10 Weebly spletna mesta, ki vas bodo spravila v red

Ko gre za graditelje spletnih strani, je Weebly nedvomno eden najboljših za začetek. Platforma poganja več kot 40 milijonov spletnih strani in s tem ne morete iti narobe.


Ne glede na to, ali želite ustvariti spletno mesto ali ustvariti spletno mesto za e-trgovino, sistem Weebly s povleci in spuščanjem naredi izjemno enostavno platformo za izdelavo odličnega spletnega mesta.

Tu je kratki pregled, kaj lahko dobite.

Kaj ponuja Weebly?

Cena od: 8 USD / mesec
Načrti: Starter, Pro, Business, Performance

Hitrostni preskus: A / Preizkusni čas: 99,96%

PRO: Enostaven za uporabo, primeren za novorojenčke.

Weebly ponuja 50+ predlog spletnih mest v svojem repozitoriju (oglejte si jih tukaj).Weebly ponuja 50+ predlog spletnih mest v svojem repozitoriju (vse predloge si oglejte tukaj).

Weebly Review Obisk na spletu

V tem članku bomo z vami delili najboljša spletna mesta Weebly, ki vam prinašajo navdih in motivacijo, da ustvarite eno svojo.

Ne vzemite samo besede za to, oglejte si 10 Weebly spletnih mest, ki so osmišljeno zasnovane s temami in urejevalcem platforme.

Weebly Spletna mesta: Primeri spletnih mest za e-trgovino

1. Škatle Bros

The Box BrosThe Box Bros

Ustvarjanje res lepe spletne strani za e-trgovino je vsekakor mogoče pri Weeblyu in The Box Bros je en tak primer. Njihova domača stran uporablja preprosto postavitev, napolnjena pa je s čudovitimi fotografijami njihovih izdelkov in videoposnetkom na vrhu strani.

Navigacijska vrstica je postavljena na vrh, tako da lahko obiskovalci enostavno dostopajo do njihove spletne trgovine ali se obrnejo na njih za dodatne informacije.

2. Indy Plush

Indy PlushIndy Plush

Indy Plush uporablja predlogo mrežice, da prikaže svoje lepo oblikovane plišije. Obiskovalci lahko dostopajo do vseh kategorij izdelkov na sprednji strani, medtem ko so predstavljeni izdelki navedeni v spodnjem sloju mreže. Indy Plush se je izogibal uporabi zapletenih modelov, tako da lahko uporabniki izdelke takoj vidijo.

Dizajn Indy Plush lahko preprosto ustvarite s sistemom povleci in spusti Weebly, ki pokaže, kako intuitivna je njihova platforma.

Weebly Websites: Primeri potovalnih strani

3. Casto počitnice

Casto PočitniceCasto Počitnice

Casto Vacations je nagrajena luksuzna potovalna agencija in podobno kot The Box Bros so izkoristili spletno stran Weebly, ki je enostavna za uporabo, da so ustvarili osupljivo spletno mesto za potovanja. Obiskovalci obravnavajo osupljiv videoposnetek, ki predstavlja zbirko vseh destinacij, ki jih ponuja potovalno podjetje.

Pomaknite se navzdol in si lahko ogledate njihove storitve, objave na spletnem dnevniku in drugo, postavljeno v čudovito predlogo v obliki mreže.

4. C MOJA MESTA

C Moja mestaC Moja mesta

Popotnikom daje lokalno noto svojih počitnic, C MY Mesta ponuja prilagojene turistične vodiče z domačini, ki so v intimni povezavi z državo. Sama spletna stran uporablja čist dizajn z vsemi informacijami, ki so na voljo na prvi strani.

Obiskovalci se lahko pomaknejo navzdol in si ogledajo svoje storitve, države, v katerih so na voljo, in celo same turistične vodiče. Gre za preprosto in profesionalno oblikovano spletno mesto, ki je bilo doseženo z orodji za spletno oblikovanje Weebly

Weebly Websites: Primeri oblikovalskih in kreativnih spletnih strani agencij

5. Vtič & Predvajaj

Plug & Play DesignVtič & Play Design

Ustvarjalne agencije, ki vedo, kako obvladati močan predlogo Weebly, lahko privedejo do nekaj osupljivih kreacij. Združeno kraljestvo za spletno oblikovanje Plug & Predvajalnik je zagotovo uporabil njihovo močno pozornost pri oblikovanju, da ustvari stran, ki navduši obiskovalce.

Njihova glavna stran poudarja njihov portfelj za več strank. Na dnu so celo vključili razdelek »Let’s Talk«, da bi lahko potencialne stranke stopile do njih.

6. Stran osemintrideset

Stran osemintridesetStran osemintrideset

Stran Eightyfour je kreativna agencija za ženske, ki jo vodi Jag Nagra, ki uporablja predlogo Weebly za diaprojekcijo za prikaz svojega portfelja in čudovitega občutka za umetnost. Rezultat je resnično lepo mesto, ki je hkrati edinstveno in privlačno.

Spletno mesto izkorišča več elementov oblikovanja, kot so učinek pomika po paralaksu in animirane mreže. Pokaže, da je rezultat lahko res neverjeten, če združite vrhunsko umetniško smer s šablonami Weeblyja.

Weebly Spletna mesta: primeri lokalov s hrano in restavracijami

7. Kekejeva zajtrk kavarna

Kekejeva zajtrkKekejeva zajtrk

Naložite Kekejevo zajtrkovalnico in prikazala se vam bo slika njihove okusne ponudbe. Uporaba prigrizkov za zajtrk (palačinke, torte, vaflji itd.), Ker ozadje ohranja osredotočenost na njihove posebnosti.

Gumbi družabnih medijev so nameščeni na dnu, tako da lahko preprosto preverite njihov okusen jedilnik in jim sledite na njihovih straneh družbenih medijev.

8. Naša tabela

Naša tabelaNaša tabela

Z odličnim logotipom, odličnim domenskim imenom in čudovitimi slikami z visoko ločljivostjo bo vaše spletno mesto videti popolnoma polirano in profesionalno. Naša tabela preveri vsa polja, ko so izdelali svojo spletno stran, rezultat pa je osupljivo spletno mesto, ki povezuje kmete in proizvajalce s skupnostmi, ki želijo sveže in okusne pridelke.

Staročasna ploščata zasnova daje mestu igriv utrip, hkrati pa je še vedno resen in privlačen za obiskovalce.

Weebly Spletna mesta: Primeri spletnih mest na spletnem dnevniku

9. Sedlo in semiša

Sedla in semišaSedla in semiša

Spletno mesto spletnega dnevnika ne bi smelo biti zelo zapleteno in težko izdelati. Sedlo in Suede kažeta, da lahko z Weeblyom ustvarite poliran blog, ki je preprost za navigacijo in omamljanje. Družinski par Jonathan in Rachel sta blog začela kot mesto za izmenjavo o stvareh, do katerih so strastni.

10. Projektni avtomobili

Projektni avtomobiliProjektni avtomobili

Project Cars je začel kot preprost blog londonskih Mad Studios objavljati posodobitve o dirkaški igri. Ko je igra postala uspešna, so blog v celoti prenovili z orodji Weebly za ustvarjanje bolj poliranega in vizualno osupljivega bloga, kjer lahko oboževalci preverijo posodobitve ali kupijo samo igro.

Na blogu je razvidno, da lahko začnete z osnovnim in “barebones” blogom in ga kasneje razvijete v nekaj veliko bolj poliranega..

Več primerov tem Weebly

V zaključku

Oblikovanje spletnega mesta ali bloga iz nič je lahko zastrašujoča izkušnja. Ni nujno, da je z Weeblyom! S pomočjo Weeblyja lahko trdi del spletnega oblikovanja vzamete iz enačbe in se osredotočite na svoje podjetje.

Če iščete druge možnosti, je tukaj nekaj najboljših ustvarjalcev spletnih strani, ki bi vam lahko ustrezali.

Vendar pa lahko na podlagi zgoraj omenjenih spletnih mest Weebly v nobenem trenutku postavite osupljivo videti spletno mesto!

Želite videti več primerov spletnih mest, ki so zgrajena na podlagi določenih graditeljev spletnih strani? Oglejte si našo objavo primerov spletnega mesta Wix.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map