Blogok indításkor – Miért kellene a blogolást beletartozni a növekedési tervbe

Ha csak vállalkozással indul, számos oka van szüksége online jelenlétre. A legjobb hely a kezdéshez egy blog. Alapján KISSmetrics, Az induló marketing más célokat és terveket igényel, mint a tipikus marketing. A terv egy részének tartalmaznia kell a „megfelelő alap megalapozását”.


Hogy tudsz megfelelő alapot lerakni? Számos elem megy a vállalkozás elindításának fázisába. Egy dolog azonban biztos, hogy a blog biztosítása lehetővé teszi egy platformon az információk megosztásának megkezdését a potenciális olvasókkal / ügyfelekkel. Ezenkívül lehetőséget ad arra, hogy kapcsolatba lépjen az iparág befolyásolóival.

Tipp: Nem tudja, hol kezdje? Olvassa el Jerry A-Z útmutatót a blog elindításában.

1. A közönség fejlesztése

Mint fentebb említettük, az erős alap az erős épület kulcsa. Mielőtt elkezdené az online reklámozást, szüksége van egy közönségre, amelynek elő kell mozdítania. Nem szabad azonban csak egy blogoldalt feltenni, és elvárni, hogy az emberek elolvassák azt, amit írsz.

Először meg kell értenie azokat az okokat, amelyekkel az emberek webhelyet látogatnak.

Kutatás céljából

Alapján Intuitív webhelyek, az emberek legfőbb oka azért látogatnak meg egy webhelyen, mert kutatási eszközként használják az internetet. Gondoskodnia kell arról, hogy Ön a legfontosabb forrás a témában.

 • Támogatta az ötleteit a gondolatvezetők idézésével?
 • Kutattál statisztikákat?
 • Befejeződött az ön posta? Megszerezheti-e a webhely látogatója mindazt, amit tudniuk kell a témáról az Ön oldaláról?

A verseny kiterjesztése

Ez az ok nem okozhat sokkosságot, mivel valószínűleg ugyanazt tette, mielőtt vállalkozása megkezdődne. Okos, ha kizárja a versenyt, és megnézheti, mit kínál, amit nem, majd ezt ajánlja, de jobb.

Amikor egy versenytárs meglátogatja az Ön webhelyét, gondolkodnia kell:

 • Hogy fogok valaha is versenyezni ezzel a fickóval?
 • Ez az üzlet szilárd verseny?
 • Sok egyedi ötlete van, és nem lop el anyagot a versenytársaktól.

Kiegészítő bónuszként, ha teljesíti ezeket a pontokat, az ügyfelek is észreveszik.

Információt kereső potenciális ügyfelek

Egy másik ok az emberek látogatása a weboldalakon, mert információt keresnek egy termékről vagy szolgáltatásról. Webhelye megjelenik a keresési lekérdezésben. Ha szilárd SEO taktikát gyakorol, akkor webhelyének bizonyos kulcsszókeresésekhez közel kell helyeznie. Miután ügyfeleket vonzott a webhelyére, be kell vonnia őket.

 • Nézze meg Luana Spinetti cikkeit, amely a következőket tartalmazza 37 A felhasználói elkötelezettség elemei.
 • Kérje meg őket, hogy iratkozzanak fel egy levelezőlistára. Ingyenes könyvet, ingyenes konzultációt vagy valami mást kínálhat felhívni a látogatókat a feliratkozásra.
 • Győződjön meg arról, hogy szolgáltatásával vagy vállalkozásával kapcsolatos információk könnyen megtalálhatók, és teljes részleteket tartalmaznak.

Mert egy barátom elmondta nekik

Alapján Forbes, 1/3 webhely látogatója megy egy webhelyre, mert egyik barátjuk ajánlotta. Mit jelent ez számodra??

2. Legyél Vezető

Példa - Peep Laja 2011-ben létrehozta a Conversion XL Blogot, és most az egyik vezetőPélda – Peep Laja 2011-ben létrehozta a Conversion XL Blogot, és most az UX tervezésében és az internetes optimalizálásban az egyik vezető „márka”..

Ha HVAC szerelőt választana, akit részletezne az autóval, vagy akár oktatót találna golf órákhoz, szeretne valakit, aki nagy tapasztalattal és ismeretekkel rendelkezik, vagy valaki, aki csak hitelesítő adatok nélkül indul el?

A blog elindításának egyik legfontosabb dolga az, hogy elindíthatja magát az iparág vezetõjévé.

A blog ideális hely arra, hogy:

 • Jelölje ki azt a tudását, amelyet mások nem. És mutassa meg személyiségét.
 • Oszd meg a bennfentes tippeket magadtól, alkalmazottaidtól és még az iparág többi vezetőjétől is. Más jól ismert nevek bemutatásával megmutatja, hogy nem fél attól, hogy másoktól információt keressen, ha van valami, ami ismeretlen.
 • Írjon be mélyreható útmutatót, amely hasznos lehet a potenciális ügyfelek számára, és mutassa meg nekik, hogy a legjobban érdekli a szív, és ismeri az őket aggódó kérdéseket..
 • Válaszoljon kérdésekre megjegyzésekkel vagy fórumokon keresztül.

Tegyük fel, hogy vállalkozást indít a szekrények megszervezésében. Bármikor, amikor valaki az Ön háromállamú térségében található Google szekrényszervezője a háromállamban, a neve fel fog jelenni. A böngészőnek látnia kell az Ön által a témáról szóló cikkeket, az Ön által szervezett szekrények képeit, közösségi média profilokat, YouTube-videókat és tippeket. Megnevezi, és a nevének fel kell jelennie a keresési kifejezés alatt. A helyes SEO gyakorlat ismét elősegíti a keresőmotor eredményeinek rangsorolását. A magas rangsorolás a legjobb módja a rendszeres és értékes tartalom létrehozása.

3. Nyissa meg a többi befolyásolót

A blog indításának másik oka az más befolyásolókat elérni kiegészítő vállalkozásokkal.

Például blogot tartok az otthoni és kerti témákról. Kapcsolatban állt egy író társal, aki kézműves témákról ír. Nemrég megemlített egy cikket, amelyet írtam cukorkabüfékről, és a webhelyem forgalma több napig növekedett. Azt tervezem, hogy visszaadom a szívességet, és ajánlom az egyik cikkét, egy kis írással.

Ahhoz azonban, hogy ilyen módon csatlakozzon, először el kell indítania egy blogot, és meg kell írnia néhány értékes tartalmat, amelyet mások meg akarnak osztani. Azt is szem előtt kell tartania, hogy a blogközösség bizonyos szempontból nagyon „karcolja a hátamat, megkarcolom a tiédét”. Ha valaki retweettel jár, megosztja az üzenetét, megemlít, hogy vendégként jelentkezik a blogjukban, mindent meg kell tennie a szívesség visszatérése érdekében. Természetesen érdemes megbizonyosodnia arról, hogy tartalmuk / bemeneteik először értékesek-e az olvasók számára. Legalább nyilvánosan köszönetet kell mondania nekik a megemlítésért.

Mélyebbre ásni: A kezdő útmutató az élelmiszerblog elindításához.

4. A beszélgetés témája

Ha kint tartózkodsz vagy a közösség környékén, a blogok megkönnyítik a másokkal való kapcsolattartást és érdeklődésüket az üzleti vállalkozásuk iránt.

Íme egy példahelyzet:

Most kezdte meg egy tanácsadói vállalkozást, amely segíti az orvosi rendelőket az idő hatékonyabbá tételében. Úgy dönt, hogy részt vesz egy pár helyi vacsorán, amelyen sok orvos és orvosi irodavezető jelenik meg. Amint az asztalnál ül az orvosközösség tíz kulcsszereplőjével, az egyik orvos hozzád fordul, és megkérdezi, hogy mit teszel a megélhetés érdekében.

Ez a lehetőség arra, hogy megossza új üzleti vállalkozását. Persze, el fogod adni neki a kártyáját, és ugyanakkor meg kell adnia a blogcímét is ezen a kártyán. Ahelyett, hogy csak azt mondaná neki, hogy javíthatja munkatársait, akkor azt fogja mondani neki, hogy csak egy cikket tett közzé arról, hogy az orvosok hogyan tudnak évi 20 000 dollárt megtakarítani évente, egy egyszerű változással a nyilvántartásukban.

Jobban hiszed, hogy meglátogatja a blogját, amikor esélyt kap. Valószínűleg másokról is beszélni fog róla. Ez az egy kapcsolat több hívást eredményezhet a tanácsadói szolgáltatások felkérésére. Végül is, ha több ezer pénzt takaríthat meg egy 800 szavas cikkel, mennyit takaríthat meg őt mint tanácsadóját?

5. A blogok optimalizálják a webhelyet

Amellett, hogy önként felállítja a hatóságot, és új ügyfelekhez érkezik, a blog elindítása révén friss, aktuális és tele van kiváló tartalommal..

Ez segít a magasabb rangsorolásban a keresőmotorokban. Bár a Google folyamatosan változtatja algoritmusát, az egyik dolog soha nem változik – a Google rendszeres, szilárd, értékes tartalmat akar az olvasók számára.

Amit a szakértők mondnak

Sharon Hurley Hall, a hivatásos író és a tartalomértékesítő úgy gondolja: „Amikor a jelenlétét online éreztetni kell, a blogolás továbbra is értékes eszköz az induló vállalkozások és az összes vállalkozás számára. Többféle előnye van. ”

Tovább dolgozik,

sharonhh

Például, ha olyan kiváló tartalmat hoz létre, amelyet úgy optimalizáltak, hogy segítse az embereket abban, hogy könnyebben megtalálják azt, akkor vállalkozása megjelenhet a keresési eredmények között, hogy növelje a forgalmat és növelje közönségét.

És amikor az emberek találnak téged, akkor még több nagyszerű blogtartalom segíthet kapcsolatot létesíteni a látogatókkal, kiemelve szakértelmét, és platformot biztosítva, amely elmondja az indulás történetét..

Sharon, aki szintén a Sharonhh.com alapítója, úgy gondolja, hogy az új vállalkozásoknak nem szabad minden erőfeszítést a közösségi média platformjaira fordítani,

Sok új vállalkozás kísérti arra, hogy csak bizonyos közösségi médiaoldalakra összpontosítson.

Noha a hatalmas felhasználói számmal rendelkeznek, a közösségi média platformoknak megvannak a saját szabályaik arra vonatkozóan, hogy milyen tartalmat kell közzétenned, és milyen látható lesz.

És ha egyetlen társadalmi platformra támaszkodik, és meghúzza a tartalmát, a kapott előnyök azonnal elpárolognak. Amikor irányítja a platformot, felépítheti saját közönségét, és nyugodtan nyugodhat, mint te.

Sharon itt megosztotta velünk, mit tehet egy vállalkozás a blogolással,

Természetesen a blogolás manapság nem csak a szavak írásáról szól.

Még több elérhetőséget érhet el, ha a blog tartalmát kiindulópontként használja a főbb ügyfelekkel való beszélgetéshez több formátumban és több helyen.

Miután megvan a blogtartalma, egyszerűen felhasználhatja videóinak, bemutatók, podcastok, infographics és egyebek létrehozására.

A lényeg: a blogolás továbbra is releváns és fontos eszköz az indításhoz.

A (z) Sharon Hurley Hall oldalon talál Sharonhh.com

Az eredeti cikket először közzétették WHSR Blog; most a BuildThis.io személyzet kezeli és frissíti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map