Shopify-opas: Verkkokaupan luominen

Digitaalisen räjähdyksen lisääntyminen on jatkuvasti lisääntynyt verkkokaupassa vuosien varrella. Itse asiassa ennusteiden mukaan globaalin kaupan volyymi tulee saavuttamaan 6,5 biljoonaa dollaria vuoteen 2023 mennessä. Vakiintuneiden e-kauppiaiden liittyminen on vähittäiskauppoja, jotka siirtyvät digitaaliseen kauppaan, sekä yksityishenkilöt, jotka perustavat oman verkkokaupan.


Kuulemme yhä enemmän menestystarinoita tippakaupassa. Esimerkiksi Marc teki 178 492 dollaria lähettämällä Yhdysvaltojen ja EU: n tuotteita tiputtamalla Shopify ja Spocket (lue tapaustutkimus).

Tästä on tullut helpompaa kuin koskaan ennen Shopify-kaltaisten alustojen ansiosta.

Perusteet oman verkkokaupan hankkimiseen Shopifen avulla ovat oikeastaan ​​hyvin yksinkertaisia. Verkkokauppasivustot ovat pohjimmiltaan samat kuin perussivustot, paitsi että niiden avulla käyttäjät voivat tehdä ostoksia sivustolla.

Tässä on vaiheet:

Sisällysluettelo

 1. Rekisteröidy Shopify-tilille
 2. Rakenna perusmyymälä
 3. Lisää tuotteita varastosi
 4. Lisää tuotteita myymälääsi
 5. Määritä maksutavat
 6. Toimitusparametrien asettaminen
 7. Ostoskärryjen hallinta
 8. Käynnistä myymälä!
 9. Laajenna myymälääsi Shopify-ominaisuuksilla

Tutustu Shopifisiin

 • Vieraile ja kirjaudu sisään Shopifyen
 • Katso kaikki Shopify-teemat
 • Esimerkkejä Shopify-kaupasta
 • Shopify suunnitelmat ja hinnoittelu

Shopify-verkkokaupan perustaminen

Perusteet oman verkkokaupan hankkimiseen Shopifen avulla ovat oikeastaan ​​hyvin yksinkertaisia. Verkkokauppasivustot ovat pohjimmiltaan samat kuin perussivustot, paitsi että niiden avulla käyttäjät voivat tehdä ostoksia sivustolla.

Vaihe 1. Rekisteröidy Shopify-tilille

Myy verkossa Shopifyn kautta - Ilmoittautuminen 14 päivän ilmaiseksi kokeilujaksiShopify tarjoaa sinulle 14 päivän ilmaisen kokeilujakson ilman luottokorttitietoja (Käy Shopifessä).

Shopify tarjoaa kaikille uusille käyttäjille 14 päivän ilmaisen kokeilujakson. Aloita heidän kanssaan käymällä Shopify-sivustolla ja napsauttamalla Aloita ilmainen kokeilu. Tämä rekisteröinti antaa sinulle pääsyn Shopify-sivuston rakentajaan.

Aloita tästä > Napsauta rekisteröidäksesi ja luodaksesi Shopify-kaupan.

Vaihe 2. Asenna Shopify-kauppa

Käytä Shopify Site Builder -sovellusta verkkokaupan luomiseenShopify-sivuston rakentaja on yksinkertainen ja helppo hallita.

Shopify Site Builder noudattaa Lego-konseptia. Sitä, jonka avulla voit tehdä, on periaatteessa koota erilaisia ​​sivuston “kappaleita” niin, että se toimii haluamallasi tavalla. Kaikki on visuaalista, joten voit nähdä sivustosi muodon, kun rakennat sitä.

Shopify-sivuston rakentamiseksi on kaksi tapaa:

1. Esivalmistetut Shopify-teemat

Löydä esivalmistettu teema myymälän etuosaanKauppaa teemoja

Ensimmäinen on käyttää aiemmin olemassa olevaa mallia Shopifessa ja muokata sitä sitten niin, että se näyttää ainutlaatuisella tavalla omasi.

Löydä tarpeitasi vastaava teema vierailemalla Shopify-teemakaupassa osoitteessa themes.shopify.com – Valittavana on yli 70 valmiiksi rakennettua ilmaista ja maksettua teemaa.

2. Luo tyhjästä nesteellä

Shopify ohjelmointikieli NesteShopify-ohjelmointikieli Neste – Useat Shopify-kehittäjät kertoivat meille, että Neste on helppo oppia kieli. Sinun on opittava se, jos haluat luoda Shopify-myymälän tyhjästä.

Vaihtoehtoisesti – jos haluat jotain ainutlaatuisempaa, voit myös luoda sivuston tyhjästä. Shopify-alusta käyttää heidän itsensä kehittämää PHP-kieltä nimeltään “Liquid”. Sinun on hallittava kieli, jotta voit luoda Shopify-myymälän tyhjästä.

Katso tosielämän verkkokauppoja, jotka on rakennettu Shopifyn avulla.

Vaihe 3. Lisää tuotteita varastosi

Tuotteen lisääminen luetteloosi ShopifessaLisää tuote -sivulla voit myös organisoida missä tuotteet menevät.

On kaksi päätapaa lisätä tuotteita, jotka haluat myydä Shopifessa.

Lisää tuotteita manuaalisesti

Ensimmäinen on lisäämällä manuaalisesti tuotteita, joista sinulla on tosiasiallisesti varastosi.

Voit tehdä tämän napsauttamalla Tuotteet ja valitsemalla sitten Lisää tuote. Lisää tuote -näyttö on myymälöllesi erittäin tehokas apuohjelma. Perustietojen, kuten tuotenimen ja kuvausten lisäksi, voit myös asettaa täällä kokoelmia, toimittajan ja tunnisteita. Tämä auttaa pitämään tuotteesi järjestäytyneenä.

Lisää tilaustuotteita

Toinen tapa lisätä tuotteita olisi tippalaivausmenetelmä. Sinun täytyy käydä Shopify-markkinoilla ja valita tippalaivasovellus, kuten Oberlo. Sen avulla voit selata ja lisätä tuotteita sovellusliittymästä.

Vaihe 4. Näytä tuotteet verkkokauppaan

Tuotteen sijoittaminen Shopify-kauppaanTäällä sijoitan aiemmin lisätyn tuotteen kotisivukokoelmaan.

Tuotteiden lisääminen varastosi tarkoittaa yksinkertaisesti, että ne on tallennettu järjestelmään. Sinun on myös järjestettävä näiden tuotteiden asettaminen Shopify-kauppaan. Avaa tämä avaamalla myymäläeditori uudelleen.

Täältä päätät mihin lisätä tiettyjä tuotekokoelmia. Voit olla eri osioita, joissa näytetään erilaisia ​​kokoelmia, tai yksinkertaisesti yhden suuren luettelon – valinta on sinun.

Vaihe 5. Määritä maksutavat

Maksutapojen määrittäminen myymälässäsiLisää tai määritä maksupalveluntarjoajat milloin tahansa, mene Asetuksiin > Maksupalveluntarjoajat näkevät sinulle käytettävissä olevat maksupalveluntarjoajat.

Kun perussivustosi on koottu, on aika tarkastella verkkokaupan ominaisuuksia. Ensimmäinen asia, jota tarvitset tässä suhteessa, on päättää, kuinka haluat asiakkaiden maksavan sivustosi ostoksista.

PayPal

Oletusarvoisesti PayPal on saatavana myymälässäsi, mutta sinun on luotava PayPal-kauppiastili myöhemmin, jos haluat käyttää tätä. PayPalin lisäksi sinulla on kaksi muuta päätyyppiä maksuprosessoreita.

Shopify-maksut

Ensimmäinen on Shopify Payments, jonka tarjoaa suoraan Shopify. Jos päätät käyttää tätä, sen avulla voit käsitellä melkein kaikenlaisia ​​maksuja tilisi kautta. Shopify-maksut ovat kuitenkin hiukan rajoitettuja, koska kaikki eivät voi käyttää sitä. Se on saatavana vain muutamille maille, ja on olemassa muita rajoituksia yrityksille, joissa maiden maat voivat käyttää sitä tai eivät.

Esimerkiksi australialaiset yritykset voivat käyttää Shopify-maksuja, mutta ne, jotka liittyvät tiettyihin taloudellisiin ja ammatillisiin palveluihin, uhkapeleihin tai kokonaiseen luetteloon muihin toimintoihin, ovat kiellettyjä..

Kolmansien osapuolten maksupalveluntarjoajat

Toinen tapa saavuttaa se on käyttää kolmannen osapuolen maksuprosessoria, kuten Raita, iPay88, tai WorldPay. Valitettavasti täällä on toinen ‘mutta’. Ennen kuin valitset käytettävän palveluntarjoajan, sinun on varmistettava, että se on käytettävissä alueellasi.

Vaihe 6. Toimitusparametrien määrittäminen

Shopify-kaupan toimitusten asettaminenSinun on määriteltävä yksityiskohdat siitä, kuinka tuotteesi lähetetään.

Voit hallita lähetysjärjestelyjäsi napsauttamalla Asetukset ja sitten Toimitus. Täällä voit asettaa kaikki kunkin tilauksen yksityiskohdat – kuljetusyhtiöstä manifestiluetteloihin ja hintoihin.

Voit luoda useita lähetyskonfiguraatioita tyydyttämään erilaisia ​​tilauksia, kuten kotimaisia ​​tai kansainvälisiä. Edellytyksiä voidaan asettaa myös esimerkiksi siitä, mikä tilausten paino vaatii minkä tyyppisiä pakkauksia.

Vaihe 7. Ostoskärryjen hallinta

Shopify-ostoskärryjen hallintaMaksujen lisäksi voit valita kaapata asiakastietoja kassalla.

Asetuksista -> Checkout-sivulla voit määrittää prosessin, jonka kautta asiakkaasi käyvät läpi ostoksen. On tehtävä päätökset siitä, kuinka haluat myymälän hallitsevan kassat.

Haluatko esimerkiksi, että kukaan voi tehdä ostoksen ilman tiliäsi myymälässäsi? Kassasegmentti on toinen tehokas alue, jota voit käyttää tulojen tuoton lisäksi myös tiedonkeruuseen ja muihin markkinointitarkoituksiin.

Vaihe 8. Käynnistä myymälä!

Kaupan käynnistäminenShopify-myymäläsi on suojattu salasanalla koeaikana.

Aloittaaksesi Shopify-myymälän, sinun on kirjauduttava johonkin heidän suunnitelmistaan. Eri Shopify-suunnitelmilla on erilaisia ​​ominaisuuksia. Esimerkiksi kaikki Shopififen transaktiot ovat maksuja transaktiomaksuilla, mutta ylemmän tason suunnitelmat maksavat sinulle vähemmän näissä maksuissa.

Aloita tästä > Napsauta aloittaaksesi Shopify-myymälän.

Miksi Shopify: Lisätietoja niiden ominaisuuksista

Helppo käyttää verkkosivujen rakentajaa

Tarkempi kuvaus Shopify-sivustoeditoristaShopify-editori on helppo käyttää. Vasemmalla on navigointipalkki, jota voit muokata tietyssä lohkossa.

Verkkokauppasivustosi etuosa on se, mitä kävijät näkevät ja ovat vuorovaikutuksessa heidän kanssaan. Tämä voidaan rakentaa tarkkoihin tarpeisiin hyödyntämällä niitä osia, jotka Shopififilla on sivuston rakentamisessa. Sitä voidaan käyttää aluksi tyhjellä mallilla tai muokata yhtä Shopifyn olemassa olevista teemoista.

Shopify Maksut ja toimitus

Ostoskori ja maksujen käsittely ovat verkkokauppasi ydin. Voit valita, mitä maksuja haluat vastaanottaa asiakkaidesi kanssa. Siellä on yli 100 eri prosessoria saatavana, joten valinta on todella sinun.

Sen lisäksi Shopify antaa sinulle mahdollisuuden integroida lähetysten hinnoittelu ja käsittely, laskea veroja ja paljon muuta.

Asiakashallinta

Asiakkaiden tunteminen on tärkeää. Shopify pitää kirjaa asiakkaidestasi, heidän ostohistoriastaan ​​ja muista tiedoista. Tämä auttaa sinua järjestämään ne, ja siten voit toteuttaa laajennettua markkinointia, kuten käynnistää räätälöityjä kampanjoita ja paljon muuta.

Markkinointityökalut

Shopifen mukana tulee joitain joko sisäänrakennettuja tai mahdollisia lisäyksiä, jotka auttavat sinua markkinointikampanjoiden järjestämisessä. Voit tarjota asiakkaille lahjakortteja, toteuttaa sosiaalisen median tai sähköpostimarkkinointikampanjoita ja paljon muuta.

Hallinnoi tuotteita

Shopify-taustahallintaSiellä on paljon kenttiä, joiden avulla voit järjestää tuotteita yksityiskohtaisesti.

Kun verkkosivusto on myymäläsi, sinulla on myös taustaohjelma Shopifessa.

Tämä on samanlainen kuin vähittäiskaupan varastotila, jossa voit hallita varastoja. Täällä voit merkitä tuotteita, luoda raportteja varaston täydentämiseksi tai jopa määrittää erilaisia ​​SKU: ita.

Siirry matkapuhelimeen

Kun monet yrittäjät hyppäävät verkkokaupan kelkkaan, Shopify on asettanut mobiilisovelluksen saataville tukemaan liikkeellä olevia käyttäjiä. Heidän mobiilisovelluksen avulla voit hallita sivustoasi ja käyttäytymistäsi kaikkialta maailmasta.

Shopify ostaa -painike

Shopify Osta -painikeKun olet mukauttanut Osta-painikkeen, voit kopioida koodin verkkosivustosi HTML-editoriin.

Niille, jotka eivät halua omistaa koko omaa verkkokauppasivustoa, Shopifella on Lite-suunnitelma, joka tarjoaa Osta-painikkeen integroinnin. Voit käyttää tätä omalla verkkosivustollasi tai blogissasi hyödyntääksesi helposti Shopifen transaktiomahdollisuuksia.

Shopify Analytics

Shopify AnalyticsAnalyyttinen kojetaulu näyttää yleiskatsauksen Shopify-kaupasta.

Yhdestä kojetaulusta pääset käsiksi kaikki sivustosi keräämät tiedot. Tämä sisältää vierailijatilastot, kuten mistä he ovat lähtöisin, kuinka he oppivat sivustostasi ja paljon muuta. Voit myös luoda vietäviä tuote- ja myyntiraportteja.

Shopify POS

Yksi ainutlaatuisimmista asioista Shopifessa on se, että ne sallivat fyysisten vähittäiskauppojen siirtymisen helposti digitaaliseen. Tämä tapahtuu Shopify POS -muodossa, jonka avulla he voivat sitoa Shopify-taustaohjelman vähittäiskauppaansa. Tulos integroidussa varastossa ja jopa raportoinnissa.

Kuinka paljon myymälä maksaa?

Shopify-kustannuksetShopify-kaupan kustannukset.

Shopifyllä on yhteensä viisi suunnitelmaa, joista voit valita. Kolme niistä on tavanomaisia ​​suunnitelmia, joita suurin osa käyttäjistä valitsee, kun taas kaksi muuta ovat spektrin ääripäissä. Shopify-vakiosuunnitelmien hinta on 29 dollaria kuukaudessa (Basic Shopify), 79 dollaria kuukaudessa (Shopify) ja 299 dollaria kuukaudessa (Advanced Shopify)..

Näiden suunnitelmien välillä on hienovaraisia, mutta tärkeitä eroja. Kaikkien niiden avulla voit tietysti rakentaa ja ylläpitää verkkokauppasivustoa. Kalliimmissa suunnitelmissa on kuitenkin lisäominaisuuksia, joista hyötyisivät suuret sivustot, jotka näkevät suuremman liikenteen.

Esimerkiksi, jos sinulla olisi runsaasti liikennettä käyttävää sivustoa, Advanced Shopifyn ilmoittautuminen voi säästää rahaa korkeammasta hinnasta huolimatta. Advanced Shopifessa on alhaisemmat maksut luottokorttimaksuista, mikä on yleinen maksutapa verkkokaupoissa.

Jos heidän vakiosuunnitelmansa eivät ole sinulle, voit harkita myös Shopify Lite- tai Plus-ohjelmistoa. Shopify Lite on tarkoitettu auttamaan sinua myymään verkossa ilman tarvetta rakentaa täydellistä myymälää Shopifyn kanssa. Sen avulla voit käyttää yllä olevaa Osta-painiketta -painiketta vain 9 dollaria kuukaudessa.

Shopify Plus on tarkoitettu suurille yrityksille, joilla voi olla erityistarpeita. Jokainen näistä suunnitelmista on räätälöity omiin tarpeisiisi, joten kustannukset vaihtelevat. Sinun on otettava yhteyttä Shopififiin keskustellaksesi tarkeista vaatimuksista heidän kanssaan.

Katsotaanpa hinnoittelutaulukkoa.

Shopify-suunnitelmat / HinnatPerheellinen ShopifyShopifyAdvance Shopify
Kuukauden hinta29 dollaria kuukaudessa79 dollaria kuukaudessa299 dollaria kuukaudessa
Henkilöstön tilit2515
Luottokorttimaksut2,9% + 0,30 dollaria2,6% + 0,30 dollaria2,4% + 0,30 dollaria
Kauppamaksut / Kolmannen osapuolen yhdyskäytävä2%1%0,5%
Shopify maksut0%0%0%
LahjakortitJooJoo
Hylätty ostoskorin palautusJooJooJoo
Ilmainen SSL-varmenneJooJooJoo
PetosanalyysiJooJoo
Henkilökohtaiset raportitJooJoo
Ammatilliset raportitJooJoo
Ennakkoraportin rakentajaJoo
Reaaliaikaiset lähetyshinnatJoo
24/7 tukiJooJooJoo

* Katso paras hinta ja suunnitelmatarkkuus Shopifyn viralliselta verkkosivustolta.

Onko Shopify sinulle oikea verkkokaupan työkalu?

Shopify auttaa ihmisiä myymään verkossa. Tämä voi tapahtua kolmella tavalla: joko kokonaan uutena verkkokauppana, hyödyntämällä olemassa olevaa sivustoa tai sitomalla nykyiset vähittäiskaupat uuteen verkkokauppaan. Otetaan esimerkiksi seuraavat kolme tapausta;

Uusi myymälä – Jack haluaa alkaa myydä kalastustarvikkeita verkossa, koska fyysisen myymälän vuokraaminen tähän tarkoitukseen maksaa liian paljon. Vain 29 dollarilla kuukaudessa Shopify Basics antaa hänelle mahdollisuuden tehdä niin ilman, että hänen tarvitsee oppia koodittamaan myymälän kehittämistä ja ylläpitämistä.

Nykyinen sivusto – Peterillä on onnistunut verkkosivusto ja hän haluaa hyödyntää liikennettä myymällä joitain tuotteita. Tätä varten hän ilmoittautuu Shopify Lite -palvelusta, joka auttaa häntä tekemään niin sivustollaan vain 9 dollarilla kuukaudessa.

Fyysinen digitaaliseen – John on Denverin alueen rautakauppaketjun omistaja. Käyttämällä Shopifea, hän pystyy helposti avaamaan verkkokaupan myymälöilleen kauppoilleen. Shopify POS -sovelluksella hän voi myös integroida varastonhallinnan fyysisiin ja vähittäiskauppoihinsa.

Ainoa tapaus, jossa Shopifesta ei ole todella hyötyä, on, jos et aio myydä verkkokaupassa. Sen hinnoittelu on hiukan jyrkempi kuin useimpien verkkosivustojen rakentajien, koska se integroi niin monia verkkokaupan ominaisuuksia.

Aloita tästä > Napsauta aloittaaksesi Shopifyn käytön.

Johtopäätös: Shopify on rakennettu auttamaan sinua myymään

Niin kauan kuin suunnittelet kaikenlaista online-myyntiä, Shopify on oikea ratkaisu sinulle. Oletko myynyt fyysisiä tuotteita tai digitaalisia tuotteita, Shopify on antanut sinulle suojan. Parasta on, että voit rakentaa ja hallita ammattimaisen verkkokaupan tarvitsematta oppia yhtä koodiriviä.

Suosionsa vuoksi Shopify on myös elinvoimainen verkkoyhteisö. Jos sinulla on jotain, mitä haluat tietää, kysy vain, niin löydät todennäköisesti jonkun, joka tietää vastauksen.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map