10+ najboljših brezplačnih tem WordPress 2020 (vključene teme WooCommerce)

Ta članek je napisala Lana Miro.


Ali želite izstopati blog WordPress, poudarite osebni portfelj ali za predstavljanje spletne trgovine, morate ustvariti spletno mesto najvišje kakovosti. Vendar pa včasih res primanjkujemo proračuna in moramo iskati te ali one načine, kako prihraniti nekaj denarja med zagonom spletnega mesta.

Spletni razvijalci za spletno mesto na ključ zaračunajo veliko, nekatere že pripravljene predloge spletnega mesta imajo precej visoko ceno… Toda zakaj ne preizkusiti brezplačnih predlog?

Takšne rešitve vam omogočajo, da spoznate to ali one procese, motorje, sisteme in na koncu dneva zgradite kul spletno mesto, ki vam bo pomagalo izboljšati dohodek. Če želite povedati več, brezplačne predloge imajo skoraj enako funkcionalnost in briljantno zasnovo, kar vam daje potencial za ustvarjanje čudovitega spletnega mesta.

Ali lahko uporabljam brezplačne teme WordPress za svoja spletna mesta?

Proste teme so že dlje časa povezane z nizko kakovostjo in neuporabnostjo. Čeprav to drži v nekaterih primerih, ne moremo zanikati dejstva, da milijoni uporabljajo brezplačne teme WordPress za napajanje svojih spletnih mest.

Zakaj?

Ker so brezplačne teme zelo enostavne za uporabo, preproste in osnovne, zato so popolna platforma za tiste, ki jih kodiranje ali začetnik ne pozna..

Toda to še ni vse, nekatere brezplačne predloge za WordPress dejansko lahko zagotavljajo odlično uporabniško izkušnjo, ki je vizualno privlačna in preprosta za uporabo. Za običajnega uporabnika WordPress je premium predloga morda preveč zapletena, saj ponavadi vsebuje preveč funkcij, ki jih za preprosto spletno mesto morda ne boste potrebovali.

Še nekaj točk o tem, zakaj se morate lotiti brezplačnih tem WordPress:

 • Brezplačno je! Kar pomeni, da vam sploh ni treba porabiti ničesar. To je super, če imate previsok proračun.
 • Niso vse brezplačne teme slabe kakovosti. Redko boste našli WordPress temo s slabim in prepredenim kodiranjem, saj je vsaka tema testirana s standardi WP & smernice.
 • Obstaja več zaupanja vrednih ponudnikov. Ustvarjalci tem velikih imen, kot so ThemeGrill, ThemeIsle in Theme Monsters, so dobro znani po svojih kakovostnih temah.
 • Kup njih je freemium, kar je v osnovi brezplačna tema s premijsko nadgradnjo. To vam omogoča, da kadar koli nadgradite na vrhunsko temo z boljšimi funkcijami in podporo.

Opomba: Preden namestite katero koli temo programa WordPress, tukaj je seznam najboljših spletnih gostovanj za mala podjetja, ki jih morate upoštevati.

Priljubljene brezplačne odzivne teme WordPress

Tu smo za vas pripravili seznam 10+ brezplačnih tem WordPress (Splošno, WooCommerce in Blog), ki vam bodo pomagale izstopati s profesionalnim spletnim mestom, ne glede na vaše podjetje. Te teme so enostavne za uporabo in imajo široko paleto funkcij.

Torej, ne izgubljajmo časa in preverimo vsako od teh tem!

Najboljše brezplačne teme WordPress

Jen + Ben: WordPress tema za načrtovalce poročnih poročil

Jen + Ben - WordPress tema za poročnega načrtovalcaPodrobnosti | Demo

Jen + Ben je tema WordPress-a s čistim kodrom s čistim in elegantnim dizajnom. Kljub temu, da je ta tema brezplačna, ima vse sodobno in mora imeti orodja in funkcije za ustvarjanje čudovitega in visoko funkcionalnega spletnega mesta, ki pretvori. Poleg tega so ga zasnovali vrhunski voditelji v panogi, kar strankam omogoča uživanje v elegantnem dizajnu in odlični funkcionalnosti.

Travelop lite: Brezplačna tema WordPress za potovalni blog

Travelop lite - blog potovalnih fotografij WordPress ThemePodrobnosti | Demo

Bi želeli svoje potovalne fotografije deliti z občinstvom? V tem primeru si poglejte to brezplačno temo WordPress, ki vam omogoča, da uresničite svoje sanje brez kakršnega koli proračuna. Ima preproste in intuitivne postopke namestitve in prilagajanja, zato programerja absolutno ni treba.

PetInn: popolnoma odzivna tema WordPress za živali & hišne ljubljenčke dobrodelno

PetInn - Dobra dobrodelna tema WordPress za živali in hišne ljubljenčkePodrobnosti | Demo

Petlnn je edinstvena WordPress tema, ki je bila razvita za dobrodelne agencije in organizacije za hišne ljubljenčke. Ima združljivost navzkrižnega brskalnika, ki strankam omogoča, da vidijo vaše spletno mesto ne glede na sistem iskanja. Poleg tega lahko v vgrajenem blogu delite svoje misli, osupljive zgodbe ali glavne novice.

Razvoj iger za igre brezplačna WordPress tema

Igra brezplačni razvojni program WordPressPodrobnosti | Demo

Tema je odlično orodje za širjenje besede o vašem studiu za razvoj iger! Ima privlačen in popolnoma odziven dizajn, vnaprej naložen blog in številne druge kul funkcije, ki vam bodo pomagale izstopati z odličnim spletnim mestom. občinstvo obogatiti s tem tematskim programom WordPress Studio za razvoj iger.

Grafique: Arhitektka tema WordPress

Arhitekt Lite Prosta WordPress temaPodrobnosti | Demo

Grafique je WordPress tema, ki je brezplačna za arhitekte in vam omogoča profesionalno predstavitev portfelja arhitektov. Tema ima enostaven postopek namestitve, ki vam bo pomagal nadaljevati s temo v utripu očesa in brez nervoze.

Adveland: Tema WordPress parka atrakcij

Tema za WordPress zabaviščni park AdvelandPodrobnosti | Demo

Adveland je svetla brezplačna WordPress tema z odličnim dizajnom in bogatim številom vrhunskih funkcij. Združljivost s presežnimi brskalniki vam bo pomagala, da boste predstavljali svoje podjetje vsem strankam, ne glede na to, kateri brskalnik uporabljajo. Poleg tega vam stranke lahko vedno postavijo vprašanje zahvaljujoč kontaktnemu obrazcu.

Shapely: WordPress tema brez ene strani

Skladno - WordPress tema na eni straniPodrobnosti |Demo

Shapely je super tema WordPress z mobilnim in prijaznim dizajnom pripravljenim na mrežnico. Tema je tudi uporabniku prijazna dokumentacija in enostaven postopek namestitve. Če jo želimo skrajšati, je delo s to temo čist užitek.

Brezplačne teme WooCommerce

Tema brezplačne teme WooCommerce

Storefront - WordPress temaPodrobnosti | Demo

Storefront je prilagodljiva tema WooCommerce, ki bo vašo spletno trgovino predstavljala z najboljše strani. Priložen je cel kup sodobnih funkcij, ki vam bodo pomagale sestaviti čudovito spletno trgovino, ki se pretvori.

Tema drog Brezplačna tema WooCommerce

Trgovina z drogami Prosta WooCommerce temaPodrobnosti | Demo

Tema ima mobilno prijazen dizajn in velik potencial, da bo vaša spletna trgovina z drogami ena najboljših v niši. Če povem več, zahvaljujoč tej temi WooCommerce lahko prihranite solidno količino denarja samo zato, ker je brezplačna. Kljub temu dejstvu ima odlično funkcionalnost in privlačen dizajn.

E-trgovina brez teme WooCommerce

eStore - Brezplačna WooCommerce WordPress temaPodrobnosti | Demo

eStore je odlična brezplačna tema WooCommerce, ki omogoča ustvarjanje visoko funkcionalne spletne trgovine. Je optimiziran za SEO, ima združljivost navzkrižnega brskalnika, cel kup pripomočkov po meri in številna druga odlična orodja in funkcije. Ne odlašajte in preverite njegovo predstavitev!

Tyche Brezplačna tema e-trgovine

Tyche - Brezplačna e-trgovinaPodrobnosti | Demo

Potrebujete elegantno temo za promocijo vaše spletne trgovine? Oglejte si to brezplačno temo e-trgovine, ki vas bo na prvi pogled navdušila. Tu imate eleganten drsnik spletnega mesta, privlačen dizajn in številne funkcije WooCommerce.

WooCommerce tema (Premium)

WooCommerce Tema za hišne živaliPodrobnosti | Demo

Iščete temo, s pomočjo katere boste lahko izstopali s spletno trgovino za hišne ljubljenčke? Oglejte si to brezplačno temo WooCommerce s široko paleto orodij WooCommerce. Ne boste potrebovali, da ga prilagodite svojemu okusu in namenom.

Brezplačne teme WordPress Blog

Brezplačna tema spletnega bloga WordPress

Podrobnosti | Demo

Če iščete čisto in lepo oblikovano temo spletnega dnevnika WordPress, je morda Cenote pravi za vas. Ima različne možnosti za topografijo, barvo in postavitev, da ustvarite edinstven dih jemajoč blog. Ta odzivno zasnovana tema je bila narejena s SEO prijaznimi mislimi, ki vam omogoča enostavno ustvarjanje poljubnih blogov.

Amadeusova brezplačna tema spletnega dnevnika WordPress

Podrobnosti | Demo

Amadeus je brezplačna WordPress tema, namenjena blogerjem in pisateljem. Na voljo je s popolnim menijem za preprosto navigacijo in po meri narejenimi funkcijami, kot so slike glave paralaksa, pripomočki po meri, najboljše pisave za bloge s polnimi barvami in druge. Ta elegantno oblikovana tema spletnega dnevnika WordPress je 100% odzivna, SEO prijazna in prevedena.

Brezplačna tema spletnega bloga Ascendant

Ascendent - večnamenska WordPress temaPodrobnosti | Demo

Ascendant je čista večnamenska WordPress tema, ki jo je mogoče najbolje uporabiti za bloganje spletnega mesta in katero koli drugo vrsto poslov. Lahko ga enostavno prilagodite svojim potrebam in poudarite dizajn z bogato izbiro Googlovih pisav. Če povem več, lahko stranke uživajo na vašem spletnem mestu s katero koli digitalno napravo, ker Ascendant ustreza kateri koli velikosti zaslona.

Povzemite: Brezplačne teme WordPress

Če povzamemo, vam te brezplačne WordPress teme omogočajo, da izstopate z odličnim spletnim mestom, tudi brez kakršnega koli proračuna. Tako imate profesionalno rešitev z 0,00 $ na ceno. Ali ni kul? Če povem več, imajo te teme čudovito funkcionalnost, ki vam omogoča, da navdušite občinstvo.

Mimogrede, katera tema vam je bila najbolj všeč? Morda pa imate med brezplačnim WordPressom svojega sprednjega tekača & WooCommerce teme? Delite svoje misli v spodnjem razdelku s komentarji. In spremljajte več! Vso srečo!

Lana Miro se zaljubi v čudovit spletni dizajn. Rada deli svoje izkušnje in raziskuje nekaj zanimivega. Sodeluje tudi s TemplateMonster. za pomoč vsem pri iskanju svojih najboljših rešitev za lastne spletne projekte.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map