10 najboljih dobavljača isporuka isporuke do 2020. godine

Dropshipping može biti vrlo unosan posao ako se obavlja pravilno. Pravilno izradite svoju Dropshipping trgovinu, odabiru prave niše proizvoda i pronađite najbolji dobavljači dropshippinga Sve je to vrlo važno za vaš uspjeh. Toliko je popularna ova metoda ispunjenja narudžbe koja čini gotovo trećina internetskih trgovina.


Usklađivanje najboljih proizvoda s dropshippingom s vašom nišom dolazi putem istraživanja i eksperimentiranja, ali kako ćete odlučiti koji je najbolji dobavljač za vaše dropshipping poslovanje? Srećom, ovo je linija u kojoj ne morate nužno odabrati – možete raditi sa više dobavljača.

Najpopularnije Dropshipping tvrtke

1. AliExpress

AliExpress - najbolji dobavljač dropskih brodovaS preko 100 milijuna proizvoda, AliExpress je jedan od najvećih dobavljača dropshippinga (isprobajte ga ovdje!)

Cijena: Besplatno

AliExpress ne treba uvoditi u Aziju, jer je to dijete Alibabe, kineske tvrtke za e-trgovinu sa sjedištem u Kini. Ključna razlika je u tome što Alibaba obično radi na veliko, dok AliExpress pruža usluge kupcima. Smatrajte to Amazoni Istoka.

Dostupan od 2010, on ima jasnu prednost što se nalazi u regiji koju mnogi smatraju svjetskom tvornicom. To znači brz pristup gotovo svim vrstama robe široke potrošnje po prihvatljivim cijenama. Ako su vaši posjetitelji u američkim ili EU regijama, isporuka može potrajati neko vrijeme i dodati malo više dodatnih troškova narudžbama.

Dropshipping s AliExpressom može biti jedno na par načina. Prva je tradicionalna metoda, što znači da, nakon što dobijete narudžbu, morate ručno unijeti detalje kupca i transakcije u AliExpress sustav.

Sljedeći način je pomoću Oberlo, aplikacija koja se može naći na tržištu aplikacija za izgradnju web mjesta Shopify. To vam omogućuje izravno povezivanje trgovine Shopify s AliExpress sustavom tako da sve bude automatizirano.

Posjetite AliExpress

2. DHgate

DHgate - internetsko tržišteSjedište kompanije je u Pekingu, Kina, DHgate je internetsko tržište maloprodajnih i veleprodajnih proizvoda široke potrošnje.

Cijena: Besplatno

DHgate je još jedno internetsko tržište sa sjedištem u Kini, ali nije toliko veliko kao Alibaba. Zbog toga web mjesto čini i veleprodaja i maloprodaja na jednoj platformi. Danas, on ne samo povezuje ljude s dobavljačima u Kini, već i iz Vijetnama, Japana i Turske.

Jedna od jedinstvenih karakteristika DHgate-a je da ima Digital Trade Centre (DTC) u nekoliko zemalja širom svijeta. Riječ je o fizičkim prodajnim mjestima na kojima prodavači mogu pregledati proizvode prije donošenja odluka o partnerstvu. Trenutno ima DTC-ove u Sjedinjenim Američkim Državama, Mađarskoj, Australiji, Španjolskoj, Rusiji, Turskoj, UAE i Peruu.

Možete ili izravno raditi s DHgateom ili koristiti aplikaciju ako ste na platformi Shopify. Nemaju svoju aplikaciju, ali rade iako se jedna zove ShopMaster.

3. Oberlo

Dobavljač Oberlo - DropshipOberlo je aplikacija Shopify koja vam pomaže da se jednostavno integrirate s dobavljačima dropshippinga (provjerite!)

Cijena: Starter plan je besplatan

Umjesto da predstavlja internetsko tržište poput AliExpress-a ili DHgate-a, Oberlo je integrator internetskog tržišta koji je posebno dizajniran za Dropship-ove koji se mogu koristiti na Shopify-u. Ova sjajna aplikacija omogućuje vam izvor proizvoda s više platformi i djeluje kao središnja nadzorna ploča.

Čitav je postupak kupanja vjetrovima, od pronalaska proizvoda do njihovog popisa na svojoj Shopify web lokaciji. Iako je AliExpress glavni izvor Oberla, on također radi s integriranom skupinom dobavljača pod nazivom Tržište dobavljača Oberlo. To su uglavnom iz Europe, Sjeverne Amerike i Kine.

Oberlo nudi i druge korisne značajke, poput analize trendova prodaje, višejezične podrške, pa čak i proširenja za Chrome. Osnovni plan je besplatan, ali kako povećavate broj prodanih proizvoda, na kraju ćete se morati prijaviti za plaćeni plan (koji počinje od 29,90 USD mjesečno).

4. Spocket

Spocket - dropshipping dobavljač SADSpocket vam pomaže da pronađete dobavljače dropshippinga sa sjedištem u američkoj / EU regiji (Saznajte više)

Cijena: Od 12 USD mjesečno

Iako Spocket može imati na raspolaganju ograničeniji broj proizvoda i dobavljača, to se odstupa od oslanjanja na dobavljače sa sjedištem u Kini. Tehnički gledano, dobavljači spocketa dostupni su u 28 zemalja, ali prema vlastitom priznanju fokus ostaje na nekolicini, i to u SAD-u, Velikoj Britaniji, Kanadi, Australiji i Njemačkoj..

To ih čini pomalo hit i nedostaju mnogim Dropshippersima koji se mogu nadati globalnom dometu. Međutim, ako vam je namjera odabrati i služiti vrlo specifičnim tržištima, tada bi Spocket mogao biti dobar izbor za vas.

Spocket ima vrlo ograničen početni plan koji možete isprobati besplatno tijekom razdoblja od 14 dana. Nakon toga morate plaćati 12 dolara mjesečno kako biste ostali na istom planu – ili više za bolji plan prodaje više proizvoda. Ova je platforma dizajnirana za upotrebu s WooCommerceom.

Saznajte više o našoj studiji slučaja Spocket ovdje.

5. SaleHoo

Saleshoo - dobavljači na veliko i dobavljačiSalesHoo je platforma na kojoj možete pronaći dobavljače i veletrgovce, ali i dobavljače drogova.

Cijena: Od 67 USD godišnje

SaleHoo jedna je od jedinstvenijih ponuda na ovom popisu jer je posebno dizajniran za dropshippere od strane samog bivšeg dropshippera. Ima svoje tržište dobavljača koji podržavaju i dropshipping, kao i veletrgovci. Svako od njih izravno pregledava osoblje SaleHoo-a, tako da je vjerovatno da će biti pouzdani od onih na platformama koje upravljaju velikim brojem trgovaca.

Platforma SaleHoo funkcionira poput tražilice, omogućavajući vam brzi pregled općih pretraživanja prema određenim kategorijama, a zatim proizvode na koje možete odabrati. Također možete razgovarati s dobavljačima izravno putem njihove web stranice – izvrstan način za dobivanje više informacija i izgradnju povjerenja.

Nažalost, SaleHoo nema besplatnu verziju i dostupna su samo dva plana – godišnji ili životni. Za ozbiljne drogerije, životni plan ipak nudi dobru ponudu za vrijednost i novac. Oba su plana podržana garancijom povrata novca.

6. Doba

Cijena: Od 29 USD mjesečno

Doba je još jedno tržište proizvoda i tvrdi da je domaćin dobavljačima s ukupno više od dva milijuna proizvoda u ponudi. Sustav vam ovdje omogućuje da pronađete proizvode, a zatim ih zajedno izvozite za uvrštavanje u svoju trgovinu.

Ovaj izvor očito nije tako opsežan kao AliExpress ili čak DHgate i manje je integriran od aplikacija poput Oberla. Značajke na mjestu su korisne, ali u konačnici više služe kao pogodnost za brodove koji će ipak morati poduzeti znatne mjere na svojim ciljevima.

Pretplate doba se ne razlikuju po količini, ali skuplji planovi imaju naprednije značajke. Iako je to možda pravilo, čak je i raspoloživ broj proizvoda ograničen na njihove početne planove – koji kreću od 29 USD mjesečno.

7. Dropificiran

cijena: Od 47 USD mjesečno

Dropified je integrator platforma koja vam omogućuje pristup Dropship proizvodima na AliExpress i eBay. Ovo je dobra kombinacija Istoka i Zapada. Dropshippers nudi široku paletu proizvoda širom svijeta.

Ovdje uključene značajke usmjerene su na besprijekorne operacije i uključuju odabir i utovar proizvoda, upravljanje narudžbama i automatizaciju povezane s održavanjem proizvoda (npr. Ažuriranje cijena, zalihe itd.). Osim web lokacija e-trgovine, možete raditi i sa Dropifiedom na Facebooku tako da zapravo ne treba stvarati Dropship prodavnicu da biste započeli s prodajom.

Dropified segregira svoje planove i po količini proizvoda i po značajkama, tako da se početnici na njihovom donjem planu mogu naviknuti na osnovne značajke prije nego što pređu na bolje stvari. Cijene ipak nisu jeftine i kreću se od 47 USD mjesečno do 167 USD mjesečno.

8. Svjetske marke

cijena: 299 USD / god

Svjetske marke tvrde da nude pristup ne samo najvećem izboru proizvoda na veliko, već i da nude najbolju kvalitetu dobavljača. Iako je potonje moguće, prijepor je vrlo sumnjiv zahtjev. Ipak, biti na tržištu od 1999. posve je moguće.

Stranica je u potpunosti usmjerena prema galeriji proizvoda i dobavljača, tako da ovdje nema puno zvona i zvižduka. To je jednostavno ogroman skup resursa koji možete koristiti da biste pronašli stvari koje možete dodati u svoj portfelj proizvoda Dropship.

Worldwide Brands kaže da je to dobro za eBay i Amazon prodavaonice, ali s obzirom na to da je riječ o imeniku, on će raditi s bilo kojim Dropship medijima, poput vaše vlastite web stranice eCommerce. Za pristup bazi dobavljača, jednokratno naplaćuju naknadu u iznosu od 299 USD.

9. Veleprodaja2b

Wholesale2b - tržište za povezivanje dobavljača s dropshippersima

cijena: Od 29,99 USD mjesečno

Wholesale2b drugačija je zvijer od većine ovdje navedenih marki. Iako djeluje kao tržište za povezivanje dobavljača s Dropshippersima, nudi korisnicima mnogo više ako su spremni platiti cijenu.

Osnovni korisnici koji jednostavno žele pristupiti bazi podataka dobavljača dropshipping mogu to učiniti ovdje i jednostavno ručno prenijeti proizvode koje žele preko svojih prodajnih kanala. Međutim, Wholesale2b je njihovu bazu podataka učinio toliko pristupačnijom zahvaljujući integracijskim mogućnostima za širok raspon platformi poput Shopify, BigCommerce, ECWID i WooCommerce.

Također ima planove za one koji žele prodavati samo na eBayu, Amazonu ili njihovim vlastitim web lokacijama. Međutim, svaki od tih planova popločan je, pa ako namjeravate koristiti više prodajnih kanala, morat ćete se prijaviti na više planova na mreži Wholesale2b – što može znatno povećati troškove..

10. MegaGoods

cijena: Od 14,99 USD mjesečno

Od svih ovdje nabrojanih izvora, MegaGoods je jedini koji ima više fokusirane proizvode nego što sve navodi na suncu. Ključna su područja zanimanja za potrošačku elektroniku i moći ćete pronaći sve što je povezano od audio automobila do opreme za igranje.

Također, umjesto da djeluje kao posrednik, MegaGoods ima stvarni posjed svih proizvoda na popisu, tako da sve dolazi iz istog izvora. Dropshipping s njima je poput rada s jednom ogromnom tvrtkom koja je osmišljena za otpremu samih Dropshippera.

Ovdje dobivate 30-dnevni probni pristup njihovoj bazi podataka, nakon čega plaća mjesečna naknada za uslugu u iznosu od 14,99 USD. Ovo je jedan od najneuroznijih, najsitnijih drophipping sistema, ali sigurno vam neće pružiti puno na putu do alata za automatizaciju..

Posjetite MegaGoods

Zaključak: Izbor a-obilje za Dropshippers

Kao što vjerojatno možete reći s ovog popisa, ne postoji nijedno rješenje za sve one koji odgovaraju veličini. U ovom slučaju, to je dobra stvar jer možete odabrati dobavljače Dropshippinga za koje želite da najbolje odgovaraju načinu vašeg poslovanja..

Cijene se također jako razlikuju i ako imate pristojno profitabilan Dropship posao, u većini slučajeva naknade postaju zanemarljive. Neki od tih dobavljača također su prilično dobro uspostavljeni, tako da ne bi trebalo biti briga o radu s bilo kojim od njih.

Oni koji rade s Shopifyjem, iako pokazuju puno veću sklonost ka automatizaciji, i za ono što imaju za ponuditi naplaćuju vrlo skromnu naknadu. Ipak, poanta je da ćete imati izbore – mnogo izbora.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map