10 legjobb domain névgenerátor az Ön webhelyéhez

Akár utazási blog elindítását tervezi, akár online üzletet szeretne létrehozni vállalkozása számára, szüksége lesz egy webhelyre. Ennél is fontosabb, hogy regisztrálnia kell egy nevet (vagy domain nevet) a márka számára, és fülbemászónak kell lennie!


Valószínűleg magára gondol: „Miért kell annyira gondolkodnom egy domain névről? Nem tudok elmenni azzal, ami van? ”

Lehet, de akkor valószínűleg nem lenne jó domain név. És ha azt szeretné, hogy a blogod vagy webhelyed sikeres legyen, akkor jó domain nevet kell kitalálnia, hogy vele együtt járjon.

Mi a domain név?

A domain név könnyen megjegyezhető szó (ok), amelyekkel a DNS szerver a webhely, amelyet meg akarunk látogatni. A domain névszerver fordítja a barátságos nevet IP-címre vagy fordítva. (forrás)

Ha szüksége van egy kis segítségre a domain kitalálásában, akkor fedezzük! Nézze meg a domain névgenerátorok listáját, amelyek segítségével megtakaríthatja a fejfájást, amikor új domain nevet kell kitalálnia.

Megjegyzés: Ha még nem választott ki egy domain nevet, akkor ingyenes domaint kaphat a következő webgazda segítségével:

 • InMotion tárhely 
 • Hostinger
 • GreenGeeks

1. Lean domain keresés

leandomainsearchLean domain keresés

Készítette: Automattic, a WordPress.com platform mögött álló emberek és a magán a WordPressen dolgozó csapat, a Lean Domain Search valószínűleg a jelenleg leginkább használt domain névgenerátor.

Használata elég egyszerű. Csak kezdje el egyetlen kulcsszóval, majd válassza ki a domain opcióit, és ezek több száz, jelenleg elérhető domain név ötletet fog adni. Nagyszerű, hogy még azt is megvizsgálják, hogy a név elérhető-e a Twitteren is!

2. NameMesh

namemeshNameMesh

A NameMesh lehetővé teszi a domain névkeresés nyolc különféle kategóriára bontását: általános, hasonló, új, SEO, rövid, szórakoztató, extra és keverhető. Ez lehetővé teszi több kísérleti név használatát, amelyeket valószínűleg nem vett figyelembe.

A neveket a domain kiterjesztése, a domain elérhetősége és a maximális szint alapján is kiszűrheti. Ha új nevet keres az induláshoz, a NameMesh ezt megteheti ezt is tedd érted.

3. NameStall

namestallNameStall

A NameStallban egyetlen eszköz sem létezik, ehelyett a tartománygenerátorok készletét kínálja Önnek, amelyeket használhat. A három leghasznosabb felhasználható elem a fő domain névgenerátor, a háromszavas domain névgenerátor és a rímtárral rendelkező domain névgenerátor.

Bár először tűnhet túlnyomónak, de ha megkapja a dolgot, képes lesz létrehozni valóban egyedi domainneveket. Kísérletezzen az olyan „szócsoportokkal”, mint például az „500 népszerű első szó”, az „alapvető angol szavak” vagy akár az „1500 népszerű utolsó szó”, hogy végtelen lehetőségeket biztosítson testreszabott nevekkel a blogjához..

4. Mellbőség A név

bustaname-1Mellbőség név

A Bust A név segítségével számos szűrőeszközzel megtalálhatja az igényeinek és az egyedi igényeknek megfelelő domain nevet. Először a kulcsszavak szűrésével kezdődik, majd kiválasztja a kulcsszóhoz az „indul” vagy a „vége” lehetőséget. Ezután megad egy listát, amelyet át lehet szűrni attól függően, hogy milyen természetesen szeretné a hangot, és annak karakterkorlátjától függően.

Lehetőségük van arra is, hogy megvizsgálják a már elfogadott domainneveket, valamint a kiterjesztésekkel történő szűrés képességét is, például .com, .net és .org.

Nincs szem előtt egy adott kulcsszó? Használhatja a „Véletlenszerű tartomány létrehozása” lehetőséget a rendelkezésre álló nevek javaslására. Ha úgy talál, hogy tetszik, mentheti vagy megvásárolhatja a legjobb domain-regisztrátor hivatkozásaival, például a GoDaddy és a NameCheap.

5. Névfiú

nameboyNameboy

A Nameboy segítségével megtalálhatja azokat a domainneveket, amelyek a választott kulcsszavak alapján érhetők el. Ön feltette a kulcsszavakat, amelyeket a Nameboy összeállít a felhasználható javasolt domain nevek listájával.

A keresési eredmények azt is megmutatják, hogy mely bővítményeket választották és melyek továbbra is elérhetők. Például, míg a webhostingsecretrevealed.com felhasználható, a webhostingsecretrevealed.net webhelyet továbbra is megvásárolhatja.

Ellenőrizheti a viszonteladásra rendelkezésre álló domainneveket, valamint elválasztott javaslatokat vagy rímszó kulcsszavakat.

6. Wordroid

wordoidWordroid

Ha további érzékenységet és kreativitást szeretne a domain névnél, akkor feltétlenül próbálja ki a Wordroidot, a domain név generátort, amely alapvetően szép szavakat alkot, és kiválóan alkalmas blogok, termékek, cégek és még domain nevek elnevezésére..

Az ingyenes és intelligens elnevezési eszköz az egyik kreatív névgenerátor, mivel alapvetően új szavakat hoznak létre különböző nyelveken. Ezt a speciális névgeneráló eszközzel teszik, amely a fonetikai szabályokat követi, miközben elkészíti a nyelvet eldobó neveket.

Még a webhely bizonyos paramétereit is beállíthatja, mint például a mintát, a munkafüzet hosszát, a nyelvet, a minőségi szintet, és akár tartomány kiterjesztéseket is tartalmazhat..

7. Domain rejtvényfejtő

domainpuzzlerDomain rejtvényfejtő

A Domain Puzzler abban különbözik a legtöbb domain névgenerátortól, hogy több kulcsszót használhat építőelemeként a tökéletes domain név generálásához. Az Ön által választott kulcsszavak alapján a Domain Puzzler végigkíséri az Ön által készített összes különféle kombinációt, és egyidejűleg ellenőrzi, hogy melyik regisztrálható..

Ennek használatához mindössze annyit kell tennie, hogy csak megad egy kulcsszókészletet, amelyet kívánt a domainjén, kiválasztja a kívánt kiterjesztéseket, majd az eszköz elvégzi az összes munkát.

8. DomainHole

domainholeDomainHole

Noha nem olyan kiterjedt, mint a többi domain névgenerátor, a DomainHole továbbra is számos eszközt kínál (pontosabbá téve többet), amelyek segítségével létrehozhat és egy domain nevet.

A szokásos brainstorming eszközök mellett a nemrégiben lejárt domainneveket is keresheti, és véletlenszerű domaineket hozhat létre a névgenerátorokkal. Ha szeretné, akkor is megadhatja és ellenőrizheti az összes domain kiterjesztést, hogy megkeresse a tökéletes domain nevet.

9. Domains Bot

domainsbotDomains Bot

A Domains Bot nemcsak kitűnő munkát végez érdekes domainnevek generálásán, hanem lehetővé teszi a szinonimák kiválasztását is, amelyeket az eredeti kulcsszavakhoz használni szeretne. Ezeknek a tényezőknek a kombinálása nagyon jó neveket eredményezhet, amelyekre valószínűleg nem is gondolt volna.

Használatához először be kell helyeznie egy vagy több magkulcsszót. Ezután a kezdeti eredmények segítségével testreszabhatja a kívánt TLD-ket, hozzáadhatja vagy megváltoztathatja a szinonimákat, és még hozzáadhatja a kívánt előtagokat és utótagokat..

Az elején a Domains Bot eredményei nagyon egyszerűek, de tovább mennek tovább, és talál néhány érdekes kombinációt..

10. Panabee

panabeePanabee

A könnyen használható domain névgenerátor, üzleti névgenerátor és domain névkereső eszköz esetében nem hibázhat a Panabee. Érdekes módon a Pandabee-nek hívták őket – sajnos ezt a domain nevet már elvették.

A Panabee segítségével elindíthat egy domain nevet két kulcsszó megadásával, amelyeket ezek alapján sorolnak fel névneveket. Ha megkapja a kívánt domain nevet, akkor eljuthat egy domain regisztráló webhelyre, és ellenőrizheti, hogy vannak-e elérhető elérhető kiterjesztések.

A javasolt domain nevek mellett a Panabee ellenőrizheti, hogy a kívánt domain nevet szociális média felhasználónévként használják-e.

Következtetés

A vállalkozás elnevezése, amely egyszerre remek és emlékezetes, nem könnyű. Különösen akkor, ha vállalkozásának márkanevét kell tartania. Remélhetőleg a fent felsorolt ​​legjobb domain-generátorokkal megtalálhatja a rendelkezésre álló domainnevet, amely jól leírja vállalkozását és márkáját.

Hoztál már nevet a blogodhoz? Ha már van fantasztikus neve, akkor valószínűleg fantasztikus web-készítőre van szüksége webhelyének létrehozásához. Ez a praktikus webhely-útmutató foglalkozik velünk!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map