10 najboljših dobaviteljev, ki so na voljo v letu 2020

Dropshipping je lahko zelo donosen posel, če ga opravite pravilno. Pravilno zgradite prodajalno, izberite prave niše izdelkov in poiščite najboljši dobavitelji vsi dejavniki, ki močno pripomorejo k vašemu uspehu. Tako priljubljena je ta metoda izpolnitve naročila, ki jo sestavljajo skoraj tretjino spletnih trgovin.


Če z najboljšimi nišnimi izdelki primerjate svojo tržno nišo, prihajate z raziskavami in eksperimentiranjem, toda kako se boste odločili, kateri je najboljši dobavitelj za vaše podjetje na področju drogovanja? Na srečo je to vrstica, kjer vam ni treba izbrati – lahko sodelujete z več dobavitelji.

Najbolj priljubljena Dropshipping podjetja

1. AliExpress

AliExpress - najboljši dobavitelj kapljicZ več kot 100 milijoni izdelkov je AliExpress eden največjih dobaviteljev dropshippinga (poskusite tukaj!)

Cena: Prost

AliExpress v Aziji ne potrebuje predstavitve, saj je sin Alibabe, kitajskega podjetja za e-trgovino. Ključna razlika je, da Alibaba ponavadi deluje na debelo, medtem ko AliExpress poskrbi za maloprodajne stranke. Razmislite o vzhodni Amazoniji.

Na voljo od leta 2010, ima izrazito prednost, da ima sedež v regiji, za katero mnogi menijo, da je tovarna na svetu. To pomeni hiter dostop do skoraj vseh vrst izdelkov široke porabe po razumnih cenah. Če so vaši obiskovalci na območju ZDA ali EU, lahko odprema traja nekaj časa in naročilom doda nekoliko več režijskih stroškov.

Dropshipping z AliExpressom je lahko eden na par načinov. Prva je tradicionalna metoda, kar pomeni, da morate, ko prejmete naročilo, ročno vnesti podatke o kupcu in transakciji v sistem AliExpress.

Naslednji način je z uporabo Oberlo, aplikacijo, ki jo najdete na trgu aplikacij za spletnega mesta za gradbenike Shopify. To vam omogoča, da svojo trgovino Shopify povežete neposredno s sistemom AliExpress, tako da je vse avtomatizirano.

Obiščite AliExpress

2. DHgate

DHgate - spletna tržnicaS sedežem v Pekingu na Kitajskem je DHgate spletna tržnica za maloprodajne in veleprodajne potrošniške izdelke.

Cena: Prost

DHgate je še ena spletna tržnica s sedežem na Kitajskem, vendar ni tako velika kot Alibaba. Zaradi tega spletno mesto na eni sami platformi opravlja tako na debelo kot na drobno. Danes ljudi povezuje ne le z dobavitelji na Kitajskem, ampak tudi z viri iz Vietnama, Japonske in Turčije.

Ena od posebnosti DHgate je, da ima digitalne trgovinske centre (DTC) v več državah po vsem svetu. To so fizične prodajalne, kjer lahko prodajalci pregledajo izdelke, preden sprejmejo odločitve o partnerstvu. Trenutno ima DTC-je v ZDA, na Madžarskem, v Avstraliji, Španiji, Rusiji, Turčiji, ZAE in Peruju.

Če ste na platformi Shopify, lahko neposredno sodelujete s DHgate ali pa uporabljate aplikacijo. Nimajo svoje aplikacije, vendar delajo, čeprav je ena poklicana ShopMaster.

3. Oberlo

Dobavitelj Oberlo - dropshipOberlo je aplikacija Shopify, ki vam pomaga brezhibno povezovanje z dobavitelji Dropshippinga (oglejte si!)

Cena: Starter načrt je brezplačen

Oberlo je kot spletna tržnica, kot sta AliExpress ali DHgate, integrator spletnega trga, ki je posebej zasnovan za Dropshipperje, ki jih uporabljajo na Shopify. Ta odlična aplikacija vam omogoča, da pošiljate izdelke z več platform in deluje kot osrednja nadzorna plošča.

Celoten postopek kapljice piha brez vetra, od iskanja izdelkov do uvrstitve na vaše spletno mesto Shopify. Čeprav je AliExpress glavni vir za Oberlo, sodeluje tudi z integrirano skupino dobaviteljev, ki se imenuje kot Oberlo Market Supply Market. To so večinoma iz Evrope, Severne Amerike in Kitajske.

Oberlo ponuja tudi druge koristne funkcije, kot so analiza trendov prodaje, večjezična podpora in celo razširitev za Chrome. Osnovni načrt je brezplačen, toda s povečanjem števila prodanih izdelkov se boste na koncu morali prijaviti za plačljiv načrt (ki se začne od 29,90 USD na mesec).

4. Spocket

Spocket - dropshipping dobavitelj ZDASpocket vam pomaga najti dobavitelje dropshippinga s sedežem v regiji ZDA / EU (Več o tem)

Cena: Od 12 dolarjev na mesec

Medtem ko ima Spocket morda na voljo omejeno število izdelkov in dobaviteljev, se odmika od odvisnosti od dobaviteljev s sedežem na Kitajskem. Tehnično gledano so dobavitelji spocketov na voljo v 28 državah, vendar po lastnem sprejemu poudarek ostaja pri peščici, in sicer v ZDA, Veliki Britaniji, Kanadi, Avstraliji in Nemčiji.

Zaradi tega so številni hit in manjkajoči igralci, ki upajo na globalni doseg. Če pa nameravate izbrati in služiti zelo specifičnim trgom, bi bil Spocket morda dobra izbira za vas.

Spocket ima zelo omejen začetni načrt, ki ga lahko brezplačno preizkusite v 14 dneh. Po tem morate plačevati 12 dolarjev na mesec, da ostanete pri istem načrtu – ali več za boljši načrt prodaje več izdelkov. Ta platforma je zasnovana za uporabo z WooCommerce.

Več o naši študiji primera Spocket najdete tukaj.

5. SaleHoo

Saleshoo - trgovci na debelo in dropshippingSalesHoo je platforma, na kateri lahko najdete tako trgovce na debelo kot dobavitelje dropshippinga.

Cena: Od 67 $ / let

SaleHoo je ena bolj edinstvenih ponudb na tem seznamu, saj je zanjo posebej zasnovan nekdanji Dropshipper. Ima lastno tržnico dobaviteljev, ki podpirajo tako dropshipping kot tudi trgovce na debelo. Vsako izmed njih neposredno pregleda osebje SaleHooa, tako da je bolj verjetno, da bo zanesljiv kot tisti na platformah, ki upravljajo z velikim številom trgovcev na drobno.

Platforma SaleHoo deluje kot iskalnik, ki vam omogoča hitro pregledovanje splošnih iskanj v določene kategorije in nato izdelke, med katerimi lahko izbirate. Z dobavitelji se lahko pogovarjate tudi neposredno prek njihovega spletnega mesta – odličen način za pridobivanje več informacij in zaupanje.

Na žalost SaleHoo nima brezplačne različice in na voljo sta samo dva načrta – letni ali življenjski. Za resnega Dropshipperja načrt življenjske dobe vendarle ponuja dobro ponudbo razmerja med ceno in ceno. Oba načrta sta podprta z jamstvom za vračilo denarja.

6. Doba

Cena: Od 29 dolarjev na mesec

Doba je še en trg izdelkov in trdi, da gostuje dobavitelje, ki imajo skupno več kot dva milijona izdelkov. Tukaj sistem omogoča, da virate izdelke in jih nato skupaj izvozite za uvrstitev v svojo trgovino.

Ta vir očitno ni tako obsežen kot AliExpress ali celo DHgate in manj integriran kot aplikacije, kot je Oberlo. Funkcije, ki so na mestu, so koristne, vendar na koncu služijo bolj kot udobje za drobilce, ki bodo še vedno morali sprejeti veliko ukrepov na svojih koncih.

Naročnine v Dobi se ne razlikujejo glede na obseg, vendar dražji načrti imajo bolj napredne funkcije. Čeprav je to lahko pravilo, je celo število izdelkov, ki so na voljo, bolj omejeno na njihove načrte za zagon – ki znašajo od 29 dolarjev na mesec.

7. Dropificirano

Cenitev: Od 47 dolarjev na mesec

Dropified je integracijska platforma, ki omogoča dostop do izdelkov Dropship na AliExpress in eBay. To je dobra kombinacija vzhodnega srečanja z zahodom in ponuja dropshippers dobro ponudbo izdelkov po vsem svetu.

Tu vključene funkcije so usmerjene v brezhibno delovanje in vključujejo izbiro in nalaganje izdelkov, upravljanje naročil in samodejno vzdrževanje izdelkov (npr. Posodobitve cen, zaloge itd.). Poleg spletnih mest za e-trgovino lahko na Facebooku sodelujete tudi z Dropifiedom, tako da za začetek prodaje dejansko ni treba ustvarjati trgovine s kapljicami..

Dropified ločuje svoje načrte tako po obsegu izdelka kot po lastnostih, tako da se lahko novorojenci na njihovem spodnjem načrtu navadijo na osnovne lastnosti, preden se premaknete na boljše stvari. Cene sicer niso poceni in se gibljejo med 47 USD na mesec in 167 USD na mesec.

8. Blagovne znamke po vsem svetu

Cenitev: 299 USD / let

Worldwide blagovne znamke trdijo, da ponujajo dostop ne samo do največjega izbora veleprodajnih izdelkov, ampak tudi do ponudbe najboljše kakovosti dobaviteljev. Čeprav je slednje mogoče, je predhodna trditev zelo dvomljiva. Kljub temu je na trgu od leta 1999 povsem mogoče.

Spletno mesto je v celoti usmerjeno v galerijo izdelkov in dobaviteljev, tako da ni veliko zvončkov. To je preprosto ogromen obseg virov, s katerim lahko najdete stvari, ki jih lahko dodate v svoj portfelj izdelkov dropship.

Worldwide Brands pravi, da je dobro za prodajalne eBay in Amazon, a ker gre za imenik, bo deloval s katerim koli medijem za prodajo drogov, kot je vaše spletno mesto za e-trgovino. Za dostop do baze dobaviteljev zaračunajo enkratno pristojbino v višini 299 dolarjev.

9. Veleprodaja2b

Wholesale2b - tržnica za povezovanje dobaviteljev s kapljarji

Cenitev: Od 29,99 USD / mesečno

Wholesale2b je drugačna zver od večine doslej naštetih blagovnih znamk. Čeprav deluje kot tržnica za povezovanje dobaviteljev s kapljarji, uporabnikom ponuja veliko več, če so pripravljeni plačati ceno.

Osnovni uporabniki, ki želijo preprosto dostopati do zbirke podatkov dobavitelja dropshipping, lahko to storijo tukaj in preprosto ročno prenesejo izdelke, ki jih želijo, na svoje prodajne kanale. Vendar pa je Wholesale2b svojo bazo podatkov naredil toliko bolj dostopno zaradi možnosti integracije za široko paleto platform, kot so Shopify, BigCommerce, ECWID in WooCommerce.

Načrtuje tudi načrte za tiste, ki želijo prodajati samo na eBayu, Amazonu ali na svojih lastnih spletnih mestih. Vsak od teh načrtov je sicer prekinjen, tako da, če nameravate uporabiti več kot en prodajni kanal, se boste morali prijaviti na več načrtov na Wholesale2b – kar lahko znatno poveča stroške.

10. MegaGoods

Cenitev: Od 14,99 USD / mesec

Od vseh virov, ki smo jih našteli tukaj, je MegaGoods edini, ki ima bolj osredotočeno nišo izdelkov, ne pa da vse našteva pod soncem. Ključna področja, ki jih zanimajo, so potrošniška elektronika in našli boste lahko vse, kar je povezano z avtomobilskim zvokom do igralnih naprav.

Poleg tega ima MegaGoods namesto da deluje kot posrednik, dejansko poseduje vse izdelke, ki jih navaja, tako da vse prihaja iz istega vira. Dropshipping z njimi je kot delo z enim samim, množičnim podjetjem, ki je zasnovano za pošiljanje samo Dropshipperjev.

Tu dobite 30-dnevni preizkusni dostop do njihove baze podatkov, ki mu nato sledi plačilo mesečne storitve v višini 14,99 USD. To je eden najbolj pretiranih, najnapornejših sistemov drophippinga, toda zagotovo vam ne bo pomagal veliko na področju orodij za avtomatizacijo.

Obiščite MegaGoods

Zaključek: Izberite veliko za Dropshippers

Kot verjetno lahko razberete s tega seznama, ni nobene rešitve, ki bi bila enaka za vse. V tem primeru je to dobro, saj lahko izberete dobavitelje dropshippinga, ki jih želite, kar najbolje ustreza načinu poslovanja..

Cene se zelo razlikujejo in če vodite spodobno dobičkonosno podjetje Dropshippinga, so cene v večini primerov zanemarljive. Nekateri od teh dobaviteljev so tudi že dobro uveljavljeni, zato ne bi smeli skrbeti za delo z nobenim od njih.

Tisti, ki delajo s Shopifyjem, kažejo veliko višjo nagnjenost k avtomatizaciji in za tisto, kar imajo za ponuditi, zaračunajo zelo skromno pristojbino. Kljub temu je poanta, da boste imeli na izbiro – veliko izbire.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map