10+ Tema WordPress Percuma Terbaik 2020 (Termasuk Tema WooCommerce)

Artikel ini ditulis oleh Lana Miro.


Sama ada anda mahu menonjol blog WordPress, sorot portfolio peribadi, atau untuk mewakili kedai dalam talian, anda perlu membuat laman web dengan kualiti tertinggi. Walau bagaimanapun, kadang-kadang kita kekurangan anggaran dan perlu mencari cara ini atau cara menjimatkan wang semasa melancarkan laman web.

Pembangun web memerlukan banyak kos untuk laman web turnkey, beberapa templat laman web siap pakai mempunyai tanda harga yang cukup tinggi … Tetapi mengapa tidak mencuba templat laman web percuma?

Penyelesaian seperti itu membolehkan anda mengetahui proses ini, enjin, sistem, dan, pada akhirnya, membina laman web yang menarik yang akan membantu anda meningkatkan pendapatan. Untuk mengatakan lebih banyak, templat percuma mempunyai fungsi yang hampir sama dan reka bentuk yang cemerlang, yang memberi anda potensi untuk membuat laman web yang luar biasa.

Bolehkah saya menggunakan tema WordPress percuma untuk laman web saya?

Untuk masa yang paling lama, tema percuma sering dikaitkan dengan kualiti rendah dan tidak berguna. Walaupun itu benar dalam beberapa kes, kami tidak dapat menafikan hakikat bahawa berjuta-juta orang telah menggunakan tema WordPress percuma untuk menggerakkan laman web mereka.

Mengapa?

Kerana tema percuma sangat mudah digunakan, sederhana, dan asas, yang menjadikannya platform yang sempurna bagi mereka yang tidak biasa dengan pengekodan atau pemula.

Tetapi bukan itu sahaja, beberapa templat WordPress percuma sebenarnya dapat memberikan pengalaman pengguna yang hebat yang menarik secara visual dan mudah digunakan. Untuk pengguna WordPress biasa, templat premium mungkin terlalu rumit kerana cenderung menyertakan terlalu banyak ciri yang mungkin tidak anda perlukan untuk laman web mudah.

Beberapa perkara lagi mengapa anda harus menggunakan tema WordPress percuma:

 • Ianya percuma! Yang bermaksud anda tidak perlu mengeluarkan perbelanjaan sama sekali. Ini bagus jika anda menggunakan anggaran yang rendah.
 • Tidak semua tema percuma berkualiti rendah. Anda jarang akan menemui tema WordPress dengan pengekodan yang buruk dan tidak kemas kerana setiap tema diuji dengan standard WP & garis panduan.
 • Terdapat sebilangan penyedia tema yang dipercayai. Pembuat tema nama besar seperti ThemeGrill, ThemeIsle, dan Theme Monsters terkenal dengan tema kualiti.
 • Sebilangan besar daripadanya adalah freemium, yang pada dasarnya adalah tema percuma dengan peningkatan premium. Ini membolehkan anda menaik taraf ke tema premium dengan ciri dan sokongan yang lebih baik kapan saja.

Catatan: Sebelum anda memasang sebarang tema WordPress, berikut adalah senarai web hosting terbaik untuk perniagaan kecil yang harus anda pertimbangkan.

Tema WordPress Responsif Percuma Popular

Di sini, kami telah menyediakan untuk anda senarai 10+ tema WordPress percuma (Umum, WooCommerce, dan Blog) yang akan membantu anda untuk menonjol dengan laman web profesional apa sahaja perniagaan anda. Tema-tema ini mudah digunakan dan mempunyai pelbagai ciri.

Oleh itu, jangan buang masa dan periksa setiap tema ini!

Tema WordPress Percuma Terbaik

Jen + Ben: Tema WordPress untuk Perancang perkahwinan

Jen + Ben - Tema WordPress Perancang PerkahwinanMaklumat | Demo

Jen + Ben adalah tema WordPress berkod bersih dengan reka bentuk yang bersih dan elegan. Walaupun tema ini percuma, tema ini mempunyai semua alat moden dan mesti mempunyai alat dan ciri untuk membuat laman web yang hebat dan berfungsi tinggi yang bertukar. Di samping itu, ia direka oleh pemimpin industri terkemuka, yang membolehkan pelanggan menikmati reka bentuk yang ramping dan fungsi yang hebat.

Travelop lite: Tema WordPress percuma untuk blog pelancongan

Travelop lite - Tema WordPress blog pelanconganMaklumat | Demo

Adakah anda ingin berkongsi gambar perjalanan anda dengan penonton? Sekiranya ya, perhatikan lebih dekat tema WordPress percuma ini yang membolehkan anda merealisasikan impian anda tanpa sebarang anggaran. Ia mempunyai proses pemasangan dan penyesuaian yang mudah dan intuitif, jadi tidak perlu menjadi programmer.

PetInn: Tema WordPress responsif sepenuhnya untuk haiwan & amal haiwan peliharaan

PetInn - Tema WordPress Amal Haiwan & Haiwan Peliharaan yang ResponsifMaklumat | Demo

Petlnn adalah tema WordPress satu-of-a-kind yang dikembangkan untuk agensi dan organisasi amal haiwan kesayangan. Ia mempunyai keserasian crossbrowser, yang membolehkan klien melihat laman web anda apa sahaja sistem carian yang mereka gunakan. Lebih-lebih lagi, jangan ragu untuk berkongsi pemikiran, kisah menakjubkan, atau berita utama anda dalam blog terbina dalam.

Tema WordPress pembangunan studio permainan percuma

Tema WordPress Studio Pembangunan Percuma PermainanMaklumat | Demo

Tema ini adalah alat yang tepat untuk menyebarkan berita mengenai studio pengembangan permainan anda! Ia mempunyai reka bentuk yang menarik dan responsif sepenuhnya, blog pra-muat, dan banyak ciri menarik lain yang akan membantu anda menonjol dengan laman web yang hebat. memperkaya penonton dengan tema WordPress studio pengembangan permainan ini.

Grafique: Tema WordPress arkitek lite

Tema WordPress Percuma Arkitek LiteMaklumat | Demo

Grafique adalah tema WordPress percuma arkitek yang membolehkan anda mempamerkan portfolio arkitek anda secara profesional. Tema ini mempunyai proses pemasangan yang mudah, yang akan membantu anda meneruskan tema dalam sekelip mata dan tanpa gementar.

Adveland: Tema WordPress taman tarikan

Tema WordPress Adveland Amusement ParkMaklumat | Demo

Adveland adalah tema WordPress percuma yang terang dengan reka bentuk yang hebat dan pelbagai ciri kelas atas. Keserasian crossbrowser akan membantu anda untuk tampil mewakili perniagaan anda kepada semua pelanggan tidak kira penyemak imbas apa yang mereka gunakan. Sebagai tambahan, pelanggan selalu boleh mengemukakan soalan kepada anda melalui borang hubungan.

Shapely: Tema WordPress percuma Satu Halaman

Shapely - Tema WordPress Satu HalamanPerincian |Demo

Shapely adalah tema WordPress yang hebat dengan reka bentuk yang mesra telefon bimbit dan siap pakai retina. Tema ini juga dilengkapi dengan dokumentasi yang mesra pengguna dan proses pemasangan yang mudah. Untuk menjadikannya lebih pendek, adalah keseronokan semata-mata untuk bekerja dengan tema ini.

Tema WooCommerce Percuma

Tema WooCommerce Percuma Tepi Kedai

Tepi Kedai - Tema WordPressPerincian | Demo

Storefront adalah tema WooCommerce yang fleksibel yang akan mewakili kedai dalam talian anda dari sudut yang terbaik. Ia dilengkapi dengan pelbagai ciri moden yang akan membantu anda membina kedai dalam talian yang hebat yang bertukar.

Tema WooCommerce Percuma Kedai Ubat

Tema WooCommerce Percuma Kedai UbatMaklumat | Demo

Tema ini mempunyai reka bentuk mesra telefon bimbit dan potensi besar untuk menjadikan kedai ubat dalam talian anda salah satu yang terbaik di ceruk ini. Untuk mengatakan lebih banyak, terima kasih kepada tema WooCommerce ini, anda dapat menjimatkan sejumlah wang hanya kerana ia percuma. Walaupun begitu, ia mempunyai fungsi yang hebat dan reka bentuk yang menarik.

Tema WooCommerce eStore Percuma

eStore - Tema WordPress WooCommerce PercumaPerincian | Demo

eStore adalah tema WooCommerce percuma yang hebat yang membolehkan anda membuat kedai dalam talian yang berfungsi tinggi. Ia dioptimumkan SEO, mempunyai keserasian crossbrowser, sejumlah widget tersuai, dan sejumlah alat dan ciri hebat lain. Jangan teragak-agak untuk memeriksa demonya!

Tema e-commerce Percuma Tyche

Tyche - Tema eCommerce PercumaPerincian | Demo

Perlukan tema bergaya untuk mempromosikan kedai dalam talian anda? Lihat tema eCommerce percuma ini yang akan menarik perhatian anda sekilas. Di sini anda mempunyai slaid laman web yang elegan, reka bentuk yang menarik, dan banyak ciri WooCommerce.

Tema WooCommerce Store Supplies Pets (Premium)

Tema WooCommerce Bekalan Haiwan PeliharaanMaklumat | Demo

Mencari tema yang akan membantu anda menonjol dengan kedai dalam talian bekalan haiwan kesayangan? Lihatlah tema WooCommerce percuma ini dengan pelbagai alat WooCommerce. Anda tidak perlu berusaha untuk menyesuaikannya mengikut cita rasa dan tujuan anda.

Tema Blog WordPress Percuma

Tema blog WordPress Cento percuma

Perincian | Demo

Sekiranya anda mencari tema blog WordPress yang bersih dan direka dengan indah, Cenote mungkin yang sesuai untuk anda. Ia mempunyai pelbagai pilihan topografi, warna, dan susun atur untuk membuat blog yang unik. Tema yang direka responsif ini dibuat dengan mempertimbangkan SEO yang mesra, yang membolehkan anda membuat sebarang jenis blog dengan mudah.

Tema blog WordPress percuma Amadeus

Perincian | Demo

Amadeus adalah tema WordPress percuma yang direka untuk blogger dan penulis. Ia dilengkapi dengan menu lengkap untuk navigasi sederhana dan ciri khas seperti gambar header paralaks, widget tersuai, fon terbaik untuk blog dengan warna penuh, dan lain-lain. Tema blog WordPress yang direka dengan elegan ini 100% responsif, mesra SEO dan terjemahan disediakan.

Tema blog WordPress percuma yang meningkat

Ascendant - Tema WordPress SerbagunaPerincian | Demo

Ascendant adalah tema WordPress serbaguna bersih yang dapat digunakan dengan sebaik mungkin untuk laman web blog dan jenis perniagaan lain. Anda boleh menyesuaikannya dengan mudah sesuai dengan keperluan anda dan menekankan reka bentuk dengan pilihan fon Google yang pelbagai. Untuk mengatakan lebih banyak, pelanggan dapat menikmati laman web anda dengan menggunakan sebarang peranti digital kerana Ascendant sesuai dengan saiz skrin apa pun.

Ringkas: Tema WordPress Percuma

Kesimpulannya, tema WordPress percuma ini membolehkan anda menonjol dengan laman web yang hebat walaupun tanpa sebarang anggaran. Oleh itu, anda mempunyai penyelesaian profesional dengan harga $ 0,00 pada tanda harga. Tidak keren? Untuk mengatakan lebih banyak, tema ini mempunyai fungsi yang luar biasa yang membolehkan anda menarik perhatian penonton.

Ngomong-ngomong, tema apa yang paling anda suka? Atau mungkin anda mempunyai pelopor sendiri di antara WordPress percuma & Tema WooCommerce? Jangan ragu untuk berkongsi pendapat anda di bahagian komen di bawah. Nantikan lebih banyak lagi! Semoga berjaya!

Lana Miro jatuh cinta dengan reka bentuk web yang indah. Dia suka berkongsi pengalamannya dan meneroka sesuatu yang menarik. Dia juga bekerjasama dengan TemplateMonster. kerana membantu semua orang mencari penyelesaian terbaik untuk projek dalam talian mereka sendiri.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map