Mi a felhasználó által generált tartalom (és miért fontos az Ön marketingjéhez)

Képzeljünk el egy olyan kapcsolatot, amely izgalmat és stabilitást biztosít neked egyaránt. Nem akarod??


Nos, ha digitális marketingszakértő vagy, akkor a felhasználó által generált tartalom (UGC) a tökéletes társ. Felhasználó által generált tartalom hosszú távú kapcsolatot kínál, amely soha nem fog kifogyni a stílusból.

Mi a felhasználó által generált tartalom??

Az UGC, a felhasználó által generált tartalom rövidítése, bármilyen médiatartalom, amelyet a felhasználók hoznak létre, megemlítve vagy utalva az Ön márkájára, és nyilvános szférában közzétetve, weboldalakon, közösségi média platformokon, blogoldalokon, áttekintő vagy minősítő webhelyeken stb..

Ez egyszerűen bármilyen tartalom, amelyet olyan emberek készítettek, akik nem az ön márkás tisztviselői, megosztva márkaélményeiket családjukkal, barátaival és követőikkel. A tartalom bármi lehet, kezdve írásbeli anyagokon, blogbejegyzéseken, fórumbejegyzéseken, áttekintéseken vagy látványterveken, például képeken, GIF fájlokon, videókon vagy audiofelvételekig.

Miért fontos a felhasználó által generált tartalom az Ön marketingje szempontjából??

Az UGC szabályozza a marketing világot. Ennek oka az, hogy ez felveti az ügyfél kijelentett vágyát a felismerésre és elismerésre. Külső elismerés vagy elismerés a márkád számára, és ez az eredeti vásárlók számára is hozzáadott értéket ad a felhasználók bizalmának és affinitásának az Ön márkája számára.

Ez tovább ösztönzi őket, hogy osszák meg márkáddal kapcsolatos tartalmaikat családjával és barátaival a közösségi média platformjain keresztül (és ez a márkád számára kötelező előnyökkel jár)..

A felhasználók 93% -a kedvezőnek találja az UGC-t vásárlási döntés meghozatalakor, míg az évezredek 86% -a az UGC-t a márka kiváló minőségének kulcsfontosságú mérőszámának (forrás). Az UGC nem helyettesíti semmilyen marketing stratégiát, inkább a titkos szósz növeli az egész marketing-arzenál hatékonyságát.

Ennek ellenére sokkal több előnye van, amelyek megválaszolják a fent feltett kérdést – Miért a felhasználó által létrehozott tartalom?

Vessünk egy pillantást ezekre az okokra.

1. Hitelesség

A felhasználó által generált tartalom az objektivitás nagykövete. Ez az objektivitás abból fakad, hogy az UGC-t a márkád valódi és valódi felhasználói hozzák létre. Nem azért hagyják jóvá az Ön márkáját, mert fizetnek nekik, hanem csak azért, mert valóban elégedettek az Ön márkája termékekkel és szolgáltatásokkal.

A fogyasztók 60% -a szerint az UGC a leghitelesebb tartalom (Forrás).

Ezért, amikor a felhasználó által létrehozott vásárlói véleményeket beépíti webhelyére, vagy digitális feliratokként jeleníti meg őket, bemutatja márkájának hitelességét, és bemutatja annak társadalmi elfogadhatóságát a felhasználói bázisban. Ezért növekszik a márka iránti általános felhasználói bizalom.

2. Elkötelezettség

A felhasználó által létrehozott tartalom eredendően vonzó. A felhasználó által létrehozott tartalom fő forrása a közösségi média. Mindannyian tudjuk, milyen addiktív szociális média. Ez az egyik leggyakrabban használt trükk a felhasználói elkötelezettség fokozására.

A Meltwater tanulmánya alapján az UGC CTR-je 73% -kal magasabb (Forrás).

Tehát, amikor a felhasználó által létrehozott közösségi médiatartalmat jeleníti meg a közönség számára, akár a webhelyén, akár a társadalmi falakon keresztül az eseményeken és a digitális feliratokon, a felhasználókat automatikusan érdekli ez, és arra ösztönzik őket, hogy a hashtag használatával tegyék közzé a közösségi médiában, hogy a társadalmi fal megjelenítésének egy része.

A hatékony társadalmi fal egyik nagy példája a Cisco alkalmazottjainak hashtag kampánya volt. Kiválóan felhasználta egy egységesítő témát a világtérképen, és összegyűjtötte a világ minden tájáról származó tweetteket, amelyek demonstrálják a jó elkötelezettséget..

Például.- Taggbox egy csodálatos közösségi falú eladó, amely összesített felhasználói által létrehozott tartalmat jelenít meg több szociális média platformon, és segít a közönség vonzásában az eseményein vagy a webhelyein. Ez egy nagyszerű lehetőség arra, hogy ösztönözze a felhasználók részvételét és a márkájával való interakciót, ezáltal javítva a marketing kampány általános megtérülését. Megkapja a szuperhatalmakat a szóbeszéd marketing terjesztésére még a célkörökön túl is.

3. Konverziók

A felhasználó által generált tartalom a vállalkozás konverzióinak kulcsa. Az UGC bemutatja a társadalmi bizonyítékot, ezáltal növelve a felhasználók bizalmát, és meggyőzve őket a végső vásárlásról. Ez segít abban, hogy növelje a webhely látogatói és az események közönsége arányát, amely végül ügyfelekké alakul.

A konverziók összehasonlítása UGC és UGC nélkül.
Az UGC 161% -kal növeli az átváltásokat az iparágakban. Ez egy hatalmas hatás! Mondd el egy barátnak

Az UGC versenyek futtatása az egyik legpróbáltattabb módja a márka konverzióinak növeléséhez. Megnyitja a márka felhasználói elkötelezettségének sorrendjét.

A #MyCalvins kampány összekapcsolja a hírességeket olyan tipikus fogyasztókkal, mint mi. A képi galéria megtekintésekor a látogatók láthatják a fényképeket benyújtó fogyasztókat. Ezután a látogatók a képre kattintva vásárolhatnak.

A konverziós ráta javításának másik nagyszerű módja az, hogy a felhasználó által létrehozott közösségi médiatartalmat beágyazzák az értékesítés helyére, amely szintén egyszerre szolgál az inspiráció pontjává. Így az átváltási arányok jelentősen javulnak.

4. Közösségi épület

A felhasználó által létrehozott tartalom nagyszerű módja egy erős és hűséges közösség felépítéséhez a márkája körül. Ez a közösség nem csak segíti a növekedést, hanem azt is támogatja, hogy a márka a hűséges vásárló legyen.

Az UGC kampányai nagyszerű platformként szolgálnak a közösségépítő gyakorlatokhoz. Segít mély kapcsolatot létesíteni az ügyfelekkel.

UGC kampányok = nagyszerű lehetőség egy erős közösség felépítésére márka körül (Forrás).

Az UGC olyan, mint a kéretlen tartalom, amely közvetlenül az ügyfeleitől származik. Felhasználói értékelik azt a pozitív UGC-t, amelyet Ön jelenít meg a webhelyén vagy az eseményein, vagy digitális jelzéseként. Ez elősegíti a felhasználók bizalmának növelését a márkád iránt. Ez a bizalom viszont köti ügyfeleit a márkáddal, mint közösséggel, így a márkád hosszú távú ügyfelé válik.

5. SEO hegyezés

Az ügyfelek 88% -a annyira bízik a felhasználók által létrehozott véleményekben, mint a családtagjaik és barátaid ajánlásainak. Most képzeld el, milyen hatással lenne a közösségi média hírcsatornájának beágyazása egy (a felhasználók által létrehozott) webhelyre az Ön konverziós arányaira, a várakozási időre, a webhely relevanciájára és az e-kereskedelmi webhely általános rangsorolására..

A tanulmány kimutatja, hogy az organikus forgalmi oldalak látogatása 9 hónap alatt növekedett azáltal, hogy az ügyfelek véleményét a weboldalakhoz adják.

A felhasználó által létrehozott tartalom képes vásárlói minden lépésnél társadalmi bizonyítékkal szolgálni az ügyfelek számára. Ugyanakkor csodálatos lehetőséget kínál a marketingszakembereknek a potenciális forgalom növelésére az Ön webhelyére. Ez segít javítani a rangsorolását a Google keresési listájában. Valójában, a jelentés azt mutatja, hogy azok a webhelyek, amelyek a felhasználói véleményeket a weboldal tartalmának részeként építették be, növekedtek a keresőmotorok rangsorában. Hát nem olyan nagy??

6. Márkatudatosság

A felhasználó által létrehozott tartalom egy láncreakciót indít, amikor egy felhasználó közzétesz valamit a közösségi médiában a márkájáról, és ezt követve más felhasználók hasonló tartalmat kezdnek elküldeni a márkádról is. Ez a felhasználó által létrehozott tartalom elérhető hűséges vásárlóinak több társadalmi körében, ezáltal terjesztve a márkatudatot.

A Share-a-Coke kampány továbbra is kiválóan példázza a márka ismertségét fokozó, felhasználó által generált rendkívül sikeres kampányt. A kampány lehetővé teszi az emberek számára a kokszdobozok testreszabását.

A felhasználó által generált közösségi médiatartalom a marketingszakemberek egyik legnépszerűbb és legkedveltebb mozgalma, amelynek célja a közösségi média hatalmas szélességének kiaknázása, hogy szót mondhasson marketingjének a márkája számára, és releváns információkat terjeszthessen róla.. 84% évezred és 70% baby boom egyetértenek azzal, hogy a felhasználók által létrehozott tartalom legalább bizonyos mértékben befolyásolja vásárlási döntéseiket.

A felhasználó által létrehozott tartalom befolyásolhatja a vásárlási döntéseket – 84% évezredek és 70% babaruhák. Mondd el egy barátnak

7. Források megtakarítása

A felhasználó által létrehozott tartalom az információk és adatok aranybányája, amelyet gyakran alábecsülnek. És ha a közösségi médiát a felhasználók által létrehozott tartalom forrásának tekintjük, akkor ez olyan, mint egy végtelen medence. Tudod mélyen merülni, és soha nem fogsz kiszolgálni téged új és felfedezetlen tartalommal. Ezáltal sok időt, pénzt és erőfeszítést takarít meg, amelyek hatékonyan befektethetők valahova, és ezáltal marketingkampánya robusztusabbá válik.

Ahelyett, hogy a tartalom nem szunnyadna a közösségi médiában, felhasználhatja a felhasználó által létrehozott tartalmat e-mail marketing kampányában. Például a Foot Locker rendszeres e-maileket küldött az ügyfelek üzenetének képeivel, a konverziók növelése érdekében.

Ezenkívül a felhasználó által generált tartalom beépítése a marketingstratégiába, például az e-mail marketingbe menti az új tartalom folyamatos létrehozásának félelmetes feladatától. Ez megszabadítja az erőforrásait más marketing célok eléréséhez. Ezenkívül, miután sikeresen indított egy UGC hashtag kampányt a közösségi médián keresztül, alapvetően állandó forrást határoz meg az új és friss tartalom számára marketing céljaira, azaz a felhasználó által létrehozott tartalomra is, amely a hirdetési tartalom legjobb formája. Csak annyit kell tennie, hogy csak összesítve és moderálva van a felhasználó által létrehozott tartalom.

8. Közönség betekintést nyer

A felhasználó által létrehozott tartalom olyan, mint a közönség és a felhasználók közvetlen visszajelzése. Semmi sem lehet jobb formája a betekintésnek, mint a felhasználó által létrehozott tartalom a marketingstratégia javítása érdekében. Ez a közönség / felhasználói betekintés különböző formákban és formákban jelenhet meg.

Legyen az ügyfelek véleménye, megjegyzés, kép, videó, tweet vagy bármilyen más közösségi médiabejegyzés.

Ez a közönség betekintése lehet pozitív és negatív is. Mindig a pozitív visszajelzés szükséges, de a negatív visszajelzés ugyanolyan fontos. Mindig bemutathatja a pozitív visszajelzéseket, és megtanulhatja javítani a negatív visszajelzések hátrányait. A felhasználó által generált tartalom tehát segítséget nyújt a közönség betekintésének megszerzésében, amely elősegítheti marketing kampányának javítását, és ezáltal robusztusabbá teszi.

Végül…

Fedezze fel, hogy milyen közönség örömmel készít közönségét márkája / rendezvénye számára, és vezesse be őket azzal, hogy lehetőséget biztosít számukra felhasználó által létrehozott tartalom létrehozására az eseményedhez / márkához. Az eredmények valóban sokkot okoznak. A felhasználó által generált tartalom elképesztő előnyei valóban hihetetlenek a marketing kampány számára.

A felhasználó által létrehozott tartalom nagyszerű választás eseményekre. Az események közönsége mindig izgatottan érzi magát a közösségi falon vagy digitális feliratokként megjelenített felhasználó által létrehozott tartalommal való kölcsönhatásban. Könnyen közzéteszik a közösségi médiában, hogy a megjelenített felhasználó által létrehozott tartalom részévé váljanak. A webhelyek UGC-je szintén csodálatos módja a webhely általános teljesítményének javítására, és a potenciális forgalom irányítására, ezáltal növelve online üzleti tevékenységét.

Szóval mit vársz még? Kezdje a felhasználó által létrehozott tartalom beépítését, és élvezze a marketingkampányának elképesztő előnyeit.

Anne Griffin vagyok, digitális marketing és műszaki író vagyok. Szenvedélyesen foglalkozom az innováció, a technológia és a digitális marketing trendek feltárásával és írásával.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map