Növelje vállalkozását: A vállalkozás online kibővítéséhez kötelező feladat

Gyakran megszakad az a mód, ahogy az emberek a weboldalakat és a vállalkozásokat tekintik meg. Az egyik tendencia, amelyet észrevettem, hogy a webhelyet csak egy üzleti vállalkozás egyetlen leszerelhető elemének tekintik, ha valójában ennél sokkal több.


A weboldalnak legalább az üzleti vállalkozás kibővítéseként kell működnie, elősegítve egy olyan ügyfélkör elérését, amely a legtöbb fizikai üzlethez nem elérhető. Ha jól kezeli a weboldalt, akkor nemcsak átveszi a fizikai áruházát jövedelemforrásként, hanem csökkenti az általános költségeket is.

A teljes weboldal önálló üzleti entitásként való megközelítése jó módszer a helyes irányba való lépéshez. Ma röviden bemutatom, hogyan működik a megközelítés, és mit kell tennie, hogy így működjön.

1. Szerezze be saját domainjét

A webhely ingyenes domainra történő felhelyezése a legrosszabb üzleti döntés, amit valaha meghozhatott. Kattintson a Tweet-re

A webhely felállítása egy ingyenes domainre – például a mysaloon.wix.com – a legrosszabb üzleti döntés, amelyet valaha is hozhat. Azok az emberek, akik üzleti webhelyeket működtetnek egy ingyenes domainben, a következő kategóriákba tartoznak a könyvemen:

 • újszülött, vagy
 • egy cheappskate, vagy
 • csaló, aki repül éjszakánként üzemel, vagy
 • a fenti három kombináció.

… Amire háromszor gondolnék, mielőtt bármit megvásárolnék tőlük.

A domain nevek olcsók. Egy .com vagy .net domain 10 – 20 dollárba kerül évente. Ingyenes domain az iskolai projektek, a nonprofit szervezetek és a hobbiészek számára. Ha online vállalkozását bővíti, akkor mindenképpen tegye meg azt, amit minden legitim vállalkozás tennél – keresse fel a domain regisztrátort (azaz a NameCheap), és vásároljon a márkájához illő domaint.

Domainárak a NameCheapnél (képernyőképet készített: 2019. április).

2. A webhelyet megbízható webhelyen tárolja

Az egyenlet fele a saját domain név használata. A másik fél egy megbízható webhelyen tárolja.

Webhelyének 24 × 7-re elérhetőnek kell lennie, így a látogatók bármikor elérhetik Önt. Azok számára, akik frissen indulnak, válasszon egy olyan webhelyet, amely legalább 99,9% -os rendelkezésre állási garanciát és jó teljesítményt nyújt. Azok számára, akik már működnek egy meglévő webhelyen, rendszeresen ellenőrizze webhelyének rendelkezésre állását. Ne toleráljon a gyakran lemondó szolgáltatókkal. Nagyon sok hangot ad a támogatásnak, így stabil kiszolgálóra költözhetnek, vagy szükség esetén átválthatnak egy másik tárhely szolgáltatóra.

Ha megbízható webhelyet keresett, itt található az általam ajánlott üzleti tárhely felsorolása.

Ezen a weblapon, amelyet olvas (BuildThis.io) – a SiteGround-en tárolom. Üzemidejük állandó, mint egy szikla. Ezt a weboldalt, amelyet éppen olvas, a SiteGround üzemelteti, és az elmúlt években szorosan figyelemmel kísértem annak működési idejét. Itt van egy screenshot a BuildThis.io múltbeli üzemidő-rekordjáról.

Képernyőkép 2019. július 15-én – az elmúlt 7 nap 100% -os rendelkezésre állása. Tudjon meg többet a SiteGround-ról az áttekintésemben.

3. Végrehajtja a HTTPS-t

Hogyan működik az SSL?.

A HTTPS kapcsolat titkosítja az összes adatot, amelyet a felhasználó számítógépe és a webhely között továbbítanak. Védi a felhasználók érzékeny adatait (például hitelkártya-számokat és bejelentkezési hitelesítő adatokat), és biztonságérzetet kínál a felhasználók számára (A Google Chrome a HTTPS nélküli webhelyeket „nem biztonságosnak”).

A HTTPS megvalósításához SSL-tanúsítványra van szüksége.

A megosztott SSL-tanúsítvány ingyenes, és általában a legtöbb fogadó cég biztosítja. Alternatív megoldásként ingyenes SSL-t szerezhet be a Let’s Encrypt webhelyről, és manuálisan telepítheti webhelyére. A legtöbb kisvállalkozás számára elegendő egy ingyenes megosztott SSL

A dedikált SSL-tanúsítványt általában akkor javasoljuk, amikor a webhelyén kezelik a felhasználói fizetéseket. Háromféle dedikált SSL tanúsítvány létezik – Domain Validated (DV), Organisational Validated (OV) és Extended Validated (EV). A DV, a legalapvetőbb SSL tanúsítvány évente 20 – 30 dollárba kerül; míg az OV és az EV minimális költségei körülbelül 60 USD / év, illetve 150 USD / év.

Az érvényesítés típusa ellenére az összes tanúsítvány azonos titkosítási szinttel rendelkezik. Az egyetlen különbség a webhely mögötti vállalkozás identitásával kapcsolatos bizonyosság.

 • Ha többet szeretne tudni az SSL-ről és annak megvalósításáról, olvassa el az SSL-útmutatónkat itt.
 • Dedikált SSL tanúsítvány megvásárlásához keresse fel az SSL.com oldalt.

4. Optimalizálja webhelyének sebességét

Az oldalbetöltés egy másodperces késése 7% -os veszteséget okozhat az ügyfélkonverziókban.

Az Ön webhelyének sebessége szerves részét képezi a weboldalnak, a gyors betöltésen túl. A Google például a gyorsabban betöltő webhelyeket rangsorolja, mint azok, amelyek nem. És a Google magas rangsorolása minden bizonnyal segít az Ön webhelyének, hogy minél több forgalmat vonzzon be, és növelje az értékesítést.

Ehhez a kutatás azt is kimutatta, hogy az emberek 40% -a elhagyja webhelyét, ha több mint 3 másodpercig tart a feltöltés. Képzelje el, hogy elveszíti vállalkozásának 40% -át, csak azért, mert nem optimalizálta webhelyének sebességét. Ez sok potenciális értékesítés a csatorna alatt!

Anélkül, hogy túl mélyen belemennénk a műszaki részletekbe, az alábbiakban bemutathatjuk, mit tehet a webhely felgyorsítása érdekében.

További webhely-optimalizálási tippeket talál itt.

Szerver szinten

Weboldal szinten

 • Gyorsítótárban tárolja a webhelyet
 • A Hozzáadás lejár fejlécekkel a böngésző gyorsítótárazásának kihasználására
 • Kerülje a túl nagy képek használatát
 • Tömörítse a képeket
 • Készítse el webhelyét a PHP7-en
 • Használj PHP gyorsító
 • Megakadályozhatja mások képeinek forró hivatkozását
 • Javítsa ki a webhelyen található összes törött linket
 • Csökkentse a Javascript és CSS fájlokat

Tipp – A Google PageSpeed ​​Insights segítségével elemezheti weboldalának sebességét, és hasznos optimalizálási javaslatokat kaphat.

5. Adja hozzá a webhely-követést és állítsa be a webhely céljait

Vállalkozásának célja a fejlesztés és az előrelépés folytatása.

Ugyanez vonatkozik a webhely céljaire.

Az adatok kulcsfontosságúak az előrehaladás nyomon követése és a weboldal teljesítményének javítása érdekében. A megfelelő adatokkal finoman beállíthatja webhelyét a felhasználói viselkedés és igények szerint.
Itt hasznosak az olyan internetes elemző eszközök, mint a Google Analytics (GA). A GA ingyenes, rendkívül erős és a világ minden ismert webhelyének több mint 40% -a használja. A GA telepítése és a webhely adatainak nyomon követése, olvassa el ezt a Google dokumentumot.

Példa – a Google Analytics képernyőképe.

A Google Analytics által nyújtott hatalmas mennyiségű adat megfejtéséhez azt javaslom, hogy kezdje el az egyszerűséget, és összpontosítson a következő négy fő mutatóra:

 1. Megszerzett munkamenetek / felhasználók: A webhelyen megszerzett munkamenetek / felhasználók számának követése az egyik módja a növekedés mérésének. Ideális esetben több munkamenetet szeretne kapni, amikor webhelye növekszik.
 2. Forgalmi csatornák / hivatkozások: Tudja meg, hol érkezik forgalom, és összpontosítsa erőfeszítéseit a fontos platformokra.
 3. Visszafordulási arány: Ez segít megmérni a tartalmat vagy a forgalom minőségét, és megmondja, hogy a megfelelő tartalmat szolgálja-e, vagy rossz közönséget céloz meg.
 4. Átlagos oldal az oldalon: Annak ismerete, hogy mennyi időt tölt a látogató az Ön webhelyén, segíthet kitalálni, hogyan lehetne javítani a webhely tapadhatóságát.

Ezeket az adatokat szem előtt tartva elindíthatja konkrét célok feltárását és meghatározását, amelyek elősegítik vállalkozásának növekedését. Néhány példa a webhely céljaira, amelyeket beállíthat:

 • Növelje a megszerzett munkameneteket / felhasználókat 25% -kal
 • Növelje az oldal átlagos idejét 5% -kal
 • Növelje a látogatásokat az egyes forgalmi csatornákon 20% -kal
 • Csökkentse a weboldal visszafordulási arányát 10% -kal

6. Tartsa a látogatókat boldoggá

Amikor a látogatók jó tapasztalatokat szereznek az Ön webhelyén, boldogok.

Amikor boldogok, valószínűbb, hogy hosszabb ideig maradnak az Ön webhelyén, megosztják tartalmukat barátaival, és pénzt költenek egy eladott termékre / szolgáltatásra.

Hogyan tehetjük boldogvá a látogatókat??

Számtalan dolgot tehetünk annak érdekében, hogy weboldalunkat boldogabb helyré tegyük a látogatók számára.

Egyrészt – győződjön meg arról, hogy webhelye gyorsan betöltődik (lásd a 4. pontot).

Másodszor, tervezze meg webhelyét a jobb UX érdekében. Ha online terméket értékesít, akkor ellenőrizze, hogy a fizetési folyamat könnyen követhető és biztonságos-e. Távolítsa el az összes figyelmet és használja a folyamatjelzőt a fizetés során. Ezenkívül fontolja meg az ügyfelek szállítási és számlázási adatainak mentését a következő vásárlások során.

Aaron Marcus, az AM + A által készített jelentés azt mutatja a webhely felhasználói élményének (UX) javítása később javítja az általános bevételt. Marcus esettanulmányokat készített számos vállalatnál, és ez egyértelmű kapcsolatot mutatott a jó UX és az egészséges üzleti bevételek között.

A felhasználói élmény eleme (forrás).

1. esettanulmány 

Az IBM webes jelenlétét hagyományosan az eltérő aloldalak nehezen navigálható labirintusa alkotja, ám az átalakítás következetesebbé és felhasználóbarátabbá tette. Az IBM szerint a hatalmas átalakítási erőfeszítések gyorsan osztalékot fizettek. A vállalat az 1999. februári újbóli bevezetést követő hónapokban azt mondta, hogy a Shop IBM online áruház forgalma 120% -kal, az értékesítés pedig 400% -kal nőtt (forrás).

2. esettanulmány

A Staples.com megállapította, hogy az online siker és a megnövekedett piaci részesedés kulcsa az volt, hogy e-kereskedelmi webhelyét a lehető legjobban használhatóvá tegye. A Staples.com több száz órát töltött fel a felhasználók munkakörnyezetének, a döntéshozatali igényeknek és a tendenciáknak a felmérésénél, amikor az interneten böngészett és vásárolt irodai termékeket és kisvállalkozási szolgáltatásokat. A módszerek között szerepelt az adatgyűjtés, a heurisztikus értékelések és a használhatóság tesztelése (forrás).

7. Adjon hozzá társadalmi bizonyítékot webhelyéhez

Példa – Erős társadalmi bizonyíték jelenik meg a Drift vevői sikeroldalán (forrás).

Az eredeti beszámolók növelik az eladott termékek vagy szolgáltatások hitelességét. És az emberek hajlamosak az online véleményekre támaszkodni vásárláskor.

Három dolog, amit megtehetsz:

 1. Küldje el felmérését az ügyfeleknek. A válaszok ösztönzése érdekében fontoljon meg egy kupont vagy egy ingyenes ajándékot.
 2. Bátorítsa ügyfeleit, hogy osszák meg visszajelzéseiket a közösségi média platformjain. Ha hashtagokat használ, nyomon követheti az ügyfelek termékeire adott válaszát.
 3. Küldje el termékeit, vagy kínáljon ingyenes próbaverziót a bloggereknek vagy a közösségi média befolyásolóinak, és kérje meg őket, hogy vizsgálják felül a termékeit / szolgáltatásait.

Adja hozzá ezeket a visszajelzéseket és véleményeket a webhelyéhez.

Az Ön About oldalának előnyeinek kihasználása

A „Rólunk” oldal valószínűleg a webhely második legfontosabb oldala, amelyet gyakran figyelmen kívül hagynak. Látja, hogy a hatékony „Rólunk” oldal megfelelő értékesítés esetén „értékesítési oldalként” szolgálhat.

Ha van egy „Rólunk” oldal, amely beszélt a felhasználókkal, és megbízhatónak és megközelíthetőnek bizonyítja a márkáját, akkor ez a felhasználó nagyobb valószínűséggel üzletel veled.

De mi teszi a jó „Rólunk” oldalt? Nincsenek szigorú szabályok, amelyeket be kell tartania, de a kezdőknek a következő kérdésekre kell válaszolniuk:

 • Ki vagy te?
 • Miért kellene másikat választani téged?
 • Mit csinálsz?
 • Mikor kezdtél?
 • Hogy csináltad?

Ennek jó alapot kell adnia a kezdéshez. Ezután az oldal megtervezéséről szól, hogy illeszkedjen a piacához. Ismét nincs szigorú szabály, amelyet be kell tartani, és kipróbálhatja a formatervezést, hogy illeszkedjen a márkájához.

Íme egy példa a Canva jó „Rólunk” oldalára:

A Canva About Us oldal képernyőképe.

8. Optimalizálja a magasabb keresési rangsoroláshoz (SEO)

Az organikus keresések az üzleti webhelyek forgalmának körülbelül egyharmadát tették ki a szerint Hubspot tanulmány.

Az online élmények több mint 90% -a keresőmotorral kezdődik.

Webhelyének optimalizálása a magasabb keresési rangsor érdekében – különösen a Google rangsorolása már nem lehetséges.

Túl sok információ lenne ahhoz, hogy a cikkben mindent lefedjünk a SEO-ról, ezért három legfontosabb dolgot fogok összpontosítani, amelyeket meg kell tennie.

Tartalom / szándék

Készítsen olyan hasznos tartalmat, amely megfelel a célközönség szándékának. A látogatók oka van a webhelyén – legyen az információ beszerzése, egy termék összehasonlítása vagy vásárlás. Webhelyének hatékonyan és eredményesen kell szolgálnia a célközönség szándékát, ideértve a következők használatát:

 • Tiszta cselekvési felhívás (CTA) egy kereskedelmi oldal számára,
 • Számozott lista a lépésről lépésre történő bemutatáshoz,
 • Tiszta címsorok az egyszerű webolvasáshoz,
 • Könnyen érthető diagramok és grafikák az információk egyértelmű bemutatására.

Kimenő / bejövő linkek

A linkek, mind a bejövő, mind a kimenő hivatkozások voltak az egyik legfontosabb tényező, amelyet a keresőmotorok használnak a webhelyek rangsorolására. Természetesen szerezzen linkeket a megfelelő megbízható webhelyekről; linket vehet fel webhelyének más megbízható forrásaihoz, amikor csak helyénvaló.

On-site SEO

Vegye fel a kapcsolódó kulcsszavakat az oldal címébe és az alcímekbe (

,

), leíró alt szöveget használjon az összes képhez, a sémajelöléssel segítse a keresőmotorokat a tartalom megértésében, a fontos oldalakhoz történő gyakori hivatkozáshoz, valamint az ismétlődő tartalommal rendelkező oldalak eltávolításához vagy összevonásához.

9. Legyen jelen a közösségi média hálózatain

A 2020-as év, nem kell, hogy mondjam el neked, hogy a közösségi média fontos szerepet játszik az üzleti marketing stratégiában.

Ha csaknem 3,5 aktív milliárd felhasználó használja a közösségi médiát, fontos, hogy aktív közösségi média jelenlét legyen a célközönség szempontjából releváns platformon..

A közösségi média használatának előnyei tagadhatatlanok. Tekintve, hogy Az Instagram-felhasználók 60% -a új termékeket fedez fel a platformon, A közösségi média természetes hely az új és nagyon célzott potenciális ügyfelek eléréséhez.

Bár dönthet úgy, hogy minden elérhető közösségi média platformon rendelkezik fiókkal, sokkal bölcsebb azokra a helyekre összpontosítani, ahol a kulcsfontosságú demográfiai adatok általában aktívak..

Például, ha fiatalabb közönséget céloz meg, fiókokkal kell rendelkeznie olyan népszerű platformon, mint a SnapChat és az Instagram. A FaceBook kiválóan alkalmas az idősebb demográfiai célokra, míg a Linkedin elsősorban a dolgozó szakemberekre koncentrál.

Íme egy példa a helyesen elkészített közösségi médiára:

Lauren oldala, SincerelyLauren.com, hatékonyan integrálódik a közösségi média oldalához.

Anya blogger, Lauren, arra koncentrál, hogy követéseit Instagram-on készítse a honlapjáról – az Instagram a megfelelő hely, ahol Lauren a „szülői stílusban” összpontosított, és az Instagram domináns neme a nők.

10. Készítsen egy e-mail listát

E-mail marketing tipp – Az előfizetőket szétválaszthatja különféle csoportokba, hogy külön-külön elküldhesse a számukra leginkább releváns tartalmat. Kattintson a Tweet-re

Az e-mail marketing hatékony módja lehet üzleti bevételeinek és profitjának növelésére.

Az e-mail marketing becsült befektetési megtérülése (ROI) 3800%, ami azt jelenti, hogy átlagosan minden e-mail marketingbe fektetett dollár nettó 38 USD hozamot jelent. A pénzügyi perspektíva mellett az e-mail marketingnek számos más hasznos szempontja is van, például:

 • Bővített tájékoztatás: A webhely látogatói jönnek és mennek, de ha elmentek, sokan soha nem térnek vissza. A látogatók e-mail adatainak gyűjtésével a jövőben ismét kapcsolatba léphet velük. E-mail listával elküldi a teljes listát olyan értékes tartalomról, amelytől egyébként hiányozhat. További forgalmat is szerezhet, ha egyesek úgy döntnek, hogy visszajutnak a webhelyére mutató linkekhez a nekik elküldött információk alapján.
 • Eladások növelése: Az e-mail konverziók megfigyelése meghaladja a társadalmi és az organikus keresési forgalmat. Valójában a statisztikák azt mutatják, hogy a közösségi média teljes elkötelezettségi szintje csak 0,58%, szemben az e-mailek 3,71% -os átkattintási arányával (CTR)..
 • Finomítsa a műveleteket: Mivel az e-mail marketing statisztikán alapul, lehetséges az adatok gyűjtése és elemzése. Ez az információ felhasználható e-mail kampányainak további fokozására a hatékonyság növelése érdekében. Például megtudhatja a felhasználói bázis kedvelt tulajdonságait, nem tetszését és érdeklődését, és küldje el nekik a megfelelő anyagokat.

“Az Unbounce e-mail listája a legnagyobb eszköz, amelyet új akvizíciók megszervezéséhez vezetünk.” – Corey Dilley, az Unbounce marketingmenedzsere (forrás).

Látogatói e-mailek gyűjtése

 • Jelentkezzen be egy e-mail marketing szolgáltatásra az e-mail marketing kampány létrehozásának és kezelésének elősegítése érdekében. Itt található az ajánlott e-mail marketing szolgáltatások listája.
 • Ellenőrizze, hogy van-e benne valami a felhasználók számára – adjon ki tudástermékeket, ingyenes kuponokat és legfrissebb (a számukra hasznos) termékhíreket e-maileikért cserébe.
 • Futtassa a Facebook remarketing hirdetéseit, hogy kapcsolatba lépjen a meglévő webhely látogatóival.
 • Használja a „halo bár” vagy a weboldal felbukkanó embereit az e-mail előfizetések ösztönzésére.

Az aktív e-mail lista fenntartása

 • Az előfizetőit szegmentáld különböző csoportokba, hogy külön-külön elküldhess azokra a legmegfelelőbb tartalmakat.
 • Nagyszerű ajánlatot kínál e-mailjeiben (pl. Hasznos tartalom, termékkedvezmény stb.).
 • Az egyszerű érintések, például a kereszt- és utónevekkel történő címzés, az e-mailek személyre szabottabbá válhat.
 • Maximalizálja elkötelezettségét azáltal, hogy időzíti az e-maileket a három alapvető nyílással: reggel, kora délután vagy este.
 • Kézműves tárgysorok, amelyek felhívják az olvasókat az üzenet megnyitására. Ne félj kreatívvá válni és kipróbálni valami újat.

11. Vegye figyelembe a szabályokat

Csakúgy, mint egy téglafalú vállalkozás működtetése, vannak olyan szabályok és előírások, amelyek a webhelyet üzleti vállalkozásként működtetik. És ugyanúgy, mint egy vállalkozás vezetése, valamilyen formában kell rendelkeznie a könyvelésről.

Ezek a témák némelyike ​​kissé bonyolultnak tűnhet, de neked mint vállalkozásnak és webhelytulajdonosnak feltétlenül fontos, hogy ismerje őket és megértse őket..

Ellenőrizze a könyvelését

Az egyik fontos szempont, amelyet a legtöbb vállalkozó figyelmen kívül hagy egy online üzletben, a pénzügy. Amikor webhelye és vállalkozása egyre nagyobbra válik, jó ötlet, ha jó könyvelő van kéznél, hogy megbizonyosodjon arról, hogy webhelye pénzügyei megfelelőek-e.

Ha olyan online vállalkozása van, amely naprakész a számviteli bevált gyakorlatokkal, ez elősegíti vállalkozásának pénzügyi növekedését, és esetleg további lehetőségeket kínál Önnek a kibővítésre.
De honnan kezdsz??

Nos, ha még mindig kisvállalkozás vagy, akkor a legjobb, ha csak szerződés alapján bérel fel szabadúszó könyvelőt, hogy időről időre kezelje az összes pénzét. Bármi nagyobb, és teljes könyvelőirodát kell használnia a pénzügyeinek nyomon követése érdekében.

 • Választhat egy számviteli szoftvercsomagot, például a QuickBooks alkalmazást a pénzügyeinek kezelésére. A QuickBooks által kínált néhány szolgáltatás magában foglalja a helyszíni számviteli alkalmazásokat, a bérszámfejtési funkciókat és még a számlák kezelését is.
 • Ha csak egy egyszerű számlát kíván elkészíteni, akkor keressen ingyenes számlasablonokat, például az Invoiceto.me vagy a Invoice Generator.

A GDPR megértése

A GDPR jelentése Általános adatvédelmi rendelet. Alapvetően egy olyan törvény, amely meghatározza, hogy a személyes adatokat hogyan kell összegyűjteni, felhasználni, megvédeni vagy velük kapcsolatba lépni. Noha általában az EU-ra összpontosít, bármilyen szervezetet érinthet, amelynek székhelye nem az EU-ban is található.

Azokat, amelyek nem teljesülnek a GDPR követelményeivel, valószínűleg a társaság éves globális bevételének 4% -áig vagy 20 millió euróig terjedő pénzbírság szabja ki (amelyik nagyobb)..

Ha az EU-ban székhellyel rendelkezik, vagy bármilyen üzleti tevékenységet szándékozik vállalni az EU-n belül, akkor javasoljuk, hogy tegye a GDPR-nek megfelelőnek a webhelyét, hogy elkerülje a bírságot..

A felelősségmentesség fontossága & Adatvédelmi irányelvek

Amikor az EU előírja a GDPR-t, a felelősségvállalási nyilatkozat vagy az adatvédelmi politika szükségessé válik minden olyan vállalkozó vagy vállalkozás számára, aki weboldalt indít. Általában az adatvédelmi politikának közzé kell tennie, hogy milyen személyes információkat gyűjt a felhasználótól, és hogyan szándékozik felhasználni, és magántulajdonban tartani..

Egyes országok megkövetelik, hogy törvények szerint és máskor is rendelkezzen adatvédelmi politikával, ezt harmadik fél szolgáltatói, például a Google Adsense vagy az Amazon leányvállalatok kérhetik. Mindkét esetben jó ötlet, ha van ilyen.

Ideális esetben a fejlesztőjével együttműködve kidolgoz egy webes süti rendszert, és egy ügyvédhez megy, hogy kidolgozza az összes alkalmazandó törvénynek megfelelő adatvédelmi irányelvet. Ha azonban nincs ideje és költségvetése, az iubenda megfizethető alternatíva.

12. Béreljen fel embereket méretarányosításra

Amint a webhely egyre nagyobb lesz, ideje lehet fontolóra venni az embereket bizonyos munkák vagy funkciók elvégzésére.

Tegyük fel, hogy blogot működtet a vállalkozás webhelyén. Ha a blog nagyobb lesz, akkor nehezebb lehet a tartalom következetesebb előállítása, mivel más feladatokra kell zsonglőriznie, például új blogposták készítésére és hálózatépítésre más bloggerekkel.

Itt hasznosak lesznek a szabadúszó vagy részmunkaidős alkalmazottak. Ha feladatát másoknak ruházza át, akkor nagyobb és fontosabb feladatokra összpontosíthat.

Az olyan platformok, mint az Upwork, a Freelancer.com és akár a Fiverr, minden eddiginél könnyebben foglalkoztathatnak embereket ideiglenesen vagy projektenként. természetesen, a szabadúszó alkalmazásának költségei általában eltérőek és néha jobb lehet, ha csak kibővíti ruháját, és ehelyett állandó alkalmazottakat foglalkoztat. Ha állandó alkalmazottat kíván felvenni, olyan webhelyek lehetnek, mint a Monster.com vagy CareerBuilder.com népszerű választás a kisebb vállalkozások számára. Csak annyit kell tennie, hogy egyszerűen csak hirdetést tesz közzé, vagy önéletrajzokat keres a platformon.

Természetesen az emberek felvételével kapcsolatos bizonyos aggodalmak az, hogy több általános költséget jelent számodra. Ha kicsi vállalkozás, akkor előfordulhat, hogy mikrokapcsolatot kell végeznie a személyzettel, és kevesebb ideje van arra, hogy vállalkozására összpontosítson.

Példa – Szabadúszókat találhat a Fiverrnél

A Fiverr egy olyan erőforrás, amely lehetővé teszi a szabadúszó csoportok böngészését a tartalom készítésétől a közösségi média támogatásáig, bármit megkeresve.

Lehetővé teszik a szabadúszók számára, hogy ajánlatokat hozzanak létre, amelyeket azután kiválaszthat. Alternatív megoldásként létrehozhat egy kifejezetten szükséges munkát (küldhet egy „kérést”), és engedélyezheti a Fiverr szabadúszók számára, hogy tegyen ajánlatot. Minden ügyletnél a Fiverr csökkenti a végső árra rögzített díj formájában. A díj az ügylet értékétől függ. A jó hírneve miatt a Fiverr szabadúszók agresszívek lehetnek a munkaköri követelmények teljesítése érdekében.

Webfejlesztők

Fiverr tehetségek a programozásban és a technológiában – béreljen szabadúszó webfejlesztőket webhelyének optimalizálása, kezelése, vagy akár új funkcionalitás hozzáadásához (lásd itt élőben).

Írók

fiverr írókFiverr tehetségek a weboldal tartalmában – béreljen szabadúszó írókat új tartalmak létrehozására a webhelyén (lásd itt élőben).

13. Adja el webhelyét (lépjen ki!)

Egy bizonyos ponton érdemes lehet mérlegelnie webhelyének eladását, miután felépítette.

Amint a webhely nagyra válik, és értékes eszközé válik, eladhatja másoknak, akárcsak egy fizikai üzletnél..

Webhelyének értékesítése a következő két módszer egyikével történhet:

 1. Egy másik vállalkozás vagy társaság felkereste Önt, aki érdekli a webhely megvásárlása.
 2. Az aukciós oldalakon eladja az embereknek, akik meg akarják vásárolni az Ön weboldalát.

Lehet, hogy az A lehetőség a legtöbb weboldaltulajdonos számára nem életképes, de feltétlenül feltárhatja a B lehetőséget. Online piac, mint például Flippa és BuySellWebsite kifejezetten webhelyek vételével és eladásával foglalkozik.

Ha webhelye elkezdi a tisztességes forgalmat, mondjuk havonta kb. 20 000 egyedi látogató, akkor könnyen eladhatja a Flippán 7000 dollárért! Ha hajlandó elengedni webhelyét, akkor egyértelműen megvalósítható lehetőség az aukciós oldalakon történő eladás.

Példa a valós életre: Honlap, amelynek átlagos havonta 18 790 egyedi látogatása van, 7000 dollárért eladva a Flippán (forrás).

Következtetés

A digitális kornak köszönhetően az online jelenlét már nem opcionális extra, hanem nagyon valódi szükségszerűség. Az itt felvázolt lépéseknek jó képet kell adniuk arról, hogy az Ön webhelye milyen nagy potenciállal rendelkezik.

Az egyetlen kérdés, amely ezen útmutató átnézése után fennmaradhat, az a szerepe, amelyet szeretne, ha webhelye játszani fogja vállalkozásának sikerében. Támogatást keres tőle a fő vállalkozásához, vagy hajlandó megtenni a távolságot, és a lehető legjobban kihasználni?

Tetszik ez a cikk? Támogasson minket megosztással

13 A Must-Do-nak kell kibővítenie online üzleti tevékenységét

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map