A legolcsóbb WordPress tárhely keresése 2020-ban (3 opcióval)

Webhelyének biztonsága, képességei és sebessége függ a gazdagép infrastruktúrájától. Ha tetszik a legtöbb webhelytulajdonos 35,4% -a, akkor valószínűleg a WordPress webhely.


A kihívás a költségvetésen belüli webtárhely típusának megválasztása a minőség feláldozása nélkül. De mi a „minőségi tárhely”, és mely tárhely-szolgáltatók kínálják megfizethető áron?

Az Ön számára elérhető megfizethetőség valószínűleg nem egy promóciós trükk. Nem szeretné megvenni egy oldalt, amely olcsón néz ki, majd obszcén összeget fizet a szolgáltatásokért és a műszaki támogatásért, amelyeket először a csomagba kell foglalni. Konzisztenciát akarsz. Az alacsony ár alacsony marad a vásárlás után.

Jó híreim vannak, de először értsük meg, mit kérdezel.

A WordPress tárhely-tervek típusai

A WordPress az a leggyakrabban használt CMS és piaci részesedése 62,7%. A Joomla, amely a piac 4,4% -ával a második legnépszerűbb nyomvonal.

Nem kell sokáig kiválasztania a webhelyéhez a megfelelő tárhely-szolgáltatót. Tudnia kell néhány dolgot, például a működésüket és azt, hogy megfelelnek-e vállalkozásának természetéhez.

Általában háromféle WordPress-tárhely-szolgáltatás létezik, amelyekkel mehet – megosztott, dedikált és felhő.

1- Közös tárhely

Ez a terv a mai piacon a legnépszerűbb hosting megoldás. Megfizethető és egyszerűen karbantartható.

A megosztott tárhely-tervekhez a tárhelyszolgáltatók általában több webhelyet tárolnak egy szerveren. Ez a terv gyakran korlátozza vagy korlátozza az elérhető erőforrásokat, ideértve a tárhelyet, a sávszélességet, a biztonságot és az egyéb funkciókat.

A megosztott tárhely a legolcsóbb lehetőség korlátozott költségvetéssel rendelkező egyének számára, és kiváló a korlátozott tapasztalattal rendelkező kezdők számára.

2 – Dedikált tárhely

A dedikált tárhely segítségével külön dedikált szervert kap a webhely üzemeltetéséhez. Ahogy a neve is sugallja, nem szabad megosztani a szerver erőforrásait más felhasználókkal.

A dedikált tárhely jelentősen növeli webhelye sebességét, mivel nem osztja meg a szerver erőforrásait más webhelyekkel. Nagyon biztonságos, mivel csak Ön használja a szervert.

A dedikált tárhely kiváló lehetőség, ha hatalmas forgalomra számít a webhelyén. A megosztott tárhely korlátozza a kezelhető webhely-forgalom mennyiségét.

A terv egyetlen hiányossága a magas költségek és a dedikált szerver kezeléséhez szükséges műszaki ismeretek szükségessége. Tehát akár informatikai személyzetet fog felvenni, vagy technikailag hozzáértő lesz ahhoz, hogy karbantartási szervert tartson fenn.

3 – Cloud tárhely

Ez a tárhelyszolgáltatás egy viszonylag új technológia, amely egyesíti a megosztott és dedikált tárhely szolgáltatásait. Hibridnek hívhatják.

A szolgáltatás elosztja a fizikai terhelést több webhelyen a különböző számítógépek között. Ez a folyamat lehetővé teszi a webhely számára a szerver erőforrásainak dedikált hardver nélkül. Lehet, hogy nem kap dedikált tárhely hardvert, de szükség szerint méretezheti igényeit.

Ha el akarja keverni a megosztott és dedikált tárhely előnyeit, akkor a felhő tárhely a megoldás. Ennek azonban vannak hátrányai is

 • A támogatás késleltetheti a felmerülő problémák megoldását,
 • Lehet, hogy foglalkoznia kell biztonsági kérdésekkel, és
 • A méretezés azt jelenti, hogy a tárhely drága lesz

Kíváncsi lehet, hogy mi lehet a legjobb megoldás az Ön számára. Fedezzük fel!

Olcsó WordPress tárhely 2020-ban

Itt van a legolcsóbb WordPress-tárhely-szolgáltató 2020-ban. Választásaink a regisztrációs árazáson és az azt követő megújítási költségeken alapulnak..

Ezek a választások nem kizárólag a megosztott tárhelyen alapulnak. Ezek a házigazdák megfelelőek lesznek, ha olcsó dedikált és felhőalapú tárhelyi lehetőségeket keres.

1. Hostinger

Hostinger WordPress tárhelyA Hostinger WordPress tárhely havi 0,96 dolláron kezdődik (további információkért kattintson ide).

A kezdeti költségek és a későbbi árak miatt a Hostinger olcsóbbnak tekinthető, mint más host-szolgáltatók.

Az alacsony műszaki követelményeken kívül a Hostinger kiválóan alkalmas szűk költségvetésre is. Nem kap olcsóbb, mint havi 0,99 USD.

Hostinger WordPress szolgáltatások

Fedezzük fel, mit kap.

Fokozott biztonság

Minden, a Hostinger által üzemeltetett webhelyet a BitNinja all-in-one védelmi terve védi, amely védelmet nyújt minden automatizált és számítógépes támadás ellen.

Kattintson egy kattintással a WordPress telepítésére

Elmúltak azok a napok, amikor a WordPress beállítása túl bonyolultnak és időigényesnek bizonyult. Most csak annyit kell tennie, hogy kitölti az egyszerű űrlapot, írja be adatait és telepíti a WP-t egy kattintással. Nem tart több mint néhány perc.

Teljesítményre építve

A Hostinger verhetetlen rakodási sebességet ér el a

 • HTTP / 2,
 • PHP7.4,
 • NGINX és
 • Előre telepített gyorsítótárazási WP-bővítmények,

A Hostinger további szolgáltatásai között szerepel napi vagy heti biztonsági másolat, ingyenes domain és SSL tanúsítvány, korlátlan FTP-fiók, Cronjobs és sávszélesség és még sok más.

Hostinger ügyfélszolgálat

Hostinger WordPress támogatás érhető el hogy segítsen minden kérdésében és aggályában. Azonnali élő csevegési támogatás elérhető 24 × 7-en. Nyugalmat garantál, mert a szolgáltatás készenléti szakértőket biztosít az Ön webhelyével kapcsolatos bármely probléma megoldására.

Hostinger Árazás

Hostinger WordPress tárhely árazás

Az egységes WordPress-terv havi 0,99 dollárba kerül. Ez a terv havi 2,15 dollárral meghosszabbodik az első kifizetés után.

A prémium WordPress havonta 2,89 USD, ha megújításakor pedig 3,49 USD. Az üzleti WordPress kezdeti ára 3,99 USD, míg a későbbi kifizetések 7,95 USD összegűek.

A Hostinger előnyei között szerepel,

 • Alacsony és megfizethető ár
 • Hatékony és megbízható ügyfélszolgálat
 • Rendkívül megbízható a sebesség és az üzemidő számára
 • Kiváló tulajdonságokkal rendelkezik

A Hostinger hátrányai közé tartozik,

 • Az árak az első ciklus után emelkednek
 • Nincs ingyenes domain név az Egységes WordPress tárhely-terv felhasználók számára
 • Nem támogatja az automatikus frissítéseket

2. Bluehost

BlueHost WordPress tárhelyA BlueHost WordPress tárhely havi 2,75 dollárnál kezdődik (további információkért kattintson ide).

A Bluehost sok más hosting szolgáltatótól különbözik. Másokkal ellentétben nem kell fizetnie három vagy öt éves tervért, hogy a szolgáltatás használatakor az olcsó tárhely-tervhez jusson..

Ha ötéves megosztott tárhely-tervre gondol, akkor a Bluehost a választás az Ön számára. A szolgáltatás háromféle WP-tárhelyet kínál.

 • Közös WP tárhely: Viszonylag biztonságos, könnyen navigálható és elég gyors. A platform automatikus frissítéseket, ingyenes domainneveket (csak az első évben) és ingyenes SSL tanúsítványt nyújt.
 • Menedzselt tárhely: Segít, ha a webhelyek kezelése unalmas lesz az Ön számára. Ez a szolgáltatás mindent kezelhet egy irányítópulton.
 • E-kereskedelmi tárhely: A WooCommerce támogatásával ez az e-kereskedelem bővítmény biztonságos fizetési átjárókat és teljesen testreszabható online áruházokat biztosít, többek között.

Bluehost WordPress szolgáltatások

 • Automatikus WordPress frissítések: Ez a szolgáltatás biztosítja, hogy fiókja naprakész és biztonságos legyen a lehető leggyorsabban.
 • Automatikus WP telepítés: A Bluehost telepíti a webhely legbiztonságosabb és legfrissebb verzióját webhelyére, miután feliratkozott egy tervre.
 • WordPress átmeneti környezet: Ez a beállítás lehetővé teszi a változások tesztelését, mielőtt azok elérhetővé válnának a webhelyén.

Egyéb funkciók közé tartozik; ingyenes domain név egy évre (öt parkolt és 25 al domainnel), SSL tanúsítvány, 50 GB SSD tárhely stb..

Bluehost Vevőszolgálat

A Bluehost biztosítja 24 órás támogatás a WP Hosting számára. Elérhetők élő csevegésekhez és hívásokhoz is.

Bluehost árképzés

Osztott árképzés

Tervek / ár
Jelentkezési ár
Rendszeres (12 hónap)
Megújítás (24 hónappal)
Megújítás (36 hónap)
Alapvető$ 2.95 / mo$ 8.99 / mo$ 8.49 / mo$ 7.99 / mo
Plusz$ 5.45 / mo12,99 $ / hó$ 11.99 / hó$ 10.99 / hó
Choice Plus$ 5.45 / mo16,99 $ / hó$ 15.99 / hó14,99 $ / hó
Pro$ 13.95 / hó$ 25.99 / hó$ 24.99 / hó$ 23.99 / hó

Menedzselt hosting árazás

 • Építési terv – 19,95 USD havonta
 • Növekszik – 29,95 USD havonta
 • Skála – 49,95 havonta

E-kereskedelmi tárhely árazás

 • Kezdő csomag – 6,95 USD havonta
 • Plusz – 8,95 USD havonta
 • Pro – havonta 12,95 USD

A Bluehost előnyei

 • A Bluehost a piacon az egyik legolcsóbb árat kínálja
 • A szolgáltatás támogatja az automatikus frissítéseket
 • Ez viszonylag biztonságos

A Bluehost hátrányai

 • Nem megbízható ügyfélszolgálat
 • Drága eladások
 • Megnövekedett megújítási árak

3. Név olcsón

NameCheap WordPress tárhelyA NameCheap által kezelt WordPress tárhely havi 3,88 dollárnál kezdődik (további információkért kattintson ide).

A szolgáltatásnak az egyik legolcsóbb induló és megújító ára van, ezért készítette ezt a listát. A Namecheap kiváló domaineket és olcsó webtárhelyet kínál megfizethető áron.

A Namecheap olyan megosztott és menedzselt hosting szolgáltatásokat kínál, amelyek rengeteg funkcióval rendelkeznek.

 • Közös tárhely: Az ajánlatot a Namecheap tárhelygaranciája alátámasztja, amely nem jellemző szélessávú internettel, 99,9% -os rendelkezésre állással és ingyenes SSL tanúsítvánnyal rendelkezik a szolgáltatások között.
 • Menedzselt tárhely: Ez a leggyorsabb a WordPress tárhelybeállítások közül. Biztonsági mentéssel és visszaállítási eszközzel érkezik.

Bár a Menedzselt WordPress tárhely nem a legolcsóbb lehetőség, a felhasználók imádják. A kezelt WordPress-tárhely-használók körülbelül 52% -a gondolja, hogy megéri a további dollárokat.

Névbiztos WordPress Jellemzők

 • Száz százalékos garancia: Minden web hosting szolgáltatásra a legmagasabb szintű garancia vonatkozik, és kiváló lehetőségeket kínálnak.
 • Legújabb szerver technológia: A Namecheap a forradalmian új Dell Server technológiát használja a hatékonyság fokozására. A nagy sebességű SAN 100% -os rendelkezésre állást biztosít.
 • Weboldal-készítő: Gyorsan felépítheti online jelenlétét.

Egyéb szolgáltatások: ingyenes SSL tanúsítványok, 24 órás ügyfélszolgálat, teljes webhely-vezérlés a cPanel használatával, egyszerű frissítés, napi biztonsági másolatok, stb..

NameCheap Vevőszolgálat

A Namecheap szolgáltatásai 24/7 Vevőszolgálat élő csevegésen keresztül. Van is egy hatalmas tudásbázis, amely az önálló tanuláshoz elérhető.

Namecheap Hosting árazás

Osztott árképzés

NameCheap Hosting tervek és árak

 • Csillag terv – 1,44 USD / hó (mind a kezdeti, mind a megújítások esetén)
 • Stellar Plus – 2,44 USD / hó
 • Stellar Business – 4,44 USD / hó

50% kedvezményt kap, ha az első évben fizet.

Menedzselt WordPress tárhely árazás

A NameCheap által kezelt WordPress tárhelyárak

 • EasyWP Starter – 3,88 USD (1 hónap az első hónapban)
 • EasyWP Turbo – 7,88 USD (az első hónap 2 dollárba kerül)
 • EasyWP Supersonic – 11,88 USD (3 hónap az első hónap)

A Namecheap előnyei

 • A Namecheap hatékony chat-képviselőket biztosít
 • Megbízható tárhelyszolgáltatásokat kínál
 • Barátságos felhasználói felület és kialakítás

A Namecheap hátrányai

 • Az élő támogatás csak attól függ, hogy milyen tervet előfizet fel
 • Nem nyújt telefonos támogatást
 • Az SSL-tanúsítványok beállítása néhány számára általában nehéz

A WordPress tárhely kiválasztásának kritériumai

Mielőtt eldöntené, hogy melyik WordPress tárhely-tervet választja, fontolja meg néhány dolgot. A megbízhatóság, a sebesség és a biztonság a legfontosabb tényezők, amelyekre figyelemmel kell lennie, amikor kiválasztja a host szolgáltatást.

Meg kell jegyeznie a követelményeket, az árakat, a szolgáltatásokat, a lemezt vagy a tárolóhelyet és az ügyfélszolgálatot is.

Vessünk közelebbről.

1. követelmények

A választott WordPress gazdagépnek meg kell felelnie a következő kritériumoknak. Támogatnia kell:

 • A PHP 7.3 vagy újabb verziója
 • MySQL 5.6 vagy újabb verzió, alternatívaként a MariaDB 10.1 vagy újabb verziója
 • HTTPS

Bár a PHP-t és a MySQL-t támogató szerver elfogadható, a WordPress javasolja a használatát Apache vagy nginx. Mindig ne felejtsen el kérni a házigazdától ezeket a követelményeket, mielőtt bármi elkötelezettséget vállalnának.

2. Árazás

Míg az egyes tárhely-szolgáltatók ára olcsóktól drágaig változik, néhányuk kedvezményeket vagy promóciós árakat kínál az új előfizetők számára. Ezután a felhasználók megújítják tárhelyszolgáltatásaikat rendszeres áron.

A legtöbb tárhely-szolgáltató olyan árképzési lehetőségeket hirdet, amelyek akkor érvényesek, ha három-öt évig fizet. Általában a legjobb módja az olcsó WordPress tárhely megszerzésének, mivel ez csökkenti a hostolási költségeket a következő három vagy több évben.

Azon vállalkozások számára, amelyek havonta vagy évente fizetnek, felmerülhet az áremelkedés kockázata tehát az előfizetés második vagy harmadik évétől kezdve.

3. Jellemzők

A legtöbb tárhely-szolgáltató hasonló funkciókat kínál, mint például,

 • 99,9% a webhely rendelkezésre állása,
 • Irányítópult és a cPanel tárolása,
 • Ingyenes SSL tanúsítványok,
 • Domain nevek és
 • E-mail fiókok

Néhányuk rendszeres biztonsági mentési lehetőségeket nyújt, míg mások heti vagy havi biztonsági másolatot választanak. Egyes szolgáltatók telefonon és élő csevegéssel kezelik az ügyfélszolgálatot.

Néhány házigazda felár ellenében extra szolgáltatásokat kínál. Általában a tárhelyszolgáltatók kérik, hogy fizetjen a kiegészítő tárolásért, ha erre szüksége van. Értékesítik a domain név adatvédelmét, a webhely biztonsági mentését, a webhely biztonságát, valamint más funkciókat és kiegészítőket.

4. Lemez vagy tárhely

Az árától vagy az előfizetési tervetől függően a különböző tárhelyszolgáltatások 10 GB-tól több mint 100 GB-ig tárhelyet kínálnak. Egyeseknek korlátlan SSD lemezterületük van a felhasználók számára.

5. Vevőszolgálat

Függetlenül attól, hogy milyen jártas vagy a webhely kezelése terén, valamikor segítségre lenne szüksége. Amikor ilyen helyzetek merülnek fel, olyan ügyfélszolgálatra van szüksége, amely gyorsan megmenthet.

A felhasználók 78,3% -a szerint a támogatás a WordPress-webhelyeik legnagyobb aggodalma, és ezt prioritásként kell kezelni.

A nagy házigazdák hatékony és reagáló ügyfélszolgálatot nyújtanak. Az általunk ajánlott webhelyek több csatornán támogatást nyújtanak.

Végső gondolatok

Nem titok, a WordPress a tartalomkezelő rendszerek vitathatatlan bajnok. Széles körben használják minden típusú üzleti, személyes és intézményi weboldalon. Támogat számos hostoldalt, köztük a Hostinger, a Bluehost és a Namecheap szolgáltatást.

A Hostinger a trió egyik legjobb árajánlatával és a leghatékonyabb ügyfélszolgálattal rendelkezik. A Bluehost a hosszú távú terveket részesíti előnyben, és nagyszerű az e-kereskedelem számára, míg a Namecheap a legjobb és legolcsóbb domainek egy részét kínálja..

Az üzleti tervektől és költségvetésétől függően jövedelmezően dolgozhat a három lehetőség bármelyikével. Menj, és döntsd el.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map