10 Wix webhely-példa, amelyet abszolút imádunk

Nehéz lehet saját weboldalt létrehozni. Különösen, ha nem Ön a kreatív típus. Szerencsére a weboldalépítők, mint például a Wix, sablonkészletet biztosítanak, amelyek felhasználásával elkészíthető néhány nagyon látványos webdizájn.


Ha abszolút kezdő vagy egy weboldal tervezésekor, ne aggódjon! A Wix több száz gyönyörű sablon közül választhat, és egy kis munkával. Lesz, amely webhelyén szuper sima és profi.

Mit kínál a Wix??

 • Ár: 8,50 USD / hónap
 • Tervek: Csatlakozás, Combo, Korlátlan, e-kereskedelem, VIP
 • Sebességtesztünk: A / Uptime teszt: 99,96%
 • PRO: Építsen a semmiből, kiváló webszerkesztő.

wix-sablonokTöbb mint 500 kész Wix-sablon van (az összes sablont itt tekintheti meg).

A Wix Review látogatása az interneten

Természetesen, ha inspirációt keres, akkor fedezhetünk téged! Ez a bejegyzés a korábbi Weebly weboldalaimról következik.

A legmegdöbbentőbb Wix-webhelyek 10 példáját kerekítettük, amelyeket pontosan ugyanazoknak az eszközöknek felhasználásával terveztünk és építettünk,.

Megjegyzés: Népszerű útmutatónk van a Wix használatáról. Tudjon meg többet az első Wix webhely létrehozásáról.

Nézze meg ezeket a fantasztikus példákat a Wix-kel összeállított valós webhelyekre! Mondd el egy barátnak

Wix-del készített élelmiszer-webhelyek

1. Hét gramm kávé

Példa a Wix webhelyére - Seven Grams CafféForrás: Hét gramm Caffé

A szélesvásznú, egyoldalas webhely felhasználásával a Seven Grams Caffé egy ínycsiklandozó fotón elcsábítja a látogatókat házi készítésű süteményeikkel és kézműves kávéval..

Egy egyszerű és elegáns webdizájn segítségével a Seven Grams Caffé ételeket helyez előtérbe az alább néhány tekercs alatt található ajánlásokkal, szociális média kérésekkel, kapcsolatokkal és képgalériákkal..

2. Crustz

A Wix - Crustz weboldallal épített élelmiszer-webhelyForrás: Crustz

Ez a Kuala Lumpur-alapú cukrászda tudja, hogyan kell kezelni az ízlésvilágát a weboldaluk kialakításával. Amint betölti az oldalt, megkapja egy képet a boltjukról és a kijelzőn található ínycsiklandó sütemények felsorolásáról.

Az egyszerű és tiszta weboldal-elrendezéssel a látogatók a tetején található ésszerű menü segítségével könnyedén hozzáférhetnek galériájukhoz, elérhetőségi adataikhoz, sütemények listájához és még sok máshoz..

A Wix-del épített e-kereskedelmi webhely

3. MAAPILIM

e-kereskedelmi webhely, amelyet a Wix készített - MAAPILIMForrás: MAAPILIM

A MAAPILIM kézműves férfi ápolási termékeket kínál, amelyek minimalista és elegánsak. Webáruházuk ugyanezt a filozófiát követi egy egyszerű képet mutatva, amely megjeleníti termékeiket, és egyetlen “Vásároljon most” gombra, amely arra készteti a látogatókat, hogy nézzék meg készletüket.

A tiszta dizájn és a felbukkanó menü azt jelenti, hogy a látogatók könnyedén megtalálják az utat a webhelyen, minden gond nélkül.

A Wix-del készített portfólió webhelyek

4. Franzosi Linda

Wix-kel készített portfólió-webhelyek - Franzosi LindaForrás: Franzosi Linda

Ha önéletrajzhoz hasonló webhelyet szeretne létrehozni, vagy bemutatja portfólióját, Franzosi Linda webhely bemutatja, hogyan lehet szép és profi webhelyet készíteni a Wix sablonjai és eszközei segítségével..

A párhuzamos elrendezés segítségével a látogatók átnézhetik képességeit és kompetenciáit, az ügyfeleit, akikkel dolgozott, és még portfólióját is áttekintették. A webhely bemutatja a tartalomkezelés és a vizuális dizájn tehetségét is olyan elrendezéssel, amely vizuálisan vonzó, mégis könnyű navigálni.

5. Francia Knot Studios

Esküvői weboldal, amelyet a Wix készített - French Knot StudiosForrás: Francia Knot Stúdiók

A French Knot Studios tudja, hogyan kell megragadni a figyelmet okos színhasználatával és lenyűgöző képekkel kitöltött diavetítésével. A butik rendezvénytervező, esküvői tervező és stílusstúdió stratégiailag elhelyezi a szociális gombokat a webhely tetejére, hogy a látogatók egyetlen kattintással megnézhessék Instagram és Pinterest oldalukat..

Még a portfólióoldaluk oly módon van felépítve, hogy részleteket adjon meg a bélyegkép alatti fotókról.

6. Állati zene

A Wix - Animal Music segítségével készített portfólió weboldalForrás: Állati zene

Az egyik lenyűgözőbb portfólióoldal, az Animal Music feltűnő kivitelben jelenik meg, az egész honlapot egy nagy kirakatként használva nagy portfóliódarabjaikhoz.

A szöveg alig tartalmaz szöveget, a látogatókat videók, képek és egyebek bombázzák. Ez olyan weboldalt hoz létre, amely valóban egyedi a márkájukkal. Még meg is győződtek arról, hogy a szociális média gombjait az oldalukra ragasztják-e, hogy az emberek bármikor követhessék az oldalt.

7. Liam Rinat

Liam RinatForrás: Liam Rinat

Sok tervező használta a Wix sablonját néhány nagyon lenyűgöző és gyönyörű oldal létrehozásához. Adja hozzá Liam Rinat a listához egy nagyon egyedi kialakítású, személyes weboldallal, amely megfelel a „Visual Storyteller” -nek..

Csak három navigációs gombbal az emberek választhatnak: megnézhetik portfólióját, kapcsolatba léphetnek vele, vagy visszatérhetnek a honlapra. A minimális gombok azt jelentik, hogy a webhely kizárólag a Rinatra koncentrál, és semmi másra.

8. Sonja Van Duelmen

Sonja Van DuelmenForrás: Sonja Van Duelmen

Sonja Van Duelmen a webhelyén nyilatkozatot tesz, és ez az állítás: én művészeti igazgató vagyok. Teljes webhelye csak egy nagy portfólióoldal, amely bemutatja ragyogó munkáját a rács, az Ajax, a falazat, a körhinta és a csúszkák különféle sablonstílusaival..

Az okos webdesign és a parallaxis effektus hatékony felhasználása úgy tűnik, hogy a webhely mélyebb és nagyobb térrel rendelkezik, mint amilyennek látszik.

Wix-del készített webdesign webhely

9. Barna bagoly kreatív

A Wix - Brown Owl Creative segítségével készített webdesign weboldalForrás: Barna bagoly kreatív

A Brown Owl Creative megmutatja, mit lehet csinálni a Wix-rel a fantasztikus tervezők kezében. A teljes képernyőn megjelenő webhely megmutatja a webdesign ügynökségeinek a kreatív használatának érzelmeit, amelyeket retro betűtípusok és gombok ihlette.

Még egy további részlettel kiegészítették az egér ikont, amely a Windows 98-hoz hasonló mutatóra vált, amikor az egérmutatót egy kattintható szakasz fölé vitte.

A Wix-del készített fényképészeti webhelyek

10. Hilary O’Leary

A fényképészeti webhely felépítése a Wix segítségével - Hilary O’LearyForrás: Hilary O’Leary

A dél-afrikai székhelyű fotós, Hilary O’Leary teljes mértékben kihasználja a Wix sablonjainak előnyeit, hogy elkészítsen egy lenyűgöző weboldalt, amely bemutatja neki ugyanolyan lenyűgöző képeit az afrikai vadvilágról.

A parallax görgető hatása révén egyszerű (mégis gyönyörű) tervekkel felveszi a látogató figyelmét az afrikai vadvilág erőteljes képeivel.

11. Thai Pham

Thai PhamForrás: Thai Pham

Sok tervező hajlamos a weboldal tervezésére, de a Thai Pham ellentétesen megy keresztül, ha egyszerű Wix Pro galéria segítségével hozza létre weboldalát. Okosan hangsúlyozza fényképeit, amelyek megmutatják képességét gyönyörű pillanatok rögzítésére.

Ez ismét azt mutatja, hogy jó hirdetések keretein belül lenyűgöző webhelyeket hozhat létre a Wix-en a legegyszerűbb dizájnnal.

Személyes webhelyek, amelyek a Wix segítségével készültek

12. Karlie Kloss

Személyes weboldal, amelyet a Wix készített - Karlie KlossForrás: Karlie Kloss

Láttad már Karlie Klossot, hogy sokat reklámozza a Wix-et, és könnyű belátni, miért. Webhelye kiváló példája annak, hogy a Wix milyen sablonokat és eszközöket kínál.

A teljes Kloss által tervezett webhely kiemeli az összes fontos részletet a legújabb, a honlapon bemutatott munkájával, a közösségi média gombjaival, projektjeivel és kampányaival, valamint a Kode és a Klossy kezdeményezésével..

13. Sergio Aguero

Sergio AgueroForrás: Sergio Aguero

A Manchester City bajnok, Sergio “Kun” Aguero hivatalos weboldala ugyanolyan figyelemre méltó, mint a foci képességei. Lenyűgöző Wix-sablonnal az Aguero webhelye rajongóinak megadja az összes szükséges információt a foci szupersztárról, ideértve az ő történetét, statisztikáit és a közösségi média jelenlétét is..

Ráadásul honlapja két nyelven, angolul vagy anyanyelvén is megtekinthető. Így az argentin és a világ minden tájáról származó rajongói elolvashatják a világkupára vagy a Bajnokok Ligájára való felkészülését

Munka a Wix sablonokkal

Az egyik fontos dolog, amelyet figyelembe kell venni a Wix sablon használatakor, hogy nem lehet módosítani egy új sablont a létrehozott Wix webhelyhez. Miután kiválasztotta a sablont és hozzáadott tartalmat ehhez, nem módosíthat másik sablonra.

Ha másik sablont akar használni, akkor új webhelyet kell létrehoznia az új sablonnal. Az új webhely létrehozása után meg kell tennie átadja a tervét és a domainjét az újonnan létrehozott webhelyre. Ha domainnevét harmadik fél domain regisztrátorai regisztrálták, akkor ellenőriznie kell, hogy a DNS-rekord helyesen lett-e frissítve az új webhelyre.

Gyakran ismételt kérdések a Wix webhelyein

Milyen webhelyek használják a Wix-et?

A Wix világszerte mindenféle webhellyel rendelkezik, kezdve a professzionális portfólióktól, például a Karlie Kloss-tól az olyan üzleti webhelyekig, mint a Real Graphene USA. A Wix piaci részesedése szerint a világ második legnépszerűbb weboldal készítője, több mint 300 000 domain kezelőjével.

Mennyit fizet Wix??

A Wix árai a szokásos webhelyeknél 4,50 USD / hónap és 24,50 USD / hónap között mozognak. Az e-kereskedelemmel kapcsolatos webhelyek drágábbak, és a legalacsonyabb dollártól kezdve 17 dollártól havonta 35 dollárig terjednek. Igény szerint egyedi tervek is rendelkezésre állnak.

Tudjon meg többet a Wix tervekről és az árakról.

Mik a Wix hátrányai??

Az Ön igényeitől függően a Wix tervei idővel meglehetősen költségessé válhatnak, és főként az erőforrások támogatására korlátozódik, csak a Wix ökoszisztémáján belül. A Wix emellett nem engedi meg a webhelyek exportálását, így nehéz lesz áthelyezni egy másik gazdagépre, ha úgy dönt, hogy a jövőben költözik.

A Wix jobb, mint a WordPress?

A Wix egy weboldal készítő, a WordPress egy tartalomkezelő rendszer. A Wix könnyebben használható, de a WordPress hosszú távú potenciáljával nem rendelkezik.

A Wix birtokolja a tartalmat??

A Wix nem rendelkezik a tartalommal, de szabadalmaztatott kialakítása miatt nem engedélyezi a felhasználók számára, hogy exportálják webhelyüket.

Csomagolás fel

Ez csak néhány a vadonatúj Wix weboldalak ezeréből. A Wix-ben elérhető őrült mennyiségű sablon azt jelenti, hogy egyetlen webhely sem lesz azonos.

Ha inspirálta a csodálatos webdizájnok, miért ne kezdje el ma saját kezűleg készíteni?

* Fordítás: EN ID

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map