Opetusohjelma: Kuinka luoda ensimmäinen sivusi Weeblyllä

Weebly on yksi liiketoiminnan tehokkaimmista verkkosivustojen rakentajista. Se tarjoaa niille, jotka haluavat web-läsnäolon, mahdollisuuden rakentaa sellainen ilman tarvetta oppia web-koodausta. Pienyritysten omistajille, joilla on tiukat budjettirajoitukset, tämä voi olla tapa laajentaa liiketoimintaa lisäämättä merkittävästi yleisiä kustannuksia.


Verkkosivun rakennuksen käyttäminen on erittäin visuaalinen kokemus, ja verkkosivuston rakentaminen sitä käyttämällä on kuin legoaminen pino Legon kanssa – paitsi vielä helpompaa. Tänään opastan sinut läpi kaiken, mitä tarvitset luodaksesi ensimmäisen verkkosivustosi Weeblyn kanssa.

Kuvakaappaus Weeblyn kotisivultaLuo ammattimainen verkkosivusto tai verkkokauppa Weeblyn avulla.

Sisällysluettelo

 • Vaihe # 1: Ilmoittautuminen Weebly-tilille
 • Vaihe 2: Valitse Weebly-teema
 • Vaihe 3: Valitse verkkotunnuksesi
 • Vaihe 4: Suunnittele Weebly-verkkosivustosi
 • Vaihe # 5: Julkaise Weebly-verkkosivustosi
 • Kuinka paljon maksan ensimmäisen Weebly-sivustoni??
 • Johtopäätös: Tehokas verkkosivustojen rakentaja

Tutustu Weeblyyn

 • Aloita Weebly
 • Näytä kaikki Weebly-teemat (sivustomallit)
 • Oikea Weeblyn kanssa rakennettu verkkosivusto
 • Weebly-suunnitelmat ja hinnoittelu

Kuinka käyttää Weeblyä ensimmäisen verkkosivustosi luomiseen

1. Tilaa Weebly-tili

Weebly-suunnitelmat
Vapaa
ammattilainen
liiketoiminta
Vuotuinen hinta$ 0.00 / mo$ 12,00 / kk$ 25.00 arvoisen ostoksesi kanssa / kk
Levyn tallennus500 MtRajoittamatonRajoittamaton
SSL-suojausJooJooJoo
Yhdistä verkkotunnusEiJooJoo
Ilmainen verkkotunnusEiJooJoo
Maksutapahtumat3%0%
Lisää tuotteita25 tuotettaRajoittamaton
Sopiva…Flyer-verkkosivustoPienyritys / verkkokauppaKaikkea ja muuta

Weebly on palveluntarjoaja, ja ennen kuin voit käyttää jotain heidän palveluistaan, sinun on luotava tili heidän kanssaan. Ilmoittautuminen Weeblyllä on kolmella tavalla – käyttämällä Facebook-tiliäsi, Google-tiliäsi tai sähköpostitse.

Tilin luominen Weeblyssä on vapaa.

Aloita tästä > Napsauta rekisteröidäksesi ja luodaksesi verkkosivuston Weeblyssä.

2. Valitse teema

Weebly-teemat - Sisäänrakennetut verkkosivumallit WeeblyssäNopea vilkaisu Weebly-teemoihin.

Kun olet luonut tilisi, Weebly alkaa perusteista. Ensimmäinen valinta, jonka haluat valita, haluatko rakentaa vain perussivuston tai verkkokaupan. Jos tämä on ensimmäinen verkkosivustosi, älä huolestu siitä liikaa ja valitse vain yksi tai toinen.

Kun se on valmis, sinulle esitetään joukko teemoja (tämä on mitä Weebly kutsuu heidän malleihin), joista voit valita. Weebly järjestää heidän teemansa luokkiin, kuten liike-, henkilö- tai blogi. Ota aikaa ja selaa teemoja valitaksesi, mikä sopisi tarpeisiisi.

Tutustu ja näe kaikki Weebly-teemat täällä.

3. Valitse verkkotunnuksesi

Valitse verkkotunnuksesi nimellä WeeblyValitse verkkotunnuksesi nimellä Weebly

Kun olet valinnut teema, sinua pyydetään valitsemaan verkkotunnus. Voit lisätä verkkotunnuksen Weebly-verkkosivustoosi kolmella tavalla.

 1. Etsi ja osta – Hae verkkotunnusta Weeblyn avulla ja osta sen kautta. Tähän sisältyy verkkotunnuksen tavanomaiset kustannukset, ja myös siitä peritään vuosittaiset uusimismaksut. Vaikka tämä saattaa tuntua kätevältä vaihtoehdolta, en todellakaan suosittele sitä, koska Weebly-verkkotunnukset ja uusimishinnat ovat melko jyrkkiä 19,95 dollaria vuodessa.
 2. Yhdistä olemassa oleva verkkotunnus – Siirto on hyvä vaihtoehto, jos haluat käyttää jo omistamaasi verkkotunnusta. Mutta muista, että näin toimiminen tarkoittaa, että maksat Weebly-verkkotunnuksen uusimismaksut muuton jälkeen.
 3. Käytä ilmaista aliverkkotunnusta – Ei optimaalinen valinta, mutta se on hyvä paikka aloittaa. Ilmaiset aliverkkotunnukset pakotetaan käyttämään Weebly-tuotemerkkiä sivustollaan, mutta ne ovat hyvä tapa tutkia järjestelmää ensin ennen virallisen verkkotunnuksen yhdistämistä myöhemmin.

4. Suunnittele Weebly-verkkosivustosi

Weebly-verkkosivustojen rakentaja toimii hyvin kuin WYSIWYG-tekstinkäsittelyohjelmaWeebly-verkkosivustojen rakentaja toimii hyvin kuin WYSIWYG-tekstinkäsittelyohjelma.

Weebly-sivuston rakentaja toimii hyvin kuin WYSIWYG-tekstinkäsittelyohjelma. Se käyttää verkkosivujen muodostamiseen elementtejä, kuten tekstikenttiä, kuvia ja muita rakennuspalikoita. Niiden käyttäminen on vain asia koota ne yhteen ja täyttää joitain tyhjiä kohtia omalla tekstillä.

Weebly-sivustosi muokkaaminen

Ensimmäisen verkkosivustosi muokkaaminen WeeblyssäEnsimmäisen verkkosivustosi muokkaaminen Weeblyssä

Ennen kuin aloitat sivustosi muokkaamisen, muista selaimesi osoiterivillä olevat varoitusmerkit. Weebly-toimittajat suorittavat skriptejä, joista jotkut selaimet varoittavat, ja sinun on annettava heidän suorittaa, jotta Weebly toimisi ilman ongelmia.

Kun olet tehnyt sen, voit tehdä sivustollesi kaksi pääasiallista asiaa. Ensimmäinen on vetää rakennuspalikoita vasemmasta navigointipalkista sivustoosi, joka on näytön oikealla puolella. Toinen on muokata kyseistä rakennuspalikkaa mukauttaaksesi sitä.

Oletetaan esimerkiksi, että napsautat tekstikenttää ja vedät sen oikealla puolella olevaan teemaan. Kun tämä on tehty, sinun on kirjoitettava teksti, jonka haluat näkyä kyseisessä ruudussa. Rakennuspalikoiden tehokas käyttö voi viedä hiukan kokeiluja saadaksesi oikeutensa, mutta se on melko virtaviivainen kokemus.

Verkkokaupan ominaisuuksien käyttö verkkokaupan luomiseen

Tärkeimmät Weebly-verkkokaupan ominaisuudetSuunnittele verkkokauppasi etuosa, hyväksy maksut, aseta kuljetussäännöt ja hinnat, määritä verot ja käsittele asiakastilauksia Weebly-verkkokaupan avulla.

Jos napsautat Store-painiketta ylänavigointipalkissa, voit määrittää lisäasetuksia, jotka ovat hyödyllisiä, jos rakennat verkkokauppa. Täytä vain nämä tiedot, jos tarvitset niitä. Kaupan kokoonpanovalikossa voit tehdä lähes kaiken, mitä tarvitset verkkokauppaan, verkkokaupan perustiedoista ja maksujen vastaanottamisesta kuponkien luomiseen ja lähetysten käsittelyyn.

Lisää toimintoja käyttämällä sovelluksia

Weebly-sovelluskeskusWeebly-sovelluskeskus

Weebly yksin on hyvin yksinkertainen verkkosivustojen rakentaja ja tämä on hienoa, koska se tarjoaa käyttäjille yksinkertaisen ja hallittavan tavan luoda verkkosivusto. Edistyneemmillä käyttäjillä voi kuitenkin olla erilaisia ​​tarpeita, jotka voidaan tyydyttää Weebly-sovelluskeskuksen kautta.

Napsauta Sovellukset ylhäällä olevasta navigointipalkista ja voit selata App Centeriä. Täältä löydät paljon sovelluksia, jotka laajentavat myymälän toimintoja. Jotkut niistä on Weebly itse rakentaman, kun taas toiset ovat kolmansien osapuolien kehittäjiä.

On sovelluksia melkein mitä tahansa varten ja voit lisätä niin monta kuin haluat. Sinulla voi olla esimerkiksi sovelluksia, jotka auttavat sinua luomaan tehokkaampia yhteyslomakkeita, tai muita, joiden avulla voit rakentaa mobiilisovelluksen verkkosivustollesi.

Jotkut sovellukset ovat ilmaisia, kun taas toisilla voi olla kuukausimaksuja, jotka sinun on maksettava käyttääksesi. Ole varovainen lisäämiesi sovellusten suhteen, sillä verkkosivustosi ylläpitokustannukset saattavat nousta hallintaan, jos käytät liian monta maksettua sovellusta.

Muuta sivuston asetuksia

Weebly-sivuston perusasetuksetWeebly-sivuston perusasetukset

Selauspalkin Asetukset-vaihtoehdon avulla voit muuttaa joitain yleisiä vaihtoehtoja sivustostasi. Sivuston nimestä SEO-vaihtoehtoihin ja ihmisiin, joiden kanssa haluat tehdä yhteistyötä sivustosi suunnittelussa – kaikki tämä voidaan lisätä tai muuttaa täällä.

Muista, että monet näistä vaihtoehdoista, kuten SEO, ovat hyvin yksinkertaisia, koska Weeblyn päätavoite on sinun rakentaa sivusto helposti. Edistyneempiä SEO-toimintoja voidaan saavuttaa, jos löydät oikean sovelluksen heidän App Centeristä.

Rakenna matkapuhelimelle

Luo ja esikatsele Weebly-verkkosivustoasi mobiililaitteillaLuo ja esikatsele Weebly-verkkosivustoasi mobiililaitteilla

Tässä liikkuvuuden aikakaudella on tärkeää, että verkkosivustot toimivat hyvin sekä mobiililaitteissa että pöytätietokoneissa. Voit varmistaa, että omasi näyttää hyvältä mobiililaitteissa valitsemalla navigointipalkin kuvakkeen vaihtaaksesi erilaisia ​​näkymiä (työpöytä tai mobiili).

Valitettavasti voit rakentaa sivuston erityisesti mobiililaitteille ja sinun täytyy luottaa reagoivaan teemaan tehdäksesi tämän puolestasi. Tämä työkalu auttaa ainakin varmistamaan, että tekemäsi sopii hyvin molemmissa muodoissa.

5. Julkaise Weebly-verkkosivustosi

Kun kaikki tämä on tehty ja olet tyytyväinen, voit julkaista Weebly-verkkosivustosi. Napsauta vain julkaisua ja sinulla on hyvä mennä.

Näyttökuva julkaistusta Weebly-verkkosivustoltamme

Heiluttaa & Tassut (Katso tästä) – Sivusto, jonka rakensimme Weeblyllä kirjoittaessamme tätä opasta.

Markkinointi verkkosivustollasi

Verkkosivuston käynnistäminen on muutakin kuin vain sen kopiointia. Tehokkuuden lisäämiseksi sinun on kyettävä rakentamaan johtoja ja tavoittamaan ihmisiä. Weeblyllä on markkinointiominaisuus, jonka avulla voit määrittää joitain markkinointityökaluja auttaaksesi sinua tässä.

Voit esimerkiksi perustaa ponnahdusikkunan, joka pyytää kävijöitä kirjautumaan uutislehteen, jonka voit lähettää heille säännöllisesti, tai erityisiä tarjouksia. Voit myös luoda yksilöllisiä uutiskirjeitä ja ajoittaa ne etukäteen automaattista lähettämistä varten.

Nämä ovat jälleen perusvaihtoehtoja, ja tehokkaammat työkalut löytyvät App Centeristä.

Verkkomarkkinointivaihtoehdot WeeblyssäSisäänrakennetut verkkomarkkinointiominaisuudet Weeblyllä

Kuinka paljon minun ensimmäinen verkkosivusto maksaa?

Aluksi voit sekä rakentaa että julkaista verkkosivun Weeblyn kanssa ilman mitään – ilmaiseksi. Ilmaiselle Weeblyn verkkosivustolle on kuitenkin monia rajoituksia. Esimerkiksi jokaisella sivustolla, jonka rakennat ja julkaiset, on Weebly-brändäys ja olet pohjimmiltaan kiinni heidän ilmaisessa Weebly-aliverkkotunnuksessa.

Olisi realistisempaa harkita Weeblyn alinta tasoa, niiden ‘Connect’ -suunnitelmaa, jonka kello on 7 dollaria kuukaudessa (hinta putoaa 4 dollariin kuukaudessa, jos maksat vuosittain). Tämän lisäksi sinun on myös harkittava verkkotunnuksen hintaa, joka olisi 19,95 dollaria vuodessa.

Keskittämällä asiat, voit odottaa maksavan;

(4 dollaria x 12) + 19,95 dollaria = 67,95 dollaria vuodessa

… Rakentaa ja ylläpitää perussivustoa Weeblyn kanssa.

Tietäen, että realistinen Weebly-verkkosivusto maksaa noin 67,95 dollaria vuodessa, voimme tehdä vertailussa perustiedot. Jos haluat rakentaa oman verkkosivustosi ja löytää oman isäntän ja verkkotunnuksen, sinun on koottava kaikki yhteen omallasi.

Verkkotunnuksen keskimääräinen hinta vie sinut noin 10–12 dollaria vuodessa, ja budjetinjakoinen web-hosting maksaa 1–8 dollaria kuukaudessa ominaisuuksista riippuen. Tämä tarkoittaa, että jos rakennat ja ylläpidät omaa sivustoasi, vuosimaksusi ovat keskimäärin 59 dollaria, mikä on rehellisesti sanottuna, mikä ei ole huomattavasti halvempaa.

Johtopäätös: Tehokas verkkosivustojen rakentaja

Viimeinkin, meillä on Weeblyn tärkein etu – se, että se on verkkosivujen rakentaja ytimessä ja antaa niille, joilla ei ole verkkosivustojen koodaustietoa, rakentaa verkkosivuston. Se on jotain, jota on paljon enemmän kuin pienet kustannussäästöt, jotka todennäköisesti saavutat löytämällä oman isännöinnin.

Ensimmäisen verkkosivustosi luominen Weeblyllä ei todennäköisesti ole pelottava tehtävä. Jos tunnet jopa etäyhteyden tietokoneisiin tai osaat käyttää tekstinkäsittelyohjelmaa, luulen, että sinulla on vähän ongelmia.

Vaikka sinullakin olisi ongelmia, voit aina tavoittaa Weeblyn saadaksesi teknistä apua, tutkimaan heidän ongelmiaan tietopohja ideoita ja apua tai jopa tavoittaa yleisön Weebly-yhteisö avuksi.

Aloita, kirjaudu täällä

Kirjaudu Weeblyyn Facebook-tililläsi, Google-tililläsi tai sähköpostitse.Rekisteröidy ja luo ensimmäinen verkkosivustosi Weeblyssä.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map