15 (brezplačnih) generatorjev Favicon, ki jih vsekakor priporočamo

Torej ste pripravljeni na zagon spletnega dnevnika ali spletnega mesta. Opravili ste raziskavo o tem, kateri ustvarjalec spletnih strani uporabiti. Odločili ste se za res kul ime za vaše spletno mesto. Hudiča, morda boste celo končali in samo želite začeti zaslužiti svoj blog.


Toda počakajte, preden to storite. Tu je majhen test. Naložite svoj spletni dnevnik v brskalnik in nato naložite katero koli drugo spletno mesto.

Opazite kaj drugega?

Poleg tega, da gre za dve različni strani (očitno), boste opazili, da ima večina spletnih mest te majhne ikone na kartici. To so zabave – kratke za ikono priljubljenih – in verjemite ali ne, imeti je enega dejansko zelo pomembno za vašo blagovno znamko.

Kaj je favicon in kje jih dobim

Kaj so pravzaprav faviconi? To so majhne majhne ikone, ki se prikažejo pred URL strani, seznamom zaznamkov, naslovno vrstico spletnega mesta, brskalniki z zavihki in drugimi elementi vmesnika.

Faviconi imajo običajno naslednje velikosti: 16 × 16, 32 × 32, 48 × 48, 64 × 64, 128 × 128. Večina brskalnikov uporablja format .ICO, nekateri pa tudi * .GIF in * .PNG.

Ni tako težko ustvariti favicon-a in s temi 15 brezplačnimi generatorji Favicon, ki jih vsekakor priporočamo, boste v nobenem trenutku na svojem spletnem mestu imeli profesionalno videti favicon!

1. Favicon generator

favicon_genFavicon generator

Favicon Generator, kar je najlažji za uporabo, vam omogoča, da ustvarite favicon, ki je pripravljen za uporabo, tako da preprosto naložite sliko na njihovo spletno mesto. Ta brezplačni generator favicon lahko uvaža formate slik GIF, JPEG in PNG neposredno iz računalnika in jih pretvori v obliko .ICO. Ko to storite, preprosto prenesite datoteko favicon v korensko mapo svojega spletnega mesta.

Obiščite Favicon Generator

2. Favicon.cc

favicon_ccFavicon.cc

Za bolj ustvarjalno nagnjene lahko ustvarite favicon s Favicon.cc. Spletni brezplačni generator favicon in ustvarjalec, spletno mesto je odlično za ustvarjanje favicon na kraju samem, ki ga lahko tudi animirate. Uvažate lahko slike, saj spletno mesto podpira formate slik JPG, JPEG, GIF, PNG, BMP, ICO in CUR.

Obiščite Favicon.cc

3. Dinamični pogon – Favicon generator

dinamični pogonDinamični pogon – Favicon generator

Dynamic Drive – Favicon Generator je del spletnih orodij Dynamic Drive, ki je enostaven in enostaven za uporabo brezplačnega generatorja favicon. Naložite lahko slike, ki so v GIF, JPG, PNG in BMP, da ustvarite ikono favicon. Imajo tudi dodatno možnost ustvarjanja namizne ikone 32 × 32 in ikone 48 × 48 XP.

Obiščite Dynamic Drive – Favicon Generator

4. Genfavicon

genfaviconGenfavicon

Genfavicon vam omogoča, da ustvarite favicon v samo treh preprostih korakih. Kar je Genfavicon super, je, da lahko med ustvarjanjem izberete velikost ikone. Ko naložite svojo sliko v JPEG, GIF ali PNG, lahko izberete velikost (16 × 16, 32 × 32, 48 × 48, 128 × 128) vaše favicon. Predogled si lahko ogledate tudi s klikom na »Zajem & Gumb Predogled ”.

Obiščite Genfavicon

5. Favicongenerator

favicongenratorFavicongenerator

Favicongenerator je brezhiben generator ikon, ki uporablja zelo osnoven vmesnik in je preprost za uporabnike. Ta brezplačni generator favicon je tisto, kar potrebujete za pretvorbo slik PNG, JPG ali GIF v format .ico. Spletno mesto nima veliko možnosti in zahteva popolnoma kvadratno sliko (100 slikovnih pik x 100 pik), vendar je zelo enostavna za uporabo, če ste leni za razmišljanje o ustvarjanju favicon-a.

Obiščite Favicongenerator

6. Izvedite

prowdrawNapišite

Medtem ko večina generatorjev favicon podpira običajne slikovne datoteke, jih zelo malo uporablja datoteke s fotografijami. Prodraw ne podpira samo običajnih datotek JPG, GIF, PNG in BMP, temveč podpirajo tudi datoteke TIF. Brezplačno orodje favicon lahko ustvari ikono v več velikostih (16 × 16, 32 × 32, 48 × 48, 128 × 128) in jih lahko ustvari tudi na različnih stopnjah ostrenja, tako da lahko primerjate, kaj izgleda bolje za vaše spletno mesto.

Obiščite Prodraw

7. Logaster.com

logasterLogaster.com

Logaster je z več kot 5.000.000 različnimi logotipi, ustvarjenimi pod pasovi, brezplačen generator favicon za tiste, ki želijo ustvariti favicon. Začeti z Logasterjem je dovolj enostavno. Preprosto kliknite gumb »Ustvari logotip«, napišite ime svojega podjetja in izberite vrsto dejavnosti. Nato boste imeli možnost izbirati predloge logotipov, ki jih lahko prilagodite.

Obiščite Logaster.com

8. Favicon.pro

Favicon.proFavicon.pro

Favicon.pro je še en odličen brezplačen generator favicon, s pomočjo katerega lahko hitro in enostavno ustvarite favicon za svoje spletno mesto. Imajo vse osnovne funkcije generatorja ikon, ki omogoča, da slike naložite v format PNG, JPG ali GIF in jih pretvorite v ikone. Druga dobra stvar Favicon.pro je, da vključujejo tudi navodila po korakih za ustvarjanje ikone in za nalaganje na vaše spletno mesto. Kako super je to!

Obiščite Favicon.pro

9. Antifavicon

antifaviconAntifavicon

Antifavicon se nekoliko razlikuje od drugih generatorjev ikon po tem, da slik sploh ne uporablja za ustvarjanje favicon-a. Namesto tega ustvari favicon v celoti s pomočjo besedila. Orodje ima dva besedilna polja, v katera lahko vnesete ikono. Poleg tega lahko prilagodite barve besedila in njegovo ozadje. Čeprav so možnosti omejene, je ta brezplačni generator favicon dobra izbira za posameznike, ki nimajo sposobnosti oblikovanja.

Obiščite Antifavicon

10. RealFaviconGenerator.net

realfavicongenRealFaviconGenerator.net

RealFaviconGenerator je presenetljivo močno orodje v primerjavi z drugimi generatorji favicon. S tem orodjem lahko ustvarite favicon na vseh dostopnih platformah. Poleg tega dobite tudi možnost preizkusa same ikone. Samo vtipkajte svojo spletno stran, kliknite na gumb “Preveri Favicon” in ta bo prejel povratne informacije o vašem faviconu. Lahko preverite, kako izgleda vaš favicon v različnih brskalnikih ali operacijskem sistemu, in popravite, kaj manjka.

Obiščite RealFaviconGenerator.net

11. Favic-o-Matic

favicomaticFavic-o-Matic

Favic-o-Matic trdi, da je “končni generator favicon-a”, in to z dvema preprostima možnostma. Naložite sliko in jo pretvorite v eno samo datoteko .ICO ali ustvarite favicon za vse dostopne platforme, vključno z aplikacijami za iOS in Android. V naprednih nastavitvah lahko celo prilagodite velikost, barvo ozadja in več za svoj odmerek.

Obiščite spletno mesto Favicomatic.com

12. Favikon

favikonFavikon

Potrebujete preprost generator favicon? Favikon je tvoj odgovor. Ta preprost generator ikon omogoča obrezovanje in nalaganje slike v obliki .ICO datoteke. Poleg tega s Favikonom ne morete veliko storiti. Če morate izluščiti preprost favicon, potem je to brezplačno orodje zagotovo za vas.

Obiščite Favikon

13. Faviconit

faviconitFaviconit

Faviconit je še eno enostavno orodje za ustvarjanje favicon, jabolk na dotik ikona, pa tudi glave glave HTML za več platform in naprav. Koraki so dovolj preprosti, samo naložite svojo sliko in ostalo bo. Ta brezplačni generator favicon vam tudi olajša preimenovanje ikone. Če želite dostopati do več možnosti prilagajanja, kliknite gumb “Napredno”.

Obiščite Faviconit

14. Xiconeditor

xiconeditorXiconeditor

Želite ustvariti svojo ikono iz nič? Xiconeditor je odličen, če želite ustvariti favicon, ki je popolnoma po meri. To spletno mesto vsebuje orodje za vrsto, orodje za krtače, orodje za svinčnike, radirko in drugo, kar vam omogoča, da brezplačno ustvarite resnično edinstven favicon. Ikono lahko tudi uvozite in jo obrezujete z razpoložljivimi orodji in jo predogled pred prenosom favicon.

Obiščite Xiconeditor

15. Faviconr

faviconrFaviconr

Faviconr lahko ustvari ikone z datotekami JPG, GIF in PNG, podobno kot druga orodja na tem seznamu. Druga stvar je, da ustvarite favicon s prozornim ozadjem s pomočjo pregledne slikovne datoteke GIF ali PNG. Pri Faviconrju ni na voljo nobenih orodij, ki bi s tem orodjem ustvarile uporabnike preprosto..

Obiščite Faviconr.com

The Wrap Up

Če želite ustvariti favicon, ne potrebuje veliko truda, vendar zagotovo pomaga. Imate svoj edinstven in prilagojen favicon, kaže, da ste resni glede svoje blagovne znamke in svojega spletnega mesta. Poleg tega so ti brezplačni generatorji favicon enostavni za uporabo in ne škodi, da jih preizkusite!

Če mislite, da nam manjka nekaj velikega, nas obvestite. Na seznam bomo dodali.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map