7 legsikeresebb e-kereskedelmi trükkö az üzleti életben

Ezt a cikket Lori H Morris írta


Minden vállalkozónak mély vágya van üzleti vállalkozás indítására, és hagyja, hogy az autopilóton futjon. Az e-kereskedelem a legjobb módszer egy önálló vállalkozás működtetésére. Ezeket a sikeres tippeket segítségével alakítsa át kis e-kereskedelmi vállalkozását sikeres vállalkozásává.

igor-Miske-207639e-kereskedelemre vonatkozó tippek az üzleti életben.

További hasznos cikkek azok számára, akik e-kereskedelmet indítanak:

 1. Nyisson meg egy e-kereskedelmi üzletet a WordPress segítségével
 2. Kezdjen online cseppszállítási vállalkozást a Shopify segítségével
 3. Hozzon létre online megjelenést a Wix segítségével
 4. Keressen egy utazási blogot és keress pénzt
 5. A legjobb webtárhely kis- és középvállalkozások számára

1. Keresse szenvedélyét mint vállalkozást

Ha az e-kereskedelemmel foglalkozó vállalkozása egy hobbiból született, vagy valami olyasmit tesz, amit szabadidejében csinál, vigye szenvedélyét a következő szintre. Kezdje gondolkodni rajta, mint egy hobbiban, és gondoljon rá mint működő vállalkozásra. Az első hiba, amelyet az üzleti tulajdonosok a vállalkozói készségben elkövetnek, az a gondolkodás, hogy vállalkozásuk túl kicsi ahhoz, hogy vállalkozássá váljanak. Egyáltalán nem erről van szó. Stratégiai szempontból gondolkodjon azon, hogyan növekszik vállalkozása

Ez a következővel kezdődik:

 • Üzleti terv kidolgozása a növekedés érdekében. Ha van egy terv, akkor dolgozhat annak megvalósításán.
 • Támogatás megszerzése új üzleti vállalkozásához. Beszéljen a befektetőkkel, vagy keresse fel a bankot kölcsönhöz. Hogy üzleti vállalkozása elindulhasson, tőkére van szüksége.
 • Hozzon létre egy marketing tervet. Minden vállalkozásnak, akár nagynak, akár kicsinek, van marketingterve. Kezdje ma a termék vagy szolgáltatás marketingjét. Ez az első lépés az üzleti növekedés felé.

2. Válasszon egy jó e-kereskedelmi platformot

Mivel Ön üzleti tulajdonos, alapos jövőképre van szüksége a lehetséges problémák azonosítása előtt. Értékelje a különféle típusú e-kereskedelem platformjai online üzleti vállalkozások számára mert ez lesz az alapja az egész műveletnek. Időt kell töltenie ahhoz, hogy keresse a kisvállalkozások számára legmegfelelőbb webhely-tárhelyet, amely megfelel az Ön igényeinek.

A szoftver kiválasztásakor figyelembe kell vennie a méretezhetőséget, a biztonsági problémákat, a marketing eszközöket és a használhatóságot. Itt van néhány egyéb szempont, amelyet figyelembe kell venni:

 • Árképzés és fizetés
 • Integráció
 • SEO és mobilbarátság
 • Vevőszolgálat

3. Azonosítsa az ügyfeleit

Bármely üzleti vállalkozás első szabálya, hogy megismerje és megértse célzott ügyfeleit. Tudnia kell a szokásaikat, érdekeiket és a szabadidő eltöltését. Sok vállalkozó hibát követett el, ha figyelmen kívül hagyja ezt a vállalkozási létfontosságú lépést. Ennek eredményeként sok időt és forrást pazarol a marketingstratégiák kidolgozásához.

Fontolja meg a kupon-webhelyekkel való együttműködést a célközönség elérése érdekében. Ez a stratégia akkor működik, ha azonosítja üzleti motívumait, a célközönséget, és egyértelmű termékkínálattal rendelkezik.

Ebben a szakaszban azonosíthatja, hogy mely marketing erőforrások fogják elérni a legjobb megtérülést.

Az ügyfelek igényeinek figyelembevételével a következőket is figyelembe veheti:

 • A meglévő adatokkal kezdve
 • Az ügyfél utazásának feltérképezése
 • Interjúk az ügyfelekkel
 • Vevői felmérések elvégzése
 • A verseny elemzése

4. Könnyítse meg a pénztár folyamatát

Szeretne több terméket eladni online?

Ügyeljen arra, hogy ügyfelei ne csalódjanak és ne hagyják el kocsijaikat. Ha a fizetési folyamat nehéz, akkor egy másik e-kereskedelmi webhelyről vásárolhatnak.

Egyszerűsítse a pénztár folyamatát, hogy bárkinek megkönnyítse a vásárlást az Ön webhelyéről. Ezt úgy teheti meg, hogy megszünteti a felhasználó számára a fiók létrehozására vonatkozó követelményt, és csökkenti az oldalak számát, amelyet valakinek át kell néznie a vásárlás előtt.

Hozzon létre egy alapértelmezett és olcsó szállítási beállítást, amely automatikusan megjelenik a vásárlási oldalon. Az automatikus kitöltést az űrlapok gyorsabb kitöltésére kell használni.

Az is jó ötlet, hogy mentse a szállítási, számlázási és fizetési információkat az ügyfelek számára.

Győződjön meg arról, hogy van néhány módszer arra, hogy az ügyfelek kifizethessék a megrendeléseiket, és tartalmazzon olyan általános fizetési lehetőségeket, mint az Amazon és a PayPal.

Még a következő lehetőségeket is megfontolhatja a pénztár folyamatának javításában:

 • A pénztár mobilbarát legyen
 • Fontolja meg az előrehaladási mutató használatát
 • Kerülje a tagság vagy a bejelentkezés használatát
 • Tegye a biztonsági funkciókat mindenhová
 • Kérjen kevesebb, de alapvető információt

carlos-muza-84523-1Növelje az e-kereskedelem értékesítését a fizetési folyamat javításával.

5. Tegye ügyfeleit márkás nagykövetekké

Keres egy módját, hogy hitelességét növelje vállalkozása számára?

Nos, ezt el lehet érni egy előző vásárló pozitív izzó véleményével. Rendszeresen meg kell osztania és össze kell gyűjtenie a véleményeket és az ajánlásokat, ezáltal ösztönözve az értékesítést a webhely látogatói számára.

Miután megkapta a beszámolót, keresse meg a módját annak megosztására az ügyfelekkel. Minél többet tudnak vállalkozásáról, annál valószínűbb, hogy tőled vásárolnak. Az ügyfelek a legjobb eszköz a vállalkozásod számára; kihasználva őket.

Ezen felül, néhány további dolgot megtehetsz:

 • Távolítson el további mérföldet, hogy csillagokat jelenítsen meg az ügyfelek számára – még a kicsi, személyes gesztusok is hullámhatást okoznak.
 • Figyeljen az ügyfelek panaszaira – mutassa meg nekik, hogy törődik vevői érzéseivel és vágyaival.
 • Ajánlat jutalmak – Jutalmazza ügyfeleit. Ez arra készteti őket, hogy jobban gondolkodjanak rólad

6. Használja ki az ingyenes kipróbálások előnyeit

Használja ki az alkalmazások ingyenes próbaverzióját, hogy megtalálja az Ön igényeinek legmegfelelőbbet.

Új vállalkozásként a kísérletezésnek a folyamat részét kell képeznie. Folytassa a vállalkozása számára leghasznosabb alkalmazások használatát, különösen, ha az üzleti vállalkozások elfoglalják.

7. Végezzen szigorú marketing folyamatot

Fontolja meg vállalkozásának különféle marketing módszereit.

A közösségi média használatán kívül helyezze el termékeit népszerű folyóiratokba és egyéb blogokba. Hozzon létre e-mail hírleveleket, hogy előfizetői tudomással bírjanak üzleti ajánlatairól.

A legjobb expozíciót a keresőmotor optimalizálásával érheti el. Ellenőrizze, hogy weboldalai a kulcsszavakhoz vannak-e optimalizálva, hogy növeljék az organikus forgalmat. Minél magasabb a webhelye rangsorolása a keresőmotorokban, annál könnyebben megtalálják az ügyfelek.

Íme néhány tipp az e-kereskedelem marketing erőfeszítéseinek javításához:

 • Tartalom marketingstratégia – Hozzon létre tartalmi stratégiát a közönség felépítéséhez és a célzott keresési forgalom eléréséhez
 • Jogosultság felépítése – Használja az e-kereskedelem üzleteit tekintélyes platformként az ügyfelek megbeszéléseihez
 • Fókuszban a helyi márkaépítés – Ha tégla- és habarcsboltja van, akkor a helyi márkaépítésre és a marketingre összpontosíthat
 • Legyen naprakész az iparági hírekről – Használja a legfrissebb iparági híreket tartalomként, hogy megosszák az ügyfelekkel.
 • Termékek eladása / keresztirányú értékesítés – Ha helyesen használja, akkor az eladási és a keresztirányítási módszerek hatékonyak. Találja meg látogatóit a megfelelő termékhivatkozásokkal.

Következtetés

Jövedelmező e-kereskedelmi vállalkozás működtetése akkor lehetséges, ha a megfelelő eszközöket és taktikákat alkalmazza vállalkozása növekedéséhez. Csak egy kis kemény munka és stratégia szükséges ahhoz, hogy növekedjen.

Lori H. Morris digitális marketing szakember és tartalomíró a Toronto webfejlesztő cég és marketingre, SEO-ra és társadalmi elkötelezettségre szakosodott.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map