3 legnépszerűbb marketing tippek az e-kereskedelmi értékesítés növeléséhez

Függetlenül attól, hogy most kezdte meg első online áruházát, vagy veterán, van néhány dolog, amelyet meg kell vizsgálnia a marketing részeként az értékesítés növelése érdekében. A statisztikák szerint a globális kiskereskedelmi e-kereskedelem 2019-ben eléri a 3,45 milliárd dollárt. Az online vásárlás gyorsan növekszik, de ugyanúgy növekszik a verseny, ezért egy lépéssel előre kell lépnie – futni kell, hogy álljon.


Az alábbiakban bemutatunk 3 gyakorlatot, amelyek segítségével növelhető az értékesítés.

Marketing tippek az e-kereskedelem értékesítésének növeléséhez

1. A kirakat kialakítása

Ha a bevásárlókosár rugalmas sablonokkal rendelkezik, akkor nagy előnye lesz sok versenytársával szemben. Ha bevásárlókosár-szoftvert keres, szeretne egy olyan terméket, amely olyan sablonokat kínál, amelyek vizuálisan vonzóak, és az ügyfél számára könnyen navigálhatók, valamint könnyen megváltoztathatók..

A látogatók 10 másodperc alatt készítik benyomásaikat. Ha valami csúnya dolgot látnak, vagy a webhely nem tűnik profinak, akkor eltűnnek. A navigáció fontos a látogatók számára – azt akarja, hogy a látogató ugyanolyan könnyen megtalálhassa azt, amit keres, vásároljon vámkezelési vagy eladási cikkeket, megtalálja a megfelelő méretet, színt vagy stílust..

Győződjön meg arról, hogy a weboldal Vásárlás gombjai, a Kosár megtekintése gombok és az eladott termékek mindig az oldalon helyezkednek el, amelyet a vásárlók természetesen megtalálhatnak, amikor kijelentkeznek. Azt akarja, hogy a látogatók vásárlási élménye a lehető legegyszerűbben és könnyedén megtörténjen. Ne felejtse el néhány barátján kipróbálni a tervét. Mindenki elmondja neked, mennyire könnyű használni, de figyelni fogja, ahogy az emberek használják.

2. Kivételes ügyfélszolgálatot kínál

Az olyan bevásárlókosár-rendszerek, mint például a Volusion lehetővé teszik „Élő csevegés” hozzáadását. Ha valakinek kérdése van, azonnal válaszolhat, és további segítséget vagy értékesítési tippeket is kínálhat. A Live Chat nem csak növeli az átváltási arányt, hanem növeli az ügyfélkapcsolatokat is.

Feltétlenül kínáljon visszatérítést, és a visszatérítés folyamatát egyértelműen dokumentálva és a lehető legnagyobb erőfeszítéssel tegye meg. A „30 napos visszatérítési” politika biztosítása ösztönzi a bizalmat és ösztönzi a vásárlást, annak ellenére, hogy nagyon kevés ügyfél fogja használni a visszatérítési irányelvet.

Az ügyfelekkel való kapcsolattartás során ne feledje, a mai szociális média napjaiban, hogy csak egy negatív megjegyzés szükséges az ügyféltől, hogy elérje a több ezer fülét. Ügyeljen arra, hogy elhagyja az útját, és „e-mailen” kuponokat kínál az e-mailekben, miután vásárolt veled, e-mailek küldése részletezze a folyamatban lévő kedvezményeket és értékesítéseket, és mindig legyen kedves és udvarias, amikor kérdéseivel vagy aggodalmaival kapcsolatban a kapott e-mailt kezeli.

3. Használja ki a közösségi hálózati oldalak erejét

A közösségi média kiderül, hogy az egyik legszórakoztatóbb és legjövedelmezőbb módja annak, hogy megismerjék vállalkozását.

Az a képesség, hogy milliókat érjen el a Twitter segítségével, Facebook, YouTube és Az én helyem csak néhányat említhet, felrobbanhat az összes eladáson, mindössze néhány, a helyes útba és a megfelelő időben írt hozzászólással. Ha az ügyfelek a Twitter-en vannak, akkor újraküldhetik üzeneteidet követőiknek, és segíthetnek új ügyfelek megtalálásában. Te is végre egy társadalmi kupont azoknak az ügyfeleknek, akik megosztják a közösségi média tartalmát.

Blogjainak írásával és a közösségi hálózati oldalakon való közzétételével ismertté válhat az iparág szakértőjeként. Nincs jobb módja az ügyfelek tájékoztatására az ipari tendenciákról, az új termékek piacáról, vagy esetleg a termékek visszahívásáról.

A felhasználás legjobb része a közösségi hálózati oldalak ereje az, hogy mind szabadon használhatók.

Ezen felül integrálhatja online áruházát ezekkel a közösségi hálózati oldalakkal, hogy kibővítse értékesítési csatornáját. Például többet értékesíthet a Facebookon a Shopify Facebook áruházban, és a BigCommerce “Omni-Channel” összekapcsolhatja termékeit különböző piacokon..

Amit a szakértők mondnak

Kristin Ferguson, aki erős háttérrel rendelkezik a számvitelben, a projektmenedzsmentben és a marketingben, osztja velünk, hogy a Facebook hirdetések jól működnek nekik.

Kristin, a The Markey Group képviselője tovább magyarázza marketing tippeit, amelyek elősegítik az e-kereskedelem értékesítésének növekedését,

Szuper sikeresek vagyunk a Facebook hirdetésekkel és a Facebook Lead Form hirdetésekkel az e-kereskedelem értékesítésének maximalizálásában az utóbbi időben.

A kattintásonkénti költség rendkívül kedvező, lehetővé téve mind a figyelem, mind a hatékony ügyfelek számára a hatékony árat. Bónuszpontok, ha van videotartalma, amelyet megoszthat hirdetéseiben!

Kristin Ferguson – A Markey Csoport.

Tabitha Naylor, a Sikeres Startup 101 alapítója úgy gondolja, hogy „az e-kereskedelmi webhelyek elfoglalhatnak egy oldalt az Amazon-tól, amely valóban hazautazta a termékek keresztértékesítésének és eladásának ötletét”.

Különbségek vannak a keresztértékesítés és az eladás között. Tabitha, aki szintén a TabithaNaylor.com marketingcég tulajdonosa, mélyebben írja le gondolatait,

A keresztirányú értékesítés azt jelenti, hogy az ügyfeleknek kiegészítőket vagy társaikat eladnak valami részére, amelyet már megvásároltak. Ha az ügyfél például vásárol egy tablettát, akkor azonnal kínálnia kell egy védőtokot ehhez a tablettához.

Az eladás egy kicsit más, mert az ügyfeleknek valami korszerűsítést kínálnak az általuk vásárolt termékekhez. Tehát például, ha egy ügyfél vásárolt egy olyan telefont, amely két évvel ezelőtt jött ki, akkor eladná őket a telefon legújabb verziójára, amit könnyű megtenni, mert már tudja, hogy az ügyfél valószínűleg jobb valami verziója, amelyet ő már vásárolt.

Tabitha Naylor – TabithaNaylor.com

Csomagolás fel

Az egyik legfontosabb dolog, amelyet szem előtt kell tartani az új marketing technikák bevezetésekor a heti rutinban, az, hogy mindenképp nyomon kövesse. Nézze meg, ahonnan a látogatók érkeznek (a Google Analytics nagyszerű ehhez), hogy megnézze, melyek a legmegfelelőbb marketing módszerek, majd dolgozzon ki stratégiát, hogy minél többet nyerjen ebből a módszerből..

Az eredeti cikket először közzétették WHSR Blog; most a BuildThis.io személyzet kezeli és frissíti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map