Hogyan segíthetik a kiszervezés az affiliate marketing üzlet növekedését?

Az Internet számos lehetőséget kínál pénzkeresésre online, és ezek egyike affiliate marketing útján. A legegyszerűbben fogalmazva: az affiliate marketing magában foglalja mások termékeinek vagy szolgáltatásainak eladását az Ön webhelyén vagy a közösségi média platformon keresztül. Ezután jutalékot kapsz jutalékként.


A kapcsolt vállalkozás nem „beállítsa és felejtsd el” üzleti modellje, mivel egyesek azt szeretnék, ha hinne. Noha jövedelmező lehet, időt és erőfeszítéseket igényel ahhoz, hogy sikeres vállalkozássá váljon. Szerencsére rengeteg időt takaríthat meg, és növelheti affiliate marketing üzleti nyereségét, ha sok szükséges munkát kiszervez..

Mi a lehetősége az affiliate marketing vállalkozásnak??

Az affiliate marketing szektor folyamatosan növekszik új lehetőségekkel minden évben. A webhelytulajdonosok elhagyhatják saját hirdetési költségeik egy részét, ha leányvállalataik ezt a nehéz emelést cserélik áttételi díj ellenében.

Az Rakuten Partnerhálózat kiadott egy tanulmányt, amely szerint ez 2020-ra 6,8 milliárd dollár értékű ipar lesz. VigLink kiadott egy felmérést, amelyben kiderült, hogy a kapcsolt marketingszakemberek 9% -a évente több mint 50 000 dollárt keresett jövedelemmel. Folyamatos forgalom mellett az Ön webhelye ennyit vagy többet elérhet.

Vállalkozásának néhány területe, amelyet kiszervezhet

Ha napi 12 vagy annál több órát dolgozik az affiliate marketing vállalkozásán, ezt kemény ütemben kell fenntartani. Még ha a vállalkozás is eredményt hoz, soha nem fogja tudni méretezni, mert csak egy van. Ideje kitalálni, hogy mely feladatokat másokkal teheti meg, miközben az alaptevékenységére koncentrál.

Bár ez egy kiváló feladatok listája az Ön számára az outsourcing-kel kezdődött az affiliate marketingben jobb, ha van referenciaérték ezekre a munkákra, mielőtt azokat valaki másnak átadná. Más szavakkal: ha nem tud semmit a programozásról, a tartalom létrehozásáról vagy az adatbányászatról, akkor nagy esély van arra, hogy valaki kihasználja téged a hosszú fordulóidőn, a rossz kivitelezésen vagy a felfújt árakon keresztül..

Amikor elindítja az affiliate marketing vállalkozását, tanulja meg, hogyan kell először elvégezni ezeket a feladatokat, legalábbis a legalapvetőbb formában. Ezután jobb helyzetben lesz a legképzettebb és becsületes vállalkozók felvétele, hogy ezt a munkát elvégezzék az Ön számára. Szerencsére olyan szabadúszó webhelyeket is használhat, mint például a Fiverr, hogy kiválassza a tehetség legfontosabb részeit.

Ahogy az online affiliate marketing vállalkozása növekszik, az alábbiakban felsoroljuk a legfontosabb feladatokat, amelyeket kiszervezhet:

1. Programozás

Bizonyos alapvető kódolási ismeretek haszonnal járnak Önnek, mint affiliate marketingszakértőnek, ám nem érdemes időt és erőfeszítést megtenni a saját weboldalak és céloldalak programozásához. Noha sok online marketingszakember használja a WordPress-t, valószínűleg túl akar lépni a cookie-cutter megoldáson.

A Fiverrnél talál egy szabadúszók listáját, amelyek segítenek a programozási feladatok elvégzésében.

Webfejlesztési tevékenységek kiszervezése az egyik legelterjedtebb módja annak, hogy időt takarítson meg affiliate marketingszakértőként. Béreljen fel egy profi programozót vagy tervezőt webhelyeinek felépítéséhez és testreszabhatja a céloldalakat, és töltse fel őket az interneten a tárhely-fiókján.

2. Grafikai tervezők

Ismét valószínűleg meg szeretné tanulni néhány tervezési alapot, például a Photoshop használatát, de ez nem az, amit napjainak szentelni szeretne, amikor valami jövedelmezőbbre koncentrálhat..

Például infographics készítésével többet megtudhat a szabadúszó munkájáról, mielőtt dönt.

Küldhet egy grafikai tervező szabadúszóként példákat a tetsző szalaghirdetésekről és céloldalakról, majd megadhat nekik konkrét utasításokat a teljesítéshez. Egyéb grafikák, amelyeket létrehozhatnak tartalmazzák az infografikákat tartalom marketing és közösségi média oldalak számára. Ezek elkészítése hihetetlenül időigényes és költséges.

3. Írók

Időigényes és költségesnek tekintve, ha valaha is megpróbált saját minőségi tartalmat írni vagy lemásolni, akkor tudja, hogy ez nem egyszerű feladat. Valójában a kihelyezés nagy részét valószínűleg projektek írására fordítják.

Érdemes megtalálni néhány online forrást, amelyekből rendszeresen egyedi, elkötelezett és minőségi tartalmat szerezhet a webhelye és más online platformok számára. Ez magában foglalja a céloldal másolatát, a blogbejegyzéseket, az e-könyveket, a sajtóközleményeket és a közösségi média bejegyzéseit.

Írókat találhat olyan webhelyeken, mint a Fiverr, de vannak olyan tartalom-specifikus webhelyek is, mint például Tiszta hang.

4. Adatbányászok

Az adatok és más kutatások online összegyűjtése nem nehéz, ám biztos, hogy sok időbe telhet. Ez valami, amit szabadon szabadon ki kellene szabadítania. Ez a kulcsszó, a piac és a versenytársak kutatásától egészen valami konkrétabbig terjedhet.

Bérelünk VA-t a Fiverr-től, hogy segítsen nekünk az iparági adatok gyűjtésében.

Például kiszerveztük a „Mennyibe kerül a webhely-tárhely 2019-ben?“Ahelyett, hogy mindent felnéznénk, béreltünk egy VA-t az adatok gyűjtésére és összeállítására.

5. Tartalom fordítása

Sok leányvállalat külföldi kapcsolt marketing kampányokat folytat. Most már mindenki ismeri több idegen nyelvet, és a Google Translate használata nem elegendő ehhez. Használhat olyan szabadúszó webhelyeket, mint például a Fiverr, hogy megtalálják tartalom fordítók vagy egy olyan webhelyre, mint a OneHourTranslation.com.

6. Videó készítése

A videó egyre népszerűbb módja az üzenet online megjelenítésének, de a hatékony tartalom előállítása nem egyszerű. Lehet, hogy készít egy videót, de sokkal több van benne, ezért szakértőt kell felvennie.

Videó szabadúszó felvétele elősegíti a videó készítését a gyártószoftverrel, hozzáadja a kívánt hangátvitelt, valamint átmeneteket, effektusokat, bemutatókat és outrokat tartalmaz. Megtalálhatja ezeket az embereket a fő szabadúszó weboldalakon.

7. Közösségi Média Rendszergazdák

Saját közösségi médiafiókok kezelése unalmasá válhat, de valakinek ezt meg kell tennie. Ha továbbra is meg akarja végezni a munka néhány részét, akkor használhat olyan szerszámot, mint a HootSuite vagy SocialOomph, de ezek nem nyújtanak emberi segítséget.

Fedezze fel a szabadúszó profilját, hogy többet megtudjon az általuk kínált alkalmazási körről.

Ellenkező esetben keressen egy a szabadúszó szociális média menedzser a szociális média menedzsmentjének támogatása.

8. Virtuális asszisztensek

Pontosan úgy hangzik a virtuális asszisztens. Ez egy online szabadúszó, amely különféle feladatokat lát el az affiliate marketing vállalkozása számára, általában óránként fizetett. A szükséges készségektől függően a VA felvételének költsége általában 10–15 USD / óra.

A legtöbb VA-k felsorolják képesítésüket, ideértve a kutatást, az FTP-re való feltöltést, az ügyfelek számlázását, az e-mail marketingt, az alapvető grafikai tervezést stb..

A kiszervezés előnyei az online üzleti vállalkozások számára

Néhány üzlettulajdonos számára a „kiszervezés” egy piszkos szó, de nem szabad. Fél tévhit, hogy valami kiszervezés azt jelenti, hogy a rossz minőségű ügyekkel fog fizetni, ami nem ez a helyzet.

Annak ellenére, hogy a kiszervező iparág nemrégiben bizonytalan, a kiszervezett szolgáltatások iránti globális kereslet továbbra is erős, 85,6 millió dollárral 2018-ban (forrás).

Nemrég készítettünk felmérést annak megállapítására, hogy a bloggerek szabadúszó bérbeadása révén kiszervezik-e feladataikat. Íme néhány érdekes megállapítás:

 • A bloggerek 66,7% -a, akikkel interjút készítettünk szabadúszóként.
 • 50% -uk kevesebbet költ 500 havonta.
 • A Fiverr, az Upwork, az Peopleperhour és a Freelancer.com a legnépszerűbbek a bloggerek között.

Noha minden bizonnyal megállapodást lehet elérni, ha külföldön kiszervezik néhány munkát, a döntéseid gyakorlatilag végtelenek. Ennek több oka van az outsourcing okos lépés társult marketing vállalkozása számára:

1. Takarítson meg időt és pénzt

Függetlenül attól, hogy társult marketing vállalkozását egyedül vagy csapatként működteti, néhány feladatának harmadik félnek történő átadása tonna időt enged fel más fontos kérdésekre. A tartalom írásával, a közösségi média fiókjainak kezelésével és más hétköznapi feladatokkal töltött órák ismét a tiéd lesznek. És ne feledd – az idő pénz.

Egy másik megjegyzés: a kiszervezés pénzbe kerülhet, de ezzel pénzt is megtakaríthat. Ha fizetne egy alkalmazottnak azért, hogy a dolgok valamelyikét elvégezze, vagy ha béreljen irodaterületet, akkor megszünteti ezt a költséget. Ezenkívül a kiszervezés kiszámítható költségeket jelent a költségvetésbe történő befizetéshez.

2. Növelje a termelékenységet vállalkozása növekedéséhez

Még az online marketingszakemberek is stresszhelyzetbe kerülnek és úgy találják, hogy képtelenek újabb lendületet hozni vállalkozásukban. Amikor elkezdi kiszervezni, észreveszi, hogy a stressz egy része enyhül, és termelékenyebbé válik vállalkozásának azon területein, amelyek a legfontosabbak.

A kiszervezés egyik legjelentősebb előnye az, hogy lehetővé teszi az affiliate marketing üzletágának méretarányát. Nem csak hogy termelékenyebb, hanem annyit is igénybe vehet, amennyit csak akar, miközben gyorsan növekszik vállalkozása és annak eredményei.

3. Használja ki a professzionális szolgáltatás előnyeit

Az internet minden eddiginél könnyebb kapcsolatba lépni szakértőkkel és más szakemberekkel szerte a világon, és ezáltal elősegítheti az affiliate marketing vállalkozásának irányítását és növekedését. Ez nem csak hozzáférést biztosít az emberekhez, hanem a platformok és erőforrások szélesebb választékát is lehetővé teszi, amelyek felhasználhatók marketingre, automatizálásra, elemzésre és egyéb célokra..

Ezen túlmenően egyedülálló perspektívája van a vállalkozásáról, mint a tulajdonosról, de ez elfogult lehet. Ha olyan vállalkozókkal dolgozik, akik egy ideje üzleti vállalkozással rendelkeznek, akkor egyedi perspektívát hozhatnak az Ön helyzetére. További betekintést szerezhet abban, hogy hogyan lehet kezelni egy adott fájdalompontot, vagy hogyan lehet új módszereket vonzani és konvertálni a vásárlókat webhelyén.

Vigye az affiliate marketing vállalkozását a következő szintre

Az egyik legnagyobb hibák az affiliate marketingben elveszíti a figyelmét. Amikor kapcsolt marketing vállalkozást működtet, az idő értékes áru. Erőfeszítéseit összpontosítania kell üzleti növekedésére. Az olyan dolgok, mint a stratégiai tervezés és az előrehaladás nyomon követése, nem olyan dolgok, amelyeket ki lehetne bocsátani vagy ki kellene bocsátani, és ezek időigényes feladatok lehetnek.

Noha az affiliate marketing jövedelmező lehet, gondos tervezést igényel annak biztosítása érdekében, hogy ne égessék le, vagy akár korlátozza kapacitását. Az általunk felvázolt társult marketing feladatok kiszervezésével maximalizálhatja üzleti növekedését.

Noha a Fiverr a legtöbb ember számára a go-platform, az Upwork ugyanolyan népszerű, ha kiszervezett tehetségeket keres. Itt található a Upwork vs Fiverr cikkről szóló cikk, ha meg szeretné tudni az összehasonlítást.

Ez a cikk eredetileg a Fiverr blog.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map