10 Weebly webhely, amelyek mindent megtesznek

A weboldal-építőkkel kapcsolatban a Weebly kétségtelenül az egyik legjobb, aki kezdeni kezdi. A platform több mint 40 millió webhelyet üzemeltet, és ezzel nem baj lehet.


Függetlenül attól, hogy webhelyet szeretne létrehozni, vagy teljes e-kereskedelmi webhelyet kíván létrehozni, a Weebly drag-and-drop rendszer rendkívül egyszerű platformmá teszi egy fantasztikus megjelenésű webhely felépítését..

Itt egy rövid áttekintés arról, mit lehet kapni.

Mit kínál a Weebly??

Ár: 8 USD / hónap
Tervek: Starter, Pro, Business, Performance

Sebességteszt: A / Uptime teszt: 99,96%

PRO: Könnyen kezelhető, kezdőknek megfelelő.

A Weebly 50+ webhelysablont kínál a leraktárukban (lásd itt).A Weebly 50+ webhelysablont kínál a tárolójában (az összes sablont itt tekintheti meg).

Weebly Review látogatás az interneten

Ebben a cikkben megosztjuk Önnel a legjobb Weebly webhelyeket, amelyek inspirációt és motivációt nyújtanak Önnek a saját létrehozásához..

Ne csak szólj bele, nézd meg ezeket a 10 Weebly weboldalt, amelyeket fantasztikusan terveztek a platform témáinak és szerkesztőjének felhasználásával.

Weebly webhelyek: Példák az e-kereskedelmi webhelyekre

1. A Box Bros

The Box BrosThe Box Bros

A Weebly segítségével feltétlenül lehetséges egy igazán gyönyörű e-kereskedelmi webhely létrehozása, és a The Box Bros az egyik ilyen példa. Honlapjuk egyszerű elrendezést alkalmaz, ám gyönyörű fényképeivel és az oldal tetején található videóval tölti fel.

A navigációs sáv a tetején van elhelyezve, így a látogatók könnyen hozzáférhetnek online áruházukhoz, vagy további információkért kapcsolatba léphetnek velük.

2. Indy plüss

Indy plüssIndy plüss

Az Indy Plüss rácssablont használ a finoman megtervezett plüss játékok bemutatására. A látogatók az összes termékkategóriát elérhetik a kezdőlapon, míg a kiemelt termékek az alábbiakban rácsos stílusban vannak felsorolva. Indy Plüss elkerülte a bonyolult minták alkalmazását, hogy a felhasználók azonnal láthassák a termékeket.

Könnyedén visszaállíthatja az Indy Plush terveit a Weebly drag-and-drop rendszerrel, amely megmutatja, mennyire intuitív a platformjuk.

Weebly webhelyek: Példák utazási webhelyekre

3. Casto vakáció

Casto vakációCasto vakáció

A Casto Vacations díjnyertes luxus utazási iroda, és hasonlóan a The Box Bros-hoz, a Weebly könnyen kezelhető platformjának előnyeit felhasználva elképesztő utazási webhelyet hoztak létre. A látogatókat lenyűgöző videó készíti el, amely az utazási társaság által kínált összes rendeltetési helyet foglalja össze.

Görgessen le tovább, és megnézheti szolgáltatásait, blogbejegyzését és egyebet, egy gyönyörű rácsstílusú sablonban.

4. C MY Cities

C Saját városokC Saját városok

A C MY Cities személyre szabott idegenvezetőket kínál az utazók számára a nyaralásukhoz kapcsolódó helyi utazásokkal olyan helyi lakosokkal, akik közelségben vannak az ország látványosságaival. Maga a weboldal tiszta kialakítást alkalmaz, amely tartalmazza a kezdőlapon található összes információt.

A látogatók görgessenek lefelé, hogy megtekintsék szolgáltatásaikat, az elérhető országokat, sőt magukat a túravezetőket is. Ez egy egyszerű és professzionális megjelenésű webhely, amelyet a Weebly webdesign eszközeivel hoztunk létre

Weebly webhelyek: Példák a tervező és kreatív ügynökségek webhelyére

5. Dugó & Játék

Plug & Play dizájnDugó & Play Design

Azok a kreatív ügynökségek, akik tudják, hogyan kell elkészíteni a Weebly nagyszerű sablonját, nagyon lenyűgöző alkotásokat eredményezhetnek. Az Egyesült Királyságban működő webdesign ügynökség, Plug & A Play határozottan figyelemmel kísérte a szemét a tervezés során, hogy hozzon létre egy oldalt, amely vonzza a látogatókat.

Főoldaluk kiemeli portfólióját számos ügyfelük számára. Még alul is tartalmaztak egy „Beszéljünk” részt, hogy a potenciális ügyfelek elérjék őket.

6. nyolcvannégy oldal

Nyolcvannégy oldalNyolcvannégy oldal

Az Eightyfour oldal egy nőből álló kreatív ügynökség, Jag Nagra vezetésével, aki a Weebly diavetítés sablonja segítségével bemutatja portfólióját és a mókás művészeti érzetet. Az eredmény egy igazán gyönyörű webhely, amely egyszerre és vonzó.

A webhely kihasználja a több tervezési elem előnyeit, mint például a parallax görgető hatása és az animált rácsok. Megállapítja, hogy ha nagyszerű művészeti irányt párosít Weebly sablonjaival, az eredmény valóban csodálatos lehet.

Weebly webhelyek: Példák az élelmiszer- és éttermi webhelyekre

7. Keke’s Breakfast Cafe

Keke's Breakfast CafeKeke’s Breakfast Cafe

Töltse fel Keke Reggeli Kávézóját, és képet kap a finom kínálatukról. A reggeli finomságai (palacsinta, sütemény, gofri stb.) Felhasználásával (mivel a háttér továbbra is a különlegességre helyezi a hangsúlyt.

A közösségi média gombjai az alján vannak elhelyezve, hogy könnyen megnézhesse finom menüjét, és kövesse őket a közösségi média oldalain.

8. Asztalunk

AsztalunkAsztalunk

A nagyszerű logó, a kiváló domain név és a gyönyörű nagyfelbontású képek a webhelyét tökéletesen csiszoltnak és professzionálisnak tekintik. Táblázatunk ellenőrzi az összes mezőt, amikor elkészítették webhelyüket, és az eredmény egy fantasztikus oldal, amely a gazdákat és a termelőket összekapcsolja azokkal a közösségekkel, amelyek friss és ízletes termékeket akarnak.

A régi időszerű lapos kialakítás játékos hangulatot ad a webhelynek, miközben továbbra is komoly és vonzó a látogatók számára.

Weebly webhelyek: Példák a blog webhelyekre

9. Nyereg és velúr

Nyereg és velúrNyereg és velúr

A blogoldalnak nem kell lennie szuper bonyolultnak és nehezen elkészíthetőnek. A Saddle és a Suede azt mutatják, hogy a Weebly segítségével létrehozhat egy csiszolt blogot, amelyben egyszerű navigálni, és lenyűgöző a megjelenés. A családi pár, Jonathan és Rachel a blogot olyan helyként indította el, ahol megoszthatják azokat a dolgokat, amelyekben szenvedélyesek.

10. Projekt autók

Projekt autókProjekt autók

A Project Cars a londoni székhelyű Mad Studios egyszerű blogjaként indította el, hogy frissítéseket tegyen a versenyjátékról. Amikor a játék sikeres lett, a Weebly eszközeivel teljes egészében megújították a blogot, hogy egy kifinomultabb és vizuálisan lenyűgözőbb blogot hozzanak létre, ahol a rajongók frissítéseket kereshetnek, vagy maga a játékot vásárolhatnak..

A blog azt mutatja, hogy elindíthat egy alap- és „csupasz csont” bloggal, és később sokkal kifinomultabbá alakíthatja..

További példák a Weebly témákra

Összefoglalva

A webhely vagy egy blog nulláról történő tervezése félelmetes lehet. Nem kell, hogy a Weebly-vel legyen! A Weebly használatával kiveheti a webdizájn nehéz részét az egyenletből, és a vállalkozására összpontosíthat.

Ha alternatívákat keres, íme néhány a legjobb weboldal-készítő, amely megfelelhet Önnek.

A fent felsorolt ​​Weebly-webhelyek alapján azonban időnként lenyűgöző megjelenésű webhelyed lehet!

További példákat szeretne látni a meghatározott weboldal-készítőkre épített webhelyekről? Nézze meg a Wix webhely példáinak bejegyzését.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map