Intelligens webhely-optimalizálási technikák a szerves forgalom javításához

Ezt a cikket Brandon Graves írta.


Mindenki, aki web-alapú üzleti vállalkozást keres, növeli a webhelye / blogja forgalmát. Üzleti lehetőségeket teremt számukra. Azt mondják, hogy „Nincs forgalom, nincs üzlet”. Nincs nagy előnye a nagyszerű termékeknek és szolgáltatásoknak, ha nem kap forgalmat a webhelyére.

Kiemelt kép

Az organikus forgalom talán a legjobb módja annak, hogy webhelye jól rangsorolódjon a világ vezető keresőprogramjain. Valójában a nem fizetett forgalom származik a keresőmotorokból. A webhelyekre / blogokra mutató organikus forgalom vezetése azonban nem gyermekjáték. Ehhez nagyon sok türelem, odaadás és az intelligens SEO trükkök aktív megvalósítása szükséges. Ha hatékony módszereket és stratégiákat keres a webhelyére irányuló organikus forgalom javítása érdekében, kövesse az alábbi tippeket:

1. Tegye webhelyét relevánsabbá és használhatóbbá

Amikor a látogatók információkat, termékeket, szolgáltatásokat stb. Keresnek a WWW-n, a keresőmotorok naprakész, biztonságos, releváns és a látogatók számára használhatóbb webhelyeket vagy weboldalakat keresnek. Segít nekik, hogy pozitív tapasztalatokat szerezzenek, és könnyen és gyorsan megtalálják a szükséges dolgokat. Ha webhelye elavult információkat tartalmaz, vagy használhatósággal kapcsolatos problémák vannak, a keresőmotorok elhanyagolják azt, miközben az eredményeket a látogatók által megadott keresési kifejezésekkel szemben jelenítik meg..

Ezért mindenekelőtt meg kell újítania webhelyét, hogy professzionális, vonzó és releváns legyen a célközönség számára. Ebben a tekintetben a következő lépéseket teheti:

 • Győződjön meg arról, hogy webhelye naprakész és profi. Használja a legújabb szoftvert, antivírusokat, kiváló minőségű szervert, tűzfalat stb. A megfelelő futtatáshoz és az élő 24 * 7 folyamatos működéshez..
 • Győződjön meg arról, hogy webhelyén nincs UI / UX probléma,
 • Kompatibilis az összes modern böngészővel,
 • Győződjön meg arról, hogy webhelye reagál minden mobil eszközre és
 • Győződjön meg arról, hogy webhelye betöltődik gyorsabban.

2. Összpontosítson a helyszíni SEO-ra

Gyakori Google algoritmusfrissítések növelték a helyszíni SEO jelentőségét. Ha itt kudarcot vall, akkor webhelye SEO rangsorolása előbb-utóbb csökken. Számos módon javíthatja a helyszíni SEO gyakorlatot, és elvárhatja, hogy több szerves forgalom érkezzen webhelyére. Fedezze fel a megfelelő kulcsszavakat a rése alatt. Ha lehetséges, használjon hosszú farok kulcsszavakat, hogy egyre több és több, a vállalkozással kapcsolatos témát fedjen le. Készítsen tömegesen SEO optimalizált, értelmes, releváns és hibamentes tartalmat. Töltse fel rendszeresen weboldalára / blogjára, és a legfrissebb SEO trükkökkel optimalizálja azokat. A keresőmotorok mindig keresnek újonnan feltöltött tartalmat, hogy a látogatók számára a leghitelesebb eredményeket jelenítsék meg.

Ha webhelyét olyan népszerű weboldal-építőkkel, mint például a Weebly használja, akkor az összes elem készen áll a helyszíni SEO elvégzésére..

Megjegyzés: Itt található a SEO kezdő útmutató, ha többet szeretne megtudni.

3. Távolítsa el az összes törött linket

megszüntesse-all-törött linksa

Az új tartalom folyamatos beáramlásával a webhelyek napról napra egyre nagyobbá válnak. Tehát az egyének számára nagyon nehéz lesz fenntartani az ilyen webhelyeket. Néhány nap / hét / hónap elteltével a weboldal tartalma eltávolítható vagy elavulhat, ami megszakadt hivatkozásokat idézhet elő. Rendkívül herkules feladat ezeket a megszakadt hivatkozásokat manuálisan megtalálni és kijavítani.

A megszakadt link valójában nem létező webes erőforrás, amelyet más néven halott linknek is hívnak. Amikor valaki megpróbál hozzáférni az ilyen nem létező weboldalakhoz, a kiszolgáló megjeleníti a 404 HTTP kódot. Ha túl sok törött link található a webhelyén, romolhat annak minősége, elégedetlen a keresőmotorok és a látogatók, és hirtelen csökkenhet a webhely forgalma. Ezért az interneten keresztül ellenőriznie kell és meg kell szüntetnie webhelyén lévő törött linkeket források és eszközök.

4. Blog rendszeresen

A Google nagy jelentőséget tulajdonít azoknak a webhelyeknek, amelyeket rendszeresen frissítenek friss és egyedi tartalommal. A blog egy egyszerű módja annak, hogy frissítse weboldalát és naprakész legyen. Tehát csak csatoljon egy vállalati blogot webhelyéhez, és kezdje el rendszeresen frissíteni friss tartalommal.

Nak nek indítson egy blogot nem nehéz, mint amilyennek látszik, stratégiának és kitartással kell rendelkeznie. Ha ez megtörténik, a keresőmotorok bejárói rendszeresen meglátogatják az Ön webhelyét, hozzáadnak újonnan hozzáadott oldalakat indexeikhez, és lassan növekszik a webhely szerves forgalma.

5. Keresse meg a vendég blogolási lehetőségeit az Ön niche-je alatt

A vendégblogolás egy másik fontos elem, amelyet aktívan végre kell hajtania a sok előnye érdekében. Ebben a folyamatban egy személy egyedi tartalmat küld el a blogíróknak (a saját fülke alatt) közzététel céljából. Ha bejegyzéseit a blogtulajdonosok teszik közzé, mindkét fél számára segítséget nyújt. A blogtulajdonosok ingyenesen kapnak minőségi tartalmat, és ezt felhasználhatják web-alapú üzleti tevékenységének javításához és több bevétel generálásához. Másrészt a közreműködők kibővítik elérhetőségüket a célközönség nagy részére, és millió dollár értékű üzleti lehetőségeket keresnek meg..

6. Van egy határozott belső összekapcsolási stratégia

Belső összekapcsolás egy fontos SEO gyakorlattal, amelyben a digitális marketing szakemberek navigációs célokra összekapcsolnak egy oldalt egy másik oldalra ugyanabban a domainben. Segít nekik, hogy magasabb hírnevet szerezzenek a különböző keresőmotorok és a látogatók szemében, javítják a weboldalak feltérképezését és indexelését, csökkentik a weboldal visszafordulási arányát, és jelentősen növelik a weboldalon végzett kattintásokat. Tehát fogadja el a belső összekapcsolást a saját részeként SEO erőfeszítések és élvezze annak előnyeit.

7. Legyen aktív a fontos közösségi média webhelyeken

legyen aktív-on-fontos-társadalmi-media-sitesa

Mindig tartsa szem előtt, hogy a Google a közösségi média hírnevét veszi figyelembe az internetes rangsorolása során. A Google előnyben részesíti egy olyan webhelyet, ahol a közösségi média csatornáin tisztességesen jelen vannak, és az eredmények megjelennek. Tehát hirdetnie kell webhelyét vagy annak oldalait az összes fontos közösségi média csatornán. Csak adjon egyre több embert a webhely közösségi média oldalaihoz, és terjessze a tartalmat köztük. Bátorítsa őket, hogy osszák meg a tartalmat maximálisan. Mindez segít a szerves forgalom növelésében a webhelyén.

8. Aktív kommunikáció a közönséggel

Ha aktívan kommunikál a megcélzott közönséggel, ez segít megismerni a közönség gondolkodását, érzését és küzdelmét, miközben elkötelezi magát a márkájával. A teljesítménytől függően elvégezheti a szükséges változtatásokat, és ösztönözheti az embereket, hogy hosszú időn keresztül vegyenek részt a márkáddal. A célközönséggel való kommunikációhoz különféle rendszereket használhat, például E-mail marketing, Visszajelzés kérése, megjegyzésrendszerek, fórumok, RSS-hírcsatornák, kérdés-válasz webhelyek stb.

9. Szigorúan elemezze SEO gyakorlását

Nem számít, milyen jól hajt végre SEO tevékenységeket a webhely forgalmának növelése érdekében, mindig marad néhány fejlesztési és javítási terület. Ezért rendszeresen nyomon kell követnie SEO gyakorlatának teljesítményét, és fel kell tárnia a továbbfejleszthető területeket. Csak mindezt tegye meg annak biztosítása érdekében, hogy minden nap tisztességes mennyiségű organikus forgalmat érjen el webhelyére.

Következtetés

A webhely szerves forgalmának folyamatos áramlása elengedhetetlen, ha elegendő bevételt akar elérni, és webes üzleti tevékenységét a következő szintre kívánja vinni. Ez néhány hasznos tipp a webhelyek / blogok szerves forgalmának fellendítéséhez. Csak hajtsa végre ezeket, és élvezze előnyöket a jövőben.

Brandon Graves egy termékeny digitális marketing és WordPress szakértő, aki együttműködik a HireWPGeeks-szel. Folyamatosan ír a legújabb webdizájnról és a WordPress fejlesztési szolgáltatásairól psd to WordPress átalakítás, HTML-ből WordPress-be konvertálás stb. Kövesse őt Google Plusz azonnali frissítéseket kaphat.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map