10+ legjobb ingyenes WordPress-témák, 2020 (a WooCommerce témákat is tartalmazza)

Ezt a cikket Lana Miro írta.


Akár szeretne kiemelkedni? egy WordPress blog, kiemelje a személyes portfóliót, vagy egy online áruház ábrázolása érdekében létre kell hoznia a legmagasabb minőségi webhelyet. Időnként azonban nagyon kevés a költségvetésünk, és ezt a módszert kell keresnünk arra, hogyan lehet pénzt megtakarítani egy webhely indításakor..

A webfejlesztők sokat számítanak fel a kulcsrakész weboldalért, néhány kész webhelysablonnak meglehetősen magas ára van … De miért nem próbálja ki ingyenes webhelysablonokat?

Az ilyen megoldások lehetővé teszik a folyamatok, motorok, rendszerek megismerését, és a nap végén egy hűvös webhely felépítését, amely segít a jövedelem növelésében. Többet mondani, ingyenes sablonok szinte ugyanazzal a funkcionalitással és ragyogó dizájnnal rendelkezik, amely lehetőséget ad egy csodálatos webhely létrehozására.

Használhatok ingyenes WordPress témákat a webhelyemen?

A leghosszabb ideig az ingyenes témákat gyakran társították azzal, hogy alacsony minőségűek és haszontalanok. Noha ez bizonyos esetekben igaz, nem tagadhatjuk azt a tényt, hogy millióink ingyenes WordPress témákat használtak webhelyeik működtetésére.

Miért?

Mivel az ingyenes témák rendkívül könnyen kezelhetők, egyszerűek és alapvetőek, ezáltal tökéletes platformként szolgálnak azok számára, akik nem ismerik a kódolást, vagy kezdőknek.

De ez még nem minden, néhány ingyenes WordPress sablon valóban nagyszerű felhasználói élményt nyújt, amely vizuálisan vonzó és egyszerűen használható. Egy normál WordPress-felhasználó számára a prémium sablon túl bonyolult lehet, mivel általában túl sok olyan funkciót tartalmaz, amelyekre nincs szükség egy egyszerű webhelyhez.

Néhány további pont arról, hogy miért kell ingyenes WordPress témákat keresnie:

 • Ez ingyenes! Ami azt jelenti, hogy egyáltalán nem kell költenie semmit. Ez nagyszerű, ha szűk költségvetéssel rendelkezik.
 • Nem minden ingyenes téma alacsony minőségű. Ritkán talál ritka és rendetlen kódolású WordPress témát, mivel minden témát a WP szabványok tesztelnek & iránymutatások.
 • Számos megbízható témaszolgáltató létezik. A nagy neveket alkotó témák készítői, mint például a ThemeGrill, a ThemeIsle és a Theme Monsters, jól ismertek minőségi témáikkal.
 • Egy csomó freemium, ami alapvetően egy ingyenes téma, prémium frissítéssel. Ezáltal bármikor frissíthet prémium témára, jobb szolgáltatásokkal és támogatással.

Megjegyzés: Mielőtt bármilyen WordPress témát telepítne, íme az alábbiakban felsorolt, a kisvállalkozások számára elérhető legjobb webtárhely listája.

Népszerű ingyenes adaptív WordPress témák

Itt készítettünk neked egy 10+ ingyenes WordPress témát (Általános, WooCommerce és Blog), amelyek segítenek abban, hogy kiemelkedjen egy professzionális webhellyel, függetlenül attól, hogy mi az üzleti vállalkozása. Ezek a témák könnyen kezelhetők és sokféle funkcióval rendelkeznek.

Tehát ne pazarolja az idejét, és ellenőrizze ezeket a témákat!

A legjobb ingyenes WordPress témák

Jen + Ben: WordPress téma az esküvői tervező számára

Jen + Ben - WPP WordPress témaRészletek | Demó

A Jen + Ben egy tiszta kódolású WordPress téma, tiszta és elegáns kialakítású. Annak ellenére, hogy ez a téma ingyenes, a legmodernebb eszközökkel rendelkezik, és eszközökkel és funkciókkal kell rendelkeznie egy csodálatos és nagy teljesítményű, konvertáló webhely létrehozásához. Ezen túlmenően a legfontosabb ipari vezetők tervezték, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy élvezhessék a karcsú kialakítást és a nagyszerű funkcionalitást.

Travelop lite: Ingyenes WordPress téma az utazási bloghoz

Travelop lite - WordPress téma fotóblogRészletek | Demó

Szeretné megosztani utazási fényképeit a közönséggel? Ha igen, nézzen közelebbről az ingyenes WordPress témához, amely lehetővé teszi álmai valóra váltását költségvetés nélkül. Könnyű és intuitív telepítési és testreszabási folyamatokkal rendelkezik, így egyáltalán nem kell programozónak lennie.

PetInn: Teljesen reagáló WordPress téma az állatok számára & kedvtelésből tartott háziállatok

PetInn - Érzékeny állatok és háziállatok jótékonysági WordPress témaRészletek | Demó

A Petlnn egy egyedülálló WordPress téma, amelyet háziállatok jótékonysági ügynökségeinek és szervezeteinek fejlesztettek ki. Crossbrowser kompatibilitással rendelkezik, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy az Ön webhelyét bármilyen keresési rendszerrel megtekintsék. Ezenkívül nyugodtan ossza meg gondolatait, lélegzetelállító történeteit vagy híreit egy beépített blogban.

Játékfejlesztő stúdió ingyenes WordPress téma

Ingyenes játék Fejlesztési Stúdió WordPress témaRészletek | Demó

A téma tökéletes eszköz egy szó közlésére a játékfejlesztő stúdiójában! Figyelemre méltó és teljes mértékben reagáló dizájnnal, előre telepített bloggal és sok más fantasztikus funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek kitűnő weboldalon kiemelkedni. gazdagítja a közönséget ezzel a játékfejlesztő stúdió ingyenes WordPress témájával.

Grafika: Építészi WordPress téma

Építész Lite Ingyenes WordPress témaRészletek | Demó

A Grafique egy építész nélküli WordPress téma, amely lehetővé teszi az építészportfólió professzionális bemutatását. A témának könnyű telepítési folyamata van, amely segít egy szempillantás alatt és minden idegesség nélkül folytatni a témát..

Adveland: A WordPress vonzerőpark témája

Adveland Vidámpark WordPress témaRészletek | Demó

Az Adveland egy fényes, ingyenes WordPress téma, kiváló dizájnnal és gazdag számú kiváló funkcióval. A keresztböngészővel való kompatibilitása segít abban, hogy úgy tűnik, hogy képviseli vállalkozását minden ügyfél számára, függetlenül attól, hogy milyen böngészőt használnak. Ezenkívül az ügyfelek a kapcsolatfelvételi űrlapnak köszönhetően mindig feltehetnek egy kérdést.

Shapely: Egy oldal ingyenes WordPress téma

Shapely - Egyoldalas WordPress témaRészletek |Demó

A Shapely egy fantasztikus WordPress téma, amely mobilbarát és retina-készen áll. A téma felhasználóbarát dokumentációval és egyszerű telepítési folyamattal is rendelkezik. Hogy rövidebbé tegyük, tiszta öröm, hogy ezzel a témával dolgozzunk.

Ingyenes WooCommerce témák

Storefront Free WooCommerce téma

Kirakat - WordPress témaRészletek | Demó

A Storefront egy rugalmas WooCommerce téma, amely a lehető legjobb oldalon képviseli az online áruházat. Jellemzője egy csomó modern funkció, amelyek segítenek egy csodálatos online üzlet felépítésében, amely konvertálja.

Gyógyszertár ingyenes WooCommerce téma

Gyógyszertár ingyenes WooCommerce témaRészletek | Demó

A téma mobilbarát kialakítású, és nagyszerű lehetőséget kínál arra, hogy online gyógyszertárát a niche egyik legjobbjává tegye. Hogy még többet mondjak, ennek a WooCommerce témának köszönhetően jelentős összeget takaríthat meg, csak azért, mert ingyenes. Ennek ellenére kiváló funkcionalitással és vonzó megjelenéssel rendelkezik.

eStore ingyenes WooCommerce téma

eStore - Ingyenes WooCommerce WordPress témaRészletek | Demó

Az eStore egy nagyszerű, ingyenes WooCommerce téma, amely lehetővé teszi egy magas funkcionalitású online áruház létrehozását. SEO-re van optimalizálva, böngészői kompatibilitással rendelkezik, egy csomó egyedi widgettel és számos más nagyszerű eszközzel és funkcióval rendelkezik. Ne habozzon, ellenőrizze a bemutatóját!

Tyche Free e-kereskedelem téma

Tyche - Ingyenes e-kereskedelem témaRészletek | Demó

Szüksége van egy stílusos témára az online áruház népszerűsítéséhez? Jelölje be ezt az ingyenes e-kereskedelem témát, amely egy pillanat alatt lenyűgözni fog. Itt van egy elegáns webhely-csúszka, fülbemászó kialakítása és sok WooCommerce szolgáltatás.

Háziállat-áruház WooCommerce téma (Prémium)

Háziállat kellékek WooCommerce témaRészletek | Demó

Olyan témát keres, amely segít kiemelkedni a háziállatok kellékeinek online áruházában? Vessen egy pillantást erre az ingyenes WooCommerce témára a WooCommerce eszközök széles választékával. Nem igényel erőfeszítést az ízlésének és a céljainak megfelelő testreszabáshoz.

Ingyenes WordPress Blog témák

Cento ingyenes WordPress blog téma

Részletek | Demó

Ha tiszta és gyönyörűen kialakított WordPress blogtémát keres, akkor a Cenote lehet az egyik az Ön számára. Különböző topográfiai, szín- és elrendezési lehetőségekkel rendelkezik, hogy egy egyedi lélegzetelállító blogot hozzon létre. Ezt az érzékenyen megtervezett témát SEO-barát szem előtt tartásával készítették, lehetővé téve bármilyen típusú blog egyszerű létrehozását.

Amadeus ingyenes WordPress blog téma

Részletek | Demó

Az Amadeus egy ingyenes WordPress téma, amelyet bloggerek és írók számára terveztek. Jön egy teljes menü az egyszerű navigációhoz és az egyedi készítésű funkciókhoz, például a parallax fejléc képekhez, egyedi widget-ekhez, a legjobb betűtípusok a színes színes blogokhoz és mások. Ez az elegánsan kialakított WordPress blogtéma 100% -ban érzékeny, SEO-barát és fordításra kész.

Növekvő ingyenes WordPress blog téma

Növekvő - Többcélú WordPress témaRészletek | Demó

Az Ascendant egy tiszta, többcélú WordPress téma, amelyet leginkább a weboldalak készítéséhez és bármilyen más típusú vállalkozáshoz lehet használni. Könnyedén testreszabhatja az igényeinek megfelelően, és hangsúlyozhatja a kialakítást a Google betűtípusok gazdag választéka révén. Sőt, az ügyfelek bármilyen digitális eszközzel élvezhetik webhelyét, mivel az Ascendant bármilyen méretű képernyőre alkalmas.

Összegzés: Ingyenes WordPress témák

Összefoglalva: ezek az ingyenes WordPress témák lehetővé teszik, hogy nagyszerű weboldallal még költségvetés nélkül is kitűnjön. Így professzionális megoldása van 0,00 dollár áron. Hát nem jó? Sőt, ezeknek a témáknak olyan csodálatos funkciójuk van, amelyek lehetővé teszik, hogy lenyűgözze a közönséget.

Mellesleg, melyik téma tetszett a legjobban? Vagy talán van saját első helyezettje az ingyenes WordPress között & WooCommerce témák? Nyugodtan ossza meg gondolatait az alábbi megjegyzés szakaszban. És maradjon velünk még! Sok szerencsét!

Lana Miro beleszeret a gyönyörű webdizájnba. Szereti megosztani tapasztalatait és felfedezni valami érdekes dolgot. Együttműködik a TemplateMonster-rel is. hogy segítsen mindenkinek megtalálni a legjobb megoldást saját online projektjeire.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map