10 primerov spletnega mesta Wix, ki jih absolutno obožujemo

Ustvarjanje lastnega spletnega mesta je lahko težko. Še posebej, če niste ustvarjalni. Na srečo ustvarjalci spletnih strani, kot je Wix, nudijo predloge, ki jih lahko uporabite za ustvarjanje nekaj čudovitih spletnih dizajnov.


Če ste absolutni začetnik pri oblikovanju spletnega mesta, ne skrbite! Wix ima na stotine čudovitih predlog, ki jih lahko izbirate in z malo dela. Vaša spletna stran bo videti zelo gladka in profesionalna.

Kaj ponuja Wix?

 • Cena od: 8,50 USD / mesec
 • Načrti: Connect, Combo, Neomejeno, e-trgovina, VIP
 • Naš hitrostni test: A / Uptime test: 99,96%
 • PRO: Gradite iz nič, odličen spletni urejevalnik.

predloge za wixObstaja več kot 500 gotovih predlog Wix (oglejte si vse predloge tukaj).

Wix pregled Obiščite spletu

Seveda, če iščete navdih, vas pokrijemo! Ta objava sledi iz moje prejšnje objave na spletnih mestih Weebly.

Zaokrožili smo 10 najbolj osupljivih primerov spletnih mest Wix, ki so bili zasnovani in izdelani z uporabo povsem enakih orodij, kot jih imate.

Opomba: Imamo priljubljen vodič o tem, kako uporabljati Wix, izveste več o ustvarjanju svojega prvega spletnega mesta Wix.

Oglejte si te čudovite primere resničnih spletnih mest, ki so bila zgrajena z Wixom! Povej prijatelju

Spletna mesta za hrano, izdelana z Wixom

1. Kava za sedem gramov

Primer spletnega mesta Wix - Kavarna s sedmimi gramiVir: Kavarna s sedmimi grami

Z uporabo širokozaslonske spletne strani, kavarna Seven Grams obiskovalce s svojimi domačimi pekovskimi izdelki in obrtno kavo navdušuje v eni sami vodilni fotografiji.

Z enostavnim in elegantnim spletnim dizajnom, Seven Grams Caffé postavlja svojo hrano v ospredje s pričevanji, pozivi v družabnih medijih, stiki in galerijami slik, ki so nameščene spodaj.

2. Crustz

Spletno mesto za hrano, izdelano z Wixom - CrustzVir: Crustz

Ta slaščičarna s sedežem v Kuala Lumpurju ve, kako se lotiti vašega okusa z okusom z zasnovo njihovega spletnega mesta. Takoj, ko naložite stran, boste na ogled pozdravljeni sliko trgovine in njihove ponudbe pekočih peciv..

S preprosto in čisto postavitvijo spletnega mesta lahko obiskovalci zlahka dostopajo do svoje galerije, kontaktnih podatkov, seznama peciva in še več s poenostavljenim menijem na vrhu..

Spletno mesto za e-trgovino, izdelano z Wixom

3. MAAPILIM

spletno mesto za e-trgovino, zgrajeno z Wixom - MAAPILIMVir: MAAPILIM

MAAPILIM ponuja ročno izdelane izdelke za moško nego, ki so minimalistični in elegantni. Njihova spletna trgovina odmeva isto filozofijo z uporabo preproste slike, ki prikazuje njihove izdelke in enega samega gumba »Nakupi zdaj«, ki obiskovalce poziva, da pregledajo svoj zalog.

Čist dizajn in pojavni meni pomeni, da lahko obiskovalci brez težav poiščejo spletno mesto.

Spletna mesta portfelja, izdelana z Wixom

4. Linda Franzosi

Portfolio spletna mesta, izdelana z wixom - Linda FranzosiVir: Linda Franzosi

Če želite sestaviti življenjepisno spletno mesto ali predstaviti svoj portfelj, spletno mesto Linda Franzosi prikazuje, kako lahko oblikujete lepo in profesionalno spletno mesto s pomočjo Wixovih predlog in orodij.

Z uporabo postavitve paralakse lahko obiskovalci pogledajo njene sposobnosti in kompetence, stranke, s katerimi je delala, in celo njen portfelj. Spletno mesto prikazuje tudi svoj talent pri upravljanju z vsebino in vizualnim oblikovanjem s postavitvijo, ki je vizualno privlačna, hkrati pa je še vedno enostavna za navigacijo.

5. Francoski vozli studii

Poročno spletno mesto, zgrajeno z Wixom - francoski Knot StudiosVir: Francoski vozli studii

Francoski Knot Studios znajo pritegniti vašo pozornost s svojo pametno uporabo barve in diaprojekcijo, napolnjeno z osupljivimi slikami. Načrtovalec butičnih dogodkov, oblikovanje poročnih poročil in studio za oblikovanje so strateško postavili socialne gumbe na vrh strani, tako da lahko obiskovalci z enim klikom pregledajo svojo Instagram stran in stran Pinterest.

Tudi njihova portfeljna stran je strukturirana tako, da pod njeno sličico navaja podrobnosti o fotografijah.

6. Živalska glasba

Portfelsko spletno mesto, izdelano z Wix - Animal MusicVir: Glasba živali

Animal Music je eno izmed bolj impresivnih portfeljskih strani z izjemnimi dizajni, saj je celotna domača stran uporabljena kot ena velika vitrina za njihove velike portfelje.

Ob komaj kaj besedila naokoli obiskovalce bombardirajo z videoposnetki, slikami in drugim, kar ustvari spletno mesto, ki je resnično edinstveno za njihovo blagovno znamko. Poskrbeli so celo, da na strani obesite gumbe družabnih medijev, da lahko ljudje kadar koli sledijo njihovi strani.

7. Liam Rinat

Liam RinatVir: Liam Rinat

Mnogo oblikovalcev je s pomočjo Wixove predloge oblikovalo nekaj osupljivih in lepih strani. Na seznam dodajte Liam Rinat z zelo edinstveno oblikovanim osebnim spletnim mestom, ki ustreza “Visual Storytellerju”.

S samo tremi gumbi za navigacijo se lahko ljudje odločijo, da bodisi pregledajo njegov portfelj, stopijo v stik z njim ali se vrnejo na domačo stran. Minimalni gumbi pomenijo, da je spletno mesto osredotočeno zgolj na Rinat in nič drugega.

8. Sonja Van Duelmen

Sonja Van DuelmenVir: Sonja Van Duelmen

Sonja Van Duelmen na svojem spletnem mestu uporablja izjavo in ta izjava je: Sem umetniška vodja. Celotno spletno mesto je le ena velika portfeljska stran, ki prikazuje njeno briljantno delo z uporabo različnih slogovnih šablon mreže, Ajaxa, zidarstva, vrtiljakov in drsnikov.

Pametno spletno oblikovanje in učinkovita uporaba učinka paralakse se zdi, kot da ima spletno mesto več globine in prostora, kot se zdi.

Spletno mesto za spletno oblikovanje, izdelano z Wixom

9. Rjava sova Creative

Spletno mesto za spletni dizajn, izdelano z Wixom - Brown Owl CreativeVir: Rjava sova Creative

Brown Owl Creative prikazuje, kaj lahko z Wixom počnete v rokah izvrstnih oblikovalcev. Celotno spletno mesto prikazuje čut za kreativno uporabo agencije za spletno oblikovanje z uporabo dizajnov, ki so navdihnjeni z retro pisavami in gumbi.

Dodali so celo dodatno podrobnost, da se ikona miške spremeni v kazalec, podoben Windows 98, ko se pomikate nad razdelkom, na katerega je mogoče klikniti.

Spletne strani za fotografije, izdelane z Wixom

10. Hilary O’Leary

Izdelava spletnega mesta za fotografije z Wixom - Hilary O'LearyVir: Hilary O’Leary

Hilary O’Leary, fotografinja iz Južne Afrike, v celoti izkorišča Wixove šablonske modele, da ustvari osupljivo spletno mesto, ki prikazuje njene enako osupljive slike afriške divjine.

Z učinkom drsenja paralaksa ji uspe pritegniti pozornost svojega obiskovalca s preprostimi (a hkrati lepimi) dizajni in močnimi slikami afriške divjine.

11. Thai Pham

Tajlandski PhamVir: Tajlandski Pham

Veliko oblikovalcev se ponavadi ukvarja s čezmernim oblikovanjem svojih spletnih strani, toda Thai Pham je popolnoma drugačen s pomočjo preproste galerije Wix Pro za izdelavo njegove spletne strani. Na fotografijah spretno daje poudarek, kar kaže na njegovo sposobnost zajemanja lepih trenutkov.

To spet kaže, da lahko s pomočjo dobrih ustvarjalcev ustvarite osupljiva spletna mesta na Wixu z najpreprostejšim dizajnom.

Osebna spletna mesta, izdelana z Wixom

12. Karlie Kloss

Osebno spletno mesto, zgrajeno z Wixom - Karlie KlossVir: Karlie Kloss

Videli ste, da je Karlie Kloss veliko promovirala Wix in enostavno je razumeti, zakaj. Njeno spletno mesto je odličen primer, kako močne so predloge in orodja, ki jih ponuja Wix.

Spletno mesto, ki ga je v celoti zasnoval Kloss, osvetljuje vse pomembne podrobnosti s svojim zadnjim delom, prikazanim na domači strani, skupaj z gumbi, projekti in kampanjami v družabnih medijih ter svojo pobudo Kode s Klossy.

13. Sergio Aguero

Sergio AgueroVir: Sergio Aguero

Uradno spletno mesto prvaka Manchester Cityja, Sergio “Kun” Aguero, je enako izjemno kot njegovo nogometno znanje. S pomočjo osupljive predloge za Wix spletno mesto Aguero svojim oboževalcem daje vse potrebne informacije o nogometni superzvezdnici, ki vključujejo njegovo zgodbo, statistiko in prisotnost v družbenih medijih.

Poleg tega je njegovo spletno mesto vidno tudi v dveh jezikih, angleščini ali domačem jeziku Espanŏl. Tako lahko njegovi navijači iz Argentine in po vsem svetu preberejo njegove priprave na svetovno prvenstvo ali ligo prvakov

Delo s predlogami Wix

Pri uporabi predloge Wix je treba upoštevati, da ne morete spremeniti nove predloge za spletno mesto Wix, ki ste ga ustvarili. Ko izberete predlogo in ji dodate vsebino, je ne morete spremeniti v drugo.

Če želite uporabiti drugo predlogo, morate z novo predlogo ustvariti novo spletno mesto. Po izdelavi novega spletnega mesta morate prenesite svoj načrt in domeno na novo ustvarjeno spletno mesto. Če je vaše ime domene registrirano pri registratorjih domen, morate poskrbeti, da bo zapis DNS pravilno posodobljen na novo spletno mesto.

Pogosto zastavljena vprašanja na spletnih mestih Wix

Katera spletna mesta uporabljajo Wix?

Wix pooblašča vse vrste spletnih mest po svetu, od profesionalnih portfeljev, kot je Karlie Kloss, do poslovnih mest, kot je Real Graphene USA. Wix je drugi najbolj priljubljeni graditelj spletnih mest na svetu po tržnem deležu, saj uporabniki upravljajo s preko 300.000 domen.

Koliko stane Wix?

Cene za Wix se gibljejo od 4,50 USD / mesečno do 24,50 USD / mesec za standardna spletna mesta. Spletna mesta za e-trgovino stanejo več in segajo od nizkih 17 USD na mesec do 35 USD na mesec. Po želji so na voljo tudi načrti po meri.

Preberite več o Wixovih načrtih in cenah.

Katere so slabosti Wixa?

Glede na vaše potrebe lahko načrti Wix sčasoma postanejo precej dragi, vi pa ste omejeni na podporo virom samo iz ekosistema Wix. Wix tudi ne dovoljuje izvoza spletnih mest, zato bo prenos v drugega gostitelja težaven, če se odločite za selitev v prihodnosti.

Ali je Wix boljši od WordPress-a?

Wix je graditelj spletnega mesta, WordPress pa sistem za upravljanje vsebin. Wix je enostavnejši za uporabo, vendar nima dolgoročnega potenciala WordPressa.

Ali ima Wix vašo vsebino?

Wix ni lastnik vaše vsebine, vendar zaradi lastniškega dizajna uporabnikom ne omogoča izvoza svojih spletnih mest.

Zavijanje

To je le nekaj od tisoč neverjetnih in profesionalno oblikovanih spletnih mest Wix v naravi. Nora količina modelov in predlog, ki so na voljo na Wixu, pomeni, da nobeni dve mesti ne bosta enaki.

Če se počutite navdihnjeni nad neverjetnimi spletnimi dizajni, zakaj danes ne bi začeli narediti svojega?

* Prevod: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map