Opetusohjelma: Kuinka myydä taidetta verkossa Shopifyn avulla

Shopify on sydämessään verkkokauppaalusta. Tämä tarkoittaa, että voit hyödyntää sitä luodaksesi oman verkkokauppasi riippumatta siitä, mitä päätät myydä. Tämä tekee siitä ihanteellisen alustan taiteilijoiden työskentelemiseksi vähentääkseen aikaa, joka kuluu heidän jakamiseen luomuksensa kanssa maailmalle.


Verkkokaupan kauneus on, että se on jotain, jonka voit perustaa kerran ja päivittää, kun uusia tuotteita tulee sisään. Tämä vähentää taiteilijoiden tarvetta viettää aikaa etsimällä näyttöalueita myös heidän luomilleen esineille.

Mikä parasta, koska verkkokaupat ovat osa digitaalimaailmaa, luomalla ne Shopififen avulla voit käyttää monia muita myyntikanavia yhdellä napin painalluksella.

Jos huolenaihe verkkokaupan perustamisessa on vain tekniikkaa, älä huoli. Opastan sinut läpi Shopify-kokemuksen, jonka avulla voit nähdä, kuinka voit omistaa oman verkkokaupan tai tietämättä yhtä koodiriviä.

Kuinka Shopify toimii

ShopifyLuo verkkokauppa Shopifyn avulla

Ensimmäinen asia, joka sinun on ymmärrettävä Shopifesta, on, että se on palvelu. Et osta tuotetta, äläkä maksa ohjelmiston osia. Shopify pyrkii auttamaan yritysomistajia perustamaan digitaalikaupansa mahdollisimman tehokkaasti.

Tämä tarkoittaa, että yritys ymmärtää, että sen asiakkaat eivät välttämättä ole tekniikan taitavia ihmisiä maan päällä. Shopify tarjoaa kaikille keinoja koota verkkokauppa yksinkertaisella mallipohjalla ja rakennuspalikoilla – sellainen miten Lego toimii.

Shopify ei myöskään veloita asiakkailta paljoa palvelun käyttöä, mutta kohtuuhintaan alkaen vain 29 dollarista kuukaudessa. Yrityksesi kasvaessa hinta voi nousta, jos sinun on käytettävä enemmän ominaisuuksia. Se on win-win-ehdotus.

Lue perusteellinen Shopify-arvostelu täältä.

Sisällysluettelo

 • Vaihe 1: Hanki tili
 • Vaihe 2: Lisää tuotteita myymälääsi
 • Vaihe 3: Valitse Shopify-teema
 • Vaihe 4: Muokkaa teemaa
 • Vaihe 5: Tutustu ominaisuuksiin
 • Vaihe 6: Shopify-sovellusten käyttäminen
 • Vaihe # 7: integroi sosiaalisiin kanaviin
 • Hyödyt ja haitat Shopifyn käytöstä taiteen myyntiin

Tutustu Shopifisiin

 • Aloittaminen Shopifyn kanssa
 • Katso kaikki Shopify-teemat
 • Esimerkiksi myymälä, joka on rakennettu Shopifyn avulla
 • Shopify suunnitelmat ja hinnoittelu

Aloittaminen Shopifessa

1. Tilaa tili

Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on kirjautua Shopify-tilille. Tämä on niin yksinkertaista kuin käy heidän verkkosivuillaan ja napsauta Aloita ilmainen kokeilu -painiketta. Shopify tarjoaa kaikille käyttäjille 14 päivän ilmaisen kokeilutilin. Sinun tarvitsee antaa vain sähköpostiosoite, salasana ja myymälän nimi.

Ilmaisen kokeilujakson aikana voit kokea koko verkkokaupan perustamisprosessin, mutta et voi vielä käynnistää sivustoasi tai alkaa myydä tuotteita sen kanssa.

Voit painaa Ohita-painiketta, jos et ole varma vastauksista.

Heti kun rekisteröinti on valmis, Shopify aloittaa kokemuksesi lyhyellä kysymys- ja vastausistunnolla. Tämä on tarkoitettu Shopifylle oppimaan vähän lisää siitä, millaisen haluat myymälän olevan.

Tämä on pääosa, joka johtaa sinut seuraavaan vaiheeseen.

Kun olet ohittanut lyhyen kyselylomakkeen, seuraavaan alueeseen, johon sinun on keskityttävä, on se, mikä on näytön keskellä. Siellä on osio, jossa on kolme pääaluetta, jonka avulla voit lisätä tuotteita myymälääsi, muokata sen ulkonäköä ja linkittää sitten verkkotunnuksen.

Verkkotunnus on julkinen osoite, joka asiakkaiden tulee käydä verkkokaupassa. Ajattele sitä digitaalisena osoitteena, jonka avulla ihmiset voivat paikantaa sinut verkossa.

Aloita tästä > Napsauta rekisteröidäksesi ja luodaksesi Shopify-verkkokaupan.

2. Tuotteiden lisääminen

Tässä on sivu, jolla täytät taidetta koskevat tiedot.

Tämä on osa, josta sinun pitäisi olla innoissasi – ensimmäisen taiteen lisääminen myymälään! Napsauta Lisää tuote -painiketta ja sinut ohjataan lomakkeelle, jonka avulla voit avata yksityiskohtaisesti myymäsi tuotteen..

Yllä olevassa kuvakaappauksessa olen täyttänyt näytetekstin näyttääksesi, mitä voit lisätä tuotetietokenttiin. Täältä kirjoittamasi tiedot eivät ole vain näyttöä varten. Kentät, kuten tuotetyyppi, kokoelmat ja tunnisteet, voivat auttaa järjestämään taidetta. Se auttaa myös asiakkaitasi löytämään taiteen helpommin verkkokaupastasi.

Kun olet täyttänyt kaikki tarvittavat tiedot sivulla, napsauta Tallenna ja sinulla on tietue ensimmäisestä myytävästä tuotteestasi!

3. Teeman valitseminen verkkokauppaan

Valitse verkkokauppaan sopiva teema.

Napsauta Shopify-tilisi kotisivulta Mukauta teema aloittaaksesi prosessin. Teemat ovat ennalta suunniteltuja malleja, joita voit käyttää verkkokaupassasi. Jos et halua viettää aikaa tähän, voit vain valita yhden ja alkaa käyttää sitä.

Suosittelen mukauttamaan omaasi, jotta voit antaa verkkokaupallesi henkilökohtaisen tunnelman. Valitse malli napsauttamalla Tutustu ilmaisiin teemoihin. Näyttöön tulee ponnahdusvalikoima teemoista, joista voit valita.

Selaa niitä ja napsauta haluamaasi vaihtoehtoa nähdäksesi lisätietoja siitä. Jos pidät teemasta, napsauta Lisää teemakirjastoon..

Tutustu ja näe lisää Shopify-teemoja.

4. Mukauta teemaa

Voit mukauttaa taidekaupan ulkoasua

Napsauta takaisin kotisivulla räätälöitävän teeman vieressä. Aikaisemmin valitsemasi teemat ovat saatavilla Teemakirjasto-osiossa. Jos teet niin, teemaeditori avautuu.

Tämä on online-sovellus, joka toimii WYSIWYG-periaatteella, mitä näet-näet-mitä-mitä saat. Kuten sovellukset, kuten Microsoft Word, myös suunnittelunäyttö näyttää tarkalleen miltä sivustosi näyttää muutettaessa sitä.

Voit valita, mihin sijoittaa sivuja, tekstiä, miten järjestää osiot ja jopa säätää yksityiskohtia heti fonttikokoon ja väriin. Muista kuitenkin, että suunnitteluprosessissa on helppo eksyä, joten viettäkää aikaa viisaasti ja viimeistele tuotteiden lisääminen varastossasi ensin ennen kaupan suunnittelua.

Kun olet valmis suunnitellut, napsauta Tallenna.

5. Shopify-ominaisuuksien tutkiminen

Luettelo Shopifyn tarjoamista hyödyllisistä verkkokaupan ominaisuuksista.

Toistaiseksi se, mitä olen osoittanut, ovat vain perustiedot verkkokaupan luomisesta ja siihen tuotteiden lisäämisestä pienillä muutoksilla. Shopify on täydellinen verkkokauppaalusta, mikä tarkoittaa, että se on suunniteltu auttamaan sinua myymään.

Myyntiprosessiin kuuluu paljon muutakin kuin vain kaupan luominen. Voit esimerkiksi käyttää analytiikkaa oppiaksesi asiakkaitasi, hoitamaan markkinointikampanjoita houkutellaksesi lisää kävijöitä sivustoosi ja jopa luomaan alennuksia..

Nämä ovat vain Shopify-perustoimintoja, ja jos tarvitset lisää, voit aina lisätä muita sovelluksia parantaaksesi myymäläsi ominaisuuksia.

Tutustu Shopifyn ainutlaatuisiin ominaisuuksiin.

6. Sovellusten käyttö

Shopify-sovellusliike (lähde).

Napsauta vasemmanpuoleisessa navigointivalikossa, mitä lisäsovelluksia on käytettävissä, napsauttamalla Sovellukset ja sitten Käy Shopify App Storessa. Tässä olevat sovellukset ovat pieniä ohjelmia tai komentosarjoja, jotka on suunniteltu lisäämään tiettyjä toimintoja Shopify-kauppoihin.

Suosionsa vuoksi Shopifylla on valtava ekosysteemi käyttäjiä ja sovelluskehittäjiä, jotka työskentelevät yhdessä laajentaakseen Shopifen ominaisuuksia. Esimerkiksi, saatat ehkä löytää sovelluksen, kuten Spocket, joka auttaa sinua käsittelemään taiteen kuljetusta ja lisäämään sen Shopify-kauppaan. Voit jopa laajentua tullaksesi tiputusliiketoimintaksi.

Muista kuitenkin, että jotkut sovellukset saattavat edellyttää sinun maksaa ylimääräisiä käyttömaksuja. Hinnat riippuvat siitä, mitä kehittäjä veloittaa näistä sovelluksista. Shopify-sovellusmarkkinat ovat laajat ja niissä on melkein mitä tahansa verkkokauppias voi haluta tai tarvita. Löydät sovelluksia, jotka auttavat sinua markkinointitoiminnassa, lähetystoiminnassa tai muussa.

7. Myynnin laajentaminen sosiaalisiin kanaviin

Shopify antaa sinun yhdistää suosittuihin sosiaalisiin alustoihin laajentaaksesi myyntikanavasi.

Yksi Shopifen tehokkaimmista ominaisuuksista on, että sen avulla voit laajentaa verkkokaupan ominaisuuksia itse sivuston ulkopuolelle. Tämä tarkoittaa, että voit hyödyntää muita kanavia myynnin lisäämiseksi – suosittuja keinoja, kuten Facebook, Instagram tai jopa Amazon.

Lisää muita myyntikanavia napsauttamalla Myyntikanavat -kohdan vieressä olevaa + -merkkiä ja valitsemalla siellä olevasta luettelosta. Tästä on apua tavoittamalla paljon suurempi yleisö kuin pelkästään verkkokauppasi itsessään.

Johtopäätös: Onko Shopify oikea valinta verkkokauppaan?

Shopify-kaupan hinnoittelu.

Jos et ole vielä huomannut, Shopify on hyvin samanlainen kuin monet verkkosivustojen rakentajat, kuten Wix ja Weebly. Se toimii intuitiivisen ja stressitöntä helppokäyttöisen vedä ja pudota -järjestelmän periaatteella. Tärkein ero on, että Shopify on suunniteltu alusta alkaen verkkokauppaa ajatellen.

Tästä syystä saatat huomata, että hinnoittelurakenne on hiukan korkeampi kuin verkkosivustojen perusrakentajat. Se mitä saat vastineeksi, on paljon arvokkaampaa kuin pantamasi kuukausimaksut.

Shopify-perustilit alkavat 20 dollarista kuukaudessa. Tämän avulla voit listata ja myydä rajoittamattoman määrän tuotteita. Se, mitä maksat korkeamman tason tileillä, on enemmän ominaisuuksia, kuten mahdollisuus lisätä lisää henkilöstöä Shopify-tiliisi liiketoiminnan kasvaessa..

Yksi huomionarvoinen asia on kuitenkin Shopify vähentää myyntiäsi luottokortilla suoritettujen online-ostosten transaktiomaksuina. Tällä tavalla on järkevää päivittää Shopify-suunnitelmasi myynnin kasvaessa, koska niiden hinnat ovat alhaisemmat korkeampien suunnitelmien tasoille.

Aloita tästä > Napsauta aloittaaksesi Shopifyn käytön.

Plussit Shopifyn käytöstä taiteen myyntiin

 • Helppokäyttöinen visuaalinen myymälärakentaja
 • Myy useilla kanavilla
 • Integroitu toimituskulut ja maksut
 • Käsittelee sekä fyysistä että digitaalista taidetta
 • Saatavilla on monia lisäominaisuuksia

Miinukset Shopifyn käyttämisellä Art

 • Pakolliset transaktiomaksut
 • Ilmaista suunnitelmaa ei ole saatavilla (vain kokeilu)
 • Rajoitetut teeman mukautukset
Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map