12 online üzleti ötlet kezdőknek

Az online üzleti vállalkozás elindítása soha nem volt ilyen egyszerű, különösen 2018-ban. A nap folyamán egy üzleti vállalkozás rengeteg kockázatot hordoz magában, amelyeket viselnie kell, például be kell fektetnie egy fizikai üzlethelyiségbe vagy irodahelyet kell találnia..


A legjobb online üzleti ötletek listájának segítségével kiküszöbölheti ezeket a kockázatokat, és rugalmasabban működhet a munkavégzés során. Ráadásul néhány alapvető weboldal-készítési know-how-val és a webhely-karbantartás éles megértésével létrehozhat egy weboldalt, amely több potenciális ügyfelet ér el, nagyon kevés ráfordítással.

FTC közzététel: A BuildThis az ezen a weboldalon felsorolt ​​eszközökön keresztül áttételi díjakat kap. De a vélemények tapasztalatainkon alapulnak, nem pedig az, hogy mennyit fizetnek. Arra koncentrálunk, hogy segítsük a kisvállalkozásokat és az egyéneket a weboldalak vállalkozásként történő felépítésében. Kérjük, támogassa munkánkat és többet tudjon meg a közzétételükről.

Contents

A legjobb online üzleti ötletek és az indulás módja

Megkérdezheti magától: „De milyen típusú online üzleti ötletek vannak? és hogyan kezdjem? “

Nos, ha szüksége van egy kis segítségre, akkor van néhány javaslatunk, amelyekbe belemerülhet, ha elkezdi keresni ezt a passzív jövedelmet.!

Alapvetően az online vállalkozás indítása megegyezik az offline vállalkozás indításával. Van egy általános dolog, amelyet el kell készítenie – online jelenlét (egy weboldal).

A webhely az első dolog, amelyet figyelembe kell venni, ha webhelyét üzleti vállalkozásként szeretné bővíteni. És itt van néhány eszköz, amely segíthet:

 • Domain regisztrátor – regisztrálja domainjét egy megbízható domain név regisztrálónál
 • Webtárhely kisvállalkozásának – Válassza ki a nagy teljesítményű és megbízható tárhely szolgáltatót webhelyére
 • Legjobb weboldal-készítők – Ha inkább a drag and drop szerkesztőt részesíti előnyben, akkor a webhely-készítő a választás.
 • Vásároljon SSL-tanúsítványt – Fontos, hogy ügyféladatait védjük az SSL bevezetésével
 • Számlasablonok – Számla az ügyfeleknek egyszerű és ingyenes számlasablonnal

1. ötlet. Indítson el egy blogot

Az online üzleti vállalkozás bevált módja a blogolás.

Annak érdekében, hogy elképzelést nyújtson neked arról, hogy mennyit keresnek a blogok, a Pinch of Yum sikeres élelmiszerblog és a a webhely 802 144,55 dollárt keres 12 hónapos időszak alatt.

Ha szenvedél az írás iránt, vagy ha rendkívül jól tudsz írni, akkor a blogkészítő webhely a legjobb online üzlet, amellyel elindulhat..

Csipetnyi Yum

A nagyszerű az, hogy nem is kell sok technikai vagy számítógépes ismeret. Az olyan platformok, mint a WordPress, lehetővé teszik egy weboldal létrehozását és felépítését.

Még otthont adhat webhelyének a SiteGround vagy az iPage használatával, vagy megkeresheti a blogkészítésre optimalizált webhely-készítőket (ami nagyon fontos, ha a felhasználói élményt párosra szeretné tartani).

Blog használatával széles körű követést készíthet márkája számára, amely lehetõvé teszi a profit elérését a reklámozókkal való partnerségben vagy a márka által szponzorált tartalomból jutalék megszerzésében..

Íme néhány fontos lépés a blogod kezdésében:

1. lépés: Válasszon egy rést

Az emberek csak egy okból keresnek az interneten: egy probléma megoldására. Legyen szó arra, hogy keressen egy helyet, ahol lógni, rögzíteni egy szivárgó csövet, vagy új vacsorákra vonatkozó recepteket, a blogjának megoldást kell kínálnia.

2. lépés: Tervezze meg blogszerkezetét

Ezután jó blogszerkezettel kell rendelkeznie. Ez szükséges a felhasználói navigációhoz és a SEO célhoz. Ezenkívül ötleteket adhat a tartalomstratégiájához és a jövőbeli blogbővítéshez.

3. lépés: Készítsen nagyszerű tartalmat

Ha tud egy fantasztikus gyors módszert a szivárgó cső rögzítésére, írjon róla! A nagyszerű tartalom előállítása könnyű, ha szakértője vagy a résének, különben kulcsszavakat kell kutatnia.

4. lépés: Hirdesse a tartalmát

Ha van egy nagy cikkük, ideje reklámozni! Mivel az emberek többsége közösségi média platformon van, megoszthatja tartalmát ott, ahol a közönség található.

5. lépés: Pénzkeresjen egy blogot

A blog pénzszerzése fontos tényező, ha komolyan szeretné elkezdeni a blogot. Szponzorált tartalom keresése, a saját e-könyv létrehozása vagy a hirdetők termékeinek támogatása kevés népszerű módszer.

Példák online vállalkozás indítására lépésről lépésre:

 • Hogyan lehet elindítani egy utazási blogot a WordPress segítségével, és hogyan lehet pénzt keresni?
 • Hogyan indítsunk el élelmiszerboltot a WordPress segítségével
 • Hogyan lehet elindítani egy fotózási blogot a WordPress használatával (és 4 módon lehet pénzt keresni)

2. ötlet. Csatlakozzon az affiliate marketinghez

Az affiliate marketing már régóta működik, és ez az egyik legegyszerűbb módja annak, hogy online keressen pénzt.

Alapvetően akkor keres be pénzt, ha jutalékot kap azoknak a termékeknek, amelyeket más cégeket értékesített, akár a saját webhelyükön, akár olyan platformokon keresztül, mint például amazon vagy eBay.

Amazon társult program

Is, kapcsolt hálózatok, mint például Bizottság Junction, vagy ShareASale különféle termékeket és szolgáltatásokat kínálnak. Csatlakozhat ezekhez a kapcsolt hálózatokhoz, hogy szélesítse választási lehetőségeit.

Ezen felül számos nagy márka affiliate programot kínál, és az indulás meglehetősen egyszerű. Mindössze annyit kell tennie, hogy egyszerűen csak jelentkezik tagvállalatként, és eladja annak a vállalatnak a termékeit vagy szolgáltatásait egy speciális hivatkozási link segítségével, amelyet minden egyes eladott termékért vagy szolgáltatásért jutalékot kap..

A legjobb rész? Ezt megteheti anélkül, hogy ujját felemelne!

Íme néhány tipp az online társult marketing elindítása előtt:

1. Kutatási társult programok

Töltsön egy kis időt a megfelelő társult programok kutatására. Gondoskodni szeretne arról, hogy a programok megbízhatóak és jó hírnevet szerezzenek a jutalékok kifizetésében.

2. Hogyan fizetnek?

Különböző módon lehet fizetni az affiliate marketingben, például CPS, CPL, CPC és CPA. Mielőtt elkezdené, ellenőrizze alaposan, hogy megbizonyosodjon arról, hogy a program jövedelmező-e és képes-e elegendő megtérülést generálni a beruházáshoz.

3. Kifizetési nap

Az egyes társult programoktól függ, egyeseknek ugyanabban a napon lehet megkapni a kifizetést, másoknak országától függően 1 – 13 munkanapra lehet szükségük. Ezenkívül ellenőrizze a társult programtól, hogyan kapja meg a kifizetést? PayPal vagy csekk útján.

4. A támogatás típusai

Tudja meg, hogy milyen ügyfél-támogatást kaphat, ha csatlakozik az affiliate programhoz. Beszélhet valakivel telefonon vagy csevegés közben, vagy várnia kell 24 órán keresztül az e-mailes választ?

A kapcsolt programok piaca meglehetősen összetett lehet, és egy megfelelő kutatás elvégzéséhez meg kell találnia az Ön számára megfelelő programot. Ha többet szeretne megtudni az affiliate marketingről, itt talál egy praktikus GYIK-ot, amelyet megtekinthet.

3. ötlet. Nyissa meg az e-kereskedelem áruházát

Egy másik népszerű ötlet online üzleti vállalkozás indításához az e-kereskedelem áruházának megnyitása.

2017-ben a teljes kiskereskedelmi e-kereskedelem az egész világon 2,3 trillió dollárt tett ki, és a bevételek 2021-ben várhatóan 4,88 trillió dollárra növekednek..

e-kereskedelem értékesítési statAz elektronikus kereskedelem kiskereskedelme 2014 és 2021 között világszerte. (forrás)

Olyan platformokkal, mint a Shopify, a BigCommerce vagy a WooCommerce, soha nem volt ilyen egyszerű az online áruház indítása.

Nem csak egyszerűen beállíthatók, hanem rendkívül olcsóbbak is az e-kereskedelemüzlet megnyitása, mivel nem kell aggódnia a fizikai áruház magas működési költségei miatt. Csak azt kell ellenőriznie, hogy az online áruház működése megfelelő-e, az üzlete fokozatosan növekszik.

Ha olyan dolgok miatt aggódik, mint például a kézbesítés vagy a raktározás, a készletek kezeléséhez használhat olyan módszereket, mint például a cseppszállítás (erről később bővebben)..

Vegyük példaként a WooCommerce online áruházat. Van néhány általános, mégis fontos tipp, amelyeket érdemes tudnia az e-kereskedelem működtetéséhez. Ezek a tippek nemcsak a WooCommerce-re vonatkoznak, hanem más platformon is működnek.

Fontos tippek az e-kereskedelem online üzleti vállalkozásának megnyitásához:

1. Válassza ki a megfelelő e-kereskedelmi platformot

Fontos az online áruház megfelelő platformja.

Miért?

Mivel a blog futtatásához képest sok szempontot figyelembe kell venni az e-kereskedelem áruházában, például fizetési átjáró, termékkonfigurációk, kiegészítő bővítmények, tranzakciós díj stb..

Ezek a dolgok hosszú távon befolyásolják az áruház működését.

2. Szerezzen be egy domain nevet és a tárhely platformot

Ha üzletet kíván létrehozni a WooCommerce webhelyen, akkor rendelkeznie kell saját e-kereskedelem tárhelyével (például az InMotion Hosting és a SiteGround). Ez lehetővé teszi, hogy több ellenőrzést gyakoroljon az áruház felett, mint más platformok.

A másik dolog, amire szüksége van, egy domain név.

Míg néhány hosting cég ingyenes domain regisztrációt kínál, ha velük hostol, könnyedén regisztrálhatja a kívánt domain nevet a NameCheap vagy a GoDaddy webhelyen, és csatlakozhat e-kereskedelmi platformjaihoz..

3. Telepítse és állítsa be a platformot

Szuper könnyű e-kereskedelem létrehozása a WooCommerce segítségével.

Meg kell tennie töltse le a bővítményt a WordPress rendszergazdai irányítópultján, új pluginként hozzáadva. Aktiválja a bővítményt, majd látnia kell a beállítási oldalt.

És ez az! Készen áll az e-kereskedelmi áruház kiépítésére.

Míg a WooCommerce megköveteli, hogy a platformot manuálisan állítsa be, ezek szabadon használhatók. Az olyan kész termékekhez, mint a Shopify vagy a BigCommerce, díjfizetést kell fizetniük használatáért.

4. Konfigurálja és adjon hozzá termékeket

Attól függően, hogy hogyan állítja be az online áruházat, lehet, hogy van egy tanulási görbe az egyes platformok használatához és megismeréséhez.

Egyszerű termékek eladása?

Lehet, hogy csak annyit kell tudnia, hogy felveszi az adatokat, például az árat, az SKU-kódot, a mennyiséget, a szállítási módot és a készlet rendelkezésre állását.

Bonyolultabb dolgok eladása esetén szükség lehet a termékváltozatok vagy attribútumok beállítására, és fontolóra kell vennie a kapcsolódó termékeket, például az eladásra vagy a keresztirányú eladásra, vagy a fizetési átjárók összekapcsolására az online áruházban..

Szerencsére a legtöbb platformon ingyenes próbaverzió érkezik, így gyakorlati tapasztalatok is lehetnek velük.

5. Telepítse a kiegészítőket

Minden e-kereskedelmi platform kiegészítőkkel rendelkezik, amelyek elősegítik az online áruház növekedését és az értékesítés javítását.

A BigCommerce rendelkezik egy mindencsatornás szoftverrel, amely lehetővé teszi a termékek zökkenőmentes reklámozását és értékesítését olyan piacokon, mint az Amazon, az eBay, az Etsy és más csatornák..

A Shopify lehetővé teszi olyan közösségi médiaplatformokon történő értékesítést, mint a Pinterest, a Facebook, a Instagram és a Messenger, míg a WooCommerce rendelkezik a legtöbb beépülő modullal, és sok közülük ingyenes.

Az e-kereskedelem elindítása a legjobb online üzleti ötlet, ha nagyszerű termékekkel rendelkezik, vagy eladásainak bővítésére törekszik. Mint korábban említettük, ahogy az e-kereskedelem globális eladása növekszik, ezt nem szabad kihagyni!

4. ötlet. Építsen egy alkalmazást

Ez az okostelefonok kora, és az új és innovatív alkalmazások iránti kereslet nagyobb, mint valaha. Minden nap számtalan alkalmazást töltünk le és használunk az Android és iOS piacon. Ha sok potenciális ügyfél van, egy alkalmazás létrehozása jövedelmező piac lehet.

Azok, akik programozók vagy fejlesztők, időt vesz igénybe intelligens eszköz alkalmazás fejlesztésére és eladására érdemes időt megtenni, ha online pénzt keres. Egy alkalmazás létrehozásának általános költsége nagyon minimális, mivel nem kell aggódnia olyan dolgok miatt, mint például a szállítási vagy tárolási költségek.

Sőt, ha az alkalmazás jól teljesít, akkor akár más márkákat is arra késztethet, hogy hirdetjenek alkalmazásukban passzív jövedelem nagyszerű forrásaként..

Platformok az alkalmazás elindításához:

Ha nincs kódolási tapasztalata, az alábbiakban találhatók alkalmazások készítői a mobil alkalmazások fejlesztéséhez:

1. Appery.io

Appery.ioAz Appery.io mobilalkalmazás-készítő segítségével online üzleti vállalkozást indíthat

Felhő alapú mobilalkalmazás-készítő Android, IOS és Windows Phone rendszerekhez. Appery.io a vizuális szerkesztő segítségével az összetevőket az UI összeállításához húzza és dobja le. Azonnal csatlakozhat bármely REST API-hoz, és felhasználhatja azt az alkalmazásában.

2. AppMakr

Ez egy „barkácsolás” platform, amelynek segítségével bárki létrehozhat IOS, Android és HTML5 alkalmazásokat. Nincs szükség kódolási ismeretekre. Építhet annyi alkalmazást, amennyit csak akar AppMakr korlátlan frissítésekhez és számos szolgáltatáshoz.

Az alkalmazás létrehozása mellett webhelyeket is létrehozhat az ügyfelek számára. Mint egy alkalmazás létrehozása, nem kell HTML vagy PHP szakértőnek lennie, hogy webhelyeket hozzon létre az ügyfelek számára. Az alábbiakban felsoroljuk azokat a webhely-építési platformokat, amelyeket használhat.

5. ötlet. Legyen szociális média tanácsadó

Míg a nagyvállalatok és a nagy márkák engedhetik meg maguknak, hogy teljes munkaidős alkalmazottakat béreljenek szociális médiaszámlájuk (Twitter, Facebook, Instagram stb.) Összehangolására, a legtöbb kisvállalkozás inkább saját maga kezeli.

A legtöbb üzleti tulajdonosnak azonban nincs ideje vagy képessége a közösségi média kezelésére, miközben továbbra is nagyobb felelősséget vállal a vállalattal szemben.

Itt érkezel, ha felajánlod legyen szociális média tanácsadó a kisebb vállalkozások számára.

A szabadúszó közösségi média menedzser / marketingszakértő átlagos ára óránként körülbelül 25,25 dollár, a legnagyobb összeg óránként 150 dollár, a legalacsonyabb pedig havonta 4 dollár. Minél jobb vagy, annál magasabb lehet a díja ezeken a szabadúszó platformokon. (forrás)

Szociális média tanácsadóként segíthet nekik a marketing ütemterv megtervezésében, a célközönség szempontjából releváns tartalom stratégializálásában, és javíthatja a közösségi média általános tervezését.

Íme néhány dolog, amellyel szociális média tanácsadóként kezdheti el:

 1. Légy igazi ember és segítőkész másoknak
 2. Elemezze az adatokat az egyes platformok tökéletes tartalmának kialakításához
 3. Használjon olyan eszközöket, mint az IFTTT, a Bufferapp, a Hootsuite stb., Hogy segítsen az automatizálásban és az ütemezésben.
 4. Fedezze fel és keressen különféle közösségi média lehetőségeket
 5. Küldje el tudását, hogy kitűnjön a tömegből – Írás, tervezés és képszerkesztés

Valójában, ha van saját weboldala vagy blogja, meg kell tanulnia ezt az egyszerű közösségi média marketing útmutatót kezdőknek, hogy kezelje saját közösségi média-fiókjait..

6. ötlet. Szabadúszó bérléshez

A szabadúszó munka nem újdonság az online világban, és nagyszerű módszer passzív jövedelemszerzésre, ha egy adott terület szakértője vagy. A kisebb vállalkozások általában keresik a szabadúszókat, hogy segítsenek nekik az egyszeri projektekben, mivel ez sokkal költséghatékonyabb, mint a teljes munkaidős alkalmazottak felvétele..

A szabadúszó munka nagyszerűsége az, hogy nem kell kötődnie semmilyen mezőhöz. Az olyan platformok, mint például a Fiverr, szabadúszó munkát kínál mindenféle területen, beleértve az írott tartalmat, a grafikai terveket, a programozást és az egyenletes adatbevitelt is..

Fontos azonban, hogy megfelelően kezelje a munkafolyamatot, mivel egyszerre több projekt elkészítése néhánynak felesleges lehet.

7. ötlet. Legyen WordPress tématervező

Mivel egyre többen indítják el saját WordPress webhelyüket, a minőségi WordPress témák iránti igény jelentősen megnőtt. A tervezés és a HTML kódolás iránti tehetségek iránt nagy az igény azok számára, akik testreszabható és vonzó WordPress webhely-témákat készíthetnek.

Olyan webhelyek, mint a Template Monster kiváló példa arra, hogy miként hozhat létre magadnak szép passzív jövedelmet azáltal, hogy speciális és egyedi témákat ad el az embereknek. Ha nem akar webhelyet létrehozni, akkor is használhat olyan Marketplace-t, mint például a ThemeForest, hogy eladja a WordPress tématerveit.

8. ötlet. Használja vagy dolgozzon a hirdetőkkel

Ha már van webhelye vagy blogja, akkor már van egy nagyszerű platformja, amellyel passzív jövedelmet generálhat. Azáltal, hogy az oldalterület egy részét eladja a hirdetőknek, passzív módon kereshet pénzt, amikor a közönség vagy a látogató rákattint a webhelyén található hirdetésekre..

A hirdetőket használva a keresetét általában a kattintásonkénti költség (CPC) és az átkattintási arány (CTR) módszer alkalmazásával számolják, a bevétel szintjével pedig a webhely forgalmán alapul. Alapvetően minél több pénzt fog keresni, minél több ember kattint az Ön oldalán található hirdetésekre.

Az egyik népszerűbb módszer a pénzt keresni hirdetési kattintások révén, ha a Google Adsense-t vagy más hasonló hirdetőt, például RSS-hírcsatornákat és közvetlen szalaghirdetéseket használunk..

9. ötlet. Webináriumokat és online tanfolyamokat kínálhat

A tanárok iránti igény, akár online, akár offline, mindig is nagy volt. Ha szakértő vagy egy speciális területen jártas, akkor online leckék vagy e-tanfolyamok kínálása kiváló módja lehet extra jövedelemszerzésnek szabadidejében.

Tutor.com vagy TutorVista olyan webhelyek, ahol online oktatószolgáltatást nyújthat. Udemy és Tanítható, másrészről remek platformok a videó tanfolyamok létrehozására és a pénzszerzésre az emberek oktatásával szerte a világon. A digitális marketing, a webes írás, az Excel, a pénzügyi elemzés és a háziállat-kiképzés a legnépszerűbb témák.

10. ötlet. SEO szolgáltatásokat kínál

A keresőmotorok és platformok, például a Google Analytics be- és kikapcsolása a legtöbb ember számára zavaró lehet. Számos kis- és középvállalkozás gyakran figyelmen kívül hagyja a keresőmotor-optimalizálás (SEO) előnyeit és azt, hogyan javítja webhelye teljesítményét.

Ha ismeri a SEO-t és annak gyakorlatait, a SEO-tanácsadói ügynökség felállítása nagyszerű módszer lehet a készségek felhasználására. Olyan szolgáltatásokat kínálhat, mint az elemzési adatok megfelelő értelmezése és olvasása, a tartalom strukturálása a jobb forgalom elérése érdekében, vagy a kulcsszavak megfelelő használata a keresőmotorok rangsorolásának javítása érdekében..

Olyan emberekre nézhet, mint te AJ Ghergich példák arra, hogyan lehet felállítani saját SEO tanácsadó ügynökségét.

11. ötlet. Dropshipping üzlet

A vállalkozók másik nagy útja, hogy elindítsák üzleti tevékenységüket, az egy cseppküldő vállalkozás létrehozása.

Nem ismeri a kifejezést? Nos, ez alapvetően egy olyan típusú vállalkozás, ahol termékeket ad el az ügyfeleknek, de az összes készletet és szállítást a gyártó kezeli az Ön nevében.

Kate sikeres csepphajó. Havi 32 000 dollárt + havi bevételt generált az Anime cseppszállítási üzletágából. A Kate logikája szerint sok csepphajó kereshet pénzt azáltal, hogy a különböző témájú cseppekből származó különféle elemeket közös témán alapul, és így külön bevásárló bázist hozhat létre. – Crazylister

Dropshipping üzletKate Anime online üzlet üzlete.

Mivel az üzleti modell eltér az e-kereskedelem üzletétől, a költségek a cseppküldési vállalkozás indításának költségeit is különbözik.

Olyan webhelyek, mint a Shopify egy egyszerű és egyszerű módszert kínál a csepphajózási vállalkozás indításához, de ha segítségre van szüksége, íme néhány tipp:

Tippek az online üzlet indításához:

1. Kutatás egy nyereséges rést

Nem választhat véletlenszerű termékeket eladásra. A teljesítmény maximalizálása érdekében meg kell határoznia az üzlet nyereséges rést.

Használjon olyan eszközöket, mint a Google Keyword Planner vagy a SEMrush, hogy igazolja választását a piaci kereslet, a kulcsszó nehézségeinek és a versenytársaknak a felkutatásával.

2. Válasszon szállítót

Szállítók keresésekor nem baj lehet az AliExpress-szel. Az AliExpress egyszerű és kényelmes használata a cseppüzletben.

Az induláshoz a Shopify valójában az AliExpress-et ajánlja elsődleges forrásként cikkük minden cseppszállításhoz.

3. Válasszon megfelelő platformot

Sok e-kereskedelmi platform van a csepphajózási üzlet számára. A Shopify azonban az egyik legjobb platform, amellyel gyorsan elindulhat.

A Shopify integrálódik olyan piacokhoz, mint az AliExpress és az Oberlo, hogy közvetlenül a boltjába importáljon termékeket, és megrendelje azokat ügyfeleinek.

4. Telepítse és konfigurálja

Ez különbözik a WooCommerce-tól: azonnal beállíthatja a drophipping áruházát, amikor feliratkozott a Shopify-ra.

A kezdéshez csak válasszon egy gyönyörű kirakat témát. Bár nincs szükség telepítésre, a platform használatához még mindig át kell mennie a tanulási görbén.

5. Indítsa el és hirdesse a boltját

Amikor az alapbeállítás befejeződött, itt az ideje, hogy elindítsa és népszerűsítse a cseppszállítási vállalkozást.

Elemezze közönségét, népszerűsítse áruházát a közösségi médiában, és írjon a termékekhez kapcsolódó eredeti tartalmat néhány módon a bolt reklámozásához.

Azok számára, akik alacsony kockázatú üzleti modellt szeretnének, feltétlenül fontolóra kell venni a csepphajózási üzletbe való belépést, mivel a felmerülő költségek a termékek (amelyeket ügyfeleiknek adják el) fizetése és a kirakat beállítása.

Az esetleges egyéb költségeket, például a szállítást, a készletgazdálkodást és a termék létrehozását a gyártó viseli.

Itt található egy lépésről lépésre a cseppszállítás online vállalkozás indítása:

 • Hogyan indítsuk el a Shopify cseppszállításot

12. ötlet. Legyen Vlogger / YouTuber

A tartalomfogyasztás drasztikusan megváltozott az elmúlt években, és az egyik leggyorsabban növekvő platform a video-központú webhelyek, például a YouTube és a Snapchat. Noha vannak helyek a szövegben gazdag cikkekhez az interneten, a felhasználók többnyire inkább a gazdag média, például a videók felé vonzódnak.

Ez lehetővé teszi a Vloggerek és a YouTube-tagok megjelenését, akik több millió dollárt keresnek közönségükből videó alapú tartalom létrehozásával.

Az egyik YouTubers – Toby Turner az egyik legjobban kereső csillag YouTube-csatornák. A vlogoktól, animációktól a podcastokig Toby 3,3 millió dollárt keres az általa létrehozott tartalommal. – NewMediaRockstars

Toby TurnerToby Turner YouTube-csatornája – több mint 6,2 millió előfizető

És a vlog vagy a YouTube-csatorna indítása nagyon olcsó lehet, mivel csak egy kamerára van szüksége (akár iPhone-ra, akár egy alapvető tükörreflexes fényképezőgépre), és készen állsz!

Ráadásul nem csak videót kell készítenie a YouTube-on. Más hatékony videotartalmi platformok is léteznek, mint például az Instagram, a Snapchat Stories és a Facebook Live video, amelyek segítségével közönséget felépíthetnek és márkájuk népszerűsíthetők.

Online üzleti GYIK

Melyik online üzlet a legjobb?

Azokat, amelyeket a cikkben felsoroltam – blogolás, kapcsolt marketing, online áruház, közösségi média marketing, alkalmazás vagy weboldal témájú tervezők – ezek az online vállalkozások mutatják a legmagasabb sikert a kutatásomban.

Hogyan indíthatom el internetes vállalkozást??

Ugyanaz, mint offline vállalkozás indításával – megtalálhatja és kielégíti a fogyasztói igényeket. Az egyetlen különbség az internetes vállalkozás és az offline vállalkozás között – az, hogy más módon kapcsolódik ügyfeleihez (online vagy személyesen).

Itt található a webhely-készítési útmutató az Ön kezdéséhez.

Olyan webhely, amelyre szükség van egy online üzleti vállalkozás számára?

Nem, a weboldal nem kötelező az online értékesítés megkezdéséhez. De végül marketing- és kommunikációs célokra van szüksége.

Hogyan indíthatom el a sikeres Shopify-üzletet??

Több alapos útmutatót tettünk közzé a Shopify üzletéről, amelyben olvashat: Hogyan lehet online boltot létrehozni a Shopify segítségével, és hogyan lehet sikeres drophipping üzletet indítani a Shopify segítségével.

Milyen üzletet indíthatok 20 ezer dollárnál kevesebbel?

Az összes vállalkozás, amelyet itt említettem, kevesebb mint 20 000 dollárral indítható.

Miért bukik le a legtöbb online vállalkozás??

Három fő ok, amiért a legtöbb online vállalkozás kudarcot vall:
1- Nem képesek elegendő célzott forgalmat irányítani webhelyükre / online portáljukra,
2- Nem kínálnak egyedi / minőségi termékeket, márkás tapasztalattal, és
3- Nem alkalmazkodnak elég gyorsan a változásokhoz, és elveszítik az új versenytársaikat.

Mit vásárolnak az emberek a legtöbb online?

Az írás ezen időpontjában a bestseller az Amazon-on a következő kategóriákba tartozó termékek: 1- játékok & Játékok, 2 – Elektronika, 3 – Kamera & fotó, 4 videojáték és 5 könyv. Alapján Startup Bros kutatása, a könnyen szállítható termékek 21 és 200 USD között kerülnek eladásra a legegyszerűbben az Amazonon.

Melyik platformat kell használni az online vállalkozásom elindításához?

Azoknak a saját vendéglátó WordPress-t ajánlom, akik weboldalt vagy blogot indítanak; A BigCommerce és a Shopify a legjobb, ha saját termékeit kívánja eladni.

Hol tartom az első online üzleti webhelyem?

Kezdőknek ajánljuk az InMotion Hosting és a Hostinger szolgáltatást.

Következtetés

Csak néhány online üzleti ötlet miatt megkarcolták a felületet, de a fentiekben említettek közül néhány az Ön kipróbált és bevált módja, amellyel elindulhat.

Ha további inspirációt keres, nézd meg:

Fontos dolog, amit meg kell jegyezni, hogy ezek az online vállalkozások gyakran nagyszerűek lehetnek, ha további pénzt keresnek, de nem állandó jövedelemforrásként..

Ez nem azt jelenti, hogy nem alakíthatja át elsődleges üzleti vállalkozásává, ahogyan egyes vállalkozók tették. Meg lehet csinálni, de eltart egy darabig, amíg az online üzleti vállalkozásból jelentős haszonnal látja el, amely igazolja az átmenet végrehajtását.

Mint minden vállalkozás esetében, ha eredményeket szeretne látni, akkor csak időt és erőfeszítést kell rá fordítania. Mielőtt megismerné, sikeres online vállalkozása lesz a kezedben!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map