10 Pembekal Dropshipping Terbaik Tersedia pada tahun 2020

Dropshipping boleh menjadi perniagaan yang sangat menguntungkan jika dilakukan dengan betul. Membangun kedai dropshipping anda dengan betul, memilih ceruk produk yang tepat, dan mencari yang tepat pembekal dropshipping terbaik semua faktor sangat mempengaruhi kejayaan anda. Begitu popularnya kaedah pemenuhan pesanan ini hampir sepertiga kedai dalam talian.


Memadankan produk dropshipping terbaik dengan niche anda melalui penyelidikan dan percubaan, tetapi bagaimana anda akan memutuskan mana pembekal terbaik untuk perniagaan dropshipping anda? Syukurlah, ini adalah garis yang tidak semestinya anda pilih – anda boleh bekerjasama dengan lebih daripada satu pembekal.

Syarikat Dropshipping Paling Popular

1. AliExpress

AliExpress - pembekal dropshipping terbaikDengan lebih dari 100 juta produk, AliExpress adalah salah satu pembekal dropshipping terbesar (Cubalah di sini!)

Harga: Percuma

AliExpress tidak memerlukan pengenalan di Asia kerana ini adalah anak sulung Alibaba, syarikat eCommerce yang berpusat di China. Perbezaan utama adalah bahawa Alibaba biasanya melakukan borong, sementara AliExpress melayani pelanggan runcit. Anggap ia sebagai Amazon Timur.

Tersedia sejak tahun 2010, ia mempunyai kelebihan yang berbeza kerana berpusat di rantau ini yang banyak menganggap kilang dunia. Ini bermaksud akses cepat ke hampir semua jenis barang pengguna dengan harga yang berpatutan. Sekiranya pengunjung anda berada di wilayah AS atau EU, penghantaran mungkin memerlukan sedikit masa dan menambahkan sedikit lebih banyak perbelanjaan untuk pesanan.

Dropshipping dengan AliExpress boleh menjadi satu dalam beberapa cara. Yang pertama adalah kaedah tradisional, yang bermaksud bahawa setelah anda mendapat pesanan, anda perlu memasukkan butiran pembeli dan transaksi secara manual ke dalam sistem AliExpress.

Cara seterusnya adalah dengan menggunakan Oberlo, aplikasi yang boleh didapati di pasar aplikasi pembangun laman web Shopify. Ini membolehkan anda menghubungkan kedai Shopify anda terus ke sistem AliExpress sehingga semuanya automatik.

Lawati AliExpress

2. DHgate

DHgate - pasaran dalam talianBeribu pejabat di Beijing, China, DHgate adalah pasaran dalam talian untuk produk pengguna runcit dan borong.

Harga: Percuma

DHgate adalah satu lagi pasaran dalam talian yang berpusat di China tetapi tidak sebesar Alibaba. Oleh kerana itu, laman web ini dilakukan secara borong dan runcit dalam satu platform. Hari ini, bukan sahaja menghubungkan orang dengan pembekal di China tetapi juga sumber dari Vietnam, Jepun, dan Turki.

Salah satu ciri unik DHgate adalah ia mempunyai Pusat Perdagangan Digital (DTC) di beberapa negara di seluruh dunia. Ini adalah kedai fizikal di mana penjual dapat memeriksa produk sebelum membuat keputusan perkongsian. Saat ini ia mempunyai DTC di Amerika Syarikat, Hungary, Australia, Sepanyol, Rusia, Turki, UAE, dan Peru.

Anda boleh bekerja dengan DHgate secara langsung atau menggunakan aplikasi jika anda berada di platform Shopify. Mereka tidak mempunyai aplikasinya sendiri, tetapi berfungsi walaupun dipanggil Pembeli kedai.

3. Oberlo

Pembekal kapal terbang OberloOberlo adalah aplikasi Shopify yang membantu anda berintegrasi dengan pembekal dropshipping dengan lancar (Lihat!)

Harga: Pelan Permulaan adalah percuma

Daripada menjadi pasaran dalam talian seperti AliExpress atau DHgate, Oberlo adalah penyatuan pasaran dalam talian yang direka khas untuk digunakan oleh pengguna dropshippers di Shopify. Aplikasi yang bagus ini membolehkan anda mendapatkan produk dari pelbagai platform dan bertindak sebagai papan pemuka pusat.

Ini menjadikan keseluruhan proses dropping mudah, dari mencari produk hingga menyenaraikannya di laman Shopify anda. Walaupun AliExpress adalah sumber utama di Oberlo, ia juga berfungsi dengan kumpulan pembekal bersepadu yang berjenama Pasar Bekalan Oberlo. Ini kebanyakannya dari Eropah, Amerika Utara, dan China.

Oberlo juga menawarkan ciri-ciri bermanfaat lain seperti analisis trend penjualan, sokongan berbilang bahasa, dan bahkan sambungan Chrome. Pelan asasnya percuma, tetapi apabila anda menambah jumlah produk yang anda jual, akhirnya anda perlu mendaftar untuk pelan berbayar (yang bermula dari $ 29.90 sebulan).

4. Spoket

Pembekal Spocket - dropshipping usaSpocket membantu anda mencari pembekal dropshipping yang berpusat di wilayah AS / EU (Ketahui lebih lanjut)

Harga: Dari $ 12 / bln

Walaupun Spocket mungkin mempunyai jumlah produk dan pembekal yang lebih terhad, ia tidak lagi bergantung kepada pembekal yang berpangkalan di China. Secara teknikal, pembekal Spocket ada di 28 negara tetapi fokus penerimaan mereka sendiri tetap ada di segelintir negara, iaitu AS, UK, Kanada, Australia, dan Jerman.

Ini menjadikan mereka sedikit hit dan rindu bagi banyak dropshippers yang mungkin mengharapkan jangkauan global. Namun, jika niat anda adalah memilih dan melayani pasaran yang sangat spesifik, Spocket mungkin merupakan pilihan yang baik untuk anda.

Spocket mempunyai pelan pemula yang sangat terhad yang boleh anda cuba secara percuma dalam tempoh 14 hari. Selepas itu, anda mesti membayar $ 12 sebulan untuk tetap mengikuti rancangan yang sama – atau lebih untuk rancangan yang lebih baik untuk menjual lebih banyak produk. Platform ini direka untuk digunakan dengan WooCommerce.

Dapatkan maklumat lanjut mengenai kajian kes Spocket kami di sini.

5. SaleHoo

Saleshoo - pemborong dan pembekal dropshippingSalesHoo adalah platform di mana anda boleh mencari pemborong dan pembekal dropshipping.

Harga: Dari $ 67 / thn

SaleHoo adalah salah satu persembahan yang lebih unik dalam senarai ini kerana ia direka khas untuk dropshippers oleh bekas dropshipper sendiri. Ia mempunyai pasaran pembekal sendiri yang menyokong baik dropshipping dan juga pemborong. Setiap ini dikaji secara langsung oleh kakitangan SaleHoo sendiri sehingga mereka lebih cenderung dipercayai daripada yang ada di platform yang mengendalikan sejumlah besar peruncit.

Platform SaleHoo berfungsi seperti mesin pencari, yang membolehkan anda membuat carian umum dengan cepat ke kategori tertentu dan kemudian produk untuk anda pilih. Anda juga boleh bercakap dengan pembekal secara langsung melalui laman web mereka – kaedah yang baik untuk mendapatkan lebih banyak maklumat dan membina kepercayaan.

Malangnya, SaleHoo tidak mempunyai versi percuma dan hanya ada dua rancangan yang tersedia – tahunan atau seumur hidup. Untuk dropshipper yang serius, rancangan seumur hidup memang memberikan tawaran nilai-untuk-wang yang baik. Kedua-dua rancangan ini disokong oleh jaminan wang dikembalikan.

6. Doba

Harga: Dari $ 29 / bln

Doba adalah pasaran produk lain dan menuntut untuk mengehoskan pembekal dengan jumlah lebih dari dua juta produk yang ditawarkan. Sistem di sini membolehkan anda mencari produk dan kemudian mengeksportnya bersama untuk disenaraikan di kedai anda.

Sumber ini jelas tidak seluas AliExpress atau bahkan DHgate dan kurang bersepadu daripada aplikasi seperti Oberlo. Ciri-ciri yang ada berguna, tetapi pada akhirnya berfungsi sebagai kemudahan untuk dropshippers yang masih perlu mengambil tindakan yang besar.

Langganan Doba tidak berbeza mengikut jumlah tetapi rancangan yang lebih mahal mempunyai ciri yang lebih maju. Walaupun itu adalah kebiasaan, malah jumlah produk yang ada lebih terhad pada rancangan permulaan mereka – yang berharga dari $ 29 sebulan.

7. Digugurkan

Harga: Dari $ 47 / bln

Dropified adalah platform integrator yang membolehkan anda mengakses produk dropshipping di AliExpress dan eBay. Ini adalah gabungan yang baik dari Timur bertemu Barat dan menawarkan pelbagai produk dari dropshippers dari seluruh dunia.

Ciri yang disertakan di sini ditujukan kepada operasi yang lancar dan merangkumi pemilihan dan pemuatan produk, pengurusan pesanan, dan automasi berkaitan pemeliharaan produk (mis. Kemas kini harga, inventori, dll.) Selain laman eCommerce, anda juga boleh bekerjasama dengan Dropified di Facebook sehingga sebenarnya tidak perlu membuat kedai dropshipping untuk mulai menjual.

Dropified memisahkan rancangannya dengan jumlah dan ciri produk, jadi pemula pada rancangan mereka yang lebih rendah dapat terbiasa dengan ciri-ciri asas sebelum beralih ke perkara yang lebih baik. Namun harganya tidak murah dan berkisar antara $ 47 sebulan hingga $ 167 sebulan.

8. Jenama Seluruh Dunia

Harga: $ 299 / thn

Worldwide Brands mendakwa menawarkan akses kepada bukan sahaja pilihan produk borong terbesar tetapi juga menawarkan kualiti pembekal terbaik. Walaupun yang terakhir mungkin, yang terdahulu adalah tuntutan yang sangat meragukan. Namun, sejak berada di pasaran sejak tahun 1999, memang mustahil.

Laman web ini sepenuhnya ditujukan untuk menjadi galeri produk dan pembekal sehingga tidak banyak loceng dan peluit di sini. Ia hanya kumpulan sumber besar yang boleh anda gunakan untuk mencari barang yang boleh anda tambahkan ke portfolio produk dropship anda.

Worldwide Brands mengatakan bahawa ini bagus untuk kedai eBay dan Amazon, tetapi kerana ia adalah direktori, ia akan berfungsi dengan mana-mana medium dropship seperti laman eCommerce anda sendiri. Untuk akses ke pangkalan pembekal mereka, mereka mengenakan yuran sekali sebanyak $ 299.

9. Borong2b

Wholesale2b - pasaran untuk menghubungkan pembekal dengan dropshippers

Harga: Dari $ 29.99 / bln

Wholesale2b adalah binatang yang berbeza dari kebanyakan jenama yang disenaraikan di sini setakat ini. Walaupun ia berfungsi sebagai pasaran untuk menghubungkan pembekal dengan dropshippers, ia menawarkan lebih banyak pengguna sekiranya mereka bersedia membayar harganya.

Pengguna asas yang hanya ingin mengakses pangkalan data pembekal dropshipping boleh melakukannya di sini dan secara manual memindahkan produk yang mereka inginkan ke saluran penjualan mereka sendiri. Walau bagaimanapun, Wholesale2b telah menjadikan pangkalan data mereka jauh lebih mudah diakses berkat kemungkinan penyatuan untuk pelbagai platform seperti Shopify, BigCommerce, ECWID, dan WooCommerce.

Ia juga mempunyai rancangan untuk mereka yang hanya ingin menjual di eBay, Amazon, atau laman web mereka sendiri. Setiap rancangan ini ditutup, jadi jika anda ingin menggunakan lebih daripada satu saluran penjualan, anda perlu mendaftar untuk beberapa rancangan di Wholesale2b – yang dapat menampung kos dengan ketara.

10. MegaGoods

Harga: Dari $ 14,99 / bln

Dari semua sumber yang kami senaraikan di sini, MegaGoods adalah satu-satunya sumber yang mempunyai tumpuan produk yang lebih fokus daripada menyenaraikan semua perkara di bawah terik matahari. Bidang minat utama adalah dalam elektronik pengguna dan anda akan dapat mencari semua yang berkaitan dari audio kereta hingga peralatan permainan.

Selain itu, alih-alih bertindak sebagai perantara, MegaGoods benar-benar memiliki semua produk yang disenaraikannya sehingga semuanya berasal dari sumber yang sama. Dropship dengan mereka adalah seperti bekerja dengan satu syarikat besar yang dirancang untuk menghantar hanya untuk dropshippers sahaja.

Di sini anda mendapat akses percubaan 30 hari ke pangkalan data mereka, diikuti dengan bayaran perkhidmatan bulanan sebanyak $ 14,99. Ini adalah salah satu sistem dropshipping tanpa gangguan, tetapi tidak akan memberi anda banyak kaedah automasi.

Lawati MegaGoods

Kesimpulan: Pilihan banyak untuk Dropshippers

Seperti yang mungkin anda ketahui dari senarai ini, tidak ada penyelesaian yang sesuai untuk semua orang. Dalam kes ini, adalah sesuatu yang baik kerana anda boleh memilih pembekal dropshipping yang anda mahukan yang paling sesuai dengan cara anda menjalankan perniagaan anda.

Harga juga berbeza-beza dan jika anda menjalankan perniagaan dropshipping yang lumayan menguntungkan, dalam kebanyakan kes, yuran menjadi tidak diendahkan. Sebilangan pembekal ini juga cukup mapan, jadi tidak perlu risau untuk bekerja dengan salah satu daripada mereka.

Walaupun yang bekerja dengan Shopify nampaknya menunjukkan kecenderungan yang lebih tinggi terhadap automasi dan untuk apa yang mereka tawarkan, mengenakan bayaran yang sangat sederhana. Namun, intinya adalah bahawa anda akan mempunyai pilihan – banyak pilihan.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map