Otthoni munka: Hol találhatók online munkák és hogyan lehet elkezdeni?

A múltban az otthoni munkavégzés luxus volt, de manapság ez valahogy kötelezővé vált normává vált. Ugyanakkor a lakosság körében létezik egy másik kategóriás ember, aki úgy döntött, hogy karriert teljes egészében otthoni alapon folytatja.


Természetesen vannak mind az előnyei, mind a hátrányai, ha otthoni munkát végez, de ahhoz, hogy sikeres legyen, előkészítést és ismereteket igényel. Ha ez úgy hangzik, mint egy csésze tea, vagy valamilyen módon otthoni munkára van szüksége – olvassa tovább.

Contents

Itt található a lehetséges otthoni munkavégzési lehetőségek listája

A cél az, amit szeretsz, és ezzel otthon kereskedjen. Ne feledje, hogy a változtatás végrehajtása rendkívül nagy kihívást jelenthet nemcsak azért, mert általában egyedül dolgozol, hanem még sok másért.

Vessen egy pillantást néhány népszerűbb és leggyakoribb munkahelyre, ahol otthoni munkát végezhet, és nézze meg, mi szükséges ahhoz.

Megjegyzés:

 1. Annak érdekében, hogy némi súlyt adjunk ezekre a szerepekre, néhány visszajelzést hozzáadtam mind a szabadúszóktól, mind az üzleti tulajdonosoktól, akik különböző háttérrel rendelkeznek és a világ különböző városaiban dolgoznak..
 2. A munkabért a becslések szerint a UpWork-on legalább 10 bérbeadással rendelkező alkalmazottak által a közelmúltban felvett állások felsorolják.

1. Grafikai tervező

Példa – Az Icon Finder egy ingyenes piac, ahol felépítheti portfólióját, és online értékesítheti az ikonművészeteit.

Becsült fizetés: 10–50 USD / óra

Grafikai tervezők vagy bármilyen más művész, aki olyan dolgokat készít, amelyek vizuálisan kommunikálnak, valószínűleg legjobban illeszkedik a műhöz az otthoni profilból. Akár logókat, posztereket vagy bármilyen más művészeti készítményeket készít, a munka általában egy ügyfél röviden kezdődik.

Miután megszerezte, amire szüksége van az ügyfelektől, a többi alapvetően csak Önre vonatkozik. A felszereléstől kezdve az alapanyagokig és a tehetségekig – ezek mind kéznél lehetnek otthon.

Valójában számos olyan eset létezik, amikor az otthoni munka valóban előnyös, mivel azt jelenti, hogy nem kell minden nap elköltenie a kereskedelmi eszközöket az irodákba és az irodákból. Természetesen, pontosan mennyire előnyös ez, attól függ, hogy milyen művész vagy.

Hogyan kezdjem, ha kezdő vagy?

Ha érdekli a grafikai tervezés, akkor előfordulhat, hogy indul valamilyen kurzussal, például a alapképzés a grafikai tervezésben. Ha ez valamilyen vagy egyéb okból kivitelezhetetlen számodra, akkor saját maga is tanulhat és gyakorolhat.

Készülék-készen álljon arra, hogy jelentős összeget forgácsoljon egy nagy teljesítményű számítógép, esetleg laptop vagy táblagép számára, valamint a tervező szoftver eredeti példányait..

Charles Yarbrough

Charles Yarbrough, A Webhost.pro elnöke a szabadúszó alkalmazotti feladatok széles skáláját, beleértve a grafikai tervezést is. Számára a szabadúszó grafikusoknak mindenekelőtt kiváló minőségű munkát kell elvégezniük.

„A hibák javításához vagy valaki új segítségének megismeréséhez szükséges idő sokkal nehezebb, mint ha több pénzt fizetnek, vagy hosszabb ideig várakoznak. Ez a legfontosabb ok, amiért annyira arra összpontosítunk, hogy a szabadúszók, akikkel együtt dolgozunk, megfelelő munkát végezzenek hasonló munkában ”- mondja Yarbrough.

Victor Thomas

Victor Thomas, A Thomasdigital.com weboldal-tervező cég tulajdonosa egyetért ezzel. A San Francisco-i székhelyű Thomas szerint fontosnak bizonyul a hasonló munkában elért sikerek bizonyítása. Hozzátette ugyanakkor, hogy az is fontos, hogy a szabadúszók jól kezeljék az elvárásokat.

„Világos képet szeretnék arról, hogy mit lehet tenni és fog tenni, valamint azt, ami nem lehetséges. Ez, valamint az átlátható és állandó kommunikáció arról, hogy a dolgok hogyan alakulnak egy projekt életében, ”- kommentálta Thomas.

2. Video szerkesztő

Példa – Film- és videofelvétel-állások elérhetők a Production HUB-n.

Becsült fizetés: 20 USD – 120 USD / óra

A grafikusokhoz hasonlóan a videószerkesztők is élvezhetik az otthoni munkavégzés kiváltságát. A videószerkesztők azok, akik nyers videofelvételeken dolgoznak, és végső, csiszolt termékké hangolják azt, amely készen áll a nyilvánosság megtekintésére.

Noha ez remekül hangzik, ez nem is a legkönnyebb a világon, mivel számos elem, például párbeszéd, hang, speciális effektusok és néha meghatározhatatlan minőségű nyers videó integrációját igényli..

Hogyan kezdjem, ha új vagy?

Azok számára, akik videofelvételek szerkesztésébe akarnak lépni, elkezdhetik a filmhez kapcsolódó oktatást, például műsorszórást vagy multimédiás kommunikáció. Vannak olyan speciális tanfolyamok is, amelyeket felvehet filmezés vagy akár szoftver-specifikusak.

Ne feledje, hogy hacsak nem a piac aljára néz, például személyes videók vagy alapvetõbb vállalati videók szerkesztésére, akkor a videószerkesztésre vonatkozó követelmények gyorsan tiltókká válhatnak..

A filmek szerkesztésének vagy összetettebb vetítéseknek a kezeléséhez valószínűleg jelentős befektetéseket kell fordítania a szerkesztő stúdióba.

3. Könyvelő / könyvelő

Példa - könyvelési munkák elérhetők a Freelancer.com oldalon.Példa – könyvelési munkák elérhetők a Freelancer.com oldalon.

Becsült fizetés: $ 20 – $ 50 / hour

Míg könyvelés és könyvelés mindkettő alapvető üzleti funkció, néhány fő különbség van. A könyvelő felel a pénzügyi tranzakciók nyilvántartásáért, míg a könyvelő felel a pénzügyi adatok értelmezéséért, osztályozásáért, elemzéséért, jelentéséért és összegzéséért.

Függetlenül attól, hogy melyiket részesíti előnyben, manapság szinte minden iparágban mindkettőre nagyon szükség van. További plusz az, hogy ezeket a munkákat a saját otthona kényelméből is könnyen el lehet végezni – vagy más helyeken is, ha tetszik.

Elkezdeni

Míg a könyvelőknek csak a számlák alapvető ismereteire van szükségük, hogy elinduljanak ebben a szerepben, a könyvelőknek igazolást kell kapniuk. A pontos igazolások attól függnek, hogy hol lakik, de legalább egy alapvető Bachelor of Science számvitelre van szükség. Innentől később szakosodhat.

Az Internet szépségének köszönhetően az ügyfelek könnyen megoszthatnak dokumentumokat és fájlokat veled, és ma számos felhőalapú könyvelési szolgáltatás létezik. Valójában valószínűleg évente csak korlátozott ideig kell ellátogatnia az ügyfél telephelyére – elsősorban az adószakban.

A számviteli szoftvereket általában az ügyfelek is fizetik, a cég igényeitől függően, tehát csak egy számítógépre, internetkapcsolatra és a fejedre van szükséged..

4. Virtuális asszisztens

Példa - Virtuális asszisztens munkaköri felsorolás az UpWork-on.Példa – Virtuális asszisztens munkaköri felsorolás az UpWork-on.

Becsült fizetés: 5–15 USD / óra

Mint a munkacímből meg lehet mondani, a virtuális asszisztens szerepe olyasmit, amit otthonról könnyen elvállalhat. Olyan sok iparágnak van szüksége virtuális asszisztensekre, ingatlan cégekre, informatikai cégekre, vagy akár könyvelési és pénzügyi cégekre.

Virtuális asszisztensként fel kell készülnie a végső rugalmasságra a munkakörében. Amit tehet, magában foglalhatja a telefonhívások fogadását, az ütemtervek kezelését vagy akár az utazási megállapodások lefoglalását. Természetesen ennek nagy része attól függ, hogy milyen asszisztens vagy.

Hogyan kezdje el otthoni virtuális asszisztensként dolgozni?

Noha nem feltétlenül kell rendelkeznie diplomával ahhoz, hogy virtuális asszisztensként jelentkezzen, a prémium szintű elhelyezések közül néhány ezt előírhatja. Dönthet úgy is, hogy részt vesz más tanfolyamokon is, hogy növelje készségeit és a profilját kívánatosabbá tegye.

A sikeres virtuális asszisztens kulcsa abban rejlik, hogy a munkát a lehető leggyorsabban és hatékonyabban végezzék el. Szintén jól szervezettnek, jó kommunikációs képességekkel kell rendelkeznie, hozzáértőnek kell lennie és képesnek kell lennie arra, hogy több feladatot egyszerre végezzen.

A felszerelés végén a virtuális asszisztens tiszta „számítógépes munka”. Ez azt jelenti, hogy számítógépre, néhány kommunikációs eszközre, például mikrofonos fülhallgatóra, megbízható internetkapcsolatra és szoftverre van szüksége a szervezéshez – és erről szól is.

Michael Naval székhelye a Fülöp-szigeteken található, de a világ számos ügyfelét támogatja, mint virtuális asszisztens cum szabadúszó informatikai szakember. Azt tanácsolja a virtuális asszisztens munkáját mérlegelõknek, hogy mindig építsenek készségekre, és ami a legfontosabb: pozitív hozzáállásra tehetnek szert.

Az előbbi jól fog szolgálni a különféle feladatok elvégzésében, míg az utóbbi segít az ügyfelek kezelésében, akik igényesek lehetnek. Fontolja azt a „kedvezőség” tényezőt, amely elősegítheti a szerződés időtartamának határozatlan időre történő meghosszabbítását.

„Nehéz eldönteni, hogy mennyit kell fizetni a VA munkájáért, mivel a munka köre az ügyféltől függően elég nagy lehet. A legfontosabb dolgok, amelyekre ki kell dolgozniuk, az időidő-befektetés, az esetleges kiegészítő eszközök, amelyekre szükség lehet egy adott szerep betöltéséhez, plusz azok a kiegészítő készségek, amelyeket szükség esetén fejleszteni kell ”- mondja a Naval.

5. Író / szerkesztő / fordító

Példa - Írómunkák elérhetők a Problogger Jobs oldalon.Példa – Írómunkák elérhetők a Problogger Jobs oldalon.

Becsült fizetés: 15 USD – 60 USD / óra

Sok éven keresztül író és szerkesztőként könnyen elmondhatom neked, hogy ez valószínűleg az egyik legrugalmasabb otthoni munkavégzés. Különböző időpontokban dolgoztam irodákban, terepen és valamikor otthon.

Sokféle író létezik a környéken – bloggerek, játékírók, copywriterek, regényírók és még sok más. Ne feledje, hogy gyakorlatilag mindent, amit az interneten vagy a papíron lát, író készítette!

Ha az a gondolat, hogy szavai mindenütt megjelennek, vonzza Önt, ez az egyik olyan szerep, amelyre alkalmas lehet. Attól függően, hogy milyen íróvá válik válni, a követelmények nagyon sokat változhatnak.

Például, a műszaki írónak szükségszerűnek kell lennie a műszaki részletek ismeretére, míg a kutatónak rendelkeznie kell háttérrel a kutatás területén. Mégis, ezeknek a specializációknak a közös alkotóeleme a kommunikáció képessége..

Hogyan lehet online fizetni az írásért?

Az egyik legfontosabb készség, amely íróként rendelkezhet, a közönség figyelmének felkeltése és az üzenet egyértelmű közvetítése. Noha megtanulhatja ennek sajátosságait egy olyan kurzuson, mint például az újságírás alapképzése, ideális esetben felveszi egy mentort, aki megoszthatja titkaival a tapasztalatok során szerzett titkait..

Ennek ellenére, író, szerkesztő vagy fordító, a leltár kulcsfontosságú elemei egy számítógép, a szerkesztő szoftver és egy internetkapcsolat lesz..

Muhammad Ruby Ernawa

Muhammad Ruby Ernawa egy indonéz-angol fordító, aki egész vállalkozását szabadúszóként építette fel.

Több mint 5 éves szabadúszó tapasztalattal rendelkezik, most a Diamondo Translation tulajdonosa. Az üzleti vállalkozás újoncai számára azt tanácsolja nekik, hogy ne aggódjanak túlságosan azért, hogy mennyi tapasztalattal rendelkezik munkába jelentkezéskor – mindaddig, amíg van szilárd platform a készségek és a kommunikáció terén..

„Az ügyfelekkel való jó kommunikáció képessége kritikus, szerepet játszik a munka biztosításában, valamint a tárgyalásokban és a követelmények pontos megértésében. Ha ezt kudarcot vallja, akkor a világ legjobb készségei nem menthetik meg a dolgok rendetlenségétől. ” – mondja Muhammad

Muhammad arra is figyelmeztet, hogy költségek merülhetnek fel az arénába való belépéskor, például beruházások az üzleti webhely webtárhelyébe, a számítógépes fordítóeszközök előfizetései, vagy akár üzleti e-mail tárhely.

Sharon Hurley Hall, professzionális szabadúszó B2B író és blogger, ügyfelekkel és más szabadúszókkal egyaránt dolgozik.

A nyomtatott és online média 30 éves szakmai írásával érezte úgy, hogy a sikeres szabadúszó író kulcseleme a munka és a speciális rések tapasztalata..

„Ügyfeleim minőséget várnak tőlem, és ugyanazt a minőséget minden szabadúszóktól, akikkel dolgozom. Úgy gondolom, hogy hibát jelent a sebesség prioritása a minőség felett ”- hangsúlyozza. Mint láthatja, a munkavégzés helyétől vagy foglalkoztatási státusától függetlenül a minőség fontos.

6. Kutatási asszisztens / üzleti elemző

Példa - A kutató elemzői állása valóban elérhető aPélda – A kutató elemzői állása valóban elérhető a.

Becsült fizetés: 25–150 USD / óra

Képzelje el, hogy fizetni fog azért, hogy mindent megismer – és tévedne abban, hogy mit tesz egy kutatási asszisztens.

Ahogy a cím is sugallja, a kutatói asszisztensek olyan háttérrel kapcsolatos munkában segítik a munkát, mint a tényfeltárás, az adatgyűjtés és sok más, a fő munka előállítójának támogatásával kapcsolatos ügy.

Mint egyesek mondhatják, a Google a barátja, de csak ne feledje, hogy sok olyan dolog van, amit esetleg nem talál az interneten. Mint ilyen, ha kutatói asszisztens szeretne lenni, fel kell készülnie arra, hogy időről időre kimegy a mezőre, és szükség esetén áshat be nem digitális archívumokba..

Noha a kutatás általában nagyon specializálódott, lehet, hogy az asszisztensnek nem kell valamennyi kutatói végzettséggel rendelkeznie. Valószínűleg szükség lesz egy képesítésre a jelenleg folyó kutatással kapcsolatos területen.

Például, ha kutatói asszisztensként jelentkezik egy olyan projektre, amely a géntechnológiával módosított növényekre adott válaszok tanulmányozását foglalja magában, akkor jó lenne, ha formális háttérrel rendelkezik a géntechnika vagy a biokémia területén..

Elkezdeni

Sajnos ezek az oktatási hátterek időt és pénzt igényelnek a munkához, így kutatói asszisztens szerepe valószínűleg csak bizonyos területeken korlátozódik. Ennek ellenére távolról is dolgozhatunk, attól függően, hogy milyen eszközökre lehet szükség a munka részeként.

Várható, hogy könnyen hordozható eszközökön, például laptopokon dolgozik, és digitálisan kommunikáljon a projektmenedzsment szoftver segítségével vagy időnként, egyszerűen csak e-mailben.

7. Online oktató / tanár

Példa – Készítheti és eladhatja online tanfolyamát a Teachable webhelyen.

Becsült fizetés: –

Noha lehet a régi vicc, hogy „azok, akik nem tudnak megtenni, tanítani”, a valóságban a tanár szerepe nagyon tiszteletreméltó. Az internetnek köszönhetően online is lehet tanár, mindaddig, amíg értékes ismeretekkel rendelkezik az átadáshoz.

Néhány példa ezekre a speciális készségekre: WordPress, virágkötések, kertészkedés, kötés – valójában szinte bármi. Ez azt jelenti, hogy az online oktató vagy tanár szerepe rendkívül értékes lehet sokféle ember számára. Mindaddig, amíg meg akarja tenni, online kurzusokat hozhat létre és értékesíthet.

A digitális tanfolyamok létrehozásának nagy előnye, hogy nem kell teljes munkaidőben foglalkoznia. Szabadidejében dolgozhat és létrehozhatja őket, és megváltoztathatja az ütemezését attól függően, hogy melyik prioritása van az adott időpontban.

Az épített kurzusok fejlesztése érdekében próbáljon meg megtanulni olyan lágy készségeket, mint például nyilvános beszéd, kommunikáció vagy bármi más, amelyek elősegíthetik a létrehozott kurzusok során szerzett tapasztalatok fejlesztését. Miután megkapta ezeket, elkezdheti a digitális tanfolyamok építését.

Attól függően, hogy mit dönt, szüksége lehet valamilyen webkamerára vagy képernyő-felvevőre, valamint interaktív digitális eszközökkel együtt, amelyekkel taníthat.

Különlegesség: Kyle tető

Kyle Roof

Az online tanfolyamok alkotói számára van egy különleges élvezet – egy rövid részlet, amely Kyle Roof-nal tárgyalja a dolgok alapjait. A társalapítója Internetes marketing arany, PageOptimizer Pro, és néhány más webhelyen, a Tető egy nagyon jól ismertté tette magát az online tanfolyamok létrehozásának sikerével, ezért vegye figyelembe a megjegyzéseit!

Elmondása szerint a kezdőknek az online tanfolyamok létrehozásakor az üzleti hírnevük kiépítésére kell összpontosítaniuk – minél ismeretlenebb a név, annál jobb lesz a tanfolyamok eladása. Ezt úgy lehet elérni, hogy létrehozunk néhány „freebie tanfolyamot”, amelyek általában hozzáadott értéket jelentenek a közösségek számára.

„Miután létrehozta magát (és ez évekig is eltarthat), akkor egy csomó ember fog vásárolni a tanfolyamát. Ha jól teljesítetted valaki más YouTube-csatornáját vagy podcastját, akkor örülnek, ha visszatérnek, hogy beszéljenek az új tanfolyamodról ”- mondja Roof.

„A jelen bemutatásakor elkezdheti finomítani a kurzus fogalmait. Mielőtt bármilyen videó felvételére időt szánna, terepen tesztelheti, hogy mi működik, és mi nem. ”

A tető figyelmeztet arra, hogy a videofelvételek elkészítése is nagyon időigényes lehet, kivéve a szerkesztési időt (amelyet ő kiszervez). Minden videó elkészítése körülbelül egy-két órát vesz igénybe, függetlenül attól, hogy mennyi ideig tartanak.

“A videók és a tartalom feltöltése oktatható vagy bármilyen más platformra sokkal hosszabb ideig tart, mint gondolnád.”.

8. Programozók / webes fejlesztők

Példa - Webfejlesztői munkahelyek felsorolása a SimplyHired webhelyen.Példa – Webfejlesztői munkahelyek felsorolása a SimplyHired webhelyen.

Becsült fizetés: 15 USD – 100 USD / óra

A munkakörökben talán a legszigeteltebb, a programozók és a webfejlesztők nem ismertek a legcialistabb munkakörök környékén. Ez plusz a munka jellege szinte ideális forgatókönyvet ad az otthoni munkához.

Függetlenül attól, hogy testreszabott projektekkel dolgozik egy vállalatnál, vagy akár saját általános alkalmazásokat árusít, mindez az otthoni kényelme alapján lehetséges. Alapvetően szabadúszó fejlesztő leszel.

A munka legnagyobb kihívást jelentő része az lesz, hogy a nevét kitalálja, talán egy online portfólión keresztül, és magának a lehető legjobb marketingt nyújtja. Természetesen az segít, ha a potenciális ügyfeleknek erős portfóliót tud biztosítani a korábban sikeresen teljesített vagy részt vett projektekről.

Hogyan kezdjük el otthoni munkától kezdve web-fejlesztőként?

Habár A programozás öntanulható, mindig a legjobb, ha van valamiféle formális háttér. Láttam sok nagyszerű programozót, akik sokat tudnak a kódolás sajátosságairól, ám a gyenge alapkoncepciók miatt közepes.

Mindazonáltal, bármit is dönt, egy dedikált munkagépre lesz szüksége a kód létrehozásához és teszteléséhez, amelyet lehetőleg nem zavarnak a telepíteni kívánt személyes alkalmazások..

Julian Song

Julian Song, egy malajziai szabadúszó fejlesztő, már több mint egy évtizede független. Ezt a képességét a korábbi munkája során szerzett tapasztalatok és felesége támogatásának köszönheti.

„Mindig győződjön meg róla, hogy minden vállalt projekthez 101% -ot ráfordít. Ügyeljen arra, hogy ne nyújtson túlzott áradat, de szállítsa a lehető legjobb terméket. Ha képes, javasoljon ötleteket is a segítségre ”- mondja Song.

9. Dropshipper / Affiliate Marketer

Példa – a Shopify segítségével épített cseppáru-áruház.

Becsült fizetés: –

Mostanra valószínűleg sokan nagy hittek az e-kereskedelem erejében. A főbb platformok nagyszerűen jöttek létre, és a technológiai változásoknak köszönhetően még a kisvállalkozások is felugrottak a fedélzeten.

Tudta, hogy még e-kereskedelemmel is foglalkozhat? Ennek egyik módja a csepphajózás. Az e-kereskedelem e módja lehetővé teszi termékek online értékesítését anélkül, hogy ténylegesen meg kellene volna rendelkeznie a termékkel.

Hozzon létre egy weboldalt, amely értékesítési frontként működik, majd forrásaként vegye igénybe termékeit olyan cseppszállítás-szállítóktól, mint az AliExpress, a SaleHoo, a Doba vagy még sokan mások. Gyorsan és műszaki ismeretek nélkül építhet fel webhelyet, ha olyan weboldal-készítõt használ, mint a Shopify.

Miközben a webhely tárolásához és felépítéséhez szükséges kezdeti befektetésért fizetnie kell, nem kell ömlesztett árut megrendelnie, vagy akár szállítást is kezelnie. Mindez megtehető Önnek a csepphajózási forrásokon keresztül.

Az Affiliate Marketers hasonló módon működik, de főként olyan tartalmat hoznak létre, amely elősegíti a termékek eladását. Minden egyes ügyfélre, amelyet egy kapcsolt marketingszakértő utal, jutalékot keresnek az eladásért.

Hogyan kezdjem, ha új vagy?

Amikor úgy dönt, hogy otthonról dolgozik, mint egy drophipper vagy kapcsolt marketing szakember, alapvetően vállalkozó szerepét vállalja – sok kalapot viselnie kell. Emiatt előfordulhat, hogy a vállalkozás bizonyos területeit kiszervezni kell, akár webfejlesztést, akár tartalomtermelést.

Jerry Low, a WHSR alapítója, a BuildThis.io és a HostScore veterán társult marketing szakember. A vállalkozás 15 szilárd éve alatt megosztotta gondolatait a kiszervezésben részt vevő potenciális új belépők szerepéről.

„A tehetség felvétele során inkább a megbízó fizetésére, mint a szabadúszók bevonására törekszem, mivel ez költséghatékonyabb. Fontos azonban, hogy rendelkezzenek hozzá szükséges készségekkel és tapasztalatokkal ahhoz, hogy elvégezzék a bérelt munkát. A fontosság szerint minőségre, ésszerű árképzésre és gyorsaságra van szükségem.

Mivel mindannyian távolról dolgozunk, bárki, akit felveszek, egyik kritikus szempontja, hogy rendkívül figyelmes legyen a részletekre. Ez a kulcsfontosságú szempont jelentõs különbséget jelenthet abban, hogy mit gondol, mit kap, és amit végül megszerez ”- mondta Low.

10. Social Media Manager

Példa - a Fiverr egy népszerű piactér, ahol a szabadúszó kínál szolgáltatást a potenciális bérlők számára.Példa – a Fiverr egy népszerű piactér, ahol a szabadúszó kínál szolgáltatást a potenciális bérlők számára.

Becsült fizetés: 10–50 USD / óra

Mint mindannyian tudjuk, a közösségi média minden olyan, amiről mindenki beszél. Számos márkának, mind nagy, mind kicsi számára, szüksége van valakinek a digitális tájékoztatási tevékenységek kezelésére – amelynek nagy része a közösségi média.

A napi tevékenységek irányításától kezdve a tartalom elkészítéséig a társaság célközönségéig a szociális médiamenedzsmentben kulcsfontosságú szerepe van a márka ismertségének elősegítésében, remélhetőleg az értékesítés fellendülésében.

Kezdeti lépések közösségi médiamenedzserként

Ahhoz, hogy kiemelkedjen a közösségi média menedzsment szerepében, ideális háttérrel rendelkezhet a kommunikációban, a közönségkapcsolatokban, vagy talán akár a marketingben is. A legfontosabb, hogy vidám hajlammal kell rendelkeznie, és képesnek kell lennie arra, hogy hideg alatt nyomást gyakoroljon. Ne feledje, hogy bizonyos kulcscsatornákon Ön a társaság nyilvános arca.

Szerencsére mindezt a saját otthonának kényelmétől is el lehet érni, mindaddig, amíg rendelkezésére áll egy eszköz, amellyel dolgozik, megfelelő tervezési eszközök a közösségi média tartalmához, és talán olyan integrációs szoftver, amely lehetővé teszi a több közösségi média csatornák könnyebben.

Hol találhat jogszerű online munkákat??

Fiverr

A legjobban a Fiverrnél az, hogy nemcsak az otthoni munkakörből származó sokféle munka szempontjából releváns, hanem azok számára is segíthet, akik karrierjük több szintjén vannak. Például, ha éhező író vagy, aki csak egyedül indul, vagy 30 éves tapasztalattal rendelkező szakember – itt lehetőségeket kínál Önnek.

A Fiverr ügyfelek az Ön által létrehozott előre meghatározott projektdefiníciók alapján licitálnak szolgáltatásaikra. Az egyéni kérelmek szintén támogatottak, és a potenciális ügyfelekre megadhat árajánlatokat a pontos projektjellemzők alapján.

A Fiverr sokféle munkakörhöz alkalmas, és jó hely arra, hogy otthoni erőfeszítéseitől kezdje el a munkáját.

Látogasson el: https://www.fiverr.com/

Odesk

Az Upwork valójában nagyon hasonlít a Fiverr-hez, mivel számos munkakeresőt is képes kiszolgálni. A legfontosabb különbség abban rejlik, hogy mennyit fizetnek a Upwork-nél. Ahol a Fiverr lehetővé teszi a becsült projektköltségek beállítását, az Upwork lehetővé teszi az ügyfelek óránkénti árajánlatát.

Ez sokkal nagyobb pontosságot tesz lehetővé a számlázásban, mivel számlázhat az idejére. Ha további kérések merülnek fel, ilyenek, a díjat egyszerűen megemelik a munkára fordított idő megnövekedése miatt.

Az Upwork szinte bármilyen munkakörnél jó, de segít, ha van tapasztalata, mielőtt itt indulna.

Látogasson el: https://www.upwork.com/

Toptal

A Toptal célja, hogy a szabadúszó termés tejszínét eljuttassa azon top cégekhez, amelyek kihelyezett projekteket akarnak. Igaz, hogy szerepet játszik az emberek platformon keresztüli összekötésében, maga a Toptal nem rendelkezik központja, és valóban digitális.

A Toptal használatához képesnek kell lennie számos teszt letelésére, így csak a legjobbat tartja kéznél. A Toptal, amely eredetileg a mérnökök vendéglátója volt, ma kibővítette pontszámát, hogy magában foglalja a tervezőket, könyvelőket, statisztikusokat, tanácsadókat és még sok más.

A Toptal jó a mérnökök és más speciális szakmai szolgáltatások számára, és csak a jelentkezők 3% -át fogadja el.

Látogatás: https://www.toptal.com/

SimplyHired

Lehet, hogy a SimplyHired munkaportál, de magában foglalja a tisztességes számú nyílást szabadúszók számára is, akik otthoni munkát végezhetnek. Egyedülálló módon több munkahelyet kínál, mint amit pusztán a platformon regisztráltak, de tucatnyi más forrásból is összesít munkahelyeket.

A SimplyHired a legtöbb álláskereső számára alkalmas, de nem feltétlenül szakosodott távoli munkavállalók számára. Vannak azonban lehetőségek.

Látogatás: https://www.simplyhired.com/

Writer hozzáférés

Ha Ön író vagy tartalmi szakember, érdekli az írói hozzáférés. Ez a platform elősegíti az írók számára a megfelelő munkák összekapcsolását, és szintén tartalmaz AI-alapú feladatmegfelelést. Természetesen ezek az előnyök nem merülnek fel számos figyelmeztetés nélkül.

Először, az írói hozzáféréssel foglalkozó álláskeresők csak néhány országból származnak, beleértve az Egyesült Államokat, az Egyesült Királyságot, Ausztráliát, Kanadát, Írországot vagy Új-Zélandot.Ha megfelel ezeknek a kritériumoknak, akkor az Writer Access általi értékelést kell végezniük. A csapat végül kvalifikálódik.

Látogatás: https://www.writeraccess.com/

Ikon kereső

Ez az oldal különösen azoknak a tervezőknek szól, akik egyszerű módon szeretnék eladni munkájukat. Csak annyit kell tennie, hogy feliratkozik velük, és feltölti azokat az elemeket, amelyeket forgalmazni kíván. Mivel az Icon Finder az online ikonok egyik legnagyobb online piactere, hozzáférhet a minták kész piacához.

Van azonban fogás. Az Icon Finder 50-50-re osztja az összes, amit webhelyén keres. Ez azt jelenti, hogy csak annak a felét kapja meg, amellyel eladja a terméket. Ennek ellenére ez egy egyszerű és gyors módja annak, hogy keressen pénzt anélkül, hogy saját ügyfeleit kellene megtalálnia.

Látogatás: https://www.iconfinder.com/

ProBlogger Jobs

A ProBlogger inkább egy bloggerek közössége, nem pedig egy külön munkahelyi platform. Tagjainak erőforrásainak köszönhetően ott hozzáférhet egy dedikált munkahelyekhez.

Az itt elérhető munka nagy része a tartalom előállításával kapcsolatos, legyen az szellemírás vagy szerkesztés. A kezdő íróknak feltétlenül ellenőrizniük kell a hozzáférés könnyűsége, valamint az óriási támogató erőforrások miatt.

Látogatás: https://problogger.com/jobs/

ProductionHub

Nehéz lehet videoredaktorként munkát találni, mivel a népszerűség ellenére sok szempontból hihetetlenül rést jelenthet. Szerencsére van a ProductionHub, amely kifejezetten videószerkesztőknek és gyártóknak szól.

Ez a platform lehetővé teszi, hogy ne csak jelentkezzen a munkára, hanem feltöltse és bemutassa munkáját, hogy az ügyfelek megtalálhassanak.

Látogatás: https://www.productionhub.com/

Tanítható

Azok számára, akik tanfolyamokat szeretnének létrehozni és dolgokat tanítani, a Teachable az egyik legjobb módszer. Úgy működik, mint egy weboldal készítő, lehetővé téve, hogy kurzusokat hozzon létre a platformon, majd otthont ad a kurzusnak, és lehetővé teszi, hogy eladja azoknak a hallgatóknak, akik tanulni akarnak.

Miközben lehetőséget kínál a felhasználók számára a gyors és egyszerű indításhoz, ennek van néhány hátránya. A szolgáltatás használatához fizetnie kell az előfizetésért, plusz a Teachable kivonja az összes eladást.

Látogatás: https://teachable.com/

Helyi Facebook csoportok

Még egy olyan erőforrás, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagyni vagy alábecsülni, a Facebook, mivel számos oldalt vagy csoportot foglalkoztat a munkához. Ha Ön tervező vagy más szakember, keresse meg a Facebook-on olyan közösségeket, ahol a munkatársai összegyűlnek.

Sok esetben a munkaadók megtalálják ezeket a csoportokat is, amelyek lehetőséget kínálnak. Általános az is, hogy a csoport tagjai maguk is megosztják a munka lehetőségeit a közösség egészével.

Látogatás: https://www.facebook.com/

Eszközök, amelyeket otthonról kell dolgoznia

Mivel itt a kulcsfontosságú téma a távoli munka, meg kell értenie, hogy van olyan alapvető felszerelés, amelyre az Ön oldalán szükség van, hogy a dolgok működjön. Mindezeknek a zsebéből kell kiürülniük, mivel alapvetően Ön szolgáltatást nyújt.

Néhány példa a szükséges eszközökre;

Számítógépes rendszerek

Sok szerep esetén ez egyszerűen egy általános rendszer, amelyet dokumentumok létrehozására, kommunikáció küldésére és fogadására, vagy webes eszközök használatára használhat. Bizonyos esetekben azonban szükség lehet egy kicsit extra.

Például a videószerkesztőknek vagy a grafikusoknak erősebb gépekre van szükségük, mivel a videószerkesztés nagyon erőforrás-éhes.

Egyéb hardver

Webkamerák, mikrofonokkal ellátott fejhallgatók, nagyobb monitorok – ezekre az összesre vagy mindegyikre szükség lehet a szerepétől függően. Például virtuális asszisztensként gyakran hívnia kell vagy más módon kell kommunikálnia, így a szilárd fejhallgatóba történő befektetés felbecsülhetetlen.

Számlázó szoftver

Azok számára, akik olyan platformon keresztül dolgoznak, mint a Fiverr vagy a Toptal, a fizetések és a számlázás mind az Ön számára vannak kezelve. Ha úgy dönt, hogy a saját ügyfeleivel dolgozik, akkor képesnek kell lennie számlázni őket az elvégzett munkáért.

Ehhez bármi felhasználható, az Excel lapoktól vagy a számlasablonoktól kezdve a professzionálisabb megoldásokig, például a felhőalapú számviteli és számlázási megoldásokig. Ezekre jó példák a Zoho és a Freshbooks, amelyek havonta fizethetők.

Is nézd meg: Számla busz, Aynax, számla generátor.

Együttműködési eszközök

Noha az otthoni munka többnyire egyéni feladat, előfordulhat, hogy támogató módon másokkal együtt dolgozhat. Ha ilyen helyzet fordul elő, válasszon olyan eszközöket, amelyek lehetővé teszik a zökkenőmentes együttműködést.

Ezek jó példái a Google Dokumentumok és a Táblázatok (külön-külön vagy a. Részei) G Suite szerszámkészlet), Microsoft csapatok, és Flowdock.

Is nézd meg: Calendly, Fogalom, Google Naptár

Grafikus eszközök

A grafikusoknak olyan szoftverre lesz szükségük, amely régen meglehetősen drága, de most már szerencsére elérhető felhőalapú előfizetésként és „fremium” böngésző alapú eszközként. a szükséges ötletek között lehet az Adobe Cloud CC és talán egy olyan erőforrás-tárház, mint a Bigstock.

Is nézd meg: Canva, Alkot, Vázlat, Affinitás tervező

Közösségi média / e-mail marketing eszközök

Attól függően, hogy az otthoni munkát milyen típusú munkát választja, néha speciális eszközökre van szüksége, amelyeket meghatározott feladatokhoz szentelt. Például, HootSuite lehetővé teszi a közösségi média vezetõinek, hogy egyszerre több csatornán dolgozzanak, és még a hozzászólásokat is ütemezhetik.

Is nézd meg: TweetDeck, IFTTT, Everypost, Találkozz Edgardal, HubSpot

Író eszközök

Írók számára a Grammarly (az áttekintésem itt) segít javítani vagy kiemelni azokat a területeket, amelyek javítását igénylik, amikor szöveget készít menet közben. Több tucat speciális eszköz áll rendelkezésre szinte bármilyen igényre, és sokan ingyenes tervekkel is rendelkeznek.

Is nézd meg: Hemingway App, Írj vagy halj meg

Munkafolyamat-menedzsment

Nehéz lehet összehangolni a munkát és a folyamatban lévő több projektet.Ennek a gondozására azt javaslom, nézzen meg valamilyen munkafolyamat vagy projektmenedzsment szoftver felé..

Ma ezek felhőalapú szolgáltatásokként is megtalálhatók, mint például ászana vagy Zapier. Nemcsak segítenek a munka kezelésében, hanem lehetővé teszik az ügyfelekkel való kapcsolattartást és szükség esetén akár az együttműködőket is.

Is nézd meg: Trello, hétfő, Wrike

Biztonság

Mint a saját számítógépén is, a munkaeszközök biztonsága az egyik legfontosabb dolog, amelyet meg kell tennie. Képzelje el, ha egy vírus törli a munkáját, vagy ha egy hacker ellophatja az ügyfél adatait a rendszeréből.

Mindig futtasson egy frissített Internet Security szoftvert, például Norton 360. Az is a legjobb, ha mindig használhatja a Virtuális magánhálózati szolgáltatás az eszközbe bejövő vagy kimenő összes adat titkosításához, főleg mivel távolról dolgozik.

Is nézd meg: ExpressVPN, AVG Antivirus, Malwarebytes

Konferenciaszoftver

A headset mellett megbízható kommunikációs szoftverre is szükség lesz a távoli működéshez. Ezek az Ön igényei szerint változhatnak, az egyszerű videohívási megoldásoktól, például Google Duo olyan prezentációs alkalmazásokhoz, amelyek tele vannak olyan szolgáltatásokkal, mint a TeamViewer vagy Webex.

Is nézd meg: Zoomolás, Jitsi, Microsoft csapatok

Jegyzet: Ne feledje, hogy az elemek és alkalmazások e listája csak iránymutatásként szolgál. Pontos igényei nagyban változhatnak, attól függően, hogy milyen konkrét szerepet tölt be és milyen körülmények között találta magát.

Az otthoni karrier megfelelő az Ön számára?

Mik az otthoni munka előnyei??

Az otthoni munka előnyei - nincs forgalmi dugó!

Először is, függetlenség. Önmotiváció, önfegyelem, összpontosítás és koncentráció. Négy dolog, amelyet a saját otthonából történő munka után kaphat meg (és nem csak a pizsamába való munkába kerülésekor reggel 8-kor). Ez egy szakasz lehet a motiváció forrásának megtalálásához. Az egyik fontos tipp az, ha megpróbáljuk létrehozni a saját dedikált munkahelyet (nem az ágyad!).

Megemlítettem a „te otthonod”, de az ön munkaterület abszolút bárhol lehet. Szeretne dolgozni a kedvenc kávézójában az utcán? Lehetséges. Az autó kényelme alapján szeretne dolgozni? Lehetséges. Bárhol, ahol jól érzi magát, és lehetővé teszi a munka elvégzését, az lehet a munkaterülete.

ingázás kiadások drasztikusan is vágni lehet. Képzelje el, hogy mennyi időt és pénzt takaríthat meg, ha nem kell órákig ingázni az irodákba. Ehelyett vigye el ezeket a megtakarításokat időben és pénzben, és egyenlően fektesse be őket munkahelyébe és családjába.

A kinevezők számára – a legtöbb távoli munkahely megvan rugalmas menetrendek (hamarosan belemegyünk ebbe – olvass tovább!).

Az otthoni munka hátrányai

Procrastors vagy azok, akik reaktív a proaktív helyett inkább kihívást jelenthet az otthoni munkavégzés. A munka és a szabadidő egyértelmű megkülönböztetésének hiánya inkább megfelel az önerővel rendelkező „utazóknak”.

Nincs szemtől szemben nehéz lehet a kapcsolat a kollégákkal. Ha szereti, ha munkaidőben körülveszi magát az emberekkel, akkor az otthon végzett munka néha magányos lehet. Ha valaki fizikai kapcsolatban áll, akkor az otthoni munka a fizikai interakció hiányát okozhatja – ez potenciálisan veszélyeztetheti mentális egészségét..

Az otthoni munka (és őszintén szólva bárhol) az önfegyelem kulcsa. Különösen olyan környezetben, mint például a ház, ahol sok ilyen van, nehéz a határokat viselni és elszámoltathatónak tartani zavaró.

Saját kezed idő és ütemterv nehéz megengedni, hogy produktív legyen. Senki sem tarthat napi felelősségre. Aludhat, elhalaszthatja és dolgozhat, amikor úgy érzi. Nagyon jól hangzik, de nem az.

Gyakran panaszkodunk a 9-5 álláshelynek a szokásos felépítése miatt, ám ez segít betartani az ütemtervet. Biztosak vagyunk azonban abban, hogy ha úgy dönt, hogy saját ütemtervét készíti el, akkor határozottan arra törekszik, hogy betartsa azt.

Az otthoni munkavégzés elkerülése

Mivel az otthoni munkák többsége online forrásból származik, tudatában kell lennie azoknak a lehetőségeknek, ahol csalást szerezhetnek, vagy egyéb módon problémákba ütközhetnek. A munkaplatformokkal történő munka bizonyosfajta biztonságot nyújthat, mivel maga a platform közvetítőként működik, és biztosíthatja a befejezett munka kifizetését.

Különösen óvatosnak kell lennie, ha önálló munkahelyeket kér nyilvános csatornákon, például a Facebookon vagy a fórumokon keresztül, mivel ezek gyakorlatilag nem nyújtanak védelmet. Mint minden online, vegyen igénybe megfelelő óvintézkedéseket, például;

 • Néhány háttér-ellenőrzés a potenciális munkaadókkal kapcsolatban.
 • Nem ad ki túl sok személyes adatot.
 • Betét kérése munkához.
 • A munkaleírásokat mindig világosan meg kell határozni.

Mindig legyen tisztában a csalásokkal – jó hírű munkáltatóknak soha nem kell fizetniük nekik semmit, hogy munkát szerezzenek!

Wrap-up

A cikk folyamán megvitattam a lehetséges otthoni lehetőségek listáját és hol találom meg a potenciális munkát. Mindig emlékezz azonban arra, hogy az otthoni munkavégzés nagyon különbözhet a rögzített munka irodai környezetben végzett munkájától.

Légy tudatában annak, hogy a túléléshez sokkal többre van szüksége, mint az alapvető munkaképességre – alapvetően a saját vállalkozását fogja irányítani, mindazonáltal azt magában foglalja. Néhány hónap alatt pénzügyi szempontból el lehet végezni egy gyilkosságot, míg másokban a bűncselekmények karcsúak lehetnek.

Tanulja meg hosszú távra tervezni, és amint tapasztalatot szerez, előfordulhat, hogy idővel felépített egy nagyon sikeres online vállalkozást..

* Fordítás: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map