SMM-tippek a Bloggerek számára: A közösségi média átvitele a következő szintre

A közösségi média száma számít.


Ha egy blogger vagy, aki nevet szeretne nevezni, és nagyobb márkákkal szeretne együttműködni, de a Google Analytics nem a kívánt hely lenne, a következő nagyméretű közösségi média segíthet. A szociális média szakértői elmondják, hogy természetesen kritikus az elkötelezettség, ám most az a tendencia, hogy inkább „élő” elkötelezettség felé mozognak. Míg az automatizált eszközöknek megvan a helyük, a közegbe kerülés a legjobb időfelhasználás. Nem szabad mindig automatizálnia, de valószínűleg az idő 50% -át sem kell automatizálnia.

Olyan sok eszköz és kevés idő alatt hogyan lehet kezelni egy sikeres közösségi média marketing kampányt?

10-31-pinterestPinterest elemzés

1. lépés: Válassza ki a legfontosabb eszközöket

Az első dolog, amit javasolok, az, hogy egyszerre dolgozzon egy szerszámon, helyezze el olyan helyre, amely kényelmesebb, haladjon a következő használni kívánt szerszámhoz, majd forgassa vissza az első javításához – és így tovább . Nem akarja használni az összes elérhető szerszámot, hanem kb. 5-et válasszon a rendszeres használathoz, és legalább egyet vagy kettőt a mesterkészítéshez. Dolgozzon azon eszközök elsajátításán, amelyek máris vonzódnak a követői vagy a Google Analytics szempontjából, vagy ha nem kap vonzást, válassza ki azokat, amelyeknél a legtöbbet használ.

2. lépés: Válassza szét a közösségi médiát

Használja a közösségi média csatornáit különböző módon és különböző célközönségek számára. Ez egy ideális gyakorlat egy életmódú blogger számára, mivel több rést lefednek, de egy kiváló blogger számára is működik. Például a recepteket író blogger megoszthatja azokat a Facebook-on, beszélhet a táplálkozásról a Google + -on, csipoghat az étellel kapcsolatos ajándékokról, rögzítheti más emberek recepteit (és néhányat a sajátjukból), és az Instagram étkezhet.

Így változtathatom meg csatornáimat életstílus bloggerként:

 • Facebook rajongói oldal (kilátások: komoly, profi; fókusz: ellentmondásos)
  Mivel annyira nehéz a Facebookon részt venni, az összes vállalkozását ezen az oldalon tartom – nincs humor, de rengeteg forró hírek és viták, élelmezés-aktivista és toxinok a hírekben.
 • Facebook személyes oldal (kilátás: szórakoztató, könnyű; hangsúly: személyes)
  Személyes oldalamon többnyire barátokkal és bloggerekkel veszek részt, de releváns munkákat is megosztom. Itt inkább az „életmód” megközelítést alkalmazom. Lehet, hogy humorot, őrült dolgokat, amelyek napjainkban történnek, vagy alternatív egészségügyi üzeneteket, amelyeket úgy érzem, hogy nem elég komolyan rajongói oldalom számára.
 • Google+ (kilátások: barátságos, optimista; fő hangsúly: zöld élet, család, étkezés)
  Jelenleg újból átállom, hogy elsősorban a zöld életre és az igazi ételekre összpontosítsam, de itt elkerülöm az ellentmondásokat, és inspirálóbb pillantást vettem a nicheim kérdéseire..
 • pinterest (kilátások: alkalmi; fő hangsúly: élelmiszer, környezet)
  Rengeteg különböző táblát készítek, de a gluténmentes táblám a legsikeresebb, így időm nagy részét ott pózol, bár a „Fun for Kids” fórumomnak is jól van. Alapvetően az ételekre, a családra, a kézművességre és a játékokra koncentrálok.
 • Twitter (kilátás: mindennapi, személyes, könnyű; hangsúly: bármi, ami érdekel)
  A Twittert használom mindent: versenyeken való részvételhez, okok megosztásához, az ügyfelek marketingéhez, a blogomhoz megfelelő hozzászólások retweetítéséhez, olyan dolgok megosztásához, amelyeket én szeretek, amelyekről nem beszélgetek a blogomban (például az élő tweetgetési választások vagy a „The Walking Dead”). Szeretnék mondani: „Twitterben vagyok”. (A Twitter iránti elkötelezettségét mélyebben beszámolom a következő bejegyzésemben.)
 • Instagram (kilátás: alkalmi; fókusz: család)
  Ez szigorúan a családi fotómegosztásokra vonatkozik. Az általam követett bloggerek többsége ugyanezt teszi. Személy szerint inkább az ilyen képeket látom, nem pedig a reklámozást vagy a marketingtechnikát, amelyek helytelennek érzik magukat – mint az összes „testcsomagoló” Instagrammer.

Most folytassa a hírcsatornáit, és válasszon egy perspektívát és összpontosítson mindegyikre. Dedikáljon egy vagy két csatornát a személyes életéhez, és tartsa fenn a többi professzionális vagy szentelt élelmi blogját. Még akkor is megoszthatja blogja részeit személyes csatornáin, akkor is, ha magántulajdonban van – de a nyilvánosságra hozatal elősegíti, hogy a neved kitűnjön.

3. lépés: Értse meg követőit

Ezután meg kell értenie, hogy a közönség hogyan használja az egyes csatornákat. Mielőtt eldöntené, hogyan osztja szét őket, nézd meg, hogy az emberek, melyeket a rést követtek, használják, és alkalmazkodjanak ehhez. Valóban nyomon kell követnie, mire reagálnak és túlreagálnak. Kövesse hashtagjaikat, és álljon meg azon online partik vagy rendezvények mellett, ahol részt vesz. Menjen vissza a webhelyükre, hogy áttekintést kapjon a blogjaikról. Oszd meg a világ vitatott számadatait, és oszd meg a reakciókat.

Íme egy példa, hogy ez hogyan működik nekem: Én blogozok az élelmezés-aktivizmusról, de a Silk márka nagykövete vagyok. Noha úgy tűnik, hogy mindkettő kapcsolódik, az egyik közönsége szemben állhat a másikkal. Tehát a Silk-hez fűzött hozzászólásaim többségét a személyes Facebook-oldalon, a Pinterest és a G + -ben tárolom, és megosztom azokat a szokásos blogger-megjegyzéscsoportjaimmal, miközben távol tartom őket az aktivista megjegyzéscsoportoktól. Ez a fajta szegmentálás lehetővé teszi, hogy több témakörre diverzifikáljon, még ugyanazon a fülkén belül.

Menj mélyebbre: Ez a 12 tipp megtanulja, hogyan lehet jobban megérteni közönségét és kiváló tartalmat nyújtani.

4. lépés: A közösségi média felgyorsítása

Megközelítés a Facebook rajongói oldalain

Örülök, hogy elmondhatom, hogy a Facebook iránti elkötelezettségem felgyorsult számomra, és felkerültem arra a rangsorra, hogy hányszor jelennek meg bejegyzésem – a fontosabb rész. A heti hozzászólásom heti egy maroknyi körülbelül heti 1000-re ment, ami körülbelül 20% -os elkötelezettséget jelent, akár 1% -ot is meghalad – ez már jó szám a márkák számára. Az alábbiakat tettem, az átadásokkal kombinálva, hogy több Facebook-tapadást szerezzek:

 • Nagyon gyakori feladás:
  Ez a legfontosabb tipp, és csodákat tett, amikor a hozzászólásaimat láttam. Amennyire emberi szempontból lehetséges. Minél többet feladok, annál inkább látom a patakomat – és azokban a napokban, amikor nem sokat teszek, annál kevesebbet látnak.
 • Feladás a nap elején:
  Minél korábban feladtam, annál jobb volt a bejegyzés – még azelőtt, hogy odaértem az asztalhoz, ami érdekes, mivel az Egyesült Államok keleti partján vagyok, tehát elég korán van! Nézze meg betekintését, hogy megtudja, mely idők működnek a legjobban – ez azt is megmutatja, hogy a frissítések milyen típusúak a legjobban. Automatizálhatja a korai üzenetét az előző éjszaka, majd másnap élőben megjegyzéseket fűzhet hozzá.
 • Feladás szakértőktől:
  Ismét nem csak az, amit feladtam, hanem az, akiknek az adatait megosztottam. Amikor megosztom egy elemet hashtagekkel és a fontos emberek valamelyikének véleményével, mondjuk Robyn O’Brien-t az „Egészségtelen igazság” -ról, nagyszerűbben elkötelezettek vagyok. Körülbelül 70% -kal releváns adatokat küldök a saját szakterületem szakértőitől, és a saját hozzászólásaim 25% -át, csupán néhányat a barátaimtól..
 • Megjegyzés a hozzászólásokhoz és a részvényekhez:
  Megpróbálom elkötelezni ezt azzal, hogy valami ellentmondásos üzenetet teszem fel, és megkérdezem az olvasóktól, mit gondolnak, hogyan reagálnak, vagy hogy ez hogyan befolyásolt nekem.
 • Használja a Visualit helyesen:
  A számomra leginkább organikusan elkötelező hozzászóláshoz csatoltak egy videót, ezért azt javaslom, hogy osszon meg videókat a témádban. Készítse el a megfelelő méretű képeket is. Valójában feltölthet egy másik méretű képet, ha a blogfotó nem megfelelő. Lásd Louise Myer alapvető Facebook fotódimenziói 2014 pontos méretekhez.
 • Boost a Post:
  Nagyon sok ellentmondás van ezzel kapcsolatban, de ha 5 dollárt szeretne befektetni egy pozíció növelésére és látni, hogy mi történik, azt mondom, hogy menjen legalább egyszer. Győződjön meg róla, hogy ez egy igazán értékes üzenet! Az utoljára felszólítottam, hogy adományt kapjak, és 1000 látogatást kaptam az egynapos befektetésből. Ez nem valami, amit rendszeresen megtehetsz, hacsak nincs nagy költségvetése, de ha a kíváncsiságból adódik a legjobbak, fokozzon olyan tartalmat, amelyet valóban ki szeretne szerezni, például szakértői tippeket vagy ingyenes elektronikus könyvet, amelyet írtál. Mindenképpen érdemes megnézni. Vigyázzon a képpel kapcsolatos útmutatásaik betartására, és győződjön meg arról, hogy megnöveli-e a megnövelését. 5 000 dollár az 1000 megtekintésért nagyszerű ajánlat, de 130 megtekintésért – nem olyan nagy.
 • 10-31-facebooktargetingMások címkézése:
  Őszintén szólva, nem csinálom annyira, mint kellene, de jól működött, amikor ismerem az embert, ő szakértő volt, vagy nagy követője volt. Ha nem ismeri a személyt, akkor fennáll annak a kockázata, hogy blokkolja az adott felhasználót.
 • Használja a Facebook célzását:
  A Facebook most lehetőséget ad arra is, hogy a közönséget célozza meg, ahelyett, hogy mindenkinek elküldené a hozzászólásait. Kiválaszthat egy célt a nemek, kapcsolat vagy oktatási státusz, érdeklődés (férfiak vagy nők), életkor, hely és nyelv alapján. Például, ha van hozzászólásom egy alternatív egészségügyi eseményről vagy ajándékról, akkor megcélozhatja tartózkodási helyét egy adott ország, régió, állam vagy állam számára. Ez rendkívül hasznos a helyi fókuszú rendezvények és ajándékok reklámozásában.

Menj mélyebbre: Itt található még néhány tipp a Facebook-hírcsatorna teljesítményének javításához.

Google+ újra

A bloggereknek továbbra is vegyes érzéseik vannak attól, hogy a Google+ szolgáltatást használja-e vagy sem. és mennyi időt szentel ennek. A G + egyike azoknak az eszközöknek, amelyekhez valóban szüksége van személyesen. A Google+ szolgáltatásban több olyan ember és csoport van, akik információt osztanak meg, mint azok a cégek, akik marketing eszközként használják. Mivel a G + értékes a keresőmotorok pozicionálásához, megéri az időt befektetni.

Íme néhány kezdő lépés:

 • Keresse fel a G + -ot, és vegye fel a kapcsolatot a bloggerekkel a kívánt rést illetően, és hozzon létre egy kört velük. Ehhez meg kell találnia őket a közösségi média más formáiban is.
 • Használja a G + -ot, mint a blogkivonatod. Helyesen tegye közzé saját tartalmát: írjon egy részletet a tartalommal, amely egy kérdéssel zárul, az alábbiakban felsorolja a releváns hashtagokat, megcímkézi a legfontosabb szereplőket, és hozzáad egy mesés képet.
 • Először adja meg a tagok + 1-eit és megjegyzéseit abban a körben. Válaszoljon érdemi beszélgetésre, és ne csak „jó!”
 • Címkézze meg őket külön-külön hasznos hozzászólásokkal. Kérjük, ne korlátozza azt a saját üzenetére, hanem olyan elemekre, amelyek valóban értéket vagy kíváncsiságot jelentenek számukra.
 • Célozza meg részvényeit. Ennek az az előnye, hogy finomabb célokat tud megtenni, szemben a Facebook-lal. Első lépése a körök létrehozása és csatlakozása, valamint az embereknek a megfelelő körökbe történő megcímkézése, a kulcsfontosságú szereplők ismerete és a velük való szocializáció. \ Ha helyi rendezvényem lenne, megoszthatnám a Philly Social Moms Circle-mel. Ha van egy gluténmentes recept, megosztom a glutén- és allergiamentes bloggerrel. Ez kiváló módszer a hozzászólások rendezésére és megcélzására olyan emberek számára, akiknek több rése van.

Menj mélyebbre: Itt egy alapos áttekintés a Google+ közösségekről és azok bevonásának módjáról.

pinterest

Könnyű elhagyni ezt a táblát, de ez lehet a legnagyobb forgalom forrása akkor is, ha nagyon kevés munkát végez annak fenntartása érdekében, de ehhez építhet.

 • Ügyeljen arra, hogy más emberek tartalmát is rögzítse, nem csak a sajátját. Valószínűleg kb. 50/50.
 • Írj jelentéssel bíró megjegyzéseket és tetszőleges szavakat. Meg lehet nyitni egy vitát, amely ritka a Pinterest-en – de észrevettem!
 • Naponta legalább 15-20 csapot végezzen. Ez a White Gloves Social Media-ban található PDF-fájl felsorolja az ütemezési eszközöket a Pinterest számára, ha szüksége van rájuk, amelyek közül sok fizető vagy korlátozott összegű.
 • Nézze meg elemzéseit csapok között. Ez sokat segít! Megmutatja, hogy mik a táblák működnek, és melyek nem, tehát energiáját a népszerűbb táblákra tudja összpontosítani.
 • Meghívhat csoportos fórumokra – vagy készíthet saját. Nagyszerű ötlet egy közös témában egy csapattal való együttműködés. Vegye figyelembe, hogy jelenleg az ünnepi és szezonális táblák forróak. A legjobb módszer ennek elérésére egy blogger csoport tagjaként való részvétel és közös érdeklődésű emberek keresése.
 • Kérjen meghívót Ahalogy-hoz. Ez egy nagyszerű ütemezési eszköz a Pinterest számára, de lehetővé teszi a bekapcsolódást és tudatja Önnel, hogy mikor ideje újra kitűzni egy tűt. Ezenkívül további statisztikákat és fejlettebb eszközöket is biztosít, amikor használja.
 • Ellenőrizze a Google Analytics-et – forgalmat kell szereznie a Pinterestből is. Ha nem, akkor győződjön meg arról, hogy betartja ezeket a tippeket. (Feltételezem, hogy úgy állította be webhelyét, hogy összekapcsolódjon a Pinterest oldalával.)
 • Beágyazhatja tábláját a megfelelő blogbejegyzésbe, hogy felkérje az embereket a követésre.

Menj mélyebben: Nézze meg 10 Pinterest fórumot Minden bloggernek követnie kell.

Instagram

10-31-iconosquare

KÖNNYEN egyszerű: készítsen nagyszerű fényképet, és ossza meg – vagy készítsen morzsás fotót, szűrje le, majd ossza meg! Először el kell kezdenie az embereket.

Ha talál egy blogger megosztási csoportot, kövesse, és kérdezze meg az embereket. A legfontosabb az, hogy megnézze, hogy az általunk követett emberek mit osztanak meg, és utánozza azt. Legjobb tippek:

 • Nagyon sok hashtag. Nemrégiben készítettem egy fotót lányom Halloween jelmezéről, hozzácímkézve “#frozen” -ra, és a hivatalos Fagyasztott-fiók tetszett a kékem. Ha a Frozen vagy a Disney lenne a fókuszom, követném őket, és a lehető legnagyobb mértékben elkezdenék címkézni a fagyasztott cikkeket.
 • Más fotókhoz hasonlóan, még azokhoz is, amelyeket felfedez.
 • Kommentálva! Mint a Pinterest, ezt nem annyira használják, mint más médiumokat, így észreveszi. Indítsa el újra egy értelmes beszélgetést, és hízelgő legyen.
 • Használat Iconosquare. A részletes statisztikákon kívül eszköz-bővítményeket is kaphat és még sok minden mást. Valójában rendelkeznek egy pluginnel, így telepítheti a hírcsatornát a webhelyére. Legfeljebb 5 percig tart!

Te jössz!

Vessen egy pillantást ezekre az ajánlásokra, és kezdje el átnézni a saját szociális média csatornáit, hogy elkészítse saját tervét, és most kezdjen el több szociális média követőt generálni!

Cikk: Gina Badalaty; eredetileg itt jelent meg: WHSR Blog; most a BuildThis.io személyzet kezeli és frissíti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map