19 fantasztikus platform a saját webhely és mobil alkalmazás készítéséhez

2019-es év, és ha még nem rendelkezik weboldalaval vállalkozása vagy márkája számára, ideje ezt kijavítani. Függetlenül attól, hogy digitális marketing guru vagy kisvállalkozás-tulajdonos, webhelyre van szüksége annak érdekében, hogy digitális jelenléte ismertté váljon.


Lehet, hogy azt mondja magának: “Nem tudok egyetlen dolgot sem a programozásról, hogy kellene weboldalt készítenem!”

Ne aggódj! Számos weboldalépítő platform manapság rendkívül egyszerűen használható, nem kell informatikus szakértőnek lennie, hogy elképesztő megjelenésű weboldalt hozzon létre..

Azok számára, akik nem félnek a kódolástól, kapott néhány CMS-t, amelyekbe fogakat süllyedhet.

Szeretne saját webhelyet vagy mobilalkalmazást? Íme 19 jó platform a munka elvégzéséhez

Szuper könnyű platformok

Felület
Mit kínál ez??
Példák
RólamEgyszerű és gyors céloldal. Tökéletes választás digitális névjegykártyához.Fedezd fel
WeeblyA legegyszerűbb platform. Nagyszerű online weboldal létrehozására. (Olvassa el a véleményt)Fedezd fel
JimdoEgyszerű e-kereskedelem-központú platform. Korlátozott sablonok.Fedezd fel
WordPress.comKezeli a blog és a közzététel legjobb platformját.Fedezd fel
WebnodeJó többnyelvű webhely létrehozására, és ne bánja a hirdetések megjelenítésével.Fedezd fel
WixAz egyik legjobb platform, amelyet szeretünk. Az osztály teteje. (Olvassa el a véleményt)Fedezd fel
SquarespaceRengeteg szép, jól megtervezett sablon. (Olvassa el a véleményt)Fedezd fel
ShopifyOnline áruház-készítő, akit szeretünk. Kezdje könnyedén eladni a közösségi oldalakon. (Olvassa el a véleményt)Fedezd fel
VolusionAz online áruházkezelés felé hajlik.Fedezd fel
BigCommerceÁtfogó és könnyen használható online áruház-készítő. (Olvassa el a véleményt)Fedezd fel

Szakértői szintű platformok

Felület
Mit kínál ez??
Példák
JoomlaFejlett CMS-platform nagy teljesítményű eszközökkel, a földről építve.Fedezd fel
WordPress.orgNagyon testreszabható CMS, sok pluginnel és témával.Fedezd fel
DrupalNyílt forráskódú szkript és népszerű a programozók körében.Fedezd fel
PrestaShopAz e-kereskedelemre összpontosító CMS az átfogó digitális kirakathoz.Fedezd fel
WooCommerceEgyedi bővítmény, amely könnyen átalakítja a WordPress-t nagy teljesítményű online áruházmá.Fedezd fel
MagentoE-kereskedelem platform széleskörű szolgáltatásokkal, de meredek tanulási görbével.Fedezd fel

Mobile App Maker platformok

Felület
Mit kínál ez??
Példák
AppInstituteDIY alkalmazáskészítő platform iPhone és Android alkalmazásokhoz.Fedezd fel
SwifticMobilalkalmazás-készítő hűségkártya-funkciókkal, hogy fokozza az online áruházat.Fedezd fel
ShoutemHozzon létre egy alkalmazást gyorsabban a platformon. Vagy fel is bérelheti a csapatot erre.Fedezd fel
AppYourselfFelhasználóbarát platform kezdőknek az alkalmazáskészítéshez.Fedezd fel

Szóval készen áll a saját webhely felépítésére? Itt található 16 fantasztikus platform és 4 alkalmazáskészítő webhely felépítéséhez!

10 szuper egyszerű platform egy weboldal készítéséhez

A weboldal létrehozása nem feltétlenül fájdalmas élmény. Ezekkel a tartalomkezelő rendszerekkel (vagy webhely-készítő platformokkal) nem kell egyetlen kódsorot megnéznie a saját webhelyének létrehozásakor..

Legyen szó egyszerű portfólióoldalról, digitális üzletről az üzleti vállalkozásról, vagy akár csak egy hobbi ételről szóló blogról, mindaddig, amíg tudod, hogyan kell használni a szövegszerkesztőket (pl. -nem fut.

A legjobb rész? Sok ilyen platform szuper olcsó! Havonta kevesebb, mint 5 dollárért rendelkezhet személyre szabott domain névvel és megbízható webhely-szolgáltatóval.

1- Weebly

WeeblyLátogassa meg a Weebly-t

A Weebly, amely az egyik legegyszerűbb weboldalépítő, környékén nagyszerű az emberek számára, akik elkészítik első webhelyüket. Egy egyszerű „drag and drop” rendszer segítségével gyönyörű Weebly webhelyeket építhet, amelyek viszonylag gyorsak és fájdalommentesek.

A Weebly az árképzés szempontjából különböző szinteket kínál, de ingyenes számlájuknak még mindig sok a lehetősége, beleértve korlátlan mennyiségű online tárhelyet is.

Megjegyzés: Érdemes lehet megnézni a tradicionális SiteGround hosting szolgáltatót is. A SiteGround az egyik legjobb üzleti tárhely-választás. Alapvető megosztott tárhelyterve valamivel alacsonyabb áron érkezik, támogatja a Weebly Basics szolgáltatást, és más felhasználóbarát funkciókat is kínál (például egy kattintásos SSL telepítés, ingyenes webhely-migráció és olcsó rosszindulatú programok figyelése)..

2- Shopify

ShopifyLátogassa meg a Shopify-t

A Shopify a Wix és a Squarespace e-kereskedelem-készítője. A formatervezés és a könnyű használat szempontjából a Shopify az egyik legjobb az online áruház felállításához.

Miután az összes eszköz és szolgáltatás készen áll a saját webhelyére, a Shopify arra törekszik, hogy platformját az egyablakos ügyintézésévé tegye online üzletek és kiskereskedők számára..

Így indíthat el egy cseppboltot a Shopify segítségével.

3- WordPress.com

wordpressLátogasson el a WordPress oldalra

A WordPress (az internet 31,9% -a) mindig is kedvenc volt a blogolók számára a felhasználóbarát eszközök és a blogger-központú felület miatt, amely lehetővé teszi a nagy testreszabhatóságot.

Összehasonlítva más weboldal-készítõkkel, a WordPressnek van némi tanulási görbéje, de ha időt vesz igénybe a rendszer be- és kikapcsolódásainak megismerésére, akkor a WordPress bőséges irányítást kínál a weboldal létrehozása során..

4- Wix

wixLátogasson el a Wix-be

Széles körűen az egyik legjobb ingyenes weboldalépítőnek tekintve a Wix sok mindent kínál a vállalkozásoknak és a márkáknak, amelyek csak most indulnak és szűk költségvetéssel rendelkeznek..

A lenyűgöző tervek és témák katalógusával a Wix rendkívül rugalmas eszközei lehetővé teszik a „pixel tökéletes” és professzionális webhelyek létrehozását..

Tanulja meg, hogyan hozhat létre Wix webhelyet e lépésről lépésre.

5- About.me

rólamLátogasson el a About.me oldalra

Szüksége van egy gyors és egyszerű céloldalra magának? A About.me tökéletes választás digitális névjegykártya vagy hub oldal létrehozására, amely linket mutat az összes online profilhelyedhez (például a Facebook, a Linkedin, a Twitter, a Google+ stb.).

A about.me oldal beállítása elég egyszerű. Csak állítsa be a nevét és az URL-jét, helyezze be egy háttérképbe és egy leírást, és kész!!

6- Jimdo

jimdoLátogasson el Jimdoba

Ha inkább az e-kereskedelemre összpontosító weboldal-építőt készít, akkor nem hibázhat Jimdoval. A Weeblyhöz hasonlóan a Jimdo könnyen használható eszközöket kínál, amelyek segítségével könnyedén létrehozhat csekély online áruházat percek alatt.

Választhat úgy is, hogy a Jimdo ingyenes platformon marad (amelynek nincs időkorlátozása), de a Jimdo Pro-ra és a JimdoBusiness-re történő frissítés kiváló mindent egyben kínál.

7- Webnode

WebnodeLátogasson el a Webnode oldalra

Lehet, hogy a Webnode szolgáltatásai és eszközei szempontjából nem rakódik össze más weboldal-készítőkkel, de több nyelv támogatása szempontjából a Webnode pikkban van..

Többnyelvű webhelyek létrehozására képes több mint 20 nyelven, a Webnode platformja inkább a nemzetközi közönség felé irányul..

8- négyzet

SquarespaceLátogasson el a Squarespace oldalra

A Squarespace, amely a Wix gyönyörű versenytársa a gyönyörű formatervezésben, egy gyönyörű weboldal felépítését célozza.

Az „Építsd szép” címkével a webhelyén rengeteg olyan tervezősablon várható el, amelyek igen, gyönyörűek.

Kövesse a kezdő útmutatókat a Squarespace használatáról webhely készítéséhez.

9 – Volusion

VolusionLátogassa meg a Volusion oldalt

A Volusion inkább a spektrum webépítő oldalának működési oldalára (azaz készletgazdálkodásra, ügyfélkezelésre stb.) Támaszkodik.

A Shopify-hoz hasonlóan a Volusion mindent egyben megoldást kínál a vállalkozások számára online áruház létrehozására.

10- Nagykereskedelem

BigCommerceLátogasson el a Bigcommerce webhelyre

A legátfogóbb online áruházépítő, a Bigcommerce minden eszközt megad, amelyre szüksége van digitális vállalkozásának elindításához.

A szokásos csomag fizetésével hozzáférhet a szolgáltatásokban gazdag platformhoz, amely korlátlan termékeket, korlátlan sávszélességet, korlátlan tárhelyet és teljesen működőképes boltot tartalmaz.

Megjegyzés: Ha korlátozza a költségvetését, az alábbiakban felsoroljuk azokat az ingyenes webhely-készítő terveket, amelyeket figyelembe vehet a webhely létrehozásakor.

6 weboldal létrehozására szolgáló szakértői szintű platform

A szakértői szintű platformokon technikailag segítséget nyújthat webhelyének felépítése. Gondoljon az egyszerű platformokra, amikor egy lakás vagy társasház újradekorálása, míg a szakértői platform használata megegyezik a saját házának építésével.

Több ellenőrzés alatt áll, hogy mit lehet felépíteni ezekkel a tartalomkezelő rendszerekkel (CMS), de ehhez szükség van arra, hogy ismerkedjen olyan dolgokkal, mint a HTML, CSS, PHP és más webes programozási nyelvek..

Ezen platformok használata költségessé válhat, de a webhelyet közvetlenül létrehozhatja és karbantarthatja, és nagyobb rugalmassággal rendelkezik a szolgáltatások hozzáadása szempontjából..

1- Joomla

joomlaLátogasson el a Joomla oldalára

A díjnyertes CMS, a Joomla az egyik legszélesebb körben használt nyílt forrású web-készítő, nagy teljesítményű online alkalmazásokkal, egyszerűen használható szoftverrel és rugalmas bővíthetőséggel.

A Joomla rendkívül fejlett CMS eszközei a közösségi, a hálózati és az e-kereskedelem funkcióinak natív támogatásával azt jelentik, hogy csodálatos megjelenésű webhelyet is létrehozhat, az alapoktól kezdve.

2- WordPress.org

wordpressorgLátogassa meg a WordPress.org oldalt

Ha szerette a WordPress szolgáltatásait és eszközeit, de a webhelyét a saját domain névén akarta tárolni, akkor válthat a WordPress.org webhelyre, a CMS-re összpontosító webes felépítési platformra..

Sok szolgáltatás megmarad a WordPress.org webhelyen, ugyanakkor mivel saját domainjét tárolja, nagyobb rugalmasság van a kiterjesztések és szolgáltatások hozzáadása szempontjából, mivel közvetlen kódolási hozzáféréssel rendelkezik.

Itt van, hogyan lehet indítson egy blogot vagy hozzon létre egy hírportált a WordPress használatával.

3- Drupal

drupalLátogasson el a Drupalba

A Drupal fejlett megközelítést alkalmaz CMS-jéhez azáltal, hogy egy speciális platformot kínál a programozók és kódolók számára.

A nyílt forráskódú szkript széles körben népszerű a programozók körében, mivel lehetővé teszi teljes ellenőrzését és testreszabását a webhelyen, ami azt jelenti, hogy bármit létrehozhat az egyszerű blogoktól az átfogó beszélgetési táblákig..

4- PrestaShop

prestashopLátogasson el a PrestaShop oldalra

A PrestaShop az a megoldás, amelyre a legtöbb online kiskereskedő igénybe vesz, ha átfogó digitális kirakatot akar építeni.

Az e-kereskedelemre összpontosító CMS nagyszerű választás a kisvállalkozások és a vállalkozók számára, mivel robosztus funkcióik és kiterjedt integrációjuk nagyszerű az egyszerű indításhoz, és valami további fejlesztéséig..

5- WordPress + WooCommerce

woocommerceLátogasson el a WooCommerce oldalra

A WooCommerce egyedülálló a többi CMS-hez képest, mivel alapvetően egy plugin, amely a WordPress webhelyét hatékony online áruházmá változtatja..

Azokat a webhosting webhelyek, mint például a Bluehost, gyakran csomagolják a WordPress-hez csomagként, így nagy teljesítményű web-készítő és e-kereskedelmi platform is lehet vállalkozása számára..

Tanulja meg, hogyan hozhat létre WooCommerce online áruházat a WordPress segítségével.

6- Magento

magentoLátogasson el a Magento-ba

A Magento kiterjedt szolgáltatáskészlettel büszkélkedhet, és lehetővé teszi webhelye testreszabhatóságát, ami a legjobb választást teszi azoknak a kereskedőknek a számára, akik rendelkeznek forrásokkal és szeretnék a legfejlettebb technológiát alkalmazni webáruházukban..

Robusztus platformja és nagyteljesítményű képességei olyan fejlett programozók és fejlesztők számára alkalmasak, akik tudják, hogyan kell teljes mértékben kihasználni funkcióikat.

4 mobilalkalmazás-készítő platform

Manapság az emberek többsége valószínűleg okostelefonját és táblagépét használja az Ön webhelyének meglátogatásához, így kifizetődő egy olyan webhely, amelyet a mobiltelefonra optimalizáltak.

A mobilra optimalizált HTML5 webhely létrehozása egyszerűen végrehajtható olyan alkalmazásokkal, amelyek optimalizálhatják a webhelyet mind az Android, mind az iOS számára. Nincs szükség kódolási tapasztalatra!

1- AppInstitute

Látogasson el az AppInstitute oldalra

Az induló vállalkozások és a kisvállalkozások számára hatalmas kihívást jelenthet a mobil marketing népszerűségének kihasználása.

AppInstitute a kisvállalkozások számára egyszerű módszert kínál saját iPhone és Android alkalmazásának létrehozására, közzétételére és kezelésére a DIY alkalmazás készítői platformon keresztül, megkönnyítve az alkalmazáspiacra való belépést még a legkevésbé tech-hozzáértésű kisvállalkozás tulajdonosának is.

A könnyen kezelhető felülettel egyszerűen kiválaszthat egy sablont, és összekeverheti és összevonhatja az alkalmazáskészítő szolgáltatásait, így gyorsan elkészítheti saját alkalmazását anélkül, hogy egyetlen sornyi kódot írna az intuitív, erőteljes alkalmazáskészítő használatával.

2- Swifitc

swifticLátogasson el a Swiftic oldalra

A korábban Como néven ismert Swiftic lehetővé teszi a saját professzionális mobil webhely létrehozását az alkalmazásuk segítségével.

Nagyon nagy a kisvállalkozások számára, az alkalmazás lehetővé teszi egy mobil webhely létrehozását, amelyre számos e-kereskedelmi szolgáltatás, például hűségprogram és éttermi asztalfoglalás tartozik..

3- Shoutem

shoutemLátogasson el a Shoutem oldalra

A Shoutem a mobil webhely létrehozását szórakoztató élménnyé teszi a csiszolt és könnyen használható alkalmazáskészítő segítségével.

Az alapcsomag csak lehetővé teszi egy natív HTML5 alkalmazás létrehozását, míg a fejlett szolgáltatásukhoz való hozzáférés, valamint az iOS- és Android-kompatibilis alkalmazások létrehozásának lehetősége.

4- AppYourself

appyourselfLátogassa meg az AppYourself oldalt

Az AppYourself olyan kisvállalkozások és vállalkozók számára van kialakítva, akik olyan egyszerű alkalmazást akarnak, amelyet könnyen lehet használni és létrehozni..

Online áruházukban számos modul és sablon található, amelyek különféle iparágakban is felhasználhatók.

Weboldal-készítési platformok GYIK

Melyik weboldal-készítőt választanom?

Ez a webhely céljától és attól függ, mit keres.

Weboldal céljából: A Weebly és a Wix használata nagyon ajánlott. Ezek a leginnovatívabb társaságok, amelyek rendelkeznek a legújabb trend- és iparág-specifikus eszközökkel.

Online áruház: a Shopify ma az e-kereskedelem sokoldalú építője. Mindent készen áll az Ön számára. Kibonthatja értékesítési csatornáját más platformokra.

Ha önmagából készített személy, választhat az ön házigazda CMS-jét, például a WordPress-t.

Melyik online áruház építőjét ajánlja nekem?

Bár a legtöbb weboldal-készítőnél van lehetőség üzlet létrehozására, továbbra is úgy gondoljuk, hogy a Shopify a megfelelő. Könnyű kezelni termékeit, vevői adatait, integrálni más értékesítési csatornákkal stb.

Így hozhat létre online áruházat a Shopify segítségével.

Mennyibe kerül egy weboldal készítése?

Nehéz megtalálni a weboldal készítésének tényleges költségeit. Gyakran meghaladja a pénzt. Ne feledje, hogy időre és erőfeszítésre van szüksége a weboldal készítésekor. Ha Ön üzleti tulajdonos, akkor a költség részeként vegye figyelembe a havi költségeit?

De ha a kezdeti költségeket kérte, akkor a durva szám magában foglalja
1- Domain név (körülbelül 10–15 USD)
2 – Webhely készítő (körülbelül 8–12 USD) vagy webhely (azaz a SiteGround – kevesebb, mint 5 USD)

Mi a legjobb weboldal készítő a SEO számára?

A weboldal készítői, mint például a Wix és a Weebly, kényelmet kínálnak a weboldal optimalizálásához a keresőmotor számára. Nehéz azonban meghatározni, mely weboldal-készítő kínál a legjobb SEO szolgáltatást.

Az Ön webhelye nem jelenik meg a keresési eredmények első oldalán az adott webhely-készítő használatával.

Nincs értelme. Túl sok olyan változó bekerül a SEO-be, amelyek befolyásolják a rangsorolást. Ez a webhely típusától és a beépített réstől függően változhat.

Az alábbiakban bemutatjuk, hogyan működik a SEO.

Ha domain nevet kell vásárolnom egy domain regisztráló cégnél vagy egy weboldal készítőn keresztül?

Megkönnyíti a dolgokat, ha domain nevet vásárol a weboldal készítőin keresztül. Könnyen összekapcsolhatja a domaint a webhelyével.

Néhány weboldal-készítő akár 1 évet is kínál ingyenesen, ha feliratkozik velük. Úgy tűnik, hogy a helyes döntés a domain név weboldal-készítővel történő megvásárlása.

De az évek során a dolgok másképp nézhetnek ki. A domain fenntartásának költségei magasabbak (körülbelül 20 dollár egy weboldal készítővel). Az ár olcsóbb, ha domainje jelenleg domain név regisztráló cégnél van. (GoDaddy vagy NameCheap – körülbelül 10–15 USD).

Csinálnia kell egy kis munkát a domain név (egy domain név regisztráló cégtől) a webhely készítőjéhez történő csatlakoztatásához. Ez csak egy egyszeri erőfeszítés.

Ezenkívül könnyebben kezelheti a domain nevet, ha másik webhely-készítőre vált.

Készíthetek weboldalt tervezési és kódolási ismeretek nélkül?

Igen. Az összes weboldal-készítő könnyen kezelhető húzással rendelkezik & csepp funkciók. Ez a szolgáltatás feljogosít webhely készítésére akkor is, ha nem profi.

Az első lépés az, hogy kiválaszt egy megfelelő sablont az iparának. Ezután elkezdheti a tartalom szerkesztését és feltöltését.

Fel kell venni egy weboldal-tervezőt vagy -fejlesztőt?

Ön dönti el. Biztosan kiszervezi a webfejlesztési munkát, vagy felvehet egy szakembert, aki segít abban az esetben, ha félbeesik.

Bizonyára el kell mennie az egyes weboldal-készítők tanulási görbéjén, mielőtt megszoknák. Ne aggódjon, a legtöbb weboldalépítő átfogó oktatóanyagot kínál.

Minden weboldal-készítő kódmentes módszert kínál Önnek webhelyének felépítéséhez. Csak el kell döntenie a témáról, és el kell kezdenie a tartalom beszúrását. Cserélje le logóját és faviconját, és a webhely készen áll az indításra.

Áthelyezhetem a webhelyem egy weboldal-készítőtől a saját gazdagéremre?

Nem. Sajnos ezt nem tudja megtenni.

Ha webhelyet készített egy weboldal készítővel, akkor ez több szempontot is magában foglal. Például. a webdesign, az adatbázis, a tárhely és a kódolási nyelv azok a dolgok, amelyekbe beletartozik.

Könnyűnek tűnhet az exportálás és az importálás, de ez irreális. Sok szabadalmi szempontból van szó. Hacsak nem olyan CMS-t használ, mint a WordPress, akkor a webhelyet áthelyezheti bármilyen gazdagépre.

Milyen kérdéseket kell megvizsgálnom egy weboldalépítő platform kiválasztásakor?

Minden weboldal-készítőnek megvan a saját értékesítési pontja. Ez lehet jó vagy rossz is. Minden társaság különlegességet akar, és kínál valamit egyedülálló módon a piac elfogásához. Ez sokféle variációt eredményez a felhasználók között. Kiemeltünk néhány kulcsfontosságú különbséget, amelyeket fontosnak gondolunk.

használhatóság: Ez magában foglalja a felhasználói felületet, a háttérkezelést és a webhelyszerkesztőt. Néhányat jól megtervezték, hogy felhasználóbarát legyen, mások kissé technikai, mások között vannak. A legtöbb weboldal-készítő húzófelületet használ, ahol felveheti az objektumokat a kívánt pozícióba. Másoknak néhány sornyi kódolást kell használniuk, hogy tökéletes legyen.

Jellemzők: Előfordulhat, hogy regisztrálnia kell az ingyenes próbaverzióra, hogy megnézze az egyes weboldal-készítők szolgáltatásait. Menjen vissza a webhely kezdő szakaszába. Gondosan mérlegelje, mit szeretne tenni a webhelyével. Keresse meg azt a weboldal-készítőt, amely a legfontosabb funkciót kínálja Önnek.

költségszámítás: A díj a legkevésbé fontos tényező. Ha a weboldal készítője fel van szerelve a webhely növekedéséhez szükséges dolgokra, akkor megéri az árát.

Következtetés

Megtalálhatja a márkájának tökéletes platformját, különösen, ha kisvállalkozás vagy egyéni vállalkozó.

Szerencsére sok weboldal-készítőt könnyű megtanulni, így azonnal elindulhat. Ha készen áll arra, hogy továbblépje a következő szintre, ellenőrizheti az ingyenes útmutatónkat, amely lehetővé teszi, hogy fantasztikus dolgokat készítsen márkája számára!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map