20 Alat yang Mesti Ada untuk Perniagaan Dalam Talian Anda (+ Alat Bonus)

Sebagai pemilik perniagaan kecil, mengembangkan perniagaan anda bermaksud menjadikannya lebih cekap dan mencari alat yang dapat membantu menggantikan ratusan kakitangan yang tidak anda miliki dan tidak mampu untuk mengupah.


Nasib baik bagi pemilik perniagaan dalam talian, ada beberapa perkara yang dapat membantu semuanya dari hosting web hingga pengurusan masa hingga invois hingga pemasaran e-mel. Kami telah menjimatkan masa dan usaha anda untuk mencari alat-alat ini; kami telah melihat beberapa alat yang paling popular di luar sana dan memilih 20 alat yang mesti ada.

Pada dirinya 20 senarai alat teratas di Forbes, Tanya Prive berkongsi:

“Masa, tenaga kerja, dan belanjawan yang terhad semuanya boleh menjadi faktor kerana beban kerja mulai menumpuk dan bil-bil mulai masuk. Dengan pasukan yang kuat dan alat yang tepat, anda akan segera mencapai potensi perniagaan anda . “

20 Alat Mesti Mempunyai Perniagaan Anda

1 – Pangkalan Permintaan

Asas permintaan

Siaran blog Inc. 12 Alat Web Sejuk untuk Perniagaan Kecil melihat Demandbase sebagai alat yang sangat berharga bagi pemilik laman web.

Pangkalan Permintaan melihat lebih dekat kepada mereka yang mengunjungi laman web anda dengan mengambil IP mereka dan membandingkannya dengan pelbagai sumber maklumat, seperti Dun & Bradstreet dan LexisNexis. Demandbase bukan sahaja memberitahu anda syarikat mana yang mungkin digunakan oleh pelawat laman web anda tetapi akan memberi anda maklumat hubungan untuk ketua syarikat supaya anda dapat menjual perkhidmatan anda dengan lebih lanjut. Ini adalah kaedah terbaik untuk memasarkan demografi yang sudah berminat dengan produk anda.

2 – Lebah Inky

Lebah Inky

Dalam catatan blog di Wizard Blogging, Markah Hos pengasasnya, Jerry Low, mencadangkan menggunakan Inky Bee untuk berhubung dengan blogger lain.

Rangkaian dengan blogger lain adalah kunci untuk menyampaikan berita mengenai blog anda sendiri. Beberapa perkara dalam pemasaran blog tidak berubah sejak blog bermula dan menjalin hubungan dengan blogger lain adalah salah satunya. Walau bagaimanapun, cara kita menjalin hubungan antara satu sama lain telah berubah dan Lebah Inky adalah alat yang hebat untuk membantu anda berhubung dengan mudah, menjimatkan masa dan memadankan anda dengan blogger dengan minat yang serupa.

3 – Penjejak Pivotal

pemeriksa penting

Ini adalah salah satu alat yang mungkin belum pernah anda dengar sebelumnya, tetapi Penjejak Pivotal akan membantu anda menjaga jadual kesibukan anda. Dalam melihat 40 Perniagaan Kecil dan Alat Dalam Talian Mereka Tidak Boleh Hidup Tanpa, Michael P. Daugherty dari Bespoke Row mengatakan bahawa ini adalah alat kegemarannya. Seseorang dapat mengetahui sebabnya dengan mudah. Ini adalah alat pengurusan projek yang mudah digunakan yang akan menjadikan semua orang dalam pasukan terlibat dalam persekitaran dalam talian masa nyata. Siapkan jadual kapan tugas harus diselesaikan, izinkan orang lain memuat naik kemas kini dan meninggalkan nota dan berinteraksi dengan pelanggan semua dari papan pemuka yang sama.

 4 – Dropbox

Penyelesaian penyimpanan dalam talian yang mudah ini sangat sesuai untuk mengesan dokumen terpenting anda. Sekiranya perkara yang tidak dapat difikirkan berlaku dan komputer anda rosak atau kebakaran berlaku di pejabat rumah anda, anda boleh memulihkan semua data anda Dropbox. Syarikat ini menawarkan beberapa penyelesaian, termasuk pilihan percuma dengan ruang simpanan 2 GB. Anda juga boleh menggunakan Dropbox untuk berkongsi fail dengan kolaborator.

kotak drop

5 – Appy Pie

pai sedap

Appy Pie adalah platform yang membolehkan perniagaan merancang aplikasi mereka sendiri dan memuat naik ke iTunes atau Google Play. Pelanggan boleh memuat turun aplikasi dan kemudian anda boleh menghantar pemberitahuan push setiap hari. Appy Pie sedang dalam proses menambahkan kemampuan untuk menjual produk melalui aplikasi juga.

6 – Hootsuite

Hootsuite mempunyai tujuan dua kali ganda untuk pemilik perniagaan kecil. Pertama, di papan pemuka Hootsuite anda, anda dapat melihat topik apa yang menjadi trend dalam ceruk perniagaan anda. Apa yang orang bercakap? Bagaimana anda boleh menggunakannya dalam catatan blog atau dalam penawaran produk anda? Sekiranya orang bercakap mengenai kematian bintang filem, adakah anda mempunyai produk yang berkaitan dengan bintang itu yang boleh anda tampilkan di halaman produk anda? Anda juga boleh menggunakan Hootsuite untuk menjadualkan catatan media sosial untuk perniagaan anda sendiri.

National Federation of Independent Business (NFIB) mencadangkan ini sebagai 6 Alat Atas Dalam Talian Pemilik Perniagaan Kecil Yang Perlu Digunakan dan menyenaraikan yang berikut: “Terdapat perkhidmatan lain yang serupa dengan Hootsuite, tetapi kami dapati bahawa semua ini melebihi semua peringkat di hampir semua peringkat.” —Kari DePhillips, The Content Factory, Pittsburgh ”

Hootsuite

7 – Gelombang

gelombang

Mengikuti invois, akaun yang perlu dibayar, pembayaran yang diterima dan juga pembayaran gaji untuk perniagaan kecil kadang-kadang kelihatan sangat membebankan. Wave adalah penyelesaian all-in-one untuk pemilik perniagaan kecil dan perisian hidup dalam persekitaran dalam talian. Quickbooks Pro dalam talian adalah pilihan lain, tetapi Wave sedikit lebih berpatutan untuk si kecil kerana ia percuma.

Pelaku Perniagaan Kecil blogger Greg Lam mempunyai beberapa pandangan menarik mengenai kebaikan dan keburukan perisian ini. Walaupun dia menganggapnya terhad untuk perniagaannya, bagi seseorang yang menjalankan perniagaan mereka sebagai pemilik tunggal tanpa banyak perbelanjaan setiap bulan, perisian ini kemungkinan akan berfungsi dengan baik. Salah satu bahagian terbaik dari artikelnya, bagaimanapun, adalah di akhir, di mana dia menawarkan senarai pelbagai program perakaunan dalam talian yang boleh digunakan pemilik perniagaan.

8 – Penjadualan

penjadualan

Sekiranya anda menjalankan perniagaan di mana anda bertemu dengan pelanggan sama ada secara dalam talian atau secara peribadi, anda pasti ingin menyemaknya Penjadualan untuk penjadualan automatik.

Perisian ini membolehkan pelanggan anda mengunjungi laman web dan melihat hari dan waktu apa yang anda ada untuk temu janji. Sebagai contoh, jika anda menawarkan bimbingan secara langsung, anda memasukkan waktu yang anda ada dan memberitahu pelanggan anda bahawa mereka boleh pergi ke laman web ini untuk menjadualkan janji temu. Penjadualan akan menghantar e-mel kepada anda apabila anda mempunyai janji temu, menunjukkan slot waktu tertentu seperti yang ditempah dan bahkan menghantar peringatan automatik kepada pelanggan anda sebelum janji temu.

9 – MailChimp

tukang surat

Sekiranya anda menjalankan perniagaan dalam talian, anda ingin memulakan buletin untuk terus berhubung dengan pelawat laman web anda. Buletin melayani banyak tujuan, termasuk membenarkan anda memberitahu pelanggan mengenai penjualan khas atau produk baru. Dalam artikel WHSR 15 Mutiara Kebijaksanaan Web Hosting, Luana Spinetti menunjukkan:

“Pasang perisian buletin di akaun hosting web terhad anda dan ia akan mula memakan cakera dan lebar jalur anda. Malangnya, tidak banyak yang perlu dilakukan, dan skrip buletin terkecil yang tersedia – OpenNewsletter – masih 640Kb dan anda juga perlu mengira semua masalah yang tersimpan. “

MailChimp adalah penyelesaian yang sempurna. anda boleh mulakan dengan akaun percuma dan apabila asas pelanggan anda bertambah, pindah ke akaun berbayar dengan mudah. MailChimp menawarkan templat berita siap pakai atau anda boleh membuat penampilan khusus untuk perniagaan anda.

Nota: Sekiranya anda mencari alternatif untuk MailChimp, anda harus membaca Ulasan Perhubungan Tetap kami.

10 – Google Drive

Google Drive menawarkan cara mudah untuk mengesan dokumen anda. Anda boleh berkongsi dengan rakan sekerja. Salah satu ciri Drive yang lebih baik ialah anda boleh menetapkan fail untuk dibaca sahaja atau membenarkan orang lain mengedit fail tersebut. Persekitaran menyokong dokumen pemprosesan kata dan juga yang berasaskan pangkalan data. Di samping itu, anda boleh memuat turun templat yang telah dibuat oleh orang lain yang sudah mempunyai formula. Katakan anda mahu pangkalan data dapat membantu mengesan waktu kerja pekerja kontrak anda. Mereka boleh log masuk ke templat, menambah waktu dan menyimpan. Penyelesaian mudah untuk pelbagai tugas perkongsian yang berbeza.

11 – Perkongsian Slide

persembahan slaid

Perkongsian Slaid membolehkan anda memuat naik persembahan dan menjangkau pelanggan baru melalui format jenis PowerPoint. Dalam Menggunakan SlideShare untuk Menjangkau Pelanggan Baru, Saya bercakap mengenai pasaran yang berkembang ini yang sudah mendapat sekitar 120 juta tontonan setiap bulan. Salah satu kelebihan terbesar untuk menambahkan alat dalam talian ini ke model pemasaran perniagaan anda ialah anda secara automatik akan meningkatkan kedudukan laman web anda di mesin carian.

12 – Alat Webmaster Google

Sekiranya anda ingin meningkatkan penempatan laman web anda di enjin carian dan meningkatkan kebolehgunaan laman web anda, satu-satunya perkara terbaik yang boleh anda lakukan ialah menggunakan Alat Webmaster Google. Selain melihat bagaimana kedudukan laman web anda di Google, anda juga akan mempelajari beberapa maklumat penting mengenai demografi pelawat laman web anda. Contohnya, jika anda mengetahui bahawa kebanyakan pelawat anda datang ke laman web anda antara jam 12 tengah hari dan tiga petang. setiap hari Jumaat, maka anda boleh menawarkan penjualan pada waktu itu atau insentif lain untuk membantu meningkatkan kadar penukaran anda. Sebaliknya, jika pelawat meninggalkan detik yang mereka sampai di halaman tertentu, halaman tersebut mungkin perlu dirombak dan dibuat melekit.

13 – Infografik

“Mengikut Rangkaian Penyelidikan Sains Sosial, kira-kira 65% manusia adalah pelajar visual. Dengan statistik seperti itu, anda dapat melihat mengapa infografik semakin popular. ” Menambah infografik boleh melakukan dua perkara untuk perniagaan kecil anda. Pertama, ini dapat menjadikan perkara yang anda tawarkan lebih jelas kepada penonton. Kedua, jika maklumat itu bernilai, pelawat akan memasangnya di Pinterest, membagikannya di Facebook dan Tweet mengenainya. Ini bermaksud jangkauan potensi anda meningkat secara eksponen oleh bilangan rakan yang dimiliki oleh setiap orang di kalangan media sosialnya.

14 – Wix

Halaman utama Wix

Wix adalah salah satu pembangun laman web yang disyorkan di pasaran. Ia juga merupakan salah satu pembangun laman web yang paling inovatif di pasaran.

Sangat mudah untuk membuat laman web dengan Wix. Ia mempunyai lebih daripada 500 templat yang indah. Dengan ciri titik dan klik, seret dan lepas, anda dapat dengan cepat membuat laman web yang hebat dalam beberapa minit.

Anda juga dapat meningkatkan laman web anda dengan mengintegrasikan aplikasi bermanfaat ke laman web anda. Anda boleh menyelami pasaran aplikasinya. Ia mempunyai lebih daripada 260 aplikasi untuk dipilih. Anda boleh meneroka kedua-dua aplikasi percuma dan berbayar dengan tepat yang anda fikirkan.

15 – Kotak kasut

kotak kasut

Adakah anda pernah mengambil sebatang kertas semasa di kedai dan kehilangan resit? Agak sukar untuk mengesan perbelanjaan tersebut, walaupun kecil, apabila anda tidak dapat memperoleh resitnya. Di sinilah dimana Kotak kasut berperanan untuk menjaga tanggungjawab pemilik perniagaan kecil. Ini adalah aplikasi yang anda muat turun ke telefon pintar anda. Anda kemudian dapat mengambil gambar resit anda dan Shoeboxed yang selebihnya, menyimpan salinan resit dan mengesan perbelanjaan untuk anda. Digunakan dengan tekun, program ini akan memastikan anda tidak akan terlepas daripada pengurangan perbelanjaan perniagaan yang lain dari cukai anda.

16 – Panggilan Persidangan Percuma

Sebagai pemilik perniagaan dalam talian, anda mungkin banyak melakukan komunikasi melalui telefon atau melalui e-mel. Ada kesempatan di mana semua orang yang mengerjakan projek dapat menelefon dengan baik. Di situlah Panggilan Persidangan Percuma mula bermain. Kumpulkan semua orang di telefon dan sistem akan merakam panggilan untuk rujukan masa depan. Anda juga boleh menggunakan sistem ini untuk panggilan jenis maklumat untuk pelanggan anda. “Bilik” akan memuat hingga 1.000 pemanggil sekaligus. Sebagai moderator, anda boleh membiarkan soalan daripada pengguna tertentu atau mendiamkannya semasa anda bercakap mengenai topik tertentu.

17 – Bila Baik

Sekiranya anda pernah mencuba mengatur waktu perjumpaan untuk lebih daripada tiga orang, anda pasti tahu apa mimpi buruknya untuk mengetahui hari dan waktu yang sesuai untuk semua orang. Bila Baik adalah alat yang baik untuk mengetahui bila semua orang dapat bertemu dalam talian atau melalui telefon. Setiap orang meletakkan masa yang ada dan sistem memilih masa yang sesuai untuk semua orang.

18 – Perisik Kata Kunci

kata kunci

Salah satu kaedah terbaik untuk belajar dari persaingan anda adalah dengan mengintip mereka – baiklah kata kunci bagaimanapun. Alat analisis ini melihat kata kunci mana yang paling sesuai untuk pesaing anda, sehingga anda dapat belajar dari apa yang mereka lakukan. Di blog Salad Lalu Lintas, Ryan Cruz mengatakan tentang menggunakan Kata Kunci Perisik, “Peraturan umum saya adalah jika orang beriklan (berbelanja bayar per klik iklan) untuk kata kunci atau frasa tertentu, maka itu adalah kata kunci yang baik untuk disasarkan kerana ada maksud komersial.”

19 – Meja Bantuan Mojo

mojohelpdesk

Pasaran perniagaan dalam talian sangat kompetitif. Walaupun anda satu-satunya permainan di bandar di seluruh dunia hari ini, anda boleh yakin bahawa seseorang akan melihat kejayaan anda dan menyalin apa yang anda lakukan. Setelah merangkumi semua yang lain (mengoptimumkan untuk SEO, halaman pendaratan yang baik, penukaran yang kukuh, dll.), Perkhidmatan pelanggan adalah satu-satunya cara untuk terus maju dalam persaingan. Meja Bantuan Mojo adalah salah satu cara untuk terus berhubung dengan pelanggan anda dan memastikan segala masalah yang mereka hadapi dapat diselesaikan dengan cepat dan berjaya. Walaupun terdapat banyak platform helpdesk yang tersedia, platform ini secara konsisten mendapat ulasan tinggi. The Komuniti GetApp mengkaji perisian ini dan memberikannya lima daripada lima bintang.

20 – CrashPlan

pelan kemalangan

CrashPlan adalah penyelesaian sandaran awan. Program ini berjalan di latar belakang komputer anda, secara berterusan membuat sandaran fail penting sekiranya berlaku kerosakan komputer. Sekiranya perkara yang tidak difikirkan berlaku, anda tidak akan kehilangan projek penting atau maklumat hubungan pelanggan. Sebagai gantinya, anda tinggal memasang semula data ini dari fail yang disandarkan di awan CrashPlan.

Alat Bonus

Plerdy

Alat Plerdy – penyelesaian SaaS pelbagai fungsi untuk peningkatan kadar penukaran dan UX di laman web. Untuk mencapai tahap penukaran maksimum, anda perlu menganalisis sejumlah besar statistik penting. Anda perlu mengetahui sumber lalu lintas, tatal tatal, memahami elemen laman web mana yang paling sering diklik oleh pengguna, dan memantau kebolehgunaan.

Peta Panas, borang pintar PopUp dan penyemak SEO adalah 3 produk yang dapat membantu anda mencapai matlamat. Berdasarkan maklumat yang dikumpulkan, anda boleh membuat rancangan tindakan untuk meningkatkan penukaran dengan bantuan semua ini dalam satu platform CRO.

Qwilr

Qwilr adalah alat yang memudahkan untuk membuat dan mengubah dokumen perniagaan menjadi laman web yang indah dan intuitif, yang seterusnya memberi pengguna akses ke analisis dan alat bantu lain. Bayangkan semula dek dan PDF PowerPoint lama anda dan impikan komunikasi kreatif dan inspirasi yang kelihatan profesional dan senang dibuat.

Lihat dengan mencuba Penjana Dokumen Qwilr – Ini adalah alat percuma yang secara automatik menghasilkan sebilangan cadangan, kajian kes, invois dan brosur yang diperibadikan untuk perniagaan dalam masa beberapa minit. Cukup jawab beberapa soalan, dan dokumen disesuaikan dengan perniagaan dan jenama anda.

Moosend

Sekiranya anda menjalankan kedai eCommerce, anda pasti perlu melihatnya Moosend, salah satu platform yang paling menyeronokkan, mewah dan berguna di luar sana. Atau mungkin memeriksanya tanpa menghiraukan, kerana matlamat Moosend adalah untuk membantu syarikat berkembang dan memetik peti masuk itu setiap masa.

Dengan analitik canggih, ciri automasi pemasaran yang langsung dari masa depan dan penyunting e-mel dan seret e-mel berkilau dengan premade templat buletin yang tidak memerlukan kod sama sekali untuk berfungsi, Moosend menyediakan alat automasi pemasaran yang dapat membuat anda merasa seperti anda sedang mendapat rawatan, tanpa mengira tempat anda.

Mailigen

Mailigen membantu anda membuat Sambungan Manusia melalui Automasi Pemasaran E-mel. Pasukan di belakang alat ini tahu bahawa mata manusia menyukai kecantikan dan kesederhanaan. Itulah sebabnya e-mel Mailigen yang dirancang secara estetik dibuka dan membantu anda meninggalkan kesan yang berterusan.

Dari analisis data e-mel dan keupayaan ujian A / B hingga sebilangan besar integrasi – Mailigen mempunyai semuanya.

Omnisend

Apabila peruncit dalam talian lulus dari kempen e-mel mudah untuk pengalaman omnichannel yang lengkap, mereka beralih kepada Omnisend. Tidak seperti platform automasi pemasaran lain yang ada di pasaran, Omnisend membolehkan anda menambahkan beberapa saluran pemasaran dalam aliran kerja automasi yang sama. Pemberitahuan pemasaran e-mel, SMS, Facebook Messenger dan web push – anda akan mendapat segalanya dalam platform automasi pemasaran all-in-one ini.

Penyatuan yang mendalam dengan platform e-dagang bermaksud bahawa anda dapat mengatur aliran kerja automasi, halaman arahan, pop timbul niat keluar tanpa kemahiran pengembangan. Integrasi ini juga membolehkan anda mengumpulkan data berharga mengenai tingkah laku membeli-belah pelanggan anda dan menggunakannya untuk pemperibadian dan segmentasi yang lebih baik, yang akhirnya memberi anda lebih banyak penjualan dan pendapatan yang lebih tinggi. Untuk alat dalam talian yang akan menjimatkan masa dan membantu anda menjana lebih banyak pendapatan, Omnisend semestinya menarik perhatian.

Buddy Punch

kawan

Ketika menjalankan perniagaan, dengan tepat mengesan masa pekerja anda adalah sangat penting. Sekiranya anda mencari perisian penjejakan masa yang ringkas namun berkuasa dan melakukan semua tugas berat untuk anda, maka Buddy Punch boleh menjadi penyelesaian anda.

Mereka menawarkan pelbagai ciri termasuk pelacakan dan akrual PTO, pengiraan lembur, dan fitur yang lebih maju seperti pengecaman wajah untuk mencegah pukulan teman. Mereka mempunyai alat pelaporan gaji yang luas yang dapat disesuaikan untuk memenuhi keperluan perniagaan anda.

Buddy Punch memberikan integrasi mudah dengan perisian perakaunan teratas, seperti Quickbooks dan Paychex, bersama dengan sistem pengebilan atau invois tersuai lain – Menyediakan pengurusan dengan kemampuan untuk menyegerakkan jam pekerja berdasarkan permintaan.

Bersama dengan semua ini, Buddy Punch adalah berasaskan dalam talian, jadi sesiapa sahaja yang mempunyai sambungan internet akan dapat mengaksesnya. Sama ada dari aplikasi atau penyemak imbas web yang mudah digunakan, kedua-dua pentadbir dan pekerja diberi pilihan untuk memilih pilihan tontonan mana yang terbaik untuk mereka.

Automatik

automatik

Saya telah menghubungi rakan-rakan kami di Automizy untuk memasukkan alat mereka dalam artikel ini, Mor Mester menjawab kepada kami dengan yang berikut,

Automatik adalah menjadikan hidup anda sebagai pemasar / pemilik perniagaan kecil lebih mudah dengan memberi anda keupayaan untuk mengendalikan pemasaran e-mel anda dengan berkesan. Anda boleh melaksanakan penyelesaian kami dengan mudah, dan ciri-ciri membantu anda mencapai hasil yang diinginkan dengan perjuangan yang lebih sedikit. Dalam sistem kami, tidak perlu menggunakan beberapa senarai e-mel kerana berdasarkan pada Menandai kenalan anda dan menggunakan Segmentasi. Hasilnya, tidak akan ada pendua dalam pangkalan data e-mel anda yang bermaksud anda membayar lebih sedikit.

Anda boleh menggunakan segmen untuk menghantar e-mel pukal yang disesuaikan kepada pelanggan berdasarkan data anda. Seretan kami & drop editor membolehkan anda membina e-mel yang indah dan responsif yang disukai oleh pelanggan anda. Anda dapat memberikan pengalaman yang sepenuhnya dipersonalisasi kepada pelanggan anda dengan Automizy. Cukup merancang kempen tetes anda di editor alur kerja visual kami yang membantu anda membahagikan khalayak berdasarkan keterlibatan mereka dengan e-mel anda.

Jejak prestasi dan buat laporan kempen pukal dan automatik anda dengan analisis lanjutan kami.

Kami juga akan melancarkan versi AI kami yang dikemas kini dalam masa enam bulan. Ini akan membolehkan anda:

 • hantarkan e-mel apabila pelanggan anda sebenarnya berada di peti masuk mereka,
 • tulis baris subjek yang lebih baik (untuk meningkatkan kadar terbuka anda),
 • membahagikan e-mel ujian dalam kempen automatik (untuk meningkatkan penukaran).

Toggl

Toogl

Masa anda sangat berharga dan Toggl membantu anda menjejaki berapa lama masa yang anda habiskan untuk setiap tugas. Toggl menawarkan pilihan percuma dan berbayar. Cukup tarik alat dalam talian, log masuk dan lacak masa anda oleh pelanggan, projek atau tugas yang diselesaikan. Sekiranya anda mempunyai pelanggan yang membayar anda setiap jam, menggunakan Toggl untuk mengesan masa yang dihabiskan untuk setiap tugas dapat membuat penagihan lebih mudah juga.

Doktor Masa

Doktor Masa

Time Doctor memudahkan untuk memantau pekerja anda. Ia dapat mengesan bagaimana pekerja anda menghabiskan masa mereka – adakah mereka sedang bekerja atau membuang masa untuk perkara lain?

Tope Longe, Pakar Pemasaran Kandungan di Time Doctor, telah berkongsi dengan kami bagaimana Time Doctor dapat meningkatkan produktiviti organisasi anda,

Doktor Masa adalah perisian pengesanan masa untuk mengesan dan meningkatkan produktiviti tempat kerja. Ia berguna bagi individu dan syarikat untuk mengesan masa kerja dan produktiviti secara tepat. Ini membolehkan anda mengambil data penjejakan masa mengenai tabiat kerja pekerja anda dan memberikan analitik mudah bagaimana bidang utama di mana peningkatan produktiviti dapat dilakukan.

Ia mempunyai pelbagai ciri untuk meningkatkan produktiviti pasukan anda seperti pemantauan laman web dan aplikasi, munculan kawalan gangguan untuk membantu pengguna tetap menjalankan tugas, kemampuan pembayaran gaji dan banyak integrasi dengan aplikasi pihak ketiga.

Time Doctor juga mempunyai laporan yang tidak hadir dan lewat untuk membantu memastikan pekerja beroperasi pada waktu puncak mereka dan memudahkan mereka untuk menyampaikan keperluan cuti. Sebagai ciri pilihan, ia dapat mengambil tangkapan skrin setiap beberapa minit sebagai cara untuk mengesahkan bahawa pekerja bekerja.

Petua Gunung Es

Ini hanyalah beberapa alat kegemaran untuk perniagaan kecil dalam talian. Ketika membuat perniagaan kecil lebih efisien, ada kemungkinan alat yang dapat digunakan.

Artikel asal pertama kali diterbitkan pada Blog WHSR; kini dikendalikan dan dikemas kini oleh kakitangan BuildThis.io.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map