12 szilárd tény és statisztika az e-mail marketingről, amelyet tudnia kell

Munkahelyi állapot, életkor vagy nem szerint annak ellenére, hogy hétköznap elolvassa az e-mailt, valószínű, hogy lefekszik. Valószínűleg megtetted ma reggel.


Mára a tartalommarketingnek tudnia kellett, hogy az e-mail marketing stratégiának elengedhetetlen minden márka számára. Tehát, ha valahogy hajlandó ezt megtenni, íme néhány friss tény és szám, amelyek segítenek abban, hogy ön és csapata dolgozzon az e-mail kampányokon, és a helyes úton tartsa.

Előtte néhány olyan tény és statisztikai cikk található, amelyeket korábban tettünk:

  • Online vásárlás, e-kereskedelem és internetes statisztikák
  • Az Internet mekkora része a WordPress

Könyvjelzővel ellátva őket, ha érdekli. Most menjünk az útra!

E-mail marketing statisztikák és tények

1. Az e-mail elérése a legnagyobb

Naponta elküldött és fogadott e-mailek száma 2017-től 2023-ig (milliárdban).

Tudta, hogy az e-mail a legszélesebb marketing csatorna? 2018-ban már vége 3,8 milliárd e-mail felhasználó az egész világon, és a szám 2023-ban várhatóan 4,4 milliárd felhasználóra fog növekedni.

Ha ez nem elég feltűnő, akkor elkezdheti tervezni, hogy e-mailen keresztül elérje ügyfeleit, HTF elemzők becslése szerint 2022-re az e-mail marketing tovább növekszik, és a piac mérete eléri a 694 millió dollárt.

Az e-mail marketing piaca 2022-ig eléri a 694 millió dollárt, mondván egy barátnak, a @placeitapp segítségével

2. Az e-mail marketingnek a legmagasabb a megtérülése

A kutatások rámutattak, hogy az e-mail marketing kampány magasabb befektetési megtérülési ráta (ROI), mint bármely más digitális marketing csatorna.

A Adat- és Marketing Egyesület kijelentette, hogy az e-mail marketing ROI meghaladja a 42 GBP-t minden kiadott fontért, ez a szám az előző 2017. évi jelentéshez képest nőtt. Az e-mail ROI 32 (2017) és 42 (2018) GBP között növekedett..

Ezen kívül egy Gazdaságmérnöki népszámlálás 2018-tól kiemeli, hogy a vállalatok 74% -a értékeli az e-mail marketing csatornát, és elismeri ezt a stratégiát, vagyis jó vagy kiváló megtérülést eredményez vállalkozásuk számára.

3. A Z generál fokozza az e-mailek használatát a vállalkozások számára

A millennium és az X generáció telített e-mail felhasználással rendelkezik, ezt mindenki tudja, de van egy generáció, amely várhatóan növeli ezt a marketingstratégiát az elkövetkező években, mivel öregednek. A márkák most a Z generációval fogadnak.

Ez nem csak egy véletlenszerű kísértés. Egy kutató szerint SendGrid és tojásstratégia A Z generáció 85% -a legalább havonta használ e-mailt, ez a szám az életkor növekedésével növekszik az évezredek során, míg a X generáció az e-mailt legalább havonta egyszer használja 89% -nál, illetve 92% -ánál..

Noha a Z generáció kevésbé valószínű, hogy e-mailt használ munkára (többségük még nem része a munkaerőnek), e-mail szokásaik lesznek majdnem olyanok, mint az évezredek. Ez várható Ezek 68% -a hirdetéseket, kuponokat vagy nyugtákat küldő cégek e-maileit fogja olvasni.

A Z generáció 68% -a olvas e-maileket azoktól a cégektől, amelyek hirdetéseket, kuponokat vagy nyugtákat küldenek a @placeitapp útján.

4. Az emberek támaszkodnak az e-mailen a közvetlen kommunikációra

Az e-mailes marketingstratégiák egyik oka olyan hosszú évek óta sikeres, hogy a fogyasztók továbbra is közvetlen kapcsolatot akarnak és bíznak a márkákkal, és a legjobb eset esetén önként feliratkoznak, hogy értékes tartalmat szerezzenek ezen a csatornán keresztül..

A piaci tendenciák azt sugallják, hogy a banki, pénzügyi és biztosítási szolgáltatások, valamint a kiskereskedelmi és fogyasztási cikkek, valamint az utazás és vendéglátás az e-mailes marketing megoldásokat alkalmazó legfontosabb iparág..

5. Legmagasabb az ügyfelek megtartási aránya

A marketingszakemberek évek óta az e-mailt sorozzák a leghatékonyabb csatornaként a tudatosság, az akvizíció, az átalakítás és a megőrzés szempontjából. Az e-mailekkel a legmagasabb az ügyfelek megtartási aránya. Alapján Emarsys, A kkv-k 81% -a továbbra is az e-mailen alapszik, mint elsődleges vásárlói csatornát. És az e-mailben az ügyfelek megtartási aránya 80%.

A következő években, a Salesforce Trends in Customer Trust szerint, Az évezredek 75% -a és Zers tábornok várhatóan megőrzik márkájuk elkötelezettségét a korábbi interakciók alapján.

Gondoljon arra, hogy nemcsak megtarthatja ügyfeleit, hanem vissza is kaphatja őket, ha valamilyen okból elhagyják a marketing kampányt.

Tegyen erőfeszítéseket az e-mail tartalom növelésére és hozzáadott értékének növelésére ünnepnapokon, és különösen a fekete péntek idején. Megállapítást nyert, hogy a Fekete péntek ajánlatok a legmagasabb visszatérési ráták, más néven az ügyfelek újraaktiválása; a számok ezt mutatják A winback megrendelések 106% -kal növekednek ezen a napon, az év többi részéhez képest.

Az Emarsys mondja el egy barátjának az e-mailek továbbra is az ügyfelek megtartásának (80%) és a megszerzés (81%) fő mozgatórugói az SMB-k számára

6. Az e-mail növeli az online értékesítést

Omnisend e-mailekAz Omnisendtől is – Az e-mailek küldésének abszolút legjobb napja (nyitott és kattintási arányok esetén) a hónap első napja.

3 automatikus e-mailt küldhet 90% -kal több online megrendelést eredményez összehasonlítva az egyes e-mailekkel, amint azt az Omnisend, az e-kereskedelem marketing automatizálási platformja állítja.

Becslések szerint ezt Az amerikai online vásárlók 81% -a nagyobb valószínűséggel vásárol -akár online, akár üzletekben – annak eredményeként, amit elolvastak egy e-mailben. A fogyasztók szeretik az e-maileket, például különleges ajánlatot, beváltható szelvényt vagy online exkluzív árat.

7. Az e-mail lehetővé teszi az azonnali kapcsolatfelvételt az amerikai piaccal

A statisztikák azt mutatják, hogy Az amerikai felnőttek 28% -a elismerik, hogy folyamatosan online vannak.

Ennek megfelelően A Market Watch sajtóközleménye, Amerika a legnagyobb piaci részesedéssel rendelkezik a globális e-mail marketing piacon. Ez kulcsa a sikeres e-mail marketing stratégiáknak.

Valójában az eMarketer 2019 előrejelzési adatai azt sugallják Az Egyesült Államok digitális hirdetési piacának 37,2% -a a Google tulajdonában lesz, 201,1 végére 22,1% a Facebookra és 8% az Amazonra.

Azt állítják, hogy Észak-Amerika a legnagyobb piaci részesedéssel rendelkezik a globális e-mail marketing piacon, a MarketWatch szerint mondani egy barátjának

8. Az e-mail marketing sokoldalú és mobil

Jól elkészítve és a reagálásra reagálva optimalizálva, az e-mail marketing kampány vonzó és szemet gyönyörködtető, és pozitív reakciókkal jár, amelyek végül eladásokká válnak.

A kezelt tartalomtól és a márkád igényeitől függően, Az e-mailek 53% -a nyitva vannak a mobil eszközökön. Az e-mail marketingbe képeket, kiemelt videókat vagy videókat tartalmazhat, például az diavetítés készítő.

Különös figyelmet kell fordítani az érzékenységre és arra, hogy a videókat úgy optimalizálták, hogy helyesen jelenjenek meg a mobileszközökön, mert. Ha nem, a látogatók másutt keresnek. A Scientia Mobile és a Google Study szerint, A fogyasztók 53% -a elhagyja a tartalom nem elég gyors megjelenítését, és minden korábbi erőfeszítésed lesz ítélve.

Mindemellett a grafikus sokoldalúságnak szinkronban kell lennie a jól megírt másolatokkal és a tárgysorokkal. Paige Arnof-Fenn, a Massachusetts Mavens marketingcég tulajdonosa & Moguls, rámutat az e-mailek tárgysorának rövidnek kell lennie mert sok ember olvassa a telefonját vagy táblagépét.

9. Az e-mail a digitális marketing legkedveltebb platformja

Alapján eTargetMedia, Az e-mail marketing a személyre szabás és az interaktív tartalom létrehozása felé halad.

Ez azt jelenti, hogy az információ nem csak egyirányú, hanem a megfelelő időben megérkezik, és a fogyasztóknak lehetősége van valamit lefoglalni, közvélemény-kutatásokat végezni, videókat nézni, vagy a márkákat követni a közösségi médiában.. Az Accenture kutatása azt mutatja, hogy a fogyasztók 91% -a kedveli azokat a márkákat, amelyek emlékeznek arra, akik ők, felismerik érdekeiket és ajánlásokat kínálnak, amelyek személyesen számukra relevánsak.

Másrészt, tisztában kell lennie azzal, ahogyan azt egy nemrégiben közölték Az Adobe márkájú 2019. évi tartalom felmérése, hogy a fogyasztók 25% -át bosszantja a túl személyre szabott tartalom, tehát valami köztük kell lennie, és egy konkrét célpont számára valóban jól átgondoltnak kell lennie.

10. Az e-mailben a legalacsonyabb a CPA

az e-mail a legalacsonyabb beszerzési költséggelAz e-mailekben a legalacsonyabb az átlagos CPA; A közvetlen levél viszont a legmagasabb CPA-val rendelkezik, átlagosan 26,40 dollárral.

Az e-mailek legalacsonyabb beszerzési költsége (CPA): 10 dollár körül, összehasonlítva a közösségi médiával – 20 dollár, közvetlen levél – 31 dollár, fizetett keresés – 16 dollár, és az online vizuális hirdetések – 25 dollár.

Miért fontos ez a stratégiád számára? Nos, ez könnyű, a legtöbb márka a lehető legkevesebb erőforrás felhasználásával akarja elérni a legnagyobb számot.

Az e-maileknek a legalacsonyabb átlagos beszerzési költsége (CPA) (körülbelül 10 dollár) a @placeitappon keresztül, mondja el barátjának

11. Az emberek valóban elolvasják e-maileiket

Alapján Internetlivestats, mintegy 936 740 törvényes e-mailt küldenek minden másodpercre a világ minden tájáról.

A siker érdekében a jól végrehajtott e-mail marketing tervezésre kell összpontosítania. Ha továbbra is dolgozik rajta, és ingyenes logókra van szüksége, vagy gyorsan logó tervezés, és más márkanevekkel együtt, nézd meg az e-mail marketing szolgáltatások által kínált sablonokat és tervező eszközöket, vagy használd az online alkotókat, mint például a Helyezd el. Ily módon sok időt takaríthat meg, amelyet inkább kutatásokra lehet felhasználni.

Azt mondták, hogy az emberek elolvasják e-maileiket, de ez nem azt jelenti, hogy mindent elolvasnak, vagy hogy van idejük elolvasni egy új méretű hírlevelet.

Magát az írott tartalmat illetően meg kell beszélgetni és 300 és 500 szó között kell tartania, hogy az emberek valóban elolvassák az üzenetét, ahelyett, hogy csak gördítnének, hogy eljussanak a fontos.

Ha hosszú e-maileket ír, akkor valószínűleg a kukába kerülnek.

12. A hírlevelek növelik az ügyfelek elkötelezettségét

Ha megtanulja elsajátítani az e-mail marketing eszközöket, akkor növekedni fog az értékesítés és a konverziós arány, és a számok azt mutatják, hogy a nagyszerű hírlevél létrehozására kell összpontosítania, különösen, ha új márkát indít.

Ahogy a szerző Dave Pell állítja, annak ellenére, hogy meghaltak és néhányszor visszatértek az elmúlt évtizedekben, a hírlevelek halhatatlanok. Miért? Rámutat néhány okra, és a legfontosabb, hogy az e-mail személyes, másoknak a korlátozott helyére lépsz: a személyes levelek mappájába..

Nagyon fontos, hogy minden e-mail tükrözze, hogy elvégezte a házi feladatát, ez azt jelenti, hogy időt vesz igénybe átgondolt tartalom írására, és röviden elmagyarázza a termékek vásárlásának előnyeit, és ha lehetséges, extra előnyöket biztosít az e-mail előfizetőknek.

Az e-mail marketing még nem halt meg! Íme 12 tény és statisztika az e-mail marketingről a @placeitappon keresztül, mondja el barátjának

Következtetések

Ne feledje, hogy az e-mail beérkezett üzenetek mappáját a felhasználók 100% -ban ellenőrizhetik, és miután leiratkoztak, vagy spamként jelölték meg az e-maileket,.

Az „e-mail halott” címsorú címek jönnek és mennek, amikor a felhasználókat izgatják az új technológiák vagy a divatos közösségi médiaplatformok, de ne feledje, hogy az e-mailek sokukban is túlélték őket. Gondoljon arra, amikor először hozta létre személyes e-mail címét. Ezen évek után még mindig ellenőrzi, feliratkozik új szolgáltatásokra, és az elkövetkező években továbbra is ezt fogja tenni.

Mint marketing szakemberek, a kihívás most az, hogy egy e-mail marketing kampányt adaptálunk a folyamatban lévő tendenciákhoz és az új felhasználókhoz.

Ramina Karina a Placeit képviselője. Olyan platform, ahol mindenki elkészítheti saját vizuális eszközét márkája számára, függetlenül a műszaki vagy művészi készségektől. Csatlakozzon a Placeit on-hoz Facebook és LinkedIn.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map