanja z vašimi e-poštnimi sporočili.

S pomočjo napredne analitike spremljajte uspešnost in ustvarite poročila o velikih in samodejnih akcijah.

Tudi čez približno šest mesecev bomo izdali posodobljeno različico AI. Dovolila vam bo:

 • pošljite e-pošto, ko so vaši naročniki dejansko v mapi »Prejeto«,
 • napišite boljše vrstice predmetov (da povečate odprto ceno),
 • razdelitev testnih e-poštnih sporočil v samodejnih oglaševalskih akcijah (za povečanje konverzij).

Toggl

Toogl

Vaš čas je dragocen in Toggl vam pomaga slediti, koliko časa porabite za vsako nalogo. Toggl ponuja tako brezplačne kot plačljive možnosti. Orodje preprosto povlecite navzgor po spletu, prijavite se in spremljajte svoj čas glede na stranko, projekt ali opravljeno nalogo. Če imate stranke, ki vam plačujejo po uri, lahko z uporabo Toggl-ja za sledenje časa, porabljenega za posamezno opravilo, tudi olajšate obračunavanje.

Časovni zdravnik

Časovni zdravnik

Time Doctor olajša spremljanje vaših delavcev. Lahko spremlja, kako vaši delavci preživljajo svoj čas – ali delajo na delovnem mestu ali zapravljajo čas na kaj drugega?

Tope Longe, specialist za trženje vsebine pri podjetju Time Doctor, je z nami delil, kako je Time Doctor lahko izboljšal vašo storilnost produktivnosti,

Časovni zdravnik je časovna programska oprema za sledenje in povečanje produktivnosti na delovnem mestu. Tako posameznikom kot podjetjem je koristno, da natančno spremljajo delovni čas in splošno produktivnost. Omogoča vam zbiranje časa za spremljanje podatkov o delovnih navadah zaposlenega in ponuja preprosto analitiko, kako določiti ključna področja, kjer je mogoče izboljšati produktivnost.

Ima več funkcij za izboljšanje produktivnosti vaše ekipe, na primer spremljanje spletnih mest in aplikacij, pojavno okno nadzora nad odvrnitvijo pozornosti, ki uporabnikom pomaga, da ostanejo naloge, zmožnosti plačevanja in številne integracije s tretjimi aplikacijami.

Time Doctor ima tudi odsotna in pozna poročila, s katerimi lahko zaposleni ohranijo svoje dejavnosti v času največjih ur in jim olajšajo sporočanje potreb po prostem času. Kot izbirna funkcija lahko na vsakih nekaj minut vzame posnetke zaslona, ​​da potrdi, da zaposleni delajo.

Nasvet ledene gore

To je le nekaj najljubših orodij za spletna mala podjetja. Kar zadeva povečanje učinkovitosti malih podjetij, obstajajo neomejene možnosti za orodja, ki jih je mogoče uporabiti.

Izvirni članek je prvič objavljen na Blog WHSR; zdaj ga upravljajo in posodabljajo uslužbenci BuildThis.io.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map