5 Tartalomoptimalizálási tipp az Ön társult marketing webhelyéhez

Az affiliate marketing virágzik a bizalom és a jó hírnév szempontjából. A tartalom felületes kezelése valószínűleg visszaesést okoz, ami rossz konverziót eredményez és alacsony forgalmat eredményez. Ennek fő oka az a tény, hogy az emberek olyan ismeretekre törekednek, akik értelmes és valóban hasznos információkat nyújtanak számukra.


De az igazság az, hogy tovább haladva növekszünk. Idővel több tudást és tapasztalatot szerezzünk arról, hogy mi minősül jó írásnak és megbízható tartalomnak. Számos módja van annak, hogy a jó írás és a releváns tartalom optimalizálása javíthatja az Ön társult webhelye teljesítményét. Alkalmazható a következő cikkekben, vásárlási útmutatókban és a régebbi tartalmak felújításában is.

Alapján 99 cég, A kapcsolt marketing programok az összes eladás 15–30% -át generálják a hirdetők számára, a márkák 81% -a és a kiadók 84% -a már végrehajtja az affiliate marketing tevékenységeit digitális tartalmak fejlesztése során. Ebben a cikkben arra törekszünk, hogy alapvető tippeket nyújtson Önnek, amelyek segítenek javítani a konverziót és jelentősen megnövelni a forgalmat.

Tartalomoptimalizálási tippek az affiliate marketing webhelyhez

1. Hatótávolság

Ezzel meg kell ismételni, hogy az emberek olyan értékes tartalmat keresnek, amely közvetlenül nekik előnyös. Bármelyik demográfiai célra is törekszik, elengedhetetlen, hogy először a közönség igényeit vegye figyelembe.

Az emberek nem törődnek az elitatott tartalommal. Alapján Job 2 Joy, A marketingszakemberek 38% -a azt állítja, hogy az affiliate marketing az ügyfelek megszerzésének legfontosabb módszere, 57% pedig azt állítja, hogy a blogolás és a tartalom létrehozása a preferált módszer a forgalom növelésére..

A meggyőzés érdekében az affiliate marketing weboldalnak alaposnak és informatívnak kell lennie. Fontolná egy olyan termék megvásárlását, amelyet egy olyan webhely hirdetett meg, amely nem jól ismert? A tartalomoptimalizálásnak nemcsak a cikkek hosszabbá és szélesebbé tételére kell törekednie, hanem inkább alaposabbra és aprólékosra.

2. Javítsa az olvashatóságot

Különböző tényezők határozzák meg a másolás olvashatóságát. A legnépszerűbb módszer ennek mérésére a Flesch-Kincaid pontszám.

„A magas olvashatóság szempontjából sok szempontból nagy előnye származik webhelyének. Először is – a nyilvánvaló. A jól elrendezett példány nem tűnik áthatolhatatlannak. Simaan olvas, és nem igényel túl sok számítástechnikát. Másodszor, az olvashatóság elengedhetetlen a SEO számára. ”

– Christopher K. Mercer, digitális vállalkozó és a Citatior.

Nincs garancia arra, hogy a Google kiszámítja a webhely tartalmának Flesch-Kincaid-pontszámát. Azonban a könnyen olvasható tartalom általában magasabb rangú a keresési eredmények között. Ennek oka az emberi tényezőben is. Az emberek csak nem akarják elolvasni nagyon bonyolult szöveget, amikor nem hívják fel. Ha az emberek rákattintottak a linkre a Google-on, és nem sokkal később elhagyták az oldalt, a Google „megbünteti” a weboldalt, mivel az nem adott a felhasználónak a keresett értéket. Ezért a keresési eredmények között nem szerepelhet magas rangot.

Yoast olvashatósági elemző eszközYoast olvashatósági elemző eszköz (forrás)

Tehát hogyan optimalizálja a szöveget a jobb olvashatóság érdekében? Íme néhány javaslat:

 • Tartsa rövid mondatokat. Minél rövidebbek, annál könnyebb követni a szöveg pontját. Ha a mondatokat 15 szó alatt tartja, meg kell tennie.
 • Tartsa rövid a bekezdések. A nagy szövegblokkok félelmetesek, és gyakran visszatartják az olvasókat az olvasástól. Ha a bekezdést 5-6 sor alatt tartja, felhasználóbarát lesz.
 • Használjon olyan csatlakozókat, mint a „mindazonáltal”, „egyébként”, „egyébként” és így tovább. Segítik az ötletek közötti logikai kapcsolat megteremtését, ami megkönnyíti a szöveg olvashatóságát.
 • Használja a felsorolt ​​listákat, hogy a cikk szkennelhetőbbé váljon.
 • Kerülje a passzív hangot, amikor csak lehetséges.

Azt is korlátozhatja, hogy milyen határozószókat használjon. A határozószavak helyett inkább leíróbb igékkel jár. Ez a szöveget vonzóbbá teszi. Íme egy rövid példa:

 • Jennifer gyorsan sétált
 • Jennifer sietett

A második verzió sokkal leíróbb és tömörebb, ami könnyebben olvasható és vonzóbb.

3. Használjon multimédiát

Az affiliate marketing weboldal sikerét részben az határozza meg, mennyire vonzó a tartalma. Figyelembe véve a modern technológiai ökoszisztémát, úgy tűnik, hogy rövidebb a figyelmeztetési vonalunk, és úgy tűnik, hogy nem szeretjük a hosszú bekezdéseket vagy általában a hosszú szövegeket olvasni. Ezért kell időnként kiegészítenünk cikkeinket képekkel és videókkal.

Íme néhány módszer, amellyel jelentősen növelhető az olvasó elkötelezettsége a tartalommal:

 • Használjon képeket arcokkal. Evolúciósan az arcok felé hajtunk. Ők megragadja a figyelmünket és vonzza magunkat, amely segíthet a szöveg és a cselekvésre ösztönző részek fontos részeinek hangsúlyozásában.
 • Használjon képeket és infografikákat, amelyek megkönnyítik a szöveg megértését.
 • Általános javaslat egy kép használata 200 szavas szövegben. A Blog Pros azonban elemezte a legnépszerűbb 100 blogbejegyzést az interneten, és arra a következtetésre jutott, hogy képeket mutatnak a körülbelül 350 szó.

4. UX kulcsszavak felett

A SEO-szabványok az idő múlásával sokat változnak, és gyakran a magas színvonalú optimalizálás legfontosabb eleme néhány hónap alatt elavulttá válik. Ez történt a kulcsszavakkal, amelyek továbbra is intenzív vita tárgyát képezik az oldal optimalizálásában.

James Daily, a Flashessay.com megosztotta ezt

„Néhány évvel ezelőtt az íróknak át kellett ugorniuk a legfurcsább karikain, hogy okosan integrálják a kulcsszavakat a szövegükbe. Gyakran olyan csonkolt és természetellenes szövegrészletekre emlékeztettek, amelyeket senki józan ember sem mondhatott volna el.

A SEO-szabványok azonban jelentősen elmozdultak, és a kulcsszó-tömést most már inkább műfajnak tekintik, nem pedig a legjobb gyakorlatnak. ”

A jól megtervezett felhasználói élmény (UX) elengedhetetlen eleme a keresőmotorok magas rangsorának, amely valójában egészséges forgalmat biztosít a webhelyek számára. Alapján Top Tal, Nagyon valószínűtlen, hogy az ügyfelek 88% -a visszatérjen a rossz UX-szel rendelkező weboldalra, 62% -uk állítása szerint az UX alkalmatlansága miatt aktívan elkerülte az adott márkát.

Ez nem azt jelenti, hogy a kulcsszavak ma már nem fontosak, továbbra is azok a kritikus jelek, amelyeket a keresőmotorok figyelembe vesznek a webhelyek rangsorolásakor a keresési eredmények között. Az UX azonban ma egy kulcsfontosságú eleme az SEO optimalizálási stratégia.

De mit jelent ez a webhelytulajdonosok számára??

Egyszerűen fogalmazva: a vásárlók igényeinek kielégítésére összpontosítanunk kell bármire. Ezért rossz gyakorlat a potenciális ügyfelek ismétlődő és természetellenes szintézisekkel történő bombázása. Csak az ügyfél kérdéseire adott megbízható válaszokra összpontosítson, csak akkor próbáljon kulcsszavakat alkalmazni a szövegében.

5. Mesélj egy történetet

Az affiliate marketing webhely egyik alapvető célja bizalmi kapcsolat kiépítése a közönséggel. Nagyon sok vállalkozás használja a történetmesélést, hogy értelmes kapcsolatot hozzon létre ügyfeleivel. A mesemondás típusa, amelyet akkor alkalmazott levél írása személyes számláról.

Kezdjük a tudomány mögött.

Meglepő módon: nemrégiben közzétett kutatás, A mesemondás emeli az oxitocin szintet a testben – az egyik „jól érezzük” magunkat. Az emberek hajlamosak az emelkedett oxitocinszintekre a fizikai és társadalmi interakciók során, például ölelés, kézfogás stb.

300% -os növekedésAz eredmények azt mutatják, hogy az elbeszélés bevezetése nagy hatással volt mind a teljes oldal olvasóira, mind az oldal átlagos idejére (ütköző)

Ennek eredményeként nem meglepő, hogy a történetmeséléssel foglalkozó cikkek a puszta közleményhez viszonyítva nagyobb elkötelezettséget és sokkal nagyobb közönséget jelentenek. Valójában egy cikk beillesztése a történetmesélés egyes elemeivel növeli az olvasók számát háromszoros, a puffer saját tesztje szerint.

A szöveg történetmesélési tulajdonságainak javítása érdekében fontolja meg a konzultációt Shaelin ír, Diane Callahan, és szolgáltatások, mint például Essay Supply.

Kerülendő hibák

Most, hogy jobban megértjük, hogyan lehet optimalizálni az affiliate marketing webhely tartalmát, vessünk egy pillantást néhány hibára, amelyet érdemes elkerülni. Ne feledje, hogy ezek súlyosan sérthetik az Ön vezetési és értékesítési generációs erőfeszítéseit, ezért mindenképpen kerülje el őket:

A specializáció hiánya

Nehéz lefedni minden iparágot és rést a napfény alatt az affiliate marketing webhelyén. Alapján A fogadó bíróság, a legnépszerűbb társult marketing rések a divat (18,7%), az egészségügy (11,1%) és az utazás (8,6%), amelyek közül néhányat említhetünk. Függetlenül attól, hogy az informatika, az egészség, a divat vagy valami teljesen más – ügyeljen arra, hogy szolgáltatásai lassan egy vagy másik irányba specializálódjanak. Ez lehetővé teszi az árak emelését, exkluzívabb ügyfelek vonzását, és alapos ismereteket fejleszthet bizonyos társult marketing résekről.

A SEO hiánya

Akár ügyfeleket vonz, vagy egyszerűen magasabb rangot szerez a globális keresőmotorokban, mint például a Google és a Bing, meg kell győződnie arról, hogy SEO-játéka megfelel-e a feladatnak. Eszközök, mint például Google Kulcsszótervező, SEMrush és Ahrefs segíthet azonosítani olyan trend kulcsszavakat, kifejezéseket és optimalizálási rendszereket, amelyek jól működnek az Ön társult marketing résében.

A folyamatos innováció hiánya

Végül, az affiliate marketing az, hogy egyre több és több lehetőséget adjon annak, akivel partner. Ne felejtsen el különféle típusú tartalmakat létrehozni, kibővíteni szolgáltatási portfólióját és folyamatosan vonzza közönségét. Ne rendezzen bele egy rutinba, és próbáljon meg periodikusan valami újat és izgalmasat csinálni annak érdekében, hogy vonzóvá tegye az affiliate marketing webhelyet.

Következtetés

A tartalom optimalizálásának koncepciója drasztikusan megváltozott az elmúlt öt évben. Győződjön meg arról, hogy kurálja a társult marketing webhelyét és tartalmát annak érdekében, hogy minél több ügyfelet és ügyfelet vonzzon. Miután megtalálta a márkájához illő tartalom-optimalizáló rendszert, a megfelelő közönség a keresőmotorok és a szóbeszéd segítségével megtalálja az utat..

A Leona Henrysonról – szabadúszó író és UX tervező. Emellett hozzájárul a különféle blogok írójához. Amikor még nem ír vagy tervez, úszik, túrázik és, ha az időjárás lehetővé teszi, snowboardozni.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map