23 Blogok okos módjai a bevételszerzéshez

Számomra az online üzlet szépsége az, hogy 1) bárhol megélhet internetes kapcsolattal és 2) nincs jövedelmének felső korlátja.


Ennek ellenére sokan küzdenek azért, hogy online pénzt szerezzenek, és ebből megélhetési keresi.

Tehát Jerry kiváló útmutatót készített hogyan lehet pénzt keresni bloggal, ideértve a blog elindítását, a rés kiválasztását és a forgalom növelését.

Jerry útmutató kiegészítéseként ez a cikk 23 módszert tanít nekünk a forgalom bevételszerzésére. Ugyanúgy, mint a befektetések diverzifikálása, a bevételek diverzifikálása is fontos.

Ez így van, ha bármely jövedelemfolyam délre megy, akkor mások is visszatérnek rá.

Plusz, aki nem tudott egy kicsit (vagy egy csomót) több pénzt felhasználni?

Kezdjük el:

Contents

1. Írjon egy e-könyvet

Az e-könyv eladása klasszikus blogszerzési módszer.

Az e-könyvek sok előnyt kínálnak:

 • Ezek létrehozásához a már meglévő ismeretekre van szükséged
 • A fizetett e-könyvek építik fel szakértői tekintélyét
 • Több platformon (például amazon és Payhip)
 • Kiváló passzív jövedelemforrássá válhatnak
 • Az alacsonyabb értékű ajánlatok révén hatékonyan kiegészíthetik értékesítési csatornáját

Számos szakértő elkezdte a nevét egy e-könyvvel. Remit Sethi, a Megtanullak, hogy gazdag légy és az online üzlet egyik legfontosabb szakértője, eladva az első könyve 4,95 dollárért.

Ezt a címet „Ramit 2007. évi útmutatója a Kicking Ass-nak” címezték.

1. kép 1. könyve

Ez az e-könyv a New York Times bestseller és 14 különféle prémium termék, amelyek nagyon gazdag emberré tették – teljesen online, és elsősorban a blogján keresztül értékesítették.

Íme az a folyamat, amelyet követek az e-könyvek írásakor:

 1. Válassz egy témát. Írj arról, amit a közönség meg akar tanulni, de egyetlen blogbejegyzésben nem lehet megtanítani. Sokan hajlandóak fizetni ezen információk egyablakos ügyintézéséért.
 2. Készítsen vázlatot. Ez elősegíti az ötletek megszervezését írása közben.
 3. Minden nap blokkolja az írási időt. Ne legyél az a személy, aki elkezdi az e-könyvet, és soha nem fejezi be azt. Blokkolja egy órát minden nap, két órát, 15 percet – nem számít, mennyi ideig. Csak írja meg.
 4. Vigye át egy jó megjelenésű e-könyv sablonba. Itt van néhány a HubSpot-tól.
 5. Tervezze meg a fedelet (én használom Canva), vagy fizetni kell valakinekFiverr).
 6. Photoshoposítsa a fedelet egy 3D-s ebook képre. Pat Flynn összerakva a nagyszerű videó hogyan kell ezt megtenni.

Végeztél! Most hirdesse azt a szíved tartalmára.

2. Hozzon létre egy tanfolyamot

A legtöbb blogger számára a következő logikus lépés egy tanfolyam létrehozása.

Noha valószínűleg egy csomó ingyenes értéket kínál a blogodban, egy kurzus a bevételeit egy teljesen új szintre hozhatja.

Nem gondolja, hogy az emberek fizetnek-e ezen ismeretekért? Gondolj újra.

Íme 5 ok, amiért az emberek vásárolnák az Ön tanfolyamát:

 1. Azt akarják, hogy az Ön blogja tanítson, de gyorsabban.
 2. Bónusz információkat szeretnének, amelyeket nem kínálnak a blogban.
 3. Azt akarják, hogy a folyamat a kezét tartsa.
 4. Több hozzáférést akarnak hozzád, akár e-mailben, telefonos beszélgetésekben vagy exkluzív webináriumokon keresztül.
 5. Elég bíznak benne (a weboldalon feltüntetett ingyenes érték révén), hogy megvásárolják a kurzust, és tudják, hogy valószínűleg megkapják a pénzüket.

Íme egy rövid útmutató a tanfolyamok létrehozásához:

Ellenőrizze, hogy van-e az Ön adata a csomagolás együtt kiemelkedik a blog tartalma felett. Ez a végső ok, hogy tőled vásárolnak tanfolyamot. Még nagyobb értéket képviselnek, mint amennyit a blogján keresztül tudnak elérni.

Jelölje meg logikai lépéseiket a céljaik elérése érdekében. Ezeket általában „modulokra” bontják. Minden modul tartalmaz egy rövid bevezetőt, az alapvető információkat és a diákok cselekvésének valamilyen módját.

Hogy rá tudjon lépni, hozzon létre letölthető akciólapokat, amelyek pontosan leírják, mit kell tennie a modul kitöltéséhez.

Helyezze be a videót. A legtöbb online tanfolyamon az oktató kamera előtt beszél. Ha nem szívesen ezt csinálja, rögzítse a hangját, és az információ megjelenítéséhez használja a diákat.

A hallgatók kétféle módon kapják meg az információkat: szóbeli és vizuálisan. Ez segít nekik az információk megőrzésében, jobb eredmények elérésében a tanfolyamodból, és több emberre utalja az információt.

Próbálja ki ezeket a szolgáltatásokat a kurzus befogadására:

3. Hirdesse az affiliate termékeket a hozzászólásain

Ha már tárgyalja és ajánlja termékeit és szolgáltatásait közönsége számára, miért nem keresne némi pénzt az Ön által hivatkozott emberektől?

Az olvasóknak semmibe nem kerülnek, és jutalékot keresnek, amikor valamelyikük megvásárolja a terméket.

Az affiliate marketing nagy jövedelemforrást jelenthet kevés további munkához. Nézze meg ezeket az ötleteket a kapcsolt értékesítés bevételbe történő beépítéséhez:

1. ötlet: Keressen lehetőségeket jelenlegi tartalmában

Először olvassa el a már közzétett cikkeket, és keresse meg az Ön által említett termékeket vagy szolgáltatásokat. Miután megtalálta őket, egyszerűen látogasson el minden weboldalra, és keressen egy „Leányvállalatok” oldalt.

Ezután kövesse az utasításokat, hogy partnerré váljon. Ha egyszer ilyenvé válsz, általában egyedi követési azonosítót kapsz, amelyet az egyes URL-ek végére kell helyezni.

Ha egy látogató rákattint az URL-re az Ön azonosítójával és megvásárolja a terméket, akkor pénzt fog keresni.

2. ötlet: Keresse meg a lehetőségeket az Ön által használt termékekben / szolgáltatásokban

Készítsen listát minden felhasznált termékről és szolgáltatásról. Nagyon sok online szoftvert használok, amely a vállalkozásomhoz kapcsolódik. Ez nagyszerű lehetőségeket rejthet leányvállalati bevételek elérésére.

Nyissa meg az egyes termékek weboldalát, és nézze meg, van-e társult oldaluk. Ha igen, iratkozzon fel a programra.

Mivel ezeknek még nincs tartalma, létre kell hoznia néhányat. Íme:

 1. Írja le, hogyan használja a terméket vagy szolgáltatást. Elősegíti a munkája korszerűsítését? Segít a SEO-ban? Segít-e elérni a befolyásos blogírókat?
 2. Hozzon létre egy blogbejegyzés oktatóprogramot, amely megtanítja a közönségnek, hogyan kell ugyanazt az eredményt elérni az adott termék vagy szolgáltatás segítségével.
 3. Link a termékhez vagy a szolgáltatáshoz, és adja hozzá az egyedi követési azonosítóját.
 4. Hirdesse ezt a hozzászólást a közönség számára, a közösségi médiában és minden olyan online csomópontban, amely olyan emberekkel tele van, akik esetleg ugyanazokat az eredményeket szeretnék.

Hasznos ingyenes információkat tanít az embereknek, és pénzért kap pénzt.

3. ötlet: Keresse meg a lehetőségeket a használni kívánt termékben / szolgáltatásban

Használ egy bizonyos terméket, de nem engedheti meg magának? Mi lenne, ha viszonylag rövid idő alatt visszanyerné pénzét?

Ha a terméknek van társult programja, akkor ez valódi lehetőség.

Először készítse el a használni kívánt termékek / szolgáltatások listáját. Ezután látogasson el a saját webhelyükre, és nézd meg, van-e társult programjuk.

Ha igen, akkor vásárolja meg a terméket és iratkozzon fel. Ezután használja azt, hozzon létre egy esettanulmányt / bemutatót, és hirdesse a közönséget közönségének, mint korábban.

Ezek a hozzászólások hosszú ideig aktívak maradhatnak, passzív jövedelmet eredményezve az egyes cikkek életében.

4. Népszerűsítse a társult termékeket egy e-mail automatikus válaszadóban

Az e-mail egy hatékony marketing eszköz. Ez a kevés csatorna egyike az emberek minden nap ellenőrzik és vannak hajlandó eladni a.

Az e-mail automatikus válasz egy automatikus e-mail sorozat, amelyet az emberek kapnak, amikor feliratkoznak az e-mail listára.

Itt vannak a kedvenc szolgáltatásaim:

 1. Aweber
 2. MailChimp
 3. ConstantContact

Mindkettő lehetővé teszi az automatikus válaszadó beállítását.

Csakúgy, mint a kapcsolt termékek promóciója a blogján, ezen termékek reklámozása egy automatikus e-mailben képes passzív jövedelmet generálni az Ön számára.

Vagy közvetlenül reklámozhatja őket az e-mailekben, vagy blogbejegyzés oktatóanyagokat hozhat létre, és előmozdíthatja azokat. Akárhogy is, lehetősége van készpénzt fizetni.

Íme, amit javasolok az automatikus válaszadóval:

 • Kezdje el első néhány e-mailjét olyan hasznos tartalommal, amely nem árul el semmit. Ez elősegíti az új előfizetőkkel való bizalom megteremtését.
 • Tesztelje a kapcsolatépítő e-maileket, például kérdezze meg előfizetőit, hogy tud-e bármiben segíteni. Ez növeli a bizalmat és csökkenti az előfizetések számát.
 • A termék népszerűsítésekor összpontosítson az eredményekre, amelyeket el lehet érni, és ne magára a termékre. Ha kapott eredményeket a felhasználásával, feltétlenül magyarázza el ezeket. Ez az eladás az Ön számára.

5. E-mail promóciók eladása

Ha van egy nagyméretű e-mail listája, akkor ezt a forgalmat bármikor elérheti. Ez szintén teljesen a kezedben van.

Ön felajánlhatja, hogy díjazás ellenében más emberek tartalmát népszerűsíti az e-mail listáján. Ehhez kevés extra erőfeszítésre van szükség az ön részéről, és kiszűrheti a hirdetett tartalmat, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a legkiválóbb-e.

Itt van egy hasonló promóció is Matthew Woodward ajánlat:

Matthew Woodward

Tudassa feliratkozóival, hogy mások hirdetéseit reklámozhatja velük. Tartsa be az átláthatóság politikáját.

Ha úgy dönt, hogy továbblép ezzel, hozzon létre egy oldalt a blogjában, amelyben elmagyarázza a szolgáltatást, mennyit fizet, és a várható forgalmat.

Azok az emberek, akik ellátogatnak a blogodba, tudják, hogy ez egy lehetőség, ha gyors forgalomra van szükségük.

6. Indítson el online Coaching szolgáltatást

Bármilyen coaching rendkívül jövedelmező lehet.

Jon Morrow, az egyik legnépszerűbb blogger, azt mondja, hogy még egy kezdő blogger 90 dollárt / óra is felszámíthat egy telefonos coaching szolgáltatásért. És már több ezer bloggert segített!

A telefonos coaching számos előnyt kínál:

 • Intézkedést kell létrehoznod a hallgatókkal. Ez egész életen át tarthat, és következetes új üzleti tevékenységeket vonzhat az Ön számára.
 • Segít a tekintély hírnevének kialakításában.
 • Elkezded megérteni a közönség legmélyebb, legmélyebb igényeit és frusztrációit. Ez az információ az Ön által készített és eladott egyéb termékek aranyának marketingjére vonatkozik.
 • Bármikor leállíthatja a szolgáltatás nyújtását vagy folytathatja a szolgáltatás nyújtását.
 • Ahogy jobban és jobban megismerted, növelheti árait, miközben ugyanazt a pontos szolgáltatást nyújtja.

A telefonos tanácsadás nyújtásához egyszerűen csak azt kell mondania, hogy egy órát telefonon ugrál velük, és segít nekik a felmerülő problémák megoldásában.

Ha érdekli őket, küldje el a potenciális hallgatóinak kérdőívet. Ennek a kérdőívnek ki kell küszöbölnie a legnagyobb fájdalompontjukat. Miután visszatértek neked, állítson be egy időt a beszélgetésre.

Az idő elteltével a telefonhívásig vizsgálja meg fájdalom pontjait, és pontosan kitalálja, hogyan segítheti az új hallgatókat azok megoldásában. A legrosszabb, amit tehet, az, hogy időt és pénzt pazarol a hívásra.

Amikor felhívja a hívást, egyszerűen csak járjon el mindent, amit megtesznek a problémáik megoldása érdekében. Ezután adja meg nekik a szükséges lépéseket. Ezután külön dokumentumot is elküldhet nekik.

Végül kérdezd meg, szeretnének-e újabb hívást kezdeményezni, hogy felmérjék, hogyan teljesítenek, és ha kívánják, vigyék őket a következő szakaszba.

Ezután számlázza őket.

7. Kínáljon az Ön számára kész konzultációs szolgáltatást

Az Ön számára kész szolgáltatás hasonló az edzői szolgáltatáshoz. Ön személyesen segít ügyfeleinek egy probléma (vagy több probléma) megoldásában..

Kivéve, hogy ahelyett, hogy elvégzi az Ön által előírt műveleteket, akkor ezeket megteszi számukra.

Ez nem működik egyes iparágakban, például a személyi képzésben. De minden bizonnyal működhet az online marketingben, a webdizájnban és bármilyen más niche-ben, ahol nem számít, ki végezi a munkát.

Mivel ezt a munkát végzi, sokkal többet számíthat fel az önért kész szolgáltatásért, mint a telefonos coaching. Valószínűleg hosszabb ideig fog velük együtt dolgozni, így a havi visszatartások (kifizetések) gyakori.

Az Ön számára kész szolgáltatások havonta 100 dollártól több mint 10 000 dollárig terjedhetnek. Attól függ, mennyire értékes a szolgáltatása, és mekkora hatalommal rendelkezik a térben. És azt is, hogy mekkora az ügyfelek költségvetése.

Mondanom sem kell, hogy ez gyorsan növelheti bevételeit, és fenntartható marad.

8. Telepítse a tagsági területet

A tagsági területek nagyszerű passzív jövedelemforrások lehetnek.

Csak annyit kell tennie, hogy bezárja a prémium tartalmat a tagsági akadály mögött, és készen áll. Ezután eldönti, vajon egyszeri vagy havi rendszeres díjat fizet-e az emberek.

Íme néhány szolgáltatás, amelyeket használhat:

A tagsági területek egyik leromlása az, hogy általában fenntartani és frissíteni kell az emberek elkötelezettségének (és fizetésének) fenntartása érdekében..

Ha nincs ideje ezt maga elvégezni, felhasználhatja bevételének egy részét valakinek a felvételére.

9. Indítson el egy privát fórumot

A privát fórum hasonló a tagsági területhez.

Ez csak egy fizetett közösség, amely csak az exkluzív tagok számára elérhető.

Például, StackThatMoney egy népszerű prémium társult marketing fórum. Havonta 99 dollárt számítanak fel.

STM

Általában egy fórum kevésbé értékes, mint egy tagsági terület, mivel ez többnyire a felhasználó által létrehozott tartalomon alapul. És a legtöbb tagsági terület fórumokat is tartalmaz.

A fizetett fórum futtatásához általában kevesebbet kell fizetnie, de kevesebb karbantartást is végez, mint egy tagsági terület.

10. Más vállalatok / webhelyek fogadó felmérései

Ha van weboldala, néhány vállalat fizetni fog a webhelyén felmérések szervezéséről.

Értékes marketing információkat kapnak, és néhány pénzt is kapnak.

Egyszerűen végezzen egy Google-keresést az Ön niche-jében lévő cégek számára, és nézze meg, kínálnak-e fizetős felmérési társult programot.

11. Telepítse az e-kereskedelem áruházát

Az e-kereskedelem üzletei pontosan olyanok, mint az Amazon. Hatalmas mennyiségű terméket gyűjt össze, amelyet az emberek online vásárolhatnak.

Ha van egy blogod, különösen egy WordPress, akkor az e-kereskedelem áruházat közvetlenül a meglévő webhelyére telepítheti.

Ezek az üzletek eladhatják saját termékeiket, ahol teljes bevételt kapnak, vagy kapcsolt termékekből (vagy mindkettőből) állhatnak..

A következő bővítmények segítenek az e-kereskedelem áruház telepítésében a WordPress webhelyen:

12. Készítsen és adjon el saját fizikai terméket

A legtöbb blogger nem fontolja meg saját fizikai termékének létrehozását és eladását, de ez egy lehetőség.

Mindig is feltalálóként akartál lenni? Itt az esélyed.

A hatalom az Ön közönségében rejlik. Ha olyan közönsége van, amely hallgat rád, szinte bármit el tud adni, mert bíznak az ítéletben és a szakértelemben.

Tegyük fel, hogy élelmezési blogger vagy, és kitalált egy új konyhai cikket, amely az almák szeletelését kétlépcsős eljárássá teszi. Megvásárolhatja, megtervezheti és szabadalmaztathatja. Ezután felhasználhatja meglévő közönségét az értékesítés elindításához, a termék iránti kereslet bizonyításához, és az üzletben történő megvásárlásához.

Ez nem egy hagyományos út, de talán a megfelelő.

13. Vonzza leányvállalatait termékekhez / szolgáltatásokhoz

Van e-könyve? Tanfolyam? Edzői szolgáltatás?

Nos, passzív módon vonzhat új üzleti vállalkozásokat, ha felállítja saját társult programját, és más embereket vonz magához, hogy reklámozza termékét.

Miután megvan a saját terméke, ez egy hatékony módszer az eladások növelésére és fenntartására. Az egyik módja ennek:

Először töltse fel a terméket a Parfüm vagy Udemy (ha ez egy tanfolyam). Ezután végezzen egy Google-keresést a következő keresési karakterláncokra:

 • „Your niche” + „blog”
 • „Az Ön niche” + „site”

Keressen annyi webhelyet, amennyit csak tudsz, és keresse fel mindegyiket, és kérdezze meg, hogy szeretne-e jutalékot fizetni az Ön termékének.

Akkor menj ide Alltop.com, keressen rést, és ismét találjon minél több webhelyet.

Alltop

Ezután keresse meg őket, mint korábban.

Még egy marketingkészletet is létrehozhat, amelyet mindegyiknek megadhat. Ez a készlet megtanítja számukra a termék és a pénz elsajátításának legjobb módjait. Ez mindkét fél számára nyereséges lesz.

14. Indítson el egy személyi edzői szolgáltatást

Csakúgy, mint az online edzés, a személyes edzés szilárd óradíjat is kereshet.

Az ilyen típusú tanácsadás hatékonyabb lehet a hallgatók számára is, mivel intim környezetben dolgoznak együtt. Ha a hallgatók eredményt kapnak az edzésről, akkor kiszélesítik szolgáltatásait és segítenek vállalkozása növekedésében az Ön számára.

Egyszerűen felajánlja a szolgáltatást a webhelyén, népszerűsítse a közönség és a helyi térségben. A blogod bizonyítékul szolgál a szakértelmére.

15. Állítsa be az értékesítési csatornát és a fizetett forgalmat

Ha van egy termék vagy szolgáltatása, a bevétel növeléséhez csak annyit kell tennie, hogy ellenőrizze, hogy a forgalom átalakul-e, és felgyorsítja a forgalmat.

A forgalom konvertálásának egyik legjobb módja az értékesítési csatornán keresztül. Az értékesítési tölcsér a potenciális vásárlókat végigvezeti a beszerzési folyamaton keresztül, és a végső eladással ér véget.

Minden szakasz logikus lépés a fizetett termék vagy szolgáltatás felé.

Az egyik legjobb értékesítési csatorna, amelyet ismerek, Ryan Deiss-től származik Digital Marketer.

Itt van a 4 fő lépés:

 1. Kínáljon ólommágnest
 2. Ajánlat egy tripwire-t
 3. Felajánlja a fő termékét
 4. Ajánljon profit maximalizálót

A legtöbb blogger értékesítési csatornája egy e-mail automatikus válasz.

Ólommágnes

Az ólommágnes arra készteti a látogatókat, hogy csatlakozzanak az értékesítési csatornához.

Ez egy ingyenes erőforrás, amelyet Ön elárusít a jelölt e-mail címéért és a velük való kapcsolatfelvételi engedélyért cserébe.

Néhány a legjobb ólommágnesek közül:

 • Ingyenes könyveket
 • Webszemináriumok
 • Ellenőrző listák
 • Mindmaps
 • Ingyenes mini tanfolyamok

Ezután automatikusan kézbesíti az ingyenes erőforrást, miután valaki belép a listájába, általában a üdvözlő e-mail.

Tripwire

Az ólommágnes után triplahuzalt kínál.

A tripwire olcsó ajánlat, amely szinte semmi értelmetlen. Ez a termék rendkívül olcsó lehet ($ 1- $ 3). A cél az, hogy előfizetőit a vásárlóktól a vásárlók felé fordítsa.

Ez megváltoztatja köztetek közötti alapvető kapcsolatot, és az olvasói hozzászoknak ahhoz, hogy kiskereskedőnek tekintsék Önt.

Alaptermék

A tripwire után eladja alaptermékét. Ez a termék a legtöbb ember rendelkezésére áll – általában e-könyv, tanfolyam, coaching szolgáltatás, készen áll az Ön számára szolgáltatás stb..

Profit Maximizer

Végül felajánlja a profit maximalizálót. Ez egy magasabb termék eladása.

Ha a fő termék e-könyv, akkor a profit maximalizálója lehet egy telefonos coaching szolgáltatás. Egy telefonos coaching szolgáltatás számára ez egy önért elvégzett szolgáltatás lehet és így tovább.

Az értékesítési csatorna lényege, hogy egy nagyon olcsó, de értékes ajánlatmal kezdjen, és magasabb költségű / nagyobb értékű termékekhez vezessen, amelyek természetesen egymást követik..

Ha e-mail automatikus válaszadót használ, azt javaslom, hogy küldjenek nekik hasznos ingyenes tartalmat a blogodból, hogy kapcsolatba kerülhessenek a kilátásokkal, és felépítsék a hatóságot.

Végül forgalomra van szükség az értékesítési csatornába történő belépéshez. Ha már nagyon sok forgalom érkezik a webhelyére, akkor jó lennie.

Ha nem, akkor a csatorna kipróbálásának egyik legjobb módja a fizetett forgalom küldése. Kedvenc forrásom Facebook hirdetések, mert könnyű kezdje el.

16. Adjon el hirdetési helyet

A hirdetési terület eladása szinte bármilyen típusú weboldal klasszikus bevételszerzési módja.

Nemrégiben jártál nagy híroldalakon, mint például a New York Times vagy a Business Week? Csomagolva vannak hirdetésekkel, és tonna bevételt kapnak tőlük.

Néhány ember ragaszkodónak találja a hirdetéseket, különösen a blogokban. Spamnek tekintik őket.

Függetlenül attól, hogy ez az általános hangulat, érdemes kipróbálni, hogy:

 1. Csökken a bevétele más termékekből / szolgáltatásokból
 2. Az átváltási arány csökken

Ha a bevétele nem csökken, és a konverziós arányok változatlanok maradnak, akkor csak növelte a bevételt anélkül, hogy feláldozta volna a többi kritikus mutatót. Booyah!

És általában el kell választania a webhelyén megjelenő hirdetéseket. Választhat azok közül, amelyek valóban értéket teremtenek a közönség számára.

A hirdetési hely sokféle módon értékesíthető, de a legkönnyebb a két Google Adsense és a Egyszerű Ads Manager plugin a WordPress számára.

17. Tegyen szabadúszó írási szolgáltatást

Ez egy szolgáltatás-blogger, amely szinte minden rést kínálhat.

Blogod tartalma négy dolgot mutat az embereknek:

 1. Megérti az online közzétételt
 2. Tudsz jól írni
 3. Megszokta az írási folyamatot
 4. Van ismerete a saját területén

Ezek olyan tulajdonságok, amelyekre minden szabadúszó írónak szüksége van. Blogod tartalma automatikusan megmondja a potenciális ügyfeleknek, hogy rendelkeznek ezekkel a tulajdonságokkal.

A vállalkozások vágyakoznak a tartalomra. Ez szinte szükségszerűség az online világban, de a vállalatok mindig panaszkodnak, hogy nem találnak jó írókat, akik ragaszkodni fognak.

Szükség van rá, és kitöltheti.

Egyszerűen hozzon létre egy „Béreljen fel” oldalt a webhelyén, magyarázza el, hogy a blogjában szereplőhöz hasonló cikkeket írhat, nevezze meg árát, és mondja el az embereknek, hogyan kell kapcsolatba lépni Önnel..

18. Fizetett webinar tartása

A webináriumok nagyszerű lehetőségek nagy mennyiségű információ átadására egy órán belül vagy annál rövidebb idő alatt.

Legtöbben ingyenesen adják át, de ha van néhány prémium minőségű információod, amelyet meg lehet osztani, felszámíthatja az embereket, hogy hallgassanak rád (hasonlóan egy fizetett élő szemináriumhoz)..

Próbálja ki ezeket a szolgáltatásokat a webinárium fogadására:

19. A Munkaügyi Testület fogadása

Az állástáblák egyeztetik az álláskeresőket a munkaadókkal. Teljes munkaidős koncerteket, részmunkaidős vagy szerződéses munkát kínálhatnak.

Például a ProBlogger’s munka fórumon egyezteti a bloggereket azokkal a vállalatokkal, amelyek valaki felvételét szeretnék létrehozni, hogy tartalmat hozzanak létre nekik.

Ha van hatalma az ön térében, és a munkakeresőket a munkáltatókkal egyeztetheti, akkor egy munkabizottságot fogadhat és pénzt kereshet minden alkalommal, amikor egy munkáltató az álláslehetőséget közzéteszi..

Az ellátásért való hozzáférésért munkakeresõket is felszámíthat.

Problogger munkadeszkaProblogger munkadeszka

20. Adjon el egy darab szoftvert

Ez jelentős előzetes tőkét és / vagy technikai know-how-t igényel, ám sok ott levő top blogger átvált a saját szoftver eladására.

Ez a szoftver párosul természetesen a blog tartalmával. Segít az olvasóknak abban, amit gyorsabban és hatékonyabban tudnak elérni.

Copyblogger több termékkel tette ezt:

Copyblogger

21. Fogadja el az adományokat

Az emberek nagyra értékelik azt az időt és energiát, amelyet a bloggerek az egyes cikkekbe fordítanak.

Nem könnyű blogger lenni, és az olvasók ezt láthatják.

Közülük sokan hajlandóak adományozni neked, még akkor is, ha ez egy kis összeg, hogy segítsen a webhely működtetésében és a tartalom előállításában.

Készíthet egy egyszerű Paypal „Adomány” gombot, és a következőkkel felveheti blogjába ez az útmutató készítette Vishnu.

22. Ajánlat beszédes megbízásokra

Ahogyan elérheted és hatalmad növekedsz, valószínűleg felkérést kapsz, hogy beszéljen az eseményeken.

Ezek az események a helyi térségben vagy akár a világ többi részén is lehetnek. Az emberek fizetnek, ha ott vagy, és felhívják a közönséget.

Annak biztosítása érdekében, hogy az emberek tudják, hogy nyitott a beszédi megbízásokhoz, hozzon létre egy oldalt a blogjában, amelyben pontosan bemutatja, hogy miként lehet kapcsolatba lépni veled egy beszélgetési megbízásért és milyen beszélgetéseket nyújt Önnek..

23. Facebook reargeting

Végül, a blog bevételszerzésével kapcsolatos összes tipp semmi forgalom és konverziók nélkül.

Gyakran a legmagasabb konvertáló forgalom az emberek, akik már meglátogatták az Ön webhelyét, és ismerkednek veled. Ha közvetlenül számukra értékesíthet, visszahozhatja webhelyére, és konvertálhatja őket, jelentősen megnövelheti bevételeit.

Ennek egyik legjobb módja a Facebook retargeting hirdetések révén. Ezeket a hirdetéseket egy olyan csoport számára küldik el, akik az utóbbi 30–180 napban meglátogatták az Ön webhelyét.

Ezek az emberek ismernek téged, és arra készültek, hogy vásároljanak tőled.

A következő módon állíthatja be a Facebook reargeting hirdetését:

Először keresse fel a Facebook Ads Manager alkalmazást, amely általában itt található www.facebook.com/ads/manager/. Ezután kattintson az Eszközök -> képpontok száma:

Facebook hirdetések 1 1

Megadsz egyéni közönséget. Ez az embercsoport, amelyet megcélozhat a Facebook-hirdetéseiben.

Kattintson az „Egyéni közönség létrehozása” gombra. Ez az ablak felbukkan:

Facebook hirdetések 3

A Webhely forgalom esetén állítsa azt bárki számára, aki felkeresi az Ön webhelyét.

Facebook hirdetések 4Változtassa meg a tartományt 180 napra. Ez biztosítja, hogy az egyéni közönség a lehető legnagyobb legyen. Ezután jelölje be a „Tartalmazza a webhely korábbi forgalmát” elemet.

Végül nevezze el, amit csak szeretne, adjon meg egy leírást, ha akar, és kattintson a „Közönség létrehozása” elemre.

Ezután kattintson a Műveletek -> Pixelkód megtekintése:

Ezzel megjelenik a kód (pixel), amelyet be kell ágyaznia a webhelyére. Ez a kód nyomon követi az összes látogatót, aki az Ön webhelyére jön, majd továbbítja ezeket az adatokat a Facebookba.

Facebook hirdetések 5

Ha van WordPress-webhely, akkor a beágyazása egyszerű. Először telepítse a Tracking Code Manager plugin.

A telepítés után lépjen be a bővítménybe, és kattintson az „Új követőkód hozzáadása” elemre. Ezután illessze be a kódját így:

Facebook hirdetések 6

És válassza az alábbi lehetőségeket:

Facebook hirdetések 7

Ezután kattintson a „Mentés” gombra.

Néhány napot igénybe vehet az egyéni közönség lakossága, de ha ez megtörténik, akkor közvetlenül ezekre az emberekre célzott hirdetéseket hozhat létre.

A hirdetések létrehozásakor egyszerűen változtassa meg a „Közönséget” a korábban létrehozott egyedi közönségre:

Facebook hirdetések 8

Most már forgalmazhatja tartalmát, termékeit, szolgáltatásait – bármit is szeretne – olyan emberek számára, akik nagyobb valószínűséggel vásárolnak, mint véletlenszerű látogatók.

Ez egyben a legolcsóbb forgalom, amelyet meg lehet vásárolni.

Növeld bevételét

Ez a legerősebb blogszerzési technikák közül néhány. Remélem, hogy segítenek Önnek online pénzt keresni, növelni a bevételeit, és elképesztő helyfüggő életmódot élhetnek.

Ne feledje, ne felejtsd el diverzifikálni bevételeit. Miután megérkezett egy patak, kezdje el dolgozni a következővel. Amikor ez fel van állítva, dolgozzon a következővel.

Ez elősegíti, hogy jövedelme exponenciálisan növekedjen, és fedezze a fogadásait, ha az egyik nem sikerül.

És ha tetszett az üzenet, ne felejtsd el megosztani követõivel ��

Cikk írta Michael Karp; eredetileg itt jelent meg: WHSR Blog; most a BuildThis.io személyzet kezeli és frissíti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map