15 (ingyenes) Favicon generátor, amelyeket abszolút ajánlunk

Tehát beállíthatja a blog vagy egy webhely elindítását. Készítette azt a kutatást, mely weboldal-készítőt használja. Úgy döntött, hogy igazán jó nevet ad a webhelyének. Hé, lehet, hogy elkészültél is, és csak el akarod kezdeni a blogod bevételszerzését.


De várjon, mielőtt megtenné. Itt egy kis teszt. Töltse fel blogját egy böngészőbe, majd töltsön fel más webhelyeket.

Észrevenni bármi mást?

Eltekintve attól, hogy két különböző webhely (nyilvánvalóan), észreveszi, hogy a legtöbb webhelyen ezek a kis ikonok vannak a lapon. Ezek bölcsők – rövidek a kedvencek ikonjára -, és hidd el, vagy sem, az egyikük megléte valójában nagyon fontos a márka számára.

Mi a Favicon és hol szerezhetem őket

Melyek a bűnözők? Kicsi kis ikonok, amelyek egy URL-oldal, könyvjelzőlista, webhely címsor, lapok böngészői és más interfész elemek előtt jelennek meg..

A Faviconok általában a következő méretekkel rendelkeznek: 16 × 16, 32 × 32, 48 × 48, 64 × 64, 128 × 128. A böngészők többsége .ICO formátumot használ, de néhányuk * .GIF és * .PNG formátumot is használ.

Nem olyan nehéz létrehozni egy favicont, és ezekkel a 15 ingyenes Favicon generátorral, amelyeket abszolút ajánlunk, a webhelyére professzionális megjelenésű favicon áll rendelkezésre, nincs idő alatt!

1. Favicon generátor

favicon_genFavicon generátor

A valószínűleg a legegyszerűbben használható generátor a Favicon Generator segítségével készíthet egy használatra kész favicont, egyszerűen feltölti a képet a saját webhelyére. Ez az ingyenes favicon generátor képes GIF, JPEG és PNG formátumú fájlokat közvetlenül a számítógépről importálni, és .ICO formátumba konvertálni. Ha kész, csak töltse fel a favicon fájlt a webhely gyökérmappájába.

Látogassa meg a Favicon generátort

2. Favicon.cc

favicon_ccFavicon.cc

A kreatívabb hajlandóság érdekében létrehozhat egy favicont a Favicon.cc használatával. Online ingyenes favicon generátor és alkotó. A webhely nagyszerű lehetőséget kínál egy favicon létrehozására a helyszínen, amelyet animálni is lehet. Importálhat képeket, valamint a webhely támogatja a JPG, JPEG, GIF, PNG, BMP, ICO és CUR formátumot..

Látogasson el a Favicon.cc webhelyre

3. Dinamikus meghajtó – Favicon generátor

dynamicdriveDinamikus meghajtó – Favicon generátor

A Dynamic Drive webes eszközeinek része, a Dynamic Drive – Favicon Generator egy egyszerű és könnyen használható ingyenes favicon generátor. Töltsön fel képeket, amelyek GIF, JPG, PNG és BMP formátumban vannak létrehozva egy favicon ikont. További lehetőségük van egy 32 × 32 asztali ikon és egy 48 × 48 XP ikon létrehozására.

Látogasson el a Dynamic Drive – Favicon Generator webhelyre

4. Genfavicon

genfaviconGenfavicon

A Genfavicon lehetővé teszi egy favicon létrehozását mindössze három egyszerű lépésben. A Genfavicon esetében nagyszerű az, hogy a létrehozásakor kiválaszthatja az ikon méretét. Miután feltöltötte a képet JPEG, GIF vagy PNG formátumba, kiválaszthatja a favicon méretét (16 × 16, 32 × 32, 48 × 48, 128 × 128). A favicon előnézetét a „Felvétel & Előnézet ”gombra.

Látogasson el Genfaviconba

5. Favicongenerator

favicongenratorFavicongenerator

A Favicongenerator egy rendkívüli ikongenerátor, amely egy nagyon alapvető felületet használ, miközben egyszerűvé teszi a felhasználók számára. Ez az ingyenes favicon generátor a PNG, JPG vagy GIF képek konvertálása .ico formátumba. A webhelynek nincs sok lehetősége, és tökéletesen négyzet alakú képet igényel (100 képpont x 100 képpont), de rendkívül egyszerűen használható, ha lusta gondolni egy favicon létrehozására.

Látogasson el a Favicongenerator oldalra

6. Prodraw

prowdrawProdraw

Míg a legtöbb favicon generátor támogatja a közös képfájlokat, nagyon kevés lehetővé teszi a fotófájlok használatát. A Prodraw nem csak a szokásos JPG, GIF, PNG és BMP fájlokat támogatja, hanem a TIF fájl formátumokat is támogatja. Az ingyenes favicon eszköz létrehozhat egy ikont több méretben (16 × 16, 32 × 32, 48 × 48, 128 × 128), és különféle élesítési szinteken is előállíthatja őket, így összehasonlíthatja, melyik jobban néz ki az Ön webhelyén..

Látogasson el a Prodraw oldalra

7. Logaster.com

logasterLogaster.com

A Logaster több mint 5.000.000 különféle logóval készül öv alatt, amely ingyenes favicon generátor azok számára, akik hozzá akarnak adni egy „személyes kapcsolatot” a favicon létrehozásakor. A Logaster használatának megkezdése elég egyszerű. Csak kattintson a „Logó létrehozása” gombra, írja be a cég nevét, és válassza ki a tevékenység típusát. Ezután válogatott logósablonokat kap, amelyek testreszabhatók.

Látogassa meg a Logaster.com oldalt

8. Favicon.pro

Favicon.proFavicon.pro

A Favicon.pro egy újabb nagyszerű ingyenes favicon generátor, amely segítségével gyorsan és egyszerűen létrehozhat egy webhelyhez egy favicont. Mindegyik ikongenerátor alapvető funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a képek PNG, JPG vagy GIF formátumban történő feltöltését és ikonra konvertálását. A Favicon.pro másik nagyszerű tényezője, hogy tartalmaznak egy lépésről-lépésre szóló útmutatót egy ikon létrehozásához és a webhelyre való feltöltéséhez. Milyen fantasztikus ez!

Látogasson el a Favicon.pro webhelyre

9. Antifavicon

antifaviconAntifavicon

Az Antifavicon kissé különbözik a többi ikongenerátortól abban, hogy egyáltalán nem használ képeket egy favicon létrehozásához. Ehelyett teljesen szövegen keresztül generál favicont. Az eszköznek két szövegmezője van, amelyekbe be lehet írni az ikon létrehozásához. Emellett testreszabhatja a szöveg és a háttér színét. Bár a lehetőségek korlátozottak, ez az ingyenes favicon generátor jó választás azok számára, akik nem rendelkeznek tervezési ismeretekkel.

Látogassa meg az Antifavicont

10. RealFaviconGenerator.net

realfavicongenRealFaviconGenerator.net

A RealFaviconGenerator meglepően hatékony eszköz, mint a többi favicon generátor. Ezzel az eszközzel létrehozhat egy favicont az összes elérhető platformon. Ezenkívül lehetősége van kipróbálni magát az ikont. Csak írja be weboldalát, kattintson a „Favicon ellenőrzése” gombra, és visszajelzést fog kapni a faviconról. Ellenőrizheti, hogy a kedvence hogyan néz ki a különböző böngészőkön vagy operációs rendszerekben, és kijavíthatja a hiányzó elemeket.

Látogasson el a RealFaviconGenerator.net webhelyre

11. Favic-o-Matic

favicomaticFavic-o-matic

A Favic-o-Matic állítja, hogy ő a „legfontosabb generátor”, és ezt két egyszerű lehetőség biztosításával teszi meg. Töltse fel a képet, és konvertálja egyetlen .ICO fájlba, vagy hozzon létre egy favicont az összes elérhető platformra, ideértve az iOS és az Android alkalmazásokat is. A fejlett beállításokban testreszabhatja a favicon méretét, háttér színét és egyebeket.

Látogassa meg a Favicomatic.com oldalt

12. Favikon

favikonFavikon

Szüksége van egy egyszerű favicon generátorra? A Favikon válaszol. Ez az egyszerű ikongenerátor lehetővé teszi a kép kivágását és letöltését .ICO fájlként. Ezen kívül nem sok mindent tehet a Favikon. Ha ki kell dobnia egy egyszerű favicont, akkor ez az ingyenes eszköz határozottan az Ön számára.

Látogasson el a Favikonba

13. Faviconit

faviconitFaviconit

A Faviconit egy másik könnyen használható eszköz favicon, apple touch ikonok, valamint HTML-fejlécek létrehozására több platformon és eszközön. A lépések elég egyszerűek, csak töltsd fel a képet, és a többit meg fogja tenni. Ez az ingyenes favicon generátor megkönnyíti az ikon átnevezését. A további testreszabási lehetőségek eléréséhez kattintson az „Speciális” gombra.

Látogasson el a Faviconitba

14. Xiconeditor

xiconeditorXiconeditor

Szeretné létrehozni az ikonját a semmiből? A Xiconeditor kitűnő, ha egy teljesen egyedi gyártású favicont szeretne létrehozni. Ez a webhely egy típusú szerszámmal, ecsettel, ceruzával, radírral és egyebekkel rendelkezik, amelyek segítségével ingyenesen létrehozhat valóban egyedi favicont. Az ikont importálhatja, és egyenesen levághatja a rendelkezésre álló eszközökkel, és előnézetben megtekintheti azt a favicon letöltése előtt.

Látogasson el a Xiconeditor oldalra

15. Faviconr

faviconrFaviconr

A Faviconr JPG, GIF és PNG fájlokkal generálhat ikonokat, hasonlóan a lista többi eszközéhez. A másik dolog, hogy átlátszó háttérrel létrehoz egy favicont egy átlátszó GIF vagy PNG képfájl segítségével. A Faviconr-rel nem áll rendelkezésre olyan eszköz, amely egyértelmű kapcsolatot teremt ezzel a faviconnal.

Látogassa meg a Faviconr.com oldalt

The Wrap Up

Egy favicon létrehozása nem igényel sok erőfeszítést, de az biztosan segít. A saját egyedi és egyedi faviconja azt mutatja, hogy komolyan veszi a márkáját és a webhelyét. Ráadásul ezeket az ingyenes favicon generátorokat könnyű használni, és nem fáj az, hogy kipróbáljam őket!

Ha úgy gondolja, hogy valami nagyszerűről hiányzik, akkor csak tudassa velünk. Felvesszük a listába.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map