12 trdnih dejstev in statističnih podatkov o trženju e-pošte, ki jih morate vedeti

Kljub statusu službe, starosti ali spolu, obstaja možnost, da ob delavnikih preberete e-pošto, preden vstanete iz postelje. Verjetno ste to storili danes zjutraj.


Trgovci z vsebino bi morali že zdaj vedeti, da je strategija e-poštnega trženja bistvena za vsako znamko. Če vas to nekako neradi stori, je tu nekaj nedavnih dejstev in številk, s pomočjo katerih lahko vi in ​​vaša ekipa delate na e-poštnih kampanjah in ga ohranjate na pravi poti.

Pred tem je nekaj člankov in člankov, ki smo jih že storili:

  • Spletno nakupovanje, e-trgovina in interne statistike
  • Koliko interneta je WordPress

Zaznamek jih, če vas zanima. Zdaj pa gremo po cesti!

Statistika trženja e-pošte in dejstva

1. E-pošta ima največji doseg

Število poslanih in prejetih e-sporočil na dan po vsem svetu od leta 2017 do 2023 (v milijardah).

Ste vedeli, da je e-pošta najširši marketinški kanal doslej? V letu 2018 jih je konec 3,8 milijarde uporabnikov e-pošte po vsem svetu in naj bi se število leta 2023 povečalo na 4,4 milijarde uporabnikov.

Če to ni dovolj, da bi lahko začeli načrtovati stik s strankami po e-pošti, HTF analitiki Ocenjujte, da bo do leta 2022 trženje elektronske pošte še naprej naraščalo, velikost trga pa bo dosegla 694 milijonov dolarjev.

Velikost trga za e-poštno trženje bo do leta 2022 dosegla 694 milijonov dolarjev prek @placeitapp sporoči prijatelju

2. Trženje e-pošte ima najvišjo stopnjo donosnosti naložbe

Raziskave so pokazale, da ima e-poštna marketinška kampanja višjo donosnost naložbe (ROI) kot kateri koli drug kanal digitalnega trženja.

Poročilo Združenje podatkov in marketinga je navedel, da donosnost naložbe v e-pošti presega 42 funtov za vsak funt, ki ga porabite, število, ki je v primerjavi s prejšnjim poročilom v letu 2017. naraslo..

Poleg tega še an Popis ekonciale iz leta 2018 poudarja, da 74% podjetij ocenjuje kanal trženja e-pošte in priznava, da ta strategija prinaša njihovo poslovanje dobro ali odlično donosnost naložbe.

3. Gen Z bo povečal uporabo e-pošte za podjetja

Millennials in Generation X imata nasičeno uporabo e-pošte, to vedo vsi, vendar obstaja generacija, ki naj bi s trženjem v naslednjih nekaj letih, ko se starajo, povečala. Znamke zdaj stavijo na Generation Z.

To ni samo naključni nag. Glede na raziskavo s Strategija pošiljanja mrež in jajc 85% Gen Z uporablja e-poštno sporočilo vsaj mesečno, to število raste s starostjo tisočletnic in Gen X vsaj enkrat mesečno uporablja e-pošto v 89% oziroma 92%.

Čeprav je pri Z Z manj verjetno, da bodo za delo uporabljali e-pošto (večina jih še ni del delovne sile), bodo imeli navade po e-pošti skoraj tako, kot to počnejo milenijci zdaj. Pričakovati je, da bo 68% od njih bodo prebrali e-poštna sporočila podjetij, ki pošiljajo oglase, kupone ali potrdila.

68% Gen Z bo prebralo e-poštna sporočila podjetij, ki pošiljajo oglase, kupone ali potrdila prek @placeitapp in sporoči prijatelju

4. Ljudje se zanašajo na e-poštno sporočilo, da neposredno komunicirajo

Eden od razlogov, da so strategije trženja elektronske pošte uspešne že toliko let, je, da potrošniki še vedno želijo in zaupajo neposredno povezavo z blagovnimi znamkami, v najboljšem primeru pa se prostovoljno naročijo, da bodo preko tega kanala pridobili dragocene vsebine..

Tržni trendi kažejo, da so bančne, finančne in zavarovalniške storitve, trgovina na drobno in izdelki široke porabe ter potovanja in gostoljubje glavna glavna industrija, ki sprejema rešitve za trženje po e-pošti..

5. Ima najvišje cene zadrževanja kupcev

Tržniki že vrsto let uvrščajo e-pošto kot najučinkovitejši kanal za ozaveščanje, pridobivanje, pretvorbo in hrambo. Zdaj ima e-pošta najvišjo stopnjo hrambe kupcev. Po navedbah Emarsys, 81% malih in srednje velikih podjetij se še vedno zanaša na e-pošto kot svoj primarni kanal za pridobivanje strank. In e-poštno sporočilo ima 80-odstotno stopnjo hrambe kupcev.

Naslednjih nekaj let, v skladu s trendi Salesforce v zaupanju strank, 75% tisočletnikov in Gen Zers pričakuje se, da bodo svojo blagovno znamko ohranili na podlagi predhodnih interakcij.

Pomislite, da ne morete samo obdržati svojih strank, ampak jih lahko tudi dobite nazaj, če iz nekega razloga zapustijo trženjsko kampanjo.

Prizadevajte si, da povečate in dodate vrednost e-poštnim vsebinam ob praznikih, zlasti v času črnega petka. Ugotovljeno je bilo, da Črni petek se ukvarja imajo najvišje stopnje povračila, imenovane tudi ponovna aktivacija kupcev; številke to kažejo winback naročila se v tem datumu zvišajo za 106%, v primerjavi s preostalim letom.

E-pošta je še naprej glavni dejavnik zadrževanja strank (80%) in pridobitev (81%) za mala in srednja podjetja, na Emarsys povejte prijatelju

6. E-pošta poveča spletno prodajo

E-poštni naslovi OmnisendTudi iz Omnisend – Najprimernejši dan (za odprte in klike) za pošiljanje e-poštnih sporočil je prvi v mesecu.

Pošiljanje 3 avtomatiziranih e-poštnih sporočil lahko privede do 90% več spletnih naročil v primerjavi z e-poštnimi sporočili, kot trdi Omnisend, platforma za avtomatizacijo trženja e-trgovine.

To je ocenjeno 81% ameriških spletnih nakupov je bolj verjetno, da bodo nakupovali -bodisi na spletu ali v trgovinah – kot rezultat tega, kar so prebrali v e-poštnem sporočilu. Potrošniki radi nagrajujejo po e-pošti, kot je na primer posebna ponudba, kupon, ki ga lahko unovčijo ali cena na spletu.

7. E-pošta omogoča takojšen stik z ameriškim trgom

Statistični podatki to kažejo 28% odraslih Američanov priznajte, da so stalno na spletu.

Glede na to Sporočilo za javnost Market Watch, Amerika ima največji tržni delež na svetovnem trgu elektronskega trženja. To je ključno za uspešne strategije trženja e-pošte.

Pravzaprav kažejo napovedni podatki eMarketer 2019 37,2% ameriškega trga digitalnih oglasov bo pripadlo Googlu, 22,1% do Facebooka in 8% do Amazona do konca leta 2019.

Domneva se, da ima Severna Amerika največji tržni delež na svetovnem trgu e-poštnega trženja, sporoči prijatelju MarketWatch

8. Trženje e-pošte je vsestransko in mobilno

Ko je narejena dobro in optimizirana za odzivnost, je e-poštna marketinška kampanja privlačna in privlačna ter ima pozitivne reakcije, ki na koncu postanejo prodaja.

Glede na vsebino, ki jo upravljate, in potrebe blagovne znamke, 53% e-poštnih sporočil se odprejo na mobilnih napravah. Z orodji, kot so, lahko vključite slike, predstavljene videoposnetke ali videoposnetke, ustvarjene v vašem email marketingu Izdelovalec diapozitivov.

Bodite posebno pozorni na odzivnost in na to, da so videoposnetki optimizirani za pravilno prikazovanje na mobilnih napravah, ker. Če ne, bodo obiskovalci iskali drugje. Po podatkih Scientia Mobile in Google Study, 53% potrošnikov opusti vsebino, ki se ne prikaže dovolj hitro, in vsa vaša prejšnja prizadevanja bodo obsojena.

Kljub temu mora biti grafična vsestranskost usklajena z dobro napisanimi kopijami in zadevami. Paige Arnof-Fenn, lastnica tržnega podjetja Mavens v Massachusettsu & Mogoli, opozarja vrstice zadev za e-poštna sporočila morajo biti kratke ker jih veliko ljudi bere na svojih telefonih ali tablicah.

9. E-pošta je najbolj zaželena platforma za digitalni marketing

Po navedbah eTargetMedia, Trženje po e-pošti gre v smeri personalizacije in ustvarjanja interaktivnih vsebin.

To pomeni, da informacije ne bodo šle samo v eno smer, ampak bodo prišle ob pravem času in potrošniki bodo imeli možnost nekaj rezervirati, sodelovati na anketah, gledati videoposnetke ali slediti znamkam na družbenih medijih. Raziskave Accentureja kaže, da 91% potrošnikov raje blagovne znamke, ki si zapomnijo, kdo so, prepoznajo njihove interese in ponudijo priporočila, ki so osebno pomembna za njih.

Po drugi strani pa se morate zavedati, kot navaja nedavno Anketa o vsebini blagovne znamke Adobe 2019, da je 25% potrošnikov nadležno zaradi vsebine, ki je preveč personalizirana, zato mora biti nekaj vmes in res dobro premišljen za določen cilj.

10. E-pošta ima najnižji CPA

e-pošta ima najnižjo ceno na nakupE-poštna sporočila imajo najnižji povprečni CPA; Po drugi strani ima direktna pošta najvišji CPA s povprečjem 26,40 USD.

E-poštna sporočila imajo najnižje povprečne stroške pridobitve (CPA) okoli 10 USD, v primerjavi z družabnimi mediji – 20 dolarjev, direktna pošta – 31 dolarjev, plačano iskanje – 16 dolarjev in spletni prikazni oglasi – 25 dolarjev.

Zakaj je to pomembno za vašo strategijo? No, to je enostavno, večina blagovnih znamk želi doseči največje število z uporabo čim manj virov.

E-poštna sporočila imajo najnižjo povprečno ceno pridobitve (CPA) približno 10 USD prek @placeitapp sporočite prijatelju

11. Ljudje dejansko prebirajo svoja e-poštna sporočila

Po navedbah Internetlivestats, približno 936.740 zakonitih e-poštnih sporočil pošlje vsako sekundo po vsem svetu.

Če želite uspeti, se morate osredotočiti na dobro izveden e-poštni marketing. Če še vedno delate in potrebujete brezplačne logotipe ali hitro dizajn logotipa, si skupaj z drugimi vizualnimi znamkami oglejte predloge in orodja za oblikovanje, ki jih ponujajo storitve trženja e-pošte, ali uporabite spletne ustvarjalce, kot so tisti na Placeit. Tako lahko prihranite veliko časa, ki se lahko namesto tega uporabi.

Govorili so, da ljudje berejo svoja e-poštna sporočila, vendar to še ne pomeni, da so prebrali vse ali da imajo čas za branje novic v velikosti.

Kar zadeva samo pisno vsebino, jo imejte pogovorno in med 300 in 500 besedami, da ljudje dejansko preberejo vaše sporočilo, namesto da se le pomaknejo navzdol, da pridejo do pomembnega.

Če pišete dolga e-poštna sporočila, bodo verjetno končala v košu za smeti.

12. Glasila povečujejo sodelovanje strank

Če se boste naučili obvladati orodja za trženje e-pošte, boste povečali prodajne in konverzijske stopnje, številke pa kažejo, da se morate osredotočiti na ustvarjanje odličnega glasila, še posebej, če začenjate novo blagovno znamko.

Kot navaja avtor Dave Pell, čeprav so v zadnjih desetletjih že nekajkrat umrli in se vrnili, glasila so nesmrtna. Zakaj? Izpostavlja nekaj razlogov, najpomembnejši pa je, da je e-pošta osebna, da vstopate v dobro omejen prostor nekoga drugega: njihov osebni prejeto pošto.

Zelo pomembno je, da vsako e-poštno sporočilo odraža, da ste naredili domačo nalogo, to pomeni, da si vzamete čas za pisanje premišljene vsebine in na kratko razložite prednosti nakupa izdelkov in, če je mogoče, za naročnike e-pošte dodatne koristi.

Trženje po e-pošti še zdaleč ni mrtvo! Tukaj je 12 dejstev in statistike o trženju po e-pošti prek @placeitapp sporočite prijatelju

Sklepi

Upoštevajte, da je e-poštno sporočilo tisti, ki lahko uporabniki krmijo 100% in ko odjavijo ali označijo vaša e-poštna sporočila kot neželeno, ste zunaj.

Naslovi z naslovom »E-pošta je mrtva« prihajajo in odhajajo, ko so uporabniki navdušeni nad novimi tehnologijami ali trendovskimi platformami družabnih medijev, vendar ne pozabite, da je elektronska pošta preživela tudi veliko njih. Pomislite, kdaj ste prvič ustvarili svoj osebni e-poštni naslov. Po vseh teh letih to še vedno preverite, se naročite na nove storitve in to boste storili tudi v prihodnjih letih.

Kot marketinški strokovnjaki je zdaj izziv odvisen od prilagajanja e-poštne marketinške kampanje trenutnim trendom in novim uporabnikom.

Karina Ramos je predstavnica podjetja Placeit. Platforma, kjer si lahko vsak ustvari svoje likovno premoženje za svojo blagovno znamko ne glede na tehnične ali umetniške sposobnosti. Povežite se z Placeitom naprej Facebook in LinkedIn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map