20 kötelező eszköz az online üzleti vállalkozások számára (+ bónusz eszközök)

Kisvállalkozásként a vállalkozásának növekedése azt jelenti, hogy hatékonyabbá teszi azt, és olyan eszközöket találhat, amelyek helyettesíthetik a több száz alkalmazottat, akiknek nincsenek és nem engedhetik meg maguknak, hogy béreljenek..


Az online üzlettulajdonos szerencséje számos dolog, amelyek segítenek mindenben, a webtárhelytől az időgazdálkodásig, a számlázásig és az e-mail marketingig. Megtakarítottuk az időt és erőfeszítést ezen eszközök vadászatával; megvizsgáltuk a legnépszerűbb eszközöket, és kiválasztottuk a 20 legnépszerűbb eszközöket.

Benne A Forbes 20 legjobb eszköz listája, Tanya Prive megosztotta:

„A korlátozott idő, munkaerő és költségvetés mind tényező lehet, mivel a munkaterhelés felhalmozódik, és a számlák gördülnek be. A szilárd csapattal és a megfelelő eszközökkel azonban hamarosan megteheti az üzleti potenciálját. .”

20 kötelező eszköz az üzleti vállalkozás számára

1 – Keresletbázis

Igény alap

Inc blogbejegyzése itt: 12 nagyszerű webes eszköz a kisvállalkozások számára a Demandbase-t egy valódi értékes eszköznek tekinti a webhelytulajdonosok számára.

Demandbase közelebbről megvizsgálja azokat, akik meglátogatják az Ön webhelyét, figyelembe véve az IP-jüket, és összehasonlítva több információforrás, például Dun & Bradstreet és LexisNexis. A Demandbase nemcsak azt mondja meg, hogy a webhely látogatói milyen vállalatoknál dolgoznak valószínűleg, hanem felveszi Önnel a cég vezetőjének elérhetőségi adatait is, így tovább értékesítheti szolgáltatásait. Ez egy nagyszerű módja annak, hogy piacra lépjen a termékét már érdeklődő demográfus számára.

2 – Inky Bee

Inky Bee

Egy blogbejegyzésben a Blogvarázsló, HostScore alapítója, Jerry Low, javasolja Inky Bee használatát más bloggerekkel való kapcsolattartáshoz.

Hálózatépítés más bloggerekkel kulcsfontosságú a saját blogjának megismeréséhez. A blogmarketing egyes dolgai nem változtak a blogírás kezdete óta, és ezek egyike a többi bloggerrel való hálózatépítés. Azonban megváltozott az a mód, ahogyan egymással hálózatba lépünk Inky Bee kiváló eszköz, amely segíti a könnyű kapcsolatot, időt takarít meg, és összehozza Önt hasonló érdeklődésű bloggerekkel.

3 – Pivotal Tracker

pivotális ellenőr

Ez az egyik eszköz, amelyről talán még nem hallottál, de Pivotal Tracker segít megtartani a forgalmas ütemtervet a pályán. Egy pillantásba 40 kisvállalkozás és online eszközök, amelyek nélkül nem élnek, Michael P. Daugherty, a Bespoke Row mondja, hogy ez a kedvenc eszköze. Könnyen belátható, hogy miért. Ez egy könnyen használható projektmenedzsment eszköz, amely a csapat minden tagját valós idejű online környezetbe hozza. Állítsa be a feladatok elvégzésének ütemtervét, hagyja, hogy mások frissítéseket töltsenek fel és jegyzeteket hagyhassanak, és ügyfelekkel lépjenek kapcsolatba ugyanazon az irányítópulton.

 4 – Dropbox

Ez az egyszerű online tárolási megoldás tökéletes a legfontosabb dokumentumok nyomon követésére. Ha elképzelhetetlen történik, és a számítógép összeomlik, vagy tűz kiált az otthoni irodában, az összes adatot helyreállíthatja Dropbox. A cég számos megoldást kínál, köztük egy ingyenes opciót 2 GB tárhelyen. A Dropbox segítségével fájlokat is megoszthat együttműködőkkel.

csepp doboz

5 – Appy Pie

ízletes pite

Appy Pie egy olyan platform, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy saját alkalmazásukat megtervezzék, és feltöltsék az iTunesba vagy a Google Playre. Az ügyfelek letölthetik az alkalmazást, és akkor napi push értesítéseket küldhetnek. Az Appy Pie folyamatban van annak a lehetőségnek, hogy termékeket is értékesítsen az alkalmazáson keresztül.

6 – Hootsuite

HootSuite kettős célja van a kisvállalkozás tulajdonosának. Először a Hootsuite irányítópultján láthatja, hogy mely témák támadnak az üzleti szegmensben. Miről beszélnek az emberek? Hogyan lehet ezt felhasználni egy blogbejegyzésben vagy a termékkínálatában? Ha az emberek egy filmsztár haláláról beszélnek, van-e a csillaghoz kapcsolódó olyan termék, amelyet megjeleníthet a termékoldalán? A Hootsuite használatával ütemezheti a közösségi média üzenetét a saját vállalkozása számára.

A Független Üzleti Országos Szövetség (NFIB) ezt javasolja a A 6 legfontosabb online eszköz, amelyet a kisvállalkozások tulajdonosai használhatnak és felsorolja a következőket: “Vannak más szolgáltatások is, amelyek hasonlóak a Hootsuite-hoz, de azt találtuk, hogy szinte minden szinten elhomályosítja őket.” —Kari DePhillips, a tartalomgyár, Pittsburgh ”

HootSuite

7 – Hullám

hullám

A kisvállalkozások számára a számlák, a fizetendő számlák, a beérkezett befizetések és akár a bérszámfejtés lépése is időnként megdöbbentőnek tűnik. A Wave a mindent egyben megoldás a kisvállalkozás tulajdonosának, és a szoftver online környezetben él. A Quickbooks Pro online egy másik lehetőség, de a Wave kissé megfizethetőbb a kisfiú számára, mivel ingyenes.

Kisvállalkozó tette A blogger Greg Lam érdekes betekintést nyert a szoftver előnyeibe és hátrányaiba. Miközben úgy véli, hogy ez korlátozza az üzleti tevékenységét, az a személy, aki egyéni vállalkozóként hajtja végre vállalkozását, havonta sok költség nélkül, ez a szoftver valószínűleg csak nagyon jól fog működni. Cikkének egyik legjobb része azonban a végén van, ahol felsorolja a különféle online számviteli programokat, amelyeket a vállalkozók használhatnak.

8 – Ütemezés

schedulity

Ha olyan vállalkozást működtet, ahol online vagy személyesen találkozik az ügyfelekkel, akkor érdemes kijelentkeznie Schedulicity az automatikus ütemezéshez.

Ez a szoftver lehetővé teszi az ügyfelének, hogy látogasson el egy webhelyre, és megnézze, milyen napokon és időpontokban áll rendelkezésre találkozók. Például, ha egy-egy-egyéni tanácsadást kínál, akkor adja meg a rendelkezésre álló órákat, és tudatja az ügyfelekkel, hogy menhetnek a webhelyre egy találkozó ütemezésére. A ütemezés e-mailen értesítést küld Önnek, amikor megbeszélést rendez, és megmutatja az adott időrészt lefoglalva, sőt automatikus emlékeztetőt küld az ügyfelének a találkozó előtt..

9 – MailChimp

MailChimp

Online vállalkozás működtetésekor el kell indítania egy hírlevelet, hogy kapcsolatba léphessen a webhely látogatóival. A hírlevelek számos célt szolgálnak, többek között lehetővé teszik az előfizetők értesítését a speciális értékesítésekről vagy az új termékekről. A WHSR cikkben 15 webtárhely-bölcsesség gyöngyszeme, Luana Spinetti rámutat:

Telepítsen egy hírlevelet a korlátozott webhely-fiókra, és ez elkezdi felszabadítani a lemezt és a sávszélességet. Sajnos nincs sok tennivaló, és a rendelkezésre álló legkisebb hírlevél-szkript – az OpenNewsletter – továbbra is 640Kb-ot jelent, és az összes tárolt kérdést is figyelembe kell vennie. ”

MailChimp a tökéletes megoldás. elindíthatja egy ingyenes számlával, és az előfizetői bázis növekedésével könnyen léphet fel egy fizetett számlára. A MailChimp kész hírsablonokat kínál, vagy létrehozhat egyedi megjelenést vállalkozása számára.

Megjegyzés: Ha alternatívát keres a MailChimp számára, akkor olvassa el az állandó kapcsolattartó áttekintését.

10 – Google Drive

Google Drive kényelmes módja a dokumentumok nyomon követésének. Meg lehet osztani együttműködőkkel. A Drive egyik jobb tulajdonsága, hogy beállíthatja a fájlt csak olvasásra, vagy engedélyezheti mások számára a fájl szerkesztését. A környezet támogatja a szövegszerkesztő és az adatbázis-alapú dokumentumokat is. Ezen felül letölthet olyan sablonokat, amelyeket mások hoztak létre, és amelyek már tartalmaznak képleteket. Tegyük fel, hogy szeretne egy adatbázist, amely segítséget nyújthat a szerződéses alkalmazottak ledolgozott óráinak nyomon követéséhez. Bejelentkezhetnek a sablonba, felvehetik az órájukat és menthetnek. Egyszerű megoldás sokféle megosztási feladathoz.

11 – SlideShare

SlideShare

SlideShare lehetővé teszi egy prezentáció feltöltését és az új ügyfelek elérését PowerPoint típusú formátumon keresztül. Ban ben A SlideShare használata új ügyfelek eléréséhez, Beszéltem erről a növekvő piacról, amely már havi 120 millió nézetet kap. Az online eszköznek az üzleti marketing modelljéhez történő hozzáadásának egyik legnagyobb előnye az, hogy automatikusan javítja webhelye rangsorát a keresőmotorokban.

12 – Google Webmestereszközök

Ha javítani szeretné webhelye elhelyezését a keresőmotorokban, és javítani szeretné webhelyének használhatóságát, akkor az egyetlen legjobb dolog, amit tehet, A Google Webmestereszközök. Amellett, hogy látja webhelye rangsorát a Google-on, megismerhet néhány fontos információt a webhely látogatói demográfiai helyzetéről. Például, ha azt tapasztalja, hogy a legtöbb látogató dél és három óra között érkezik a webhelyére. minden pénteken, akkor kínálhat eladásokat ezen idő alatt, vagy más ösztönzőket kínálhat az átváltási arány növelése érdekében. Másrészről, ha a látogatók a második pillanatból indulnak, és egy adott oldalra kerülnek, akkor ezt az oldalt valószínűleg javítani kell és ragasztóssá kell tenni..

13 – Infographics

“Szerint a Társadalomtudományi Kutatási Hálózat, az emberek kb. 65% -a látástanuló. Ilyen statisztikákkal láthatja, miért növekszik az infographics népszerűsége. ” Az infographics hozzáadása két dolgot eredményezhet a kisvállalkozás számára. Először is sokkal világosabbá teheti azt, amit kínál, a néző számára. Másodszor, ha ez az infographic értékes, akkor a látogatók rögzítik azt a Pinterestben, megosztják a Facebook-on és a Tweet-rel. Ez azt jelenti, hogy a potenciális elérésed exponenciálisan növekszik azon barátok számával, amelyek mindegyikének a közösségi média körében van.

14 – Wix

Wix honlap

A Wix az egyik ajánlott weboldal-készítőnk a piacon. Ez a piac egyik leginnovatívabb weboldal készítője.

Könnyen létrehozhat webhelyet a Wix segítségével. Több mint 500 gyönyörű sablonnal rendelkezik. A point-and-click, drag-and-drop funkciókkal percek alatt gyorsan létrehozhat egy fantasztikus webhelyet.

A webhelyet azáltal is javíthatja, hogy hasznos alkalmazásokat integrál a webhelyére. Lehet merülni az alkalmazások piacára. Több mint 260 alkalmazás közül választhat. Fedezze fel az ingyenes és a fizetős alkalmazásokat egyaránt, hogy pontosan mit gondol.

15 – cipődobozban

shoeboxed

Megragad valaha egy papírtálcát, amikor a boltban van, és azonnal elveszíti a nyugtát? Nagyon nehéz nyomon követni ezt a költséget, bár kisebb jelentőségű is, ha nem találja meg a számlát. Ez az, ahol Shoeboxed Azért játszik szerepet, hogy a kisvállalkozás tulajdonosát elszámoltathatóvá tegyük. Ez egy olyan alkalmazás, amelyet letölt az okostelefonjára. Ezután lefényképezheti a nyugtát, a többit pedig a Shoeboxed végzi el, megőrizve a bizonylatot, és nyomon követve a költségeket. Gondosan használva a program biztosítja, hogy soha ne hagyjon ki újabb üzleti költségek levonását az adóiból.

16 – Ingyenes konferenciahívás

Mint egy online üzlet tulajdonosa, valószínűleg nagy része kommunikál telefonon vagy e-mailben. Vannak olyan esetek, amikor hasznos lenne, ha minden projekten dolgozó ember telefonhívást kezdene fel. Itt van Ingyenes konferenciahívás játékba kerül. Találkozzon mindenkivel a telefonon, és a rendszer még a késõbbi referenciahívást is rögzíti. Ezt a rendszert felhasználhatja információs hívásokra az ügyfelek számára. A „szobák” egyszerre akár 1000 hívót is elférnek. Moderátorként engedélyezheti az egyes felhasználók kérdéseit, vagy hallgathatja őket, miközben egy adott témáról beszél.

17 – Amikor jó

Ha valaha is megpróbálta megbeszélési időt háromnál több ember számára megszervezni, akkor tudja, milyen rémálom lehet kitalálni mindenki számára megfelelő napot és időt. Amikor jó kiváló eszköz annak kiderítésére, mikor lehet bárki megismerkedni online vagy telefonon. Mindenki megadja a rendelkezésre álló időt, és a rendszer mindenki számára megfelelőt választ.

18 – Kulcsszó Spy

KeywordSpy

Az egyik legjobb módja annak, hogy megtanulják a versenyt, ha rájuk kémkednek – nos, az ő kulcsszavak egyébként is. Ez az elemző eszköz megnézi, hogy mely kulcsszavak működnek a legjobban a versenytársak számára, így megtudhatja, hogy mit csinálnak. A blogban Forgalom saláta, Ryan Cruz a Kulcsszó Spy használatáról mondja: “Általános szabályom, hogy ha az emberek egy adott kulcsszóra vagy kifejezésre hirdetnek (kattintásonkénti fizetést fizetnek), akkor jó kulcsszót megcélozni, mert van kereskedelmi szándék.”

19 – Mojo ügyfélszolgálat

mojohelpdesk

Az online üzleti piac rendkívül versenyképes. Még akkor is, ha ma az egyetlen játék ebben a világméretű városban, biztos lehet benne, hogy valaki észreveszi a sikerét, és másolja, amit csinál. Miután lefedte az összes mást (optimalizálva a SEO-hoz, jó céloldalakhoz, szilárd átalakításhoz stb.), Az ügyfélszolgálat az egyetlen módja annak, hogy elkerülje a versenyt. Mojo ügyfélszolgálat az egyik módja annak, hogy kapcsolatot tartson az ügyfelekkel, és ügyeljen arra, hogy az esetleges problémáik gyorsan és sikeresen megoldódjanak. Bár számos ügyfélszolgálati platform érhető el, ez a rendszer folyamatosan magas értékeléseket kap. Az GetApp közösség felülvizsgálta ezt a szoftvert, és az öt csillagból ötet adott neki.

20 – CrashPlan

CrashPlan

CrashPlan egy felhő biztonsági mentési megoldás. A program a számítógép háttérben fut, folyamatosan biztonsági másolatot készítve a fontos fájlokról, ha számítógép összeomlik. Ha ez elképzelhetetlen, akkor nem veszít el fontos projekteket vagy az ügyfél elérhetőségét. Ehelyett egyszerűen telepítse újra ezeket az adatokat a biztonsági másolatú fájljaiból a CrashPlan felhőjébe.

Bónusz eszközök

Plerdy

Plerdy eszközök – multifunkcionális SaaS-megoldás az átváltási arány és az UX javítására a webhelyeken. A konverzió maximális szintjének eléréséhez elengedhetetlen egy nagyon sok fontos statisztika elemzése. Ismernie kell a forgalom forrásait, görgetési mélységet, meg kell értenie, hogy mely weboldal elemekre kattintanak a felhasználók a leggyakrabban, és figyelemmel kell kísérnie a használhatóságot.

A Heatmaps, a PopUp intelligens űrlapok és a SEO-ellenőrző a 3 termék, amelyek segíthetnek a cél elérésében. Az összegyűjtött információk alapján kidolgozhat egy cselekvési tervet az átalakítás növelésére mindezt egy CRO platformon keresztül.

Qwilr

A Qwilr egy olyan eszköz, amely megkönnyíti az üzleti dokumentumok létrehozását és gyönyörű, intuitív weboldalakká alakítását, amely hozzáférést biztosít a felhasználók számára az elemzéshez és más hasznos eszközökhöz. Képzelje el újra a régi PowerPoint paklikat és a PDF-eket, és álmodjon meg olyan kreatív, inspiráló kommunikációról, amely professzionálisnak tűnik és könnyen elkészíthető..

Nézze meg próbálkozással Qwilr dokumentumgenerátora – Ez egy ingyenes eszköz, amely percek alatt automatikusan létrehoz egy csomagot személyre szabott javaslatokkal, esettanulmányokkal, számlákkal és brosúrákkal a vállalkozások számára. Egyszerűen válaszoljon néhány kérdésre, és a dokumentumokat az Ön vállalkozása és márkája szabja meg.

Moosend

Ha e-kereskedelemmel foglalkozik, akkor feltétlenül be kell jelentkeznie Moosend, az egyik legszórakoztatóbb, legszebb és leghasznosabb platform ott. Vagy talán nézd meg függetlenül attól, hogy a Moosend célja az, hogy segítse a vállalatokat minden egyes alkalommal növekedni és elérni ezt a postaládát.

A fejlett elemzéssel, a jövőtől független marketing-automatizálási funkciókkal, valamint az előkészített csillogó drag-and-drop e-mail szerkesztővel hírlevél sablonok amelyek működéséhez egyáltalán nincs szükség kódra, a Moosend olyan marketing automatizálási eszközt kínál, amely érezheti magát, mintha élvezni fogja a kezét, függetlenül a réstől.

Mailigen

Mailigen segít az emberi kapcsolatok létrehozásában az Email Marketing Automation segítségével. Az eszköz mögött álló csapat tudja, hogy az emberi szem szereti a szépséget és az egyszerűséget. Ezért nyílik meg a Mailigen esztétikailag tervezett e-mailje, amely segít tartós benyomást hagyni.

Az e-mail adatelemzéstől és az A / B tesztelési képességeitől egészen a különféle integrációkig – a Mailigen mindent megtehet.

Omnisend

Amikor az online kiskereskedők az egyszerű e-mail kampányokról a teljes omnichannel élményre válnak, fordulnak Omnisend. A jelenleg piacon lévő más marketing-automatizálási platformokkal ellentétben az Omnisend lehetővé teszi, hogy több marketing-csatornát is felvegyen ugyanazon automatizálási munkafolyamaton belül. E-mail marketing, SMS, Facebook Messenger és webes értesítések – mindent megkaphat ebben a sokoldalú marketing-automatizálási platformon.

Az e-kereskedelmi platformokkal való mély integráció azt jelenti, hogy bármilyen fejlesztési készség nélkül beállíthat automatizálási munkafolyamatokat, céloldalakat és kilépési szándékkal felbukkanó pop-upokat. Ez az integráció azt is lehetővé teszi, hogy értékes adatokat gyűjtsön az ügyfelek vásárlási magatartásáról, és felhasználja azokat a jobb személyre szabáshoz és a szegmentáláshoz, végül további értékesítést és magasabb bevételt eredményezve. Egy olyan online eszközhöz, amely időt takarít meg és több bevételt kereshet, az Omnisend határozottan érdemes megnézni.

Buddy puncs

buddypunch

Egy vállalkozás vezetésekor alapvető fontosságú az alkalmazottak idejének pontos követése. Ha egy egyszerű, ám nagy teljesítményű időkövető szoftvert keres, akkor az elvégzi az összes nehéz emelőt Buddy puncs lehet a megoldás.

Számos funkciót kínálnak, beleértve a PTO követését és az időbeli elhatárolást, a túlórák számítását és az olyan fejlettebb funkciókat, mint például az arcfelismerés, hogy megakadályozzák a haver lyukasztását. Kiterjedt bérszámfejtési eszközökkel rendelkeznek, amelyek testreszabhatók, hogy megfeleljenek vállalkozásának igényeinek.

A Buddy Punch egyszerű integrációt biztosít a legfontosabb könyvelő szoftverekkel, mint például a Quickbooks és a Paychex, valamint más egyedi számlázási vagy számlázási rendszerekkel – Vezetőség biztosítása azzal a képességgel, hogy szinkronizálja az alkalmazottak óráit.

Mindezek mellett a Buddy Punch online alapú, tehát bárki, aki rendelkezik internetkapcsolattal, hozzáférhet hozzá. Függetlenül attól, hogy könnyen kezelhető alkalmazásukból vagy webböngészőjéből származnak, mind a rendszergazdák, mind az alkalmazottak lehetőséget kapnak arra, hogy kiválasszák, melyik megtekintési preferencia a legmegfelelőbb.

Automizy

automizy

Felhívtam az Automizy barátaival, hogy eszközüket belefoglalják a cikkbe. Mor Mester a következővel válaszolt nekünk,

Automizy arról szól, hogy marketing és kisvállalkozás-tulajdonosként élete megkönnyítse azáltal, hogy lehetővé teszi az e-mail marketing hatékony kezelését. Könnyen megvalósíthatja megoldásunkat, és a szolgáltatások segítenek a kívánt eredmény elérésében kevesebb küzdelemmel. Rendszerünkben nem kell több e-mail listát használni, mivel az alapja a névjegyek megcímkézése és a szegmentálás. Ennek eredményeként az e-mail adatbázisban nem lesznek másolatai, azaz kevesebbet fizet.

A szegmensek segítségével személyre szabott tömeges e-maileket küldhet előfizetőire az Ön adatai alapján. A mi húzásunk & A drop editor segítségével gyönyörű, érzékeny e-maileket készíthet, amelyeket az előfizetők szeretnek. Az előfizetőinek teljesen személyre szabott élményt nyújthat az Automizy használatával. Csak úgy tervezze meg csepp kampányát a vizuális munkafolyamat-szerkesztőben, amely segít szegmentálni a közönséget az e-mailekkel való elkötelezettségük alapján.

Kövesse nyomon a teljesítményt, és készítsen jelentéseket a tömeges és automatizált kampányairól a fejlett elemző szolgáltatás segítségével.

Körülbelül hat hónapon belül kiadjuk az AI frissített verzióját. Ez lehetővé teszi:

 • küldjön e-maileket, amikor előfizetői valójában a beérkező levelek mappájában vannak,
 • jobb tárgysorok írása (a nyitott arány növelése érdekében),
 • megoszthatja a tesztelő e-maileket az automatikus kampányokban (a konverziók növelése érdekében).

Toggl

Toogl

Az ideje drága és Toggl segít nyomon követni, hogy mennyi időt tölt az egyes feladatokkal. A Toggl ingyenes és fizetett lehetőségeket is kínál. Egyszerűen húzza fel az eszközt online, jelentkezzen be és kövesse nyomon az idejét ügyfél, projekt vagy feladat szerint. Ha vannak olyan ügyfelek, akik óránként fizetnek Önnek, a Toggl segítségével az egyes feladatokra fordított idő nyomon követése megkönnyíti a számlázást is..

Idő orvos

Idő orvos

A Time Doctor megkönnyíti a munkavállalók figyelését. Ez nyomon tudja követni, hogy a munkavállalók hogyan töltik az idejüket – munkát végeznek-e, vagy valami másra pazarolják az időt?

Tope Longe, a Time Doctor tartalommarketing szakembere megosztotta velünk, hogy a Time Doctor hogyan tudja javítani az Ön szervezeti termelékenységét,

Idő orvos egy időkövető szoftver a munkahelyi termelékenység nyomon követésére és növelésére. Mind az egyének, mind a vállalatok számára hasznos a munkaidő és az általános termelékenység pontos követése. Ez lehetővé teszi az alkalmazott munkavállalói szokásokra vonatkozó időkövetési adatok begyűjtését, és egyszerű elemzést nyújt arról, hogy mik lehetnek a legfontosabb területek, ahol javítható a termelékenység..

Számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek javítják csapata termelékenységét, mint például a webhelyek és az alkalmazások figyelése, a figyelmezetés-mentesítés felugró ablakai, amelyek segítenek a felhasználóknak a feladaton maradni, bérszámfejtési lehetőségek és számos integráció harmadik fél alkalmazásaival.

A Time Doctor hiányzik és nem tartalmaz késő jelentést sem, hogy segítse a munkavállalókat csúcsidőben működőképességükben, és megkönnyítse számukra a távollévő igények kommunikálását. Opcionális szolgáltatásként néhány percenként képernyőképeket készíthet annak igazolására, hogy az alkalmazottak dolgoznak.

A jéghegy csúcsa

Ez csak néhány kedvenc eszköz az online kisvállalkozások számára. A kisvállalkozások hatékonyságának növelésekor korlátlan lehetőségek állnak rendelkezésre a használható eszközök számára.

Az eredeti cikket először közzétették WHSR Blog; Most kezeli és frissíti a BuildThis.io személyzet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map