21 Termelékenységi tippek az utazási bloggerek számára: Hogyan lehet többet csinálni, miközben utazik a világon

Sok blogger álmodik tisztességes pénzt kereshet blogolással miközben egyszerre utaznak a világ minden tájáról.


Ezt nem tagadhatjuk: szórakoztató dolog.

Akár a Patagóniában lévő Torres del Paine-on túrázsz, akár egy bali tengerparton lazíthat, meglátogathatja a világot, új ételeket kóstolhat meg, és új emberekkel találkozhat, miközben a leállás alatt blogol..

Szerencsém volt, hogy ilyen tapasztalattal rendelkezem. Nagyon kiterjedten utaztam Ázsiában; és blogogattam végig az egészet. Azt kell mondanom, hogy a teljes munkaidős bloggerként való munka során leginkább a rugalmasság a munkaidőben történő játékhoz és a hatékony lejátszáshoz való lejátszáshoz nyújtható..

(Ugyanakkor ezekben a napokban nem sokat utazok. És amikor csinálok, gyerekem van velem – egy ötéves és egy 18 hónapos.)

Bár nem vagyok többé szerencsés az egész világon, gondoltam, hogy talán megoszthatom veled a legjobb termelékenységi tippeket ebben a bejegyzésben. Kíváncsi, hogyan tudja biztosítani a hatékony munkavégzést útközben? Lehet, hogy ezek a tippek csak a kulcsot kitalálják.

A 21 termelékenységi tipp felfegyverzésével biztos vagyok benne, hogy egyáltalán nem lesz gondod a munka és a játék tökéletes egyensúlyának megteremtésével, maximalizálva a termelékenységet, miközben élvezheted az összes utazási tapasztalatot.

Állítsa be a megfelelő gondolkodásmódot

Ismeretlen buddhista templom Phuketben, 2013.Egy buddhista templomban Phuketben, Thaiföld; 2013.

1. Kezelje blogját mint igazi üzletet

Vedd komolyan a blogod. Futtassa és terjessze a blogját, mint egy vállalkozás.

Bánj a társaival, beleértve a társblogárokat, szerkesztõket, grafikusokat stb., Ugyanúgy, mint bármely más üzleti partnerrel bánnád, és mindenben cselekszel, amelynek célja.

Ne felejtse el, hogy valódi partnerekre van szüksége, akik támogatják Önt a nehéz időkben.

Képzelje el, hogy hiányzik a limai összekötő járat, és éjszakára csapdába esik a Bogota repülőtéren. Hogyan fogja betartani azt a 9:00 határidőt, ha nincs Wi-Fi és 8:00 órára kell repülnie? Amikor váratlanul találja magát egy kötésben, megbízható partnerekre van szüksége, akik fel tudják venni az Ön lazítását. Ez azt jelenti, hogy időt és erőfeszítést kell fordítania a munkatársaival fennálló szakmai kapcsolatok ápolására.

Pénzt költenek a Facebookon történő reklámozásra. Pénzt költenek a Twitter hirdetésén. Valójában mindkettőt megteszem a most olvasott cikkért. Fizetni tudok más blogok hirdetéseiről is. Kezelje blogját mint vállalkozást, ha meg akar élni vele. – Matthew, Vagabond szakértő

Olvassa el: 6 dolog, amit meg kell tennie, hogy a blogod üzletivá váljon

2. Válassza szét a munka- és a játékidőt

Ha úton vagy, a munka és a játék közötti határok elmosódnak.

Miért ne vinné laptopját a strandra, és dolgozzon a legfrissebb üzenetén a szörfözés során? Ez nem csak egyszerűen kivitelezhetetlen, hanem megsemmisíti a termelékenységet.

Utazás közben határozott határokat kell beállítania a munkaidő és a játékidő között.

A játék játék. A munka munka.

Távolítsa el egyértelműen a kettőt, mivel az agyunkat nem úgy tervezték, hogy több feladatot végezzen. Nem hisz nekem? Nézd meg ezt a videót Dr. Sanjay Gupta készítette. A valóság az, hogy mindannyiunk 99% -ához minél több feladatot készítünk, annál kevésbé termelékenyek vagyunk.

Mélyebbre ásni: A vonat az agyad, hogy koncentráljon a blogolási feladatokra

Koncentrálj

Sandboarding a Moreton Island-en, Brisbane (hosszú utat kell felmászni a csúszda után!), 2013.Sandboarding a Moreton Island-en, Ausztrália Brisbane; 2007.

A produktív megőrzés kulcsa a koncentráltság. Ez azt jelenti, hogy minimalizáljuk a zavaró képességeket és a zajt. Persze, lehet, hogy nincs irodája, de ez nem azt jelenti, hogy nem talál kedvező munkaterületet. Próbáljon dolgozni egy csendes kávézóban, vagy vaduljon a szállodai szobában, ha íróasztallal rendelkezik.

3. Kapcsolja ki az új e-mail értesítéseket.

Ez az abszolút első dolog, amit minden alkalommal megteszek, amikor az Outlook-ot egy új laptopba állítom be. A hatékonyság érdekében fókuszáltnak kell lennie, és el kell távolítania a lehető legtöbb zavarót.

Nincs semmi rosszabb, ha új e-mailes értesítést kap 5 percenként, miközben próbál befejezni egy üzenet írását Bali öt leglátványosabb strandjától..

Ne felejtse el, hogy amikor úton blogol, nincs olyan irodája, ahol könnyen elérhetővé válhat a zavarásoktól, tehát önnek sok „zavarbiztosságot” kell elvégeznie, ha munkát szeretne kapni. Kész.

4. Hetente csak néhányszor ellenőrizze e-mailjét.

Ez az Ön e-mail postafiókja, és szabadon állíthatja be a saját szabályait.

Nem kell minden nap ellenőriznie e-mailjét.

Amikor egy fontos projekten dolgozom, úgy döntök, hogy munkaidőben nem ellenőriztem e-maileimet, mivel úgy vélem, hogy ez drámaian növeli a termelékenységemet. Még ha megválaszoljuk az egyszerű e-maileknek tűnő üzenetet is, fél óra időt veszíthet, és megzavarhatja a munka ritmusát. Ne feledje, hogy az e-mailek legtöbbször várhatnak. Jobb, ha előbb elkészíti a fontos dolgokat.

5. 15 percenként hagyja abba a közösségi média ellenőrzését.

Ne pazarold napja értékes óráit az Instagram és a Facebook hírcsatornáinak görgetésével. A közösségi média kiváló eszköz, amely segít otthonában maradni szeretteivel, utazás közben, de a legfontosabb az, hogy mérsékelten használja..

Ha 15 percenként ellenőrzi a közösségi médiát, akkor ez nagy időszopás lesz, és ez hátráltatja a termelékenységet. Ha nem tudja csökkenteni azt az időt, amelyet saját magának tölt a szociális média, az sok alkalmazás segíthet.

Próbálja meg Időtúllépés vagy Önuralom blokkolja a közösségi média webhelyeit időről időre, hogy ez ne váljon a figyelemelterelésbe.

Hatékonyság fejlesztése

Brienzben, Svájcban; 2012-ben.Brienzben, Svájcban; 2012.

6. Végezzen el először fontos dolgokat.

Mielőtt elkezdené a munkanapját, készítsen egy listát a dolgokról, amelyekre szükség van.

Ezután csillaggal jelölje meg a legkritikusabb feladatokat, és végezze el azokat először. A munkanap elején termelékenyebb vagy, tehát többet érhet el, ha a legnagyobb, legfontosabb projektekkel foglalkozik, miközben koncentrációja és motivációja a csúcson van.

Nem hozhat létre a szüntelen fejdrámával. Lehetetlen nagy energiát irányítani két különböző helyre egyszerre.

Meg kell tisztítania a gondolatait. Készítsen néhány stratégiát, vágja le a fejbérlőket, meditáljon minden nap, és gyakorolja az éberséget. Óriási időt nyit meg a tisztaság és a termelékenység érdekében. – Caz, Y utazási blog

Olvassa el még: Hogyan lehet elindítani egy utazási blogot és hogyan lehet pénzt keresni

7. Használjon Pomodoro technikát.

A Pomodoro technika kiváló módja annak, hogy magas termelékenységi szintet tartson a munkaidő alatt.

Mi a titka ennek a technikának a hátterében? Maradjon fókuszált lézer 25 percig, és pihenjen 5 percig. Ismételje meg négyszer, majd tartson hosszabb, 15 perces szünetet, és indítsa újra a folyamatot.

Az ötlet az, hogy a gyakori, konzisztens szünetek segítenek az elméd fókuszálásában, javítva az összpontosítást és viszont a termelékenységet. További információt talál erről a nagyszerű technikáról itt.

A Pomodoro technikaA Pomodoro technika röviden.

8. Tervezze előre.

Ne várjon, amíg meg nem jelenik a Santiago buszpályaudvarán, hogy eldöntse, északra indul-e San Pedro de Atacama felé, vagy délre Puerto Montt-hoz..

Készítsen előre utazási tervet, és próbáljon betartani. Ha csak az úton szárnyalja, akkor idő, energia és pénzbeli forrásokba kerül. Sokkal eredményesebb lesz, ha terve van a meghatározott munkaidőre és határidőkre.

Nézze meg KeriLynn cikkét hogyan lehet felére csökkenteni a marketing időt a megfelelő eszközökkel és a tervezéssel.

9. Mindig készítsen jegyzeteket.

Néhány hét múlva nem emlékszik annak a nagyszerű étteremnek a nevére, amelyet Korfuban evett, miközben Görögországon utazott.

A legegyszerűbb megoldás az, ha mindig van vele notebook és toll, így rögzítheti a tapasztalatok releváns részleteit.

Manapság hordozok egy notebookot (papírtípus, nem laptop) és az Evernote-ot az iPhone-ban, amikor utazom. Ne feledje, hogy tippeket és trükköket talál a nagyszerű utazási jegyzetek készítéséhez ezt a nagyszerű üzenetet írta Kevin Muldoon.

10. Vegyünk listát a címsorokról.

A címsorok vitathatatlanul fontosak minden egyes blogbejegyzésben.

A kutatások azt mutatják, hogy 10 ember közül 8 olvasja el a címsort. De a 10 ember közül csak 2 vesz időbe az egész hozzászólás elolvasása.

A jó címsorok jobban felhívják a figyelmet és segítik az olvasók stabil követését.

Pro tipp: Mindig rendelkezzen a a címsorok listája készen áll azokra az esetekre, amikor egy tökéletes címsort kell kidolgoznia egy időbeli összecsapásban.

11. A hírek és az új blogbejegyzések hatékony nyomon követése

Használjon olyan eszközöket, mint a Feedly és a Flipboard, hogy friss tartalmat és híreket szerezzen egy helyen. Kerülje a blogok hírleveleinek túlzott feliratkozását, mivel csak a beérkezett üzeneteket szűkíti fel.

12. Kiszervezés

Nem kell mindent magának csinálnia.

Személy szerint kiszervezem néhány írási és tervezési munkám. Az ötletek mindig az enyém, de általában úgy döntöttem, hogy valaki olyan, aki sokkal jobban ír, mint tudok, lemondja a szavakat.

Ezenkívül az is, hogy van valaki, akibe bízhat, hogy ellenőrizze munkáját. Szerencsém van a szerkesztőmmel, Lori Soard-lal, aki évek óta támogatja a blogolásomat.

13. Ütemezze a közösségi média bejegyzéseit.

A szociális médiabe történő kézi feladás időigényes. Az idő felszabadításához használja az automatikus ütemezést.

használom Tweet fedélzet és ütköző Manapság.

További eszközök, amelyeket a legtöbb blogger javasol HootSuite és SocialOomph.

Mélyebbre ásni: Közösségi média marketing tippek kezdőknek. 

14. Bárhol és bármikor dolgozhat mobiltelefonjával

Kezelje okostelefonját munkaállomásként.

Amikor a termelékenységet az úton kívánja megőrizni, az okostelefon az egyik legnagyobb szövetséges.

Állítsa be az okostelefonját úgy, hogy maximalizálja a munkaeszközként rejlő lehetőségeket. Győződjön meg arról, hogy telepítette az összes szükséges alkalmazást, hogy hatékonyan működjön a telefonján, és ügyeljen arra, hogy úgy konfigurálja, hogy bármikor, bárhol elérhető legyen, Wi-Fi-kapcsolattal, ha szükséges.

Próbálja ki ezeket az alkalmazásokat:

Nézze meg: Az online vállalkozáshoz szükséges eszközök listáját.

15. Van nagy jövőképe, de állítson be rövid távú célokat

Állítson be nagy célokat az életben, de mindig koncentráljon a kis, mennyiségi lépésekre a teendők listájában.

Az élet maraton, nem sprint. Jó, ha nagy célokat tűzünk ki az életben, de arra kell összpontosítania, hogy az egyik lábát a másik elé helyezi, és egy mérföldre előre halad egy időben, ha bárhová el akarsz jutni..

Tehát, bár egy nagy életcél az lehet, hogy havonta 10 000 dollárt keresjen, a teendők listájának kis lépései (három új üzenet írása X dátum előtt, öt blogíró elérése az Y dátum előtti vendégküldéshez stb.) valójában lehetővé teszi, hogy elérje ezt a nagy célt.

Tegyen lépéseket: Könnyen indítható online üzleti ötletek kezdőknek.

Élvezze és élje meg a lehető legteljesebben

Santoriniban, Görögország; 2010.Santorini-ban, Görögország; 2010.

16. Ünnepelje mind a kis, mind a nagy eredményeket.

Ha kitűz egy célt, szánjon rá időt az ünneplésre, még akkor is, ha az eredmény nem feltétlenül nagy. Nem kell, hogy bármi bonyolult legyen. Lehet, hogy olyan egyszerű, mint a napot új strand felfedezésével tölteni, vagy éjjel kint sörözni a barátokkal.

17. Maradjon motivált.

Függetlenül attól, hogy zsebében zárták-e az éjszakai buszon alvó Mendoza-Buenos Aires-es buszon, vagy elmulasztotta a Hong Kong-járatot, és azt akarják keresni, hogy újabbat találjon, amikor úton van, a dolgok rosszra fordulnak.

Eljön az idő, amikor elengednie kell néhány utazási tervet, és egész nap egyszerűen csak hűvösnek kell lennie a szállóban vagy a szállodai szobában. A lényeg az, hogy ne hagyja, hogy ez visszatartson.

Mindig készüljön fel új kihívásokra, és ne hagyja, hogy a kudarcok visszatartsanak!

Olvassa el: A nagyon hatékony bloggerek 7 szokása

18. Rendszeresen gyakoroljon vagy meditáljon.

Egy következetes, rendszeres testmozgás vagy meditációs rend csodákat tehet a termelékenység érdekében. Rendszeresen edzek, még utazás közben is, a hosszú tengerparti sétáktól kezdve a labdákig a helyi lakosokkal.

Fontos, hogy tisztán gondolkodjunk, és azt találom, hogy a testmozgás óriási segítséget nyújt nekem.

Sokan úgy gondolják, hogy a meditáció felbecsülhetetlen értékű eszköz a tiszta, koncentrált elme megtartásában. A Nancy Pelosi kongresszusi nő egy 45 perces sétával kezdte szabadnapját, míg a Starwood Hotels & A Resorts vezérigazgatója, Frits van Paaschen 10 mérföldet fut. Condoleezza Rice délután 4: 30-kor kel fel, hogy edzjen, függetlenül attól, hogy a világban hol van, és a mogul Richard Branson ragaszkodik ahhoz, hogy a testgyakorlása napi 4 további órát eredményez..

Alsó vonal? A rendkívül sikeres embereknek általában olyan gyakorlási rutinjuk van, amely nekik megfelelő. Tehát neked is.

19. Ne aggódjon túl sokat azért, amit mások csinálnak.

Keményen kell dolgozni, amikor munkaidő van; ne kételkedj magadban.

Végül is az ötlet az, hogy szabadon élj, és élvezze az életét. Amit mások csinálnak az életükkel, az a vállalkozásuk – nem a tiéd. Ha folyamatosan összehasonlítja magát másokkal, szükségtelen szorongást idéz elő, és elvonja a munkáját.

20. Kerülje a kiégést

Ha megpróbálja egymást követő 12 órán át munkát végezni, akkor nem lesz produktív.

Olyan sokáig csak egy dologra tud koncentrálni. Tervezze meg munkanapját szünetekkel, hogy az elméjéhez biztosítsa a szükséges többit. Javítani fogja a koncentrációt és a termelékenységet.

Valószínűleg bele akarsz dobni a törülközőt, de nem. Ez a [Blogging] olyan vállalkozás, amely jutalmat nyújt a kitartásnak. Egy évbe telt, hogy elkészítsem első dolláromat a blogomban (ami teljesen váratlan és üdvözlő meglepetésként jelent meg). Az összes legfontosabb mérföldkövet keményen harcoltam és keményen nyertem. Apró csaták és könyörtelenül lassú felmászás üzlete. Ez nem könnyű út, de az emberek, akik megteszik, nem adják át magukat – Steph, Twenty Something Travel

21. Jó szórakozást.

Végül, de nem utolsósorban, szánjon időt az összes csodálatos élmény élvezetére, amelyet az utazók kínálnak.

Úgy értem – ez a lényeg az utazási blogokon keresztül megélhetésnek, igaz?

Soha ne felejtsd el szórakozni út közben.

Cikk írta: Jerry Low; eredetileg itt jelent meg: WHSR Blog; most a BuildThis.io személyzet kezeli és frissíti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map