A 2020-ban elérhető 10 legjobb dropshipping szolgáltató

A cseppszállítás nagyon jövedelmező üzleti lehet, ha helyesen hajtják végre. Helyesen hozza létre a hajóüzletét, válassza ki a megfelelő termékréseket, és megtalálja a legjobb cseppszállítás beszállítók mindez befolyásolja a siker felé. Annyira népszerű ez a rendelés-teljesítési módszer, amely pótolja majdnem egyharmada online áruházak.


A legjobb cseppküldő termékeknek a résével való összeegyeztetése kutatás és kísérletezés révén jön létre, de hogyan fogja eldönteni, hogy melyik a legjobb szállító az Ön csepphajózási üzletéhez? Szerencsére ez egy olyan vonal, amelyet nem feltétlenül kell választania – egynél több szolgáltatóval is együttműködhet.

Legnépszerűbb Dropshipping cégek

1. AliExpress

AliExpress - legjobb cseppszállítás-beszállítóTöbb mint 100 millió termékkel az AliExpress az egyik legnagyobb cseppszállítás-szállító (Próbálja ki itt!)

Ár: Ingyenes

Az AliExpressnek nincs szüksége bevezetésre Ázsiában, mivel az Alibaba, a kínai székhelyű e-kereskedelemmel foglalkozó cég ösztöndíja. A legfontosabb különbség az, hogy az Alibaba általában nagykereskedelmet folytat, míg az AliExpress a lakossági ügyfelek számára készül. Vegyük ezt a Kelet Amazonának.

2010 óta kapható, és annak egyértelmű előnye, hogy abban a régióban található, amelyet sokan a világ gyárának tartanak. Ez azt jelenti, hogy szinte mindenféle fogyasztási cikkhez elérhető, elérhető áron gyorsan elérhető. Ha a látogatók azonban az Egyesült Államokban vagy az EU régióiban tartózkodnak, a szállítás eltarthat egy ideig, és valamivel több költséget eredményezhet a megrendeléseknél.

Dropshipping az AliExpress használatával lehet pár szempontból egy. Az első a hagyományos módszer, ami azt jelenti, hogy ha megrendelést kap, manuálisan be kell írnia a vásárló és a tranzakció részleteit az AliExpress rendszerbe..

A következő módszer a használat Oberlo, egy alkalmazás, amely megtalálható a Shopify weboldal-készítő alkalmazás piacán. Ez lehetővé teszi a Shopify áruház közvetlen csatlakoztatását az AliExpress rendszerhez, hogy minden automatizálódjon.

Látogasson el az AliExpress oldalra

2. DHgate

DHgate - online piacA DHgate székhelye Kínában, Pekingben található, a kis- és nagykereskedelmi fogyasztási cikkek online piactere.

Ár: Ingyenes

A DHgate egy másik kínai székhelyű online piac, de nem olyan nagy, mint az Alibaba. Emiatt a webhely nagykereskedelmi és kiskereskedelmi tevékenységet folytat egy platformon. Manapság nemcsak az embereket összeköti kínai beszállítókkal, hanem Vietnamból, Japánból és Törökországból származó forrásokkal is.

A DHgate egyik sajátossága, hogy a világ számos országában rendelkezik digitális kereskedelmi központokkal (DTC-k). Ezek olyan fizikai üzletek, ahol az eladók a partnerségi döntések meghozatala előtt megvizsgálhatják a termékeket. Jelenleg hibakódokkal rendelkezik az Egyesült Államokban, Magyarországon, Ausztráliában, Spanyolországban, Oroszországban, Törökországban, az Egyesült Arab Emírségekben és Peruban.

Vagy közvetlenül dolgozhat a DHgate-rel, vagy használhat egy alkalmazást, ha a Shopify platformon van. Nincs saját alkalmazásuk, de működnek, bár hívják shopMaster.

3. Oberlo

Oberlo - csepphajó beszállítóAz Oberlo egy Shopify alkalmazás, amely segít a zökkenőmentes integrációban a cseppszállítás-szállítókkal (Nézze meg!)

Ár: A kezdő terv ingyenes

Ahelyett, hogy online piactér lenne, mint például az AliExpress vagy a DHgate, az Oberlo egy online piactér-integrátor, amelyet kifejezetten a csepphajóknak a Shopify-on való használatra fejlesztettek ki. Ez a remek alkalmazás lehetővé teszi termékek forgalmazását több platformon, és központi műszerfalként működik.

Ez a szellőzés egész folyamatát megkönnyíti, a termékek megtalálásától kezdve a Shopify webhelyen való felsorolásig. Noha az AliExpress az Oberlo egyik fő forrása, együttműködik egy, a márkanév alatt álló beszállítói csoporttal is Oberlo Supply Marketplace. Ezek elsősorban Európából, Észak-Amerikából és Kínából származnak.

Az Oberlo más hasznos funkciókat is kínál, például értékesítési trend elemzést, többnyelvű támogatást és még egy Chrome kiterjesztést. Az alapcsomag ingyenes, de ha növekszik az eladott termékek számát, akkor valószínűleg be kell jelentkeznie egy fizetett csomaghoz (amely havonta 29,90 dollártól kezdődik)..

4. Szivattyú

Spocket - drophipping beszállító USAA Spocket segít megtalálni az USA / EU régióban található szállítmányozó szállítókat (Tudjon meg többet)

Ár: 12 USD / hónap-tól

Noha a Spocket számára korlátozottabb számú termék és szállító áll rendelkezésre, ez eltér a kínai székhelyű beszállítóktól. Technikai szempontból a Spocket beszállítók 28 országban érhetők el, de saját belépésük során néhányukra koncentrálnak, nevezetesen az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban, Kanadában, Ausztráliában és Németországban..

Ez egy kicsit meghökkentővé teszi őket sok olyan hajótulajdonos számára, akik globális elérhetőségre számíthatnak. Ha azonban nagyon konkrét piacokat kíván kiválasztani és kiszolgálni, akkor a Spocket jó választás lehet Önnek.

A Spocket nagyon korlátozott indulási tervvel rendelkezik, amelyet 14 nap alatt kipróbálhatja ingyen. Ezt követően havonta 12 dollárt kell fizetnie, hogy ugyanazon a tervön maradjon – vagy annál többet, ha jobb terv, hogy több terméket eladjon. Ezt a platformot a WooCommerce használatához tervezték.

Tudjon meg többet a Spocket esettanulmányunkról itt.

5. SaleHoo

Saleshoo - nagykereskedők és cseppszállítókA SalesHoo az a platform, ahol nagykereskedőket és cseppszállítás-szállítókat találhat.

Ár: Év 67-től

A SaleHoo a listán szereplő egyedülállóbb ajánlat, mivel kifejezetten a korábbi csepphajók által a csepphajók számára készült. Saját piaca van olyan beszállítóknak, akik mind a cseppszállítás, mind a nagykereskedők támogatják. Ezek mindegyikét közvetlenül a SaleHoo saját munkatársai vizsgálják felül, így valószínűbb, hogy megbízhatóbbak, mint azok a platformok, amelyek nagyszámú kiskereskedővel foglalkoznak.

A SaleHoo platform úgy működik, mint egy keresőmotor, lehetővé téve az általános keresések gyors lebontását meghatározott kategóriákra, majd az Ön által választható termékekre. Beszélhet közvetlenül a szállítókkal is a saját webhelyükön keresztül – ez egy nagyszerű lehetőség a további információk megszerzésére és a bizalom kiépítésére.

Sajnos a SaleHoo-nak nincs ingyenes verziója, és csak két terv érhető el – éves vagy élettartamú. A súlyos csepphajók számára azonban az egész életen át tartó terv jó ár-érték arányt kínál. Mindkét tervet pénz-visszafizetési garancia garantálja.

6. Doba

Ár: 29 USD / hónap-tól

A Doba egy másik termékpiac, és kijelenti, hogy szállítókat fogad be, összesen több mint kétmillió termékkel. Az itt található rendszer lehetővé teszi a termékek forrását, majd azokat együtt exportálhatja a boltba történő felvételhez.

Ez a forrás nyilvánvalóan nem olyan széles, mint az AliExpress vagy akár a DHgate, és kevésbé integrált, mint az olyan alkalmazások, mint az Oberlo. A beépített szolgáltatások hasznosak, de végül inkább kényelmet nyújtanak a csepphajóknak, akiknek még mindig jelentős lépéseket kell tenniük a végeiken.

A Doba előfizetések mennyisége nem változik, de a drágább tervek fejlettebb funkciókkal rendelkeznek. Bár ez lehet a norma, még a rendelkezésre álló termékek száma is korlátozottabb indulási tervükön – amelyek havi 29 dollártól indulnak..

7. Elveszett

Árazás: Kezdőár $ 47 / hónap

A Dropified egy olyan integrátor platform, amely lehetővé teszi a cseppszállításhoz kapcsolódó termékek elérését az AliExpress és az eBay-en is. Ez a Kelet és a Nyugat jó kombinációja, és a cseppszállítóknak számos termékskálát kínál a világ minden tájáról.

Az itt szereplő szolgáltatások a zökkenőmentes műveletekre irányulnak, és magukban foglalják a termékválasztást és a rakodást, a rendeléskezelést és a termékfenntartással kapcsolatos automatizálást (például árazási frissítések, készlet stb.). Az e-kereskedelmi webhelyeken kívül a Dropified segítségével is működhet a Facebookon, így valójában nincs szükség cseppáru-üzlet létrehozására az eladás megkezdéséhez.

A Dropified elkülöníti a terveit mind a termékmennyiség, mind a szolgáltatások szerint, így az alacsonyabb tervükön kezdődő újszülöttek megszokhatják az alapvető jellemzőket, mielőtt jobb dolgokra lépnének. Az árak azonban nem olcsók és a havi 47 dollártól a havi 167 dollárig terjednek.

8. Világszerte márkák

Árazás: 299 USD / év

A Worldwide Brands állítása szerint nemcsak a legnagyobb nagykereskedelmi termékek választékát kínálja, hanem a legjobb szállítói minőséget is kínálja. Noha ez utóbbi lehetséges, az előbbi nagyon kétes állítás. Mindazonáltal, mivel 1999 óta van a piacon, ez teljesen lehetséges.

A webhely teljes mértékben arra irányul, hogy termék- és beszállító galéria legyen, tehát itt nincs sok csengő és síp. Ez egyszerűen egy hatalmas erőforráskészlet, amelyet felhasználhat olyan dolgok megkeresésére, amelyeket felvehet a csepphajó termékportfóliójába.

A Worldwide Brands szerint jó az eBay és az Amazon áruházak számára, de mivel ez egy könyvtár, akkor bármilyen cseppszállítású adathordozóval, például a saját e-kereskedelmi webhelyével fog működni. A beszállítói bázishoz való hozzáférésért 299 USD egyszeri díjat számítanak fel.

9. Wholesale2b

Wholesale2b - piactér, amelyben a beszállítók összekapcsolhatók a cseppszállítókkal

Árazás: 29,99 USD / hónap-tól

A Wholesale2b az eddig felsorolt ​​márkák legtöbbjétől eltérő állat. Noha piacként működik a beszállítók és a leszállítók összeköttetésében, sokkal többet kínál a felhasználóknak, ha hajlandók fizetni az árat.

Az alapfelhasználók, akik egyszerűen csak hozzáférést szeretnének elérni a cseppszállítás beszállítói adatbázisához, itt megtehetik, és egyszerűen manuálisan átadhatják a kívánt termékeket a saját értékesítési csatornájukra. A Wholesale2b azonban sokkal elérhetőbbé tette adatbázisát az integráció lehetőségeinek köszönhetően számos olyan platformon, mint például a Shopify, a BigCommerce, az ECWID és a WooCommerce..

Tervekkel rendelkezik azok számára is, akik csak eBay-en, az Amazon-on vagy a saját webhelyükön akarnak eladni. Ezeknek a terveknek mindegyike el van látva, tehát ha egynél több értékesítési csatornát kíván használni, regisztrálnia kell a Wholesale2b többszörös csomagját – ami jelentősen megnöveli a költségeket..

10. MegaGoods

Árazás: 14,99 USD / hónap-tól

Az itt felsorolt ​​összes forrás közül a MegaGoods az egyetlen, amely a termékek fókuszpontja inkább ahelyett, hogy mindent felsorolna a nap alatt. Fontos érdeklődésre számít a fogyasztói elektronika területén, és mindent megtalál, ami az autó hangjától a játék felszereléséig terjed.

Ezenkívül ahelyett, hogy közvetítőként működne, a MegaGoods ténylegesen birtokolja az összes felsorolt ​​terméket, így minden ugyanazon forrásból származik. A dropshipping velük olyan, mintha egy hatalmas társasággal dolgozzunk, amelyet kizárólag a drophippers számára szállítanak.

Itt kap egy 30 napos próbaverziót az adatbázisukba, amelyet követően havonta 14,99 USD szolgáltatási díjat kell fizetni. Ez az egyik leginkább zavaró, zamatlan csepphajózási rendszer, de biztosan nem fog sokat nyújtani az automatizálási eszközök útján..

Látogasson el a MegaGoods oldalra

Következtetés: Rengeteg választás lehet a Dropshippers-ek számára

Mint valószínűleg ebből a listából megmondhatod, nincs egy egységes megoldás a csepphajók számára. Ebben az esetben ez jó dolog, mivel kiválaszthatja a kívánt szállítási szolgáltatókat, amelyek a legjobban megfelelnek üzleti vállalkozásának..

Az árak is nagyon eltérőek, és ha tisztességesen jövedelmező cseppszállítás-vállalkozást folytat, akkor a díjak a legtöbb esetben elhanyagolhatóvá válnak. Ezen szállítók egy része szintén meglehetősen jól megalapozott, tehát nem kell aggódnia, ha velük együtt dolgozunk.

Úgy tűnik, hogy azok, akik a Shopify-val működnek, sokkal nagyobb hajlandóságot mutatnak az automatizálás felé, és amit kínálnak, nagyon szerény díjat számítanak fel. Ennek ellenére a lényeg az, hogy lehetőségeid vannak – sok választás.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map