Mennyi az Internet a WordPress

Ha ésszerű időt töltött az interneten (ami akkor olvas, ha éppen akkor van. Csak beismerd, akkor), akkor 99,99% -a biztos vagyok abban, hogy ismeri vagy hallott a WordPressről. Valójában jobban megdöbbent volna, ha nem találkozik olyan webhellyel, amelyet a WordPress nem működött.


Tekintettel arra, hogy a WordPress milyen népszerű CMS (tartalomkezelő rendszer )ként, nem meglepő, hogy egész csomó statisztikát és adatot gyűjtöttek volna össze, amelyek elég elképesztőek.

Tehát úgy döntöttünk, hogy megvizsgáljuk az internetet, és összeállítunk néhány WordPress site statisztikát és minden egyéb érdekes WordPress használati statisztikát ebben a nagy listában. Plusz, ha Ön tartalom készítő, akkor ezen adatok némelyikét felhasználhatja infografikák, cikkek vagy bármilyen más érdekes tartalom létrehozására is.

Később további beavatkozás nélkül bejuthatunk a WordPress statisztikájába!

Contents

Mennyi az Internet a WordPress?

1. A WordPress az internet 34% -át biztosítja

Az internet hatalmas hely. Több millió millió webhely van – legyen szó üzleti blogról vagy személyes önéletrajzi webhelyről, jelenleg elérhető az Ön számára, és körülbelül egynegyede (vagy 34,5%, hogy pontos legyen) ezekből a WordPress készíti és hajtja végre. Ez alapvetően azt jelenti, hogy minden negyedik webhelyről egy WordPress webhelyre kell állni, amely megmutatja, hogy az Internet mekkora része a WordPress!

A WordPress használati statisztikája és népszerűsége

2. A WordPress webhelyek 3,2% -kal növekedtek

Meglepő, hogy a WordPress az internet 31,9% -át táplálja, de még ennél is meglepőbb, hogy annak oka a használat kb. 3,2%. Tekintettel arra, hogy milyen kemény a CMS verseny jelenleg, elképesztő, hogy a WordPress továbbra is képes, és megmutatja, hány ember használja a WordPress-t ma..

3. A WordPress a tartalomkezelő rendszer megosztásának 59,3% -át birtokolja

A WordPress CMS-iparág dominanciájának kiemelése érdekében ez a WordPress-statisztika azt mutatja, hogy a WordPress jelenleg 59,3% a tartalomkezelő rendszer megosztásának aránya. Ez egy hatalmas rés az összes többi CMS platformon belül!

4. A WordPress-t a nagy névű webhelyek használják

A WordPress, mint CMS-platform nagyon hatékony, és bármilyen webhely létrehozására és kezelésére képes. Még mindig csodálkozom, hány webhely használja a WordPress-t választott CMS-ként, és néhány ilyen nagy weboldal közül néhány Kvarc, Techcrunch(!), Facebook Newsroom, BBC America, Venturebeat és még sok más.

A VentureBeat a WordPress által táplált sok weboldal közül egy. Hitel: VentureBeat.com.

5.WordPress.com büszkélkedhet az Alexa globális webhelyének 60. rangsorával

Az Alexa, az Amazon elemző eszköze az egész weboldal globális forgalmát figyeli. A WordPress.com az egyetlen CMS-társaság, amely képes bejelentkezni 60 az Alexa globális webhely-rangsoruk alatt.

6. A WordPress-t sokszor letöltötték

Tudjuk, hogy a WordPress a kezdetektől fogva sok webhelyet üzemeltetett, ám elképesztő látni, hogy hány ember használja az embereket a WordPress-hez platformként, és letöltötte őket. Jelenleg a szám megdöbbentő 157 563 262 letöltést jelent, és így van még mindig számít!

7. A WordPress havonta több mint 70 millió hozzászólást és 50 millió hozzászólást készít

Egy őrült szám, amelyre kell gondolni, az a tartalom / hozzászólásmennyiség, amelyet havonta állítanak elő a WordPress-en. Ez a WordPress site stat azt mutatja, hogy havonta 70,5 millió új üzenet és 52,1 millió új hozzászólás van. Ez szó szerint 27 új hozzászólást és másodpercenként 198 új hozzászólást jelent!

A WordPressnél a legtöbb hozzászólás meghaladta a 70 000 000-et. Hitel: WordPress.com

8. A WordPress a Google Trendsnél 100-ra tetőzött

Hogy elképzelést kapjon arról, hogy a WordPress mennyire népszerű a versenytársaihoz képest, ők voltak az egyetlen CMS-platform, amely a ( Google Trends. Más platformok, mint például a Drupal, a Blogger és a Sharepoint alig sikerült elérni az 50-et.

9. A WordPress több mint 2 milliárd alkalommal (!) Keresett

A keresőmotor és a WordPress statisztika folytatása érdekében a „WordPress” kulcsszó továbbra is népszerű kifejezés, amelyet az emberek a kereséshez használnak. KWFinder azt mutatja, hogy minden hónapban a „WordPress” kulcsszó havonta 2 739 999 alkalommal keres.

A „WordPress” kulcsszóra több mint 2 milliárd alkalommal kerestek. Hitel: KWFinder.

WordPress Company háttér

10. Csak a WordPress körülbelül 700 alkalmazottat foglalkoztat

Annak ellenére, hogy egy hatalmas vállalat, amely az internet körülbelül egynegyedét birtokolja, a WordPress alkalmazottak száma kb. 798 ember csak. Ez lényegesen kisebb, mint sok más tech-társaságnál.

11. Ezek 721-szer kisebbek, mint az Amazon

Tudjuk, hogy az Amazon és a WordPress összehasonlítása olyan, mint az alma és a narancs összehasonlítása, de az a tény, hogy mindkettő műszaki vállalat. És annak ellenére, hogy 721-szer kisebb, mint az Amazon, a WordPressnek továbbra is sikerül húznia 149 millió havi egyedi látogatók (USA) az Amazon 199 milliójával összehasonlítva.

WordPress használati statisztika: plug-inek és témák

12. Több mint 50 000 WordPress bővítmény érhető el

A beépülő modulok nagyszerű eszköz a webhelytulajdonosok kiegészítő szolgáltatások és funkciók elősegítéséhez kódolás nélkül. A pluginekkel kapcsolatban a WordPress továbbra is a király, ahogy kínálják 56 201 bővítmény könyvtárukban, amely könnyen eltörpíti a többi versenytársat.

13. A WordPress három témáját a legnépszerűbb webhelyek több mint 30 000 oldalán használják

A Genesis Framework, a Divi és az Avada a WordPress legnépszerűbb témái, és mindegyiket több mint 15 839, 10 397 és 7 308 webhely használta. Ez összesen 3,35% a legnépszerűbb 1 millió webhelyről, amelyek ugyanazokat a témákat használják!

Az Avada, a Genesis Framework és a Divi a WordPress leggyakrabban használt témái. Hitel: BuiltWith.

14. Az Akismet 400 milliárd Spam-megjegyzést fogott el a WordPress-en

Mivel népszerű a WordPress és hány webhely használja a WordPress-t, idő kérdése, hogy egy blog vagy egy weboldal spam-megjegyzéseket kapjon. És nem tudná, mutatta ezt Akismet 400 milliárd spam megjegyzéseket fogtak a WordPress. Ez olyan, mint egy millió spam megjegyzés néhány percenként! Maga a WordPress statisztika nagyon sok visszajelzést kapott erről Twitter is.

15. Az Yoast SEO letölthető 130 millió alkalommal

A WordPress által kínált hatalmas plugin-könyvtárral együtt vannak néhány, amely a többi közül kiemelkedik. Ez a plugin a Yoast SEO, amely eszköz a keresőmotor optimalizálásához. Jelenleg a Yoast SEO büszkélkedhet a Letöltés száma 130,801,289.

16. Az Akismet a második legnépszerűbb bővítmény, 117 millió letöltéssel

Kicsit korábban beszéltünk az Akismetről és arról, hogyan sikerült több mint 400 milliárd spam megjegyzést elkapni. Nos, hozzáadhatja azt a listát, amely a második legnépszerűbb bővítmény, mivel jelenleg 118 069 141 van letöltések a WordPress-en.

17. A WordPress népszerű beépülő moduljai mindegyikében több mint 5 millió aktív telepítés van

A WordPress a piacon elérhető legjobb bővítmények néhányát kínálja. A bővítmények, például a 7. kapcsolatfelvételi űrlap, a Yoast SEO, az Akismet, a Jetpack és még sok más top WordPress plugins amelyek a WordPress használati statisztikáin alapulnak, és a legnagyobb aktív telepítési bázisokkal rendelkeznek, körülbelül +5 millió.

18. A WordPress legnépszerűbb témája több mint 450 000 példányban eladott

Az Avada, a Themeforest WordPress témája, az egyik legnépszerűbb fizetett téma a platformon. 60 USD-ért a téma sikerült eladni 450 000 példányban ami több mint 27 000 000 USD forgalmat és számlálást eredményezett.

Az Avada a WordPress legkelendőbb témája, több mint 450 000 példányban. Hitel: ThemeForest.

WordPress e-kereskedelem statisztika

19. A WooCommerce az online áruházak 28% -át birtokolja, több mint 50 millió letöltéssel

Amikor a WordPress-re gondol, esélye van-e a blogokra. A WordPress azonban olyan rugalmas platform, akár plugint is létrehozhat online áruházat. A WooCommerce egy ilyen plugin, és jelenleg a WordPress online áruházak 28% -át hajtják végre 51 563 803 letöltések.

20. A WooCommerce jelenleg a WordPress legnépszerűbb e-kereskedelmi technológiája

A WooCommerce-ről szólva tudta, hogy a WooCommerce ma is az egyik legnépszerűbb e-kereskedelem-technológia? Az egymillió e-kereskedelmi webhely közül a WooCommerce hatalomra helyezi a csúcsot több mint 20 000 a mai 1 millió webhelyről.

A WooCommerce jelenleg a WordPress legnépszerűbb e-kereskedelmi platformja. Hitel: WooCommerce.com

Hány webhely használja a WordPress-t?

21. Az első 1 millió webhely több mint 300 000-én használja a WordPress-t

A WordPress kétségtelenül sok webhely népszerű platformja. Ezek alapján a BuiltWith, Az első egymillió webhelyből 310 599 jelenleg a WordPress-t használja a CMS fő platformjává. Ha lebontja a 100 000 legnépszerűbb webhely WordPress statisztikáit, akkor a WordPress továbbra is fennáll hatáskörök 33,283 tőlük. Még tovább menjen a 10 000 webhelyhez, és közülük legalább 3 388 használja a WordPress-t. Ez megmutatja, hogy hány webhely használja a WordPress alkalmazást.

22. A teljes interneten kívül több mint 20 milliárd használ WordPress-t

Ha átnézi az egész internetet, a WordPress egyértelműen a részvény többségének tulajdonosa, ahogy jelenleg használják 26 938 805 webhely. Ez alapvetően az internet több mint 50% -át teszi ki!

A WordPress az Internet 55% -ában használja a legtöbb felhasználást. Hitel: BuiltWith.

23. Több mint 50 000 érkezett DMCA visszavonási értesítéshez

Tekintettel arra, hogy hány webhely használja a WordPress-t, van néhány, amely sérti a vállalat szellemi tulajdonról szóló megállapodását. Legalább 2014 januárja óta 53 718 eltávolítás a WordPress közleményeket adott ki, a tartalom egészének vagy egészének eltávolítását a webhelyek 39% -án végezték el.

WordPress biztonság és biztonsági rések

24. A 34 371 fertőzött webhely 83% -a 2017-ben használja a WordPress programot

Mivel a WordPress a leggyakrabban használt CMS-platform az interneten, ez valószínűbbé teszi őket, hogy támadást és fertőzést kapjanak a hackerek és vírusok. Sucuri jelentése azt mutatja, hogy a 34 271 fertőzött webhely közül 83% -uk használja a WordPress-t.

A WordPress magjának sérülékenységei 2019-ben merültek fel, amikor felfedezték ezt malware került beinjekciózásra a skimmers által. Ugyanez a rosszindulatú program a Magento felhasználóit is érintette, és lehetővé tette a hackerek számára, hogy lopjanak hitelkártya-információkat az érintett rendszerekből. Azt tanácsoljuk mindenkinek rendszeresen ellenőrizze webhelyeit a malware-hez hasonlóan.

A fertőzött webhelyek 38% -a WordPress felhasználóktól származik. Hitel: Sucuri.

25. A feltört WordPress-webhelyek 39,3% -át elavult telepítések okozták

A WordPress rengeteg biztonságot nyújt, és folyamatosan frissítik platformját annak biztosítása érdekében, hogy a felhasználók megóvódjanak a potenciális veszélyekkel szemben. azonban, 39,3% a feltört WordPress-webhelyek száma a platform elavult telepítésének tudható be. Tehát mindig ne felejtse el frissíteni a telepítéseket, ha biztonságban szeretne lenni!

Az elavult platform jelentős oka a WordPress hackelésének. Hitel: Sucuri.

26. A WordPress jelenleg 11 632 biztonsági rést tartalmaz

A WPScan jelentést készített a WordPress CMS-platformként szenvedő biztonsági réseiről. Ki a 11 632 sebezhetőség, Ezek közül 2 944 egyediek, és a sérülékenységi típusok lebontása 74,27% az elavult verziók miatt, 22,69% a pluginek miatt és 3,04% a témák miatt.

A WordPress három fő sebezhetősége a platform, a bővítmények és a témák. Hitel: wpvuldb.com.

27. A WordPress biztonsági résének 40,9% -a keresztmetszetű szkript (XSS)

A webhelyek közötti szkriptek (XSS) egy számítógépes biztonsági rés, amelyet általában a webalkalmazásokban találnak meg. Kutatás KeyCDN azt mutatja, hogy a sebezhetőség 40,9% -a XSS-ből származik, például SQLI, Upload, CSRF, RCE, FPD stb..

28. A WordPress webhelyek 36,28% -a használ HTTPS-t

A Google a közelmúltban kezdett figyelembe venni a webhelyek biztonságát rangsorolásuk szempontjából. Emiatt a WordPress webhelyek 36,28% -a elkezdte használni a HTTPS-t, ami a 14% -os növekedés az előző évhez képest.

WordPress Jobs Stats

29. A WordPress fejlesztők óránként 10 és 300 dollár között tehetnek szert

A WordPress számos új feladatot hozott létre a webes fejlesztők és kódolók számára, akik ismerik a rendszert. Ezek a WordPress fejlesztők általában valahol megteszik egymást 10 és 300 dollár között óránként, a UpWork statisztikája alapján.

30. A WordPress fejlesztő általános díja óránként 10 USD – 30 USD

A WordPress fejlesztő bérbeadása nagyrészt viszonylag megfizethető. Alapján Odesk, a szabadúszó weboldalon, a WordPress fejlesztõ felvételére az általános mértéke körülbelül 10–30 dollár óránként..

31. A WordPress munkák átlagos fizetése 66 775 USD

Ha a WordPressnél dolgozik, akkor számíthat arra, hogy meglehetősen tisztességes fizetést fog kapni. A Simply Hired megvizsgálta a WordPress munkahelyek átlagos fizetését és lecsökkent körülbelül 66 775 dollár.

A WordPress munkáltatója évente körülbelül 60 000 dollárt keres. Hitel: SimplyHired.

32. Összesen 344 750 munka kapcsolódik a WordPresshez

A Freelancer.com egy olyan weboldal, ahol szabadúszókat alkalmazhat projektek / egyszeri feladatok elvégzésére. Amikor a WordPress-hez kapcsolódó munkát keres, látni fogja, hogy volt ilyen 344,750 munkahely (nyitott és zárt) a weboldalon.

33. A WordPress kb. 151 személyévbe kerülne

Alapján Nyissa meg a Hub Projektköltség-kalkulátort, A WordPress becsült erőfeszítéseket tett több mint 151 személy-évre. Ez 560 648 kódsoron alapul, amelynek becsült költsége meghaladja a 8,2 millió dollárt egy ilyen méretű projekt finanszírozásához.

WordPress telepítése

34. A WordPress telepítéséhez 5 perc szükséges

A WordPressről ismert, hogy egyszerű és könnyen használható platform. A WordPress használata nyilvánvalóan olyan intuitív, hogy akár a teljes platformot is telepítheti mindössze 5 perc! Ez határozottan teszi az egyik leggyorsabb telepítést.

35. A WordPress csak 3 webhelyet ajánl

Bármely internetes fogadó szolgáltatót használhat, ha a WordPress programot akarja használni, ám ezek csak vannak 3 webtárhely amit a WordPress ajánl hivatalos webhelyén. Ezek a 3 a Bluehost, a Dreamhost és a SiteGround.

Ezt az oldalt, amelyet olvassa, a WordPress.org üzemelteti, és amelyet a SiteGround üzemeltet. A BlueHost viszont a piacon az egyik legolcsóbb WordPress tárhelymegoldás.

36. A WordPress JetPack bővítmény több mint 93 millió letöltést tartalmaz

A WordPress által létrehozott JetPack beépülő modul népszerű eszköz különféle feladatok elvégzéséhez, például forgalmi betekintés, közösségi médiaintegráció, biztonsági mentések és biztonság. Ez a WordPress egyik legnépszerűbb ingyenes bővítményje, több mint 93 millióval letöltések eddig.

37. A WordPress JetPack beépülő modul több mint 20 milliárd oldalmegtekintést rögzített

A WordPress rögzítette az oldalmegtekintések számát, amelyet a webhelyükön üzemeltetett és a Jetpack beépülő modult használó blogokban halmoztak fel. A legtöbb oldalmegtekintési számot kaptak? 24,567,344,460 vissza 2017. május.

A JetPack és a WordPress több mint 20 milliárd nézetet sikerült rögzíteni a platformján. Hitel: WordPress.

WordPress nyelvek és fordítások

38. A WordPress több mint 180 hivatalos fordítással rendelkezik

Mivel a WordPress nemzetközi közönséggel rendelkezik, le kellett fordítani sok különböző nyelvre. Eddig voltak több mint 180 hivatalos fordítás a WordPress 48 oldalt 100% -ban lefordítva, és 25 nyelvet több mint 95% lefordítással.

39. A WordPress több mint 120 nyelvet használ

A WordPress egy globális platform, ami azt jelenti, hogy különféle nyelveket olvasó és beszélő nemzetközi közönségnek kell gondoskodnia. A WordPress ma mára támogatott több mint 120 nyelv az angol nyelv a leggyakrabban használt, 71%, majd a spanyol és indonéz 4,7% és 2,4%.

WordPress közösség

40. A világon 71 városban 898 Wordcamps működik

A WordCamp egy WordPress műhely / konferencia, amely a WordPress témáira és kérdéseire összpontosít. Jelenleg vannak 898 WordCamps a világ több mint 71 városában zajlik, olyan ülésekkel, mint például a fejlett WordPress technikák, a kezdő bővítmények és még sok más zajlik.

A WordCamp több mint 800 WordPress táborot tartott szerte a világon. Hitel: WordCamp.

41. Az első WordCamp 2006-ban indult

Matt Mullenweg szervezett a első WordCamp vissza 2006-ban San Franciscóban. Akkoriban az esemény sokkal kisebb volt, és csak 1 napig tartott. Annak ellenére, hogy ez egy kis esemény a felhasználók és a fejlesztők számára, mintegy 500 száz ember vett részt a konferencián.

42. A WordPress felelős 21 népszerű termékért

Noha a WordPressről többnyire CMS-platformként ismert, ők is felelősek 21 népszerű termék / szolgáltatás amelyek online elérhetők. Néhány közülük a Gravatar, a PollDaddy, a WooCommerce, az Akismet és egyebek.

43. A WordPress körülbelül 4,3 millió dollár bevételt realizált 2017-ben

A WordPress meglehetősen átlátható a pénzügyi helyzetükkel és a 2017. évi jelentés, ez azt mutatta, hogy a vállalat 4,3 millió dollár bevételt ért el. A jelentés a WordPress bevételeit mutatja be két különböző adatfolyamból, a WordPress Alapítványból és a WordPress Közösségi Támogatásból, a PBC-ből.

44. A WordPress új programot indít 2018-ban

A WordPress nemrégiben bejelentette, hogy elindítanak egy új programot, az úgynevezett Árapály, valamikor, 2018-ban. A programot automatizált tesztek sorozatának elvégzésére használják, amelyek a témával és a bővítményekkel szemben futnak.

Csomagolás fel

A WordPress egy csodálatos CMS, és az évek során számos mérföldkövet és sikert sikerült elérniük, amelyek továbbra is érdekelnek minket. Reméljük, hogy az összes statisztika, amelyet bemutattunk, a WordPress-től eltérő fényben mutatja meg, és millióinak köszönhetően több millió felhasználót segített webhelyének megkezdésében.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map